-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából ha tud a gép normális letöltési sebességet akkor bőven elég a 256GB. PS5-öm alap tárhelye is elég, cserébe simán hozza nekem a 7-900mbps letöltési sebességet, 10 perc alatt letöltöm amit szeretnék. A Switch 1-ben engem ez frusztrált, bődületesen lassan töltött le az e-shop-ból...
-
Moby
veterán
Írtam már korábban: a videójátékok irracionálisan olcsók. Többek között ez vezetett oda, hogy irtózatosan sok a szemét, az általános minőség egyre csak romlik, illetve a tehetséges emberek otthagyják ezt a pályát. Egy kiszámíthatatlan, pénzt alig termelő, rendkívül sok kockázattal járó orosz rulett belőle, ami lassan már senki számára nem vonzó. Leszámítva a kockázati befektetőket. Ha ez nem változik meg, marad az, hogy AI fogja előállítani a tartalmakat ebben az ipari méretekben, ami most megy.
-
Sidorovich
senior tag
Cross-platform mentések ott van a beállításoknál!
Egy Baldur's Gate 3 is jöhetne rá! 3rd party címekkel ez a bajom egyedül, hogy itthon PC-n vagy nagykonzolon nyomom őket, néha ágyban handheld-re vagy utazásnál viszont tök jó lenne, ha ugyanazt a játékot és progresst folytathatnám Switch 2-n. Imádom a Nintendo saját címeket, de jó lenne ha annyira életképes lenne más játékokkal is, hogy többé ne vágyjak Steam Deck-re! Ehhez a cross platform mentések is kellenek!
Tudomásom szerint amik ezt támogatják eddig:
- SnowRunner
- Baldur's Gate 3
- Cyberpunk 2077
- No Man's SkyBiztos van még pár másik, de ezeket a saját szememmel láttam már működni!
-
Felmentek a játék árak ,de nem ennyire! Ps-en 60-70$ még mindig a játék árak, deluxe vagy ultimate azok kerülnek 80-90$-ba vagy euróba...az, hogy most a Nintendo kitalálta ezeket az árakat, nos az már más tészta, hogy a többi cég vérszemet kap-e, ha igen akkor rengeteg ember felfog hagyni ezzel a hobbival szerintem, vagy kivárja,hogy fél áron jusson hozzá az adott játékhoz pár hónap múlva! A day one játék vásárlás amúgy is csak nagyon szűk réteg kiváltsága szerintem, ezek után még jobban szűkülni fog ez a kör, ennyi!
-
Szabi®
addikt
Igen, néztem én is. Mondjuk nálam az a speciális helyzet áll fenn, hogy a Cyberpunk totál kimaradt. Volt nálam ps5-ön, de karaktert generáltam és ennyi, nem játszottam vele tovább. Hordozható formában csábítóbb, úgy az egyébként a nagyon jól sikerült Wolfenstein 2-öt is nagyon éltem Switchen.
Ha ilyen címekkel kezdenek mint a Cyberpunk, Elden Ring, Star Wars Outlaws, Hitman, akkor izgalmas generációnak nézünk elébe.
Ezt azt jelenti hogy a konzol nyitottabb a multiplatform felé. -
Szabi®
addikt
Sztem most tértek csak a sikerre, és most lesznek jobbak és jobbak. A Switch 1 azért kellett hogy kimásszanak a gödörből.
A Tears Of The Kingdom nálam a top5 valaha volt legjobb játékok közt van. Az Astral Chain nagyon zsáneridegen volt, de nagyon hamar behúzott. Jó kis játékok ezek, remélem utóbbinak is lesz egyszer folytatása.
Nagy utat tett meg Nintendo, a 18. századból kilépve túlélte az első világháborút, túlélte a második világháborút, és számtalan gazdasági vihart vészelt át, de itt van, még mai napig szórakoztat.Nekem Ps4-en az Uncharted/God of War/Horizon trió az system seller volt, nagyon jól megkomponált játékok azok is.
#1779 tl-x Igen, ez valszeg gazdasági megfontolás lehetett, mintsem ötlethiány.
-
Szabi®
addikt
Hát jah, van ilyen. Én az elmúlt 28 évben kipörgettem szinte mind, platformtól függetlenül, de sztem ez az irány csak arra jó, megtartsák azokat, akiknek tetszett a 2000-es évek Mario brosjai, mert ugyanaz a séma, ugyanabban a kontextusban, és itt lógott ki a Galaxy, és a Paper verziók, mert itt elmertek menni új irányba. Sajnos a pályadizájnok ellenségek, hangok, zenék, pályaelemek is maradtak két évtizede. Nem véletlenül a Mario kart-okból adtak el a legtöbbet . . .
#1765 gainwardgs Én azt hittem a Switch kap egy új részt, de sajnos csak remasteredek jöttek.
-
Szabi®
addikt
Számomra a leg-leg platformer jelenleg a Donkey Kong Tropical Freeze, a hangok, az animációk, a grafika, a megvalósítás mind-mind magasabbra emeli bármitől. (számomra)
Nem tudom ki csinálta, már nem a RARE, de mindenre figyeltek elképesztően aprólékosan. A Máriókba én már nem látok semmit, meg sem tud már újulni, mert mindent ellőttek. Nagyon sablonos és "uncsi" mind. Sztem pihentethetnék kicsit, és foglalkozhatnának Warioval, vagy más karakterrel, mert Márió mint tematika elképesztően rókabőr, és abból sem a jóféle. Talán ez a Wonder . . . Ez a Bowser's fury is pont azért tetszett, mert mertek végre picit máshogy hozzányúlni, persze pont ez a legrövidebb rész is . . .#1760 playmore "
Sokat olvastam arról, hogy a gép akár PS4Pro szintet is tudhat majd. Ez nekem mindig olyan furcsa volt miért pont a pro és nem az alap, de gondolom ezt valami vágy táplálja a 60fps miatt?"
Erre majd térjünk vissza, ha szét lett szedve a gép egy tesztpadon, és a techpowerup meglengeti, hogy mi is van a motorháztető alatt, és mit húz. Az hogy itt lelkes érzelmi felindultságú fanok ezt írják, még semmit nem jelent. A Switch 1-nél az összes média konglomerátum 1tflop-os teljesítményt írt, és fél tflops sincs meg. Sajnos ez ilyen, etetik hülyítik egymást a fanok . . . Ps4 pro szintet 100% hogy nem fog tudni. Erre bárkivel bármiben fogadni is merek. -
Szabi®
addikt
Meg a világfájdalmú siránkozok, hogy
ki kapta már meg a csomagot, és kinek hol tart a rendelése, és b@zi az összes konzolbolt Magyarországon, mert másoknak már két hete megjött, azt írja kézbesítették, az asszony kiment, de nem jött senki!
és hasonló röghöz kötött, beszűkült, 1bites foscunami lesz ránk zúdítva heteken át.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest