-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyMRooD
őstag
-
Delirious
tag
válasz
NyMRooD #3935 üzenetére
Az előző hozzászólásomban felsorolt 2 DK és 3 Mario játék mindegyike (Donkey Kong Country Returns HD, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, New Super Mario Bros. U Deluxe, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, Super Mario Bros. Wonder) játszható többen, helyileg is nem csak online. Nem véletlen veszem ezeket meg, próbáltam is mindegyiket haveromnál.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Delirious #3932 üzenetére
Mondok egy merészet, a két zelda + DK Bananza meg amiket itt felsoroltál elfognak férni a beébített tárhelyen. A felsoroltaknak nagyrésze nem coop (ha jól tudom, de javítson ki vagy igazoljon valaki), tehát a több kontroller továbbra is felesleges (max +1 pro), a tok és fólia meg tényleg nem a világ. Mondom, én csak a beugró árat sokkaltam amit tippeltél, bőven meg oldható már kevesebből is (és nem is javaslom azt amit leírtál, mert fölösleges). Ettől függetlenül, hajrá, teljesen mind1, hogy milyen idősek a gyerekek, jó esélyel élvezni fogják
-
Delirious
tag
válasz
morfondőr #3918 üzenetére
morfondőr > Azért én maradnék a Switch 2 mellett 4k felbontás, aminél pedig csak 1080p van az is tuti jobban fog futni mint Switch 1-en. Switch 1-et pont azért nem vettem meg mert nem győzött meg a teljesítménye (felbontás, fps és itt csak tévére kapcsolva, ami nálam számít). Egyébként a Switch 2 megjelenés bejelentése előtt egy kevéssel majdnem vettem egyet. A gyerekek már nem annyira kicsik, lányom a kisebb ő már 25 éves. Fiammal amikor hazalátogat jó lesz játszani Mario/DK játékokkal, ő is imádja őket.
MyMRood > Na jó, lehet egy évben 1-3 alkalommal elvinném valahova a konzolt, a tok + fólia nem olyan drága, hogy anyagilag tönkremennék tőle. Ha haverral vagy fiammal játszani fogunk nekik is kényelmesebb a Pro kontroller gondolom. Ezeket a játékokat szeretném majd még beszerezni, ha lesz Switch 2 verzió belőlük:
Donkey Kong Country Returns HD
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
New Super Mario Bros. U Deluxe
Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Super Mario Bros. Wonder
Kártyát pedig tuti legalább 512 GB-osat veszek, ha úgyis csak jövő februárban veszem meg a gépet és tartozékait. Addigra látok rá esélyt, hogy akár olcsóbb legyen. Talán több gyártó is piacra dob belőle és lehet a nagyobb kínálat miatt árcsökkenés. -
kurion
senior tag
Én is elkezdtem begyűjteni a dolgokat. Tok, fólia.
Ami felmerült bennem, ha nekem bele fér, hogy a mostani pro controllerrel nem tudom be kapcsolni az eszközt akkor azt is beszerezhetem?Zelda és mario jatekokat akkor lehet vadaszni használtan és majd upgradelni?
Első nintendo konzolom lesz, gondolom ez le jött mindenkinek
-
válasz
Sirandrish #3924 üzenetére
Ha mikróval megkezeled, szerintem elég -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #3926 üzenetére
Igen, 3D World, Odyssey, Wonder. 3D World megvolt Wii U-n, de alig emlékszem rá, a másik kettőt régóta ki akartam próbálni, csak évek óta nincs kölcsön Switch a közelemben.
-
válasz
Sirandrish #3916 üzenetére
-10% (2 darabos) -
playmore
tag
Kezdetnek szerintem is elég a tok/fólia/gép/Mario Kart kombó. Mondom ezt úgy, hogy összeszedegettem több mint egy tucat Switch 1 játékot a felkészülési időszakban. Azok legalább nem foglalnak majd helyet mert kártyán vannak
Meg hát nekem könnyű, Nintendo fan barátom fogja szállítani a first partykat Switch 1ről tehát idén nem is kell nagyon semmi, kivéve talán ha kidobnak egy új Splatoont vagy valami előre láthatatlan csodát. A Donkey Kong még a levegőben lóg azért. -
NyMRooD
őstag
válasz
Delirious #3917 üzenetére
Ha a Mario Kart nem érdekel akkor főleg nincs szükséged a 2 pro kontrollerre, elég 1 is (a másik három játék nem coop, szóval a másik pro ráér, addig 1 valaki meg ha mégis veszel coop játékot is, nyomhatja a joycon-okkal, van hozzá átalakító a csomagban), ha pedig nem akarsz joy-con-al vacakolni és nem szeretnéd handheld-ként használni a gripek és a tok + fólia sem kellneked, illetve jelenlegi tudás szerint csak az az egy bundle lesz, szóval akkor a játék nélküli konzol kell a számodra. Biztos jól jön majd a nagy tárhely, de a felsorolt játékok mellé még 2-3 odafér az alap tárhelyre is, szóval az sd is ráér. Tehát a 210k-s alapgépre, lesz szükséged, elsőre a BotW bőven velég, mert azt sem 5 perc végig játszani + a DK Bananza, ja ez így is kb 300k körül van, de ha nincs most fölöslegesen annyid akkor valóban tökmind1. Személy szerint én előrendeltem de 2 konzolom is van amit el akarok előbb adni. A matekot csak azért írtam, mert az, hogy a beugrás 500k az nem állja meg a helyét, még a te igényeidre szabva sem. Saját tapasztalat szerint pl nekem kezdéshez a felsoroltakból "csak" az MKW bundle + tok / fólia kombó kell, a DK később jön, a Zeldák megvannak és van előfizum így ott a váltás nem kerül semmibe. Sőt a DK is ráérős lesz, mert van backlogom. A gép árából meg lejön egy Oled és egy PS4 pro ára, ha sikerül őket eladnom, szóval talán viszonylag olcsón megúszom (lehet mégis veszek egy pro kontrollert).
-
Siegrune
csendes tag
Előrendeltem a Switch 2-t, a Gameparknál. Banki átutalást lehetett csak kiválasztani a rendelésnél.
Aki rendelt tőlük, kifizettétek már most előre? Vagy csak akkor kell utalni, ha majd meg is érkezett a konzol?
Ezt kaptam tőlük e-mailben:
Köszönjük előrendelésed!
A termék beérkezése előtt pár nappal értesítést küldünk neked a rendelésed állapotáról és az átvétel napjáról.Tehát addig nem is kell fizetni? Nem szeretném, hogy emiatt csússzak le róla esetlegesen, azért kérdem
-
horkovy34
junior tag
válasz
morfondőr #3918 üzenetére
Én is így vagyok vele! Gondolkoztam és rá is voltam pörögve a váltásra a Switch 2-re, de mikor az árak kirajzolódtak....
Most ha a V2-es gépemet el is adnám mit kapnék érte 50-60k-t?! Még úgy is hogy teljesen patika állapotban van sőt az összes tartozéka ki sem lett véve a dobozból. De tényleg még a dokkoló sem lett kivéve a Switchem dobozából mert soha nem is volt tv-re kötve.
Van hozzá kb 40 fizikális játékom amiket mondjuk ha eladnék a géppel együtt akkor simán összejönne a lovetta akár mindenre is, de ez nem opció a visszafelé kompatibilitás miatt. Meg nem is szeretném eladni a gyüjteményem már a gyerkőcök miatt sem. Így meg viszont kicsit sok lenne a különbözet hogy váltsak a kettes gépre.
-
morfondőr
addikt
válasz
Delirious #3917 üzenetére
Én a helyedben inkább vennék Switch 1-et, az exkluzívok azért szépen néznek ki, főleg az ilyen "parti" játékok és platformerek. Mindjárt spórólsz 300k-t minimum és egy rakás játékod is lehet. Persze fizikálisan olcsóbban ki lehet hozni a játékokat. Ha kicsik a gyerekek, akkor meg 50-60-ért Lite-ot vehetsz akár mindegyiknek külön.
-
Delirious
tag
válasz
NyMRooD #3913 üzenetére
Nos, nekem Switch 2 csakis exkluzívokra (minden másra van PS5 és jó PC) kell és csak otthoni tévés használatra. Haverral vagy gyerekkel közös játékra kanapéról, ezért kell rögtön a két Pro kontroller (nem akarok szerencsétlenkedni a joy-conokkal, most PS5 irányítóval játszom mindent). 50+ évesen nem akarok hordozható konzollal játszani, időm sincs rá és nekem bőven elég az otthoni játék. Viszont régi Mario, Donkey Kong a fiatalkoromat idézi, szóval ők nagy kedvencek. Ezekből több játékot is meg fogok venni, főleg ha lesz Switch 2 verzió és nagyobb felbontáson és jobb fps-sel fognak futni mint Switch 1-en. A két Zelda amiket írtam, azok pedig szenzációs játékok. Egyébként februárig felesleges 300k-m sem lesz. A játékok képlékenyek, addigra kiforrják magukat az árak, PS5 és PC esetén sem vagyok híve a fizikai játékoknak ott is digitálisat veszek (gondolom ez esetben jó a nagy tárhely). Switch 2-n elméletileg olcsóbbak is lesznek, tuti inkább azokat fogom venni, amit megveszek úgysem akarom eladni. Online előfizetést nem gondolom, hogy szeretnék. Mario Kart sem biztos, hogy kell nekem, de hátha lesz addig másik játékot tartalmazó bundle. Egyébként Switch 1-em nincs, nem is volt, haveréval játszottam. Köszi amúgy a javaslatokat.
-
válasz
Sirandrish #3905 üzenetére
Lebuktam
-
NyMRooD
őstag
válasz
Delirious #3909 üzenetére
Induláshoz nincs szükség 500k-ra, megveszed a konzolt (ha érdekel annyira és / vagy spórolni akarsz) a kart-al együtt, hozzá a Case és a screen protectort az 240k, esetleg az egyik Zeldát okosan, ahogy Sirandrish írta és kész is, ezzel el is leszel nagyon sokáig. Ehhez a 4 játékhoz az SD kártyára semmi szükség nincs, a 2 pro kontroller és a grippel is várhatsz amíg pénzed lesz, a játékokat meg kár be spájzolni, főleg a 2 Zeldát egyszerre.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Siegrune #3910 üzenetére
Mivel itt minden bolt ahol elő tudod rendelni majd Cseh/Lengyel meg Németországból szerzi be, így ezt senki sem tudja megmondani, hogy milyen készlettel fognak gazdálkodni szerintem.
Még lehet az sem számít náluk, hogy Te ma rendeled, én meg hetekkel ezelőtt megtettem.
-
Siegrune
csendes tag
Hol rendeljem elő a Switch2-t, ha azt szeretném, hogy megkapjam Day 1? Vagy már lekéstem róla?
Azt olvastam Japánban és az USA-ban már teljesen kifogytak az előrendelei készletek, és annyian akarják előrendelni, hogy sokaknak bizony nem fog jutni. Nálunk se lesz gondolom könnyű hozzájutni az első pár hónapban ezek alapján -
Delirious
tag
229.890 Nintendo Switch 2 konzol + 1 játék
14.990 Joy-Con 2 Charging Grip
71.980 Nintendo Switch 2 Pro Controller x 2 db
50.000 Nintendo Switch 2 microSD Express Card 512GB
10.890 Nintendo Switch 2 Carrying Case & Screen Protector
29.890 The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Nintendo Switch 2 Edition
29.890 The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch 2 Edition
29.890 Donkey Kong Bananza
467.420Plusz lehet még kell egy-két játék
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
horkovy34 #3907 üzenetére
Én előrendeltem és megveszek mindent hozzá apránként ami kellhet, de azért abba elég durva belegondolni, hogy egy új PS5 Digital Edition-et 1TB tárhellyel (+bővíthető) megveszel 190-200k-ért újonnan.
Arról nem is beszélve, hogy egy 1TB microsdxc express kártya 100k, míg egy 1TB SSD-t megveszel kb. 30k-ért (ha kis méret kell, akkor a 2230-as is csak max. 50-60k). Nem értem, hogy miért nem lehetett SSD-t rakni a gépbe. Persze, idővel olcsóbb lesz a microsdxc express is, de mikor? Az 1TB-os mérettel is csak a Lexar jött ki és azt sem kapni.
-
horkovy34
junior tag
válasz
Delirious #3901 üzenetére
Te jó isten! Azért kemény összegek fognak itt embereknél kiröppenni a Nintendo részére a következő genben.
Ide már tényleg szükség lesz az 1 terrás kártyára bővítés miatt és ezek az összegek.......
Én most is elő tudnám rendelni a gépet de inkább maradok a Switch 1-nél. A lovettát meg inkább költöm az autómra vagy barmi másra. Sajnos mindíg van mire.
-
válasz
Crvsh3R #3886 üzenetére
Skull & Co. Savage Raven
Első benyomások alapján igényes, szép kivitelezésű. Kemény tok, de mégis vékony, követi az S2 formâját. Jó a törlőkendő. Kombóban vettem a védőburkolattal, azt kézben tartva a PS Portal-hoz hasonlítanám. Jó cucc, jó lenne tényleges tapasztalatokat szerezni… -
Crvsh3R
senior tag
Simán össze lehet sajnos hozni. Nekem 303k csak a Mari Kart-os gép + 2 db Pro Controller 2. Ehhez még veszel egy 1TB-os kártyát 100k + normális kijelzővédő fóliát/üveget, tokot a géphez és 1-2 játékot. És ez csak az alap összeállítás, semmi extra (csak a +1 db Pro Controller 2 az extra, hogy kényelmesen tudjam a gyerekkel nyomni a játékokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PayPal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest