- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- SQL kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- ASUS routerek
- Windows 11
- Mi tartja még életben a vezetékes telefont?
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz Sirandrish #1513 üzenetére
A zeldákat nem vittem végig soha, mert az ilyen mindennel szöszmötöljek játékok nem nekem valók, de tisztességesen megírt játékok, viszont valóban a korok erdőben (ha jól emlékszem a nevére) konkrétan diafilm lett belőle
A nintendo, ha van esze, hozzácsap valami minimális tartalmat és kiadja switch 2.0-ra optimalizált verzióban, mindkét Zeldát. Kevés munka és szép bevételt tudna nekik hozni.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Sirandrish #1508 üzenetére
Na igen, csak ha az N exklúzívokat kiadják swtichre 1.0-ra is, akkor miért váltsak? Nem sürgős, még sok évig jó lesz nekem a switch 1.0 is. A multiplatform játékok engem azért nem tudnak a switchen megszólítani, mert számomra a hordozhatóság nem akkora előny, illetve ilyen célból inkább steam decket vennék, amiből lehet egy teljes értékű asztali gépet is csinálni, amikor otthon vagyok, de nem vagyok kamionsofőr vagy nem ingázok órákat naponta.
A másik ok, hogy az N shop nagyon drága a többihez képest. Emiatt én nem is gondolkodok abban, hogy fő konzol legyen.
Kíváncsi leszek erre, hogyan alakul a switch 2.0, próbálom magamat is meggyőzni, hogy miért váltsak egyelőre nem sok sikerrel.
rigormortiis: nem azt kell nézned, hogy mennyit adtak el, hanem hogy milyen potenciál rejlett benne, amikor már az emulátorok tökéletesen futottak rajta és elvette a másik előnyt, ami addig csak a switchnél volt, a hordozhatóság. Ezt rövidre kellett zárniuk. Mert egyébként a logikus választás az SD lett volna, amivel megkapsz mindent is és még ráadásul egy jól használható asztali gépet is. Gyakorlatilag nem volt 2 éves a switch, már volt használható emulátor, de a kutyát se érdekelte a sima asztali PC-n futó verzió.
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1501 üzenetére
Igen, most virítaniuk kell valamit mert, különben nagyon lemaradnak a többiektől. 2017-ben nem volt konkurens kézi konzol, azóta viszont egyre több kijött.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1494 üzenetére
Egész biztos, de azt a Nintendótól kapták
-
Rage47
veterán
válasz Sirandrish #1484 üzenetére
Minimum annyi lesz, beleszámolják még a forint romlását is.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1484 üzenetére
Azért az durva lenne érte az OLED Steam Deck volt annyi amikor megjelent.
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1483 üzenetére
Nem semmi mert lesz gép. Mondjuk anno (2019-ben) az egyik konzolboltban előlehetett rendelni a Metroid Prime 4-et is .
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1477 üzenetére
Ezt írják az oldalon: "A mostani előrendeléssel garantálhatod a kedvezményes árat! A szállítás mindig a hivatalos megjelenés napján történik, azonban a GamesAndMovies.co.uk ezt nem tudja garantálni, mivel nem felelős a futár vagy a forgalmazó késedelméért."
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #1472 üzenetére
Az áron lenne a hangsúly! A 365 euró nem tűnik túl valósnak, de elvileg oda kellene adniuk ennyiért ha valaki megrendeli. Nyilvánvaló hogy reklámfogás, de hátha tudnak valamit az árról és nem akarják túl nagy bukóval adni és inkább 400 körül lesz, mint 500.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1473 üzenetére
Derejét akartam írni
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1469 üzenetére
Bízzunk az új masina erejében!
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1465 üzenetére
Felhő(ben)ből fog menni
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #1465 üzenetére
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1446 üzenetére
Igen pont erre gondoltam, hogy később se fog annyit érni amiért érdemes őrizgetni.
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #1439 üzenetére
Ha ez így volna, akkor 2-3 óránál hosszabb játékok nem is léteznének! Inkább úgy közelíteném meg a dolgot, hogy ha többször végig játszol egy 100+ órás játékot ami esetleg kapott valami feljavítást vagy plusz tartalmat, akkor jó eséllyel tele kürtölöd a fórumokat és a haveri társaságot, hogy ez milyen jó játék és ők is megveszik.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Sirandrish #1442 üzenetére
ennek mondjuk nem sok értelme van, de a te pénzed. A switchre azért éri meg használt fizikait venni, mert a többi platformmal ellentétben jól tartja az árát. Sőt ha kifut a konzol, akkor meg elkezd szépen emelkedni. Egy ideig csere-berélgettem, de egy haverom elmagyarázta ezt nekem. Most mennyivel vagyok beljebb, ha van 10e forintom? szemben azzal, hogy a jövőben akár komoly értéket is jelenthet egy dobozos szép állapotú játék, konzollal
[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
válasz Sirandrish #1439 üzenetére
Még valamelyik nagyobb sandbox cím kapcsán olvastam (talán gtav, de nem akarok hülyeséget mondani), hogy a hosszú játékok nem csak eladás tekintetében hoznak hasznot, hanem amíg az user 100 órákat tesz valamibe, addig jó eséllyel nem vagy kevesebbet vesz más kiadótól.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz Sirandrish #1437 üzenetére
Azért ilyen Zelda BotW, TotK, Xenoblade Chronicles vonalon minimál befektetéssel elérhetnék, hogy címenként 100+ órákat ismét beletegyenek az emberek
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Rigormortiis
veterán
válasz Sirandrish #1435 üzenetére
Én sem bánnám főleg, ha a nagyobb címek visszafelé is kapnának.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #1432 üzenetére
Pár rövid videót nyilván néztem, de tudtam hogy egyszer majd végig szeretném vinni így próbáltam kerülni a spoilert. Jaj de messze van ez még
-
Rigormortiis
veterán
válasz Sirandrish #1426 üzenetére
+1
Teljesen vállalható játék szerintem is. Azt a pár ezrest, amit mostanában kérnek érte, kérdés nélkül megéri!
-
Crus
őstag
válasz Sirandrish #1426 üzenetére
DLC-kkel együtt ment végig, nekem abszolút a mediocre szinonimája. Lopott a Zeldától is, meg AC: Ody-tól, de még a GoW-tól is, de embertlenül repetitív lett, az ellenfelek száma is rémesen vérszegény volt, a sztori az meh.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #1320 üzenetére
Ennél egyel érdekesebb a dátum maga.
Nintendo hónapról hónapra szokta csepegtetni az excluzívokat, hogy az ember be tudja ügyesen építeni a havi költésbe azt a 60-70 dollárt/eurót, nem tudom, hogy releasekor mer e merészet lépni és mondjuk 3 is elérhető lesz egyszerre az új címei közül, vagy egyenesen ötöt, mert az első 5 a belsős cím a lenti listáról, ha jól látom. -
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1312 üzenetére
Tudom én is a játékok miatt vettem, Zelda, Metroid, Mario, Donkey stb... és ez lesz a kövinél is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #1277 üzenetére
Ráadásul ennek a 90%a fixen nem látszik verseny közben.
hàt ez az. akkor minek mutogatják,minek készítették el. az,hogy kevés tereptárgy látszik az lehet a LoD miatt, mert nagyon messze a kamera. akkor tölti be,ha majd ott vagy lent.
a fh5 is így néz ki fentrōl [kép]Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
válasz Sirandrish #1230 üzenetére
Jaja…lehet most “gyorsan” lezarom “nyaralas” utan februar kozepeig es nem merulok el annyira benne
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tl-x
őstag
válasz Sirandrish #1230 üzenetére
Ezt nem is értem. Az új gép hardveresen nem tudja felhúzni az eredetit ahogy tették azt a betiltott emulátorok? Vagy így újra el tudja adni a Nintendo?
[ Szerkesztve ]
-
nagyatt
tag
válasz Sirandrish #1222 üzenetére
Ott van rajta, hogy LED hát nem látod ?
-
nagyúr
válasz Sirandrish #1211 üzenetére
sztem temuról ilyesmi 2.000FT körül lesz kb
-
Farkassacred
őstag
válasz Sirandrish #1204 üzenetére
Kizárt dolog, az az Rdr2 lesz.. Egyébként kíváncsi leszek azok a leak-ek igazak lehetnek e, hogy jön majd arra konzolra. Az egyre is mennyit kellett várni..
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
pzstm
titán
válasz Sirandrish #1153 üzenetére
Vagy 60 EUR
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #1133 üzenetére
MK9 visszafelé 9K!
-
peternac
tag
válasz Sirandrish #1046 üzenetére
jogos, ezt mindig elfelejtem
egyedül a Nintendo nyer a konzolokon is 0day elvileg (drágábban adja, mint amibe kerül nekik)
a másik két versenyző veszteségesen árulja eleinte a konzoljait -
peternac
tag
válasz Sirandrish #1038 üzenetére
ez őket valszeg nem érdekli
a játékok fogják eladni a gépet
meg most a hájp!!
the hype is real!!44! <- ezt már rég le akartam írni -
addikt
-
Farkassacred
őstag
válasz Sirandrish #1029 üzenetére
Ha ma sem lesz bejelentés, akkor lőttek a faliórámnak.. Ami amúgyse kéne.
Most már tényleg kíváncsi leszek.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
erer1000
őstag
válasz Sirandrish #1027 üzenetére
Csak higgadtan! 2025. január 1-jétől szabadságvesztés járhat agresszív kommentelésért.
tudom h csak vicc volt xdM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #995 üzenetére
Az arról szóló pletyka...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
30z.Samu
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #941 üzenetére
Legközelebb megyek, rajzolok egyet szívesen, de csak megjelenés után hasonlíthatod össze
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #932 üzenetére
Majd én. Sőt, be is zárhatunk 1-2 napra, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Személyeskedés, minősítgetés szakmai tartalomtól függetlenül, figyelmeztetés nélkül törlésre kerül. Ha figyelmeztetést is kapsz, rossz jel
Jelenleg még mindig csak találgatunk és egészen a megjelenésig minden találgatásnak minősül. Megjelenés után 1-2 napig mehetnek az ugyeénmegmondtam hozzászólások, aztán kezdhetjük fikázni a kütyüt. Ja nem! Kötelező lesz imádni. Naazért. Uff, én beszéltem.[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
addikt
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sirandrish #921 üzenetére
Valami ilyesmi lesz ugye?
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sirandrish #777 üzenetére
És mi van azokkal akik rögtön perkálnának felárat érte? Miért nem kell nekik a pénzem?
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #771 üzenetére
Én is arra tippelek, hogy kb. 2 év múlva kiadnak egy 5nm-es SOC-vel szerelt OLED-et aminek jobb lesz az akkuideje. Persze valamivel drágábban!
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #751 üzenetére
Vagy kiderül, hogy az alarmo-n lévő usb port egyben képet is ad és hozzá lehet párosítani a joy-con-okat. És aki megvette annak mindvégig ott volt a Switch 2 az ágya mellett!
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #751 üzenetére
Vagy az!
-
válasz Sirandrish #701 üzenetére
Gyártásban dolgozol, nem? Két gépet gyártani (most is van a Lite) sokkal bonyolultabb feladat, minthogy akkor két gyártósor legyen. A költséget is növelné, szóval egyáltalán nem biztos, hogy sokkal olcsóbban kijönne egy kijelző mentes gép.
Amúgy meg olvasva itt a hozzászólásokat, teljesen jól látszik, hogy mindenkinek mások az igényei, elvárásai. Pont emiatt van egy gép, egy hardver.
A Slime draws near! Command?
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sirandrish #701 üzenetére
Mondjuk én baromira élvezem a hibridséget, hogy játék közben csak lerakom a Pro kontrollert, kikapom dokkból, bedőlök az ágyba és folytatom, vagy fordítva. Ahogy azt is, hogy cserélhetőek handheld-ben is a kontrollerek, így én mint lapátkezű vehettem magamnak Hori Split Pad Pro-t, illetve egy hibás kontroller miatt nem kell az egész gépet gariztatni. Ezeken én semmit nem változtatnék, ezekért imádom a gépet. (Meg persze a Zeldákért. )
Én max akkor örülnék 2 dedikált eszköznek handheld és TV használatra ha közös játék licenc/store és felhős mentés lenne. -
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #632 üzenetére
Big thanks
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #626 üzenetére
Dobozáért üresen adok 10 ezret, az enyém usánkába maradt . . . Volt V2-öm, és két Oledem, csak a V1-et tartottam meg. Azt day1 vettem és azóta is hűen szolgál, egyszer kellett pasztázni ennyi idő alatt. Dokkolva használom, tehát semmi hátrány nem ér.
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #628 üzenetére
"Ezt már egy joideje ugyse használom"
60-70 között szerintem nem kellene sokáig hirdetni. De mostanában eléggé lelassult itt a Switch piac. Szoktam nézni a játékok miatt, és elég sokan elég sokáig hirdetnek ha nem lőnek alá az átlagnak.
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #626 üzenetére
Én nem gondolom, hogy a Switch 1 árára túlságosan nagy hatással lesz az új konzol, mert drágább lesz és így szépen lépcsőzetesen épül fel a paletta. Lehet kap egy minimális kedvezményt az OLED, a v2-t meg kivezetik. Ha bele gondolunk 2017 óta nem változott az ára a Switch-nek, csak nálunk az árfolyamváltozás miatt lett egyre drágább!
-
cSuwwi
senior tag
válasz Sirandrish #613 üzenetére
Szerintem a nagyobb kijelző miatt (7" -> 8") mindenképp lesz felbontás emelés, tippre 1080p60-t mondok handheld, de lesz valami energiatakarékosabb módja is 1080p30.
Vagy alapból 30 és gyári táppal/dokkolva 60Hz.Nagyon patchelni se feltétlenül kell majd a régebbi ndo stuffokat, emulátoron sokat ki tudtak hozni belőlük, vélhetően nem az emu modderek patchelték fel, hanem a gyenge vas fogta vissza.
Kíváncsi leszek meddig tudja tartani magát a masina, ha kiadás után fél évig sikerülne, az már siker lenne. Csak nem futnak bele még egyszer egy olyan blamába ami a v1-nél volt az rcm módba lépés .
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #610 üzenetére
Ünnepek alatt pörgött a Zelda: Echoes of Wisdom. Értem én, hogy kell a sok power, csak nem nagyon látom mire. Ahogy Elite is írja, hogy aztán el lehessen pocsékolni raytracingre? Köszdenem!
Az oled kijelző hiánya pl sokkal jobban fog fájni, de azt az 1-2 évet túléljük LCD-vel, amíg jön az oled verzió. -
NF-
junior tag
válasz Sirandrish #605 üzenetére
A tőlem jobban hozzáértők azt írják, hogy 12GB ram mellett a kitakart soc egy GMLX30-R-A1, amit így kb. tízszeres teljesítményre tippelnek mint a Switch, ami erősebb mint egy Steam Deck, de gyengébb, mint egy Xbox Series S. Viszont nagyon jó 4K felskálázást és ray tracinget ad.
Nintendo friend code: SW-6329-0332-2133
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #596 üzenetére
És más suhanhat is a 720p-s 24fps-es új Zelda . . . .
-
peternac
tag
válasz Sirandrish #562 üzenetére
...és Switch2-ben gazdag új évet!
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sirandrish #545 üzenetére
Switch-re visszatérve, nekem akár úgy ahogy van jó lenne a Zelda ahogy most kinéz, csak 60 FPS-el, meg esetleg natív 1080p-n. Ezt bőségesem meg fogja ugrani a Switch 2 ereje, az biztos.
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #496 üzenetére
Nem is tudom hogy képzeled, hogy az ízületek kímélése az alapcsomag része! De nézd a jó oldalát: rengeteg féle választási lehetőség van az olcsó ali-s gripeken keresztül a prémium skull&co vagy satisfye gripeken át a 3rd party joy-conokig. Vagy a pro controller és társai.
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz Sirandrish #494 üzenetére
En ugyebar tavaly szalltam be Oleddel, mostanaban parszor handheldet tolok de leginkabb pro controllerrel kanapen elvezem
-
Rony949
őstag
válasz Sirandrish #492 üzenetére
Majd úgy is vesz hozzá mindenki egy grip-et.
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #468 üzenetére
Olvassa, és már nevet is, mert fél terrával lesz erősebb az új Switch, sokkal drágábban.
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
-
Norb79
őstag
válasz Sirandrish #464 üzenetére
Persze, maradjunk a realitások talaján. Handheld legyen meg a 5090ti SLI ereje duplán, és akkor rendben lesz ez, egy 8 colos 16k kijelzővel.
Dockolva meg simán rátriplázhat még erre! -
peternac
tag
válasz Sirandrish #443 üzenetére
hát majd kiderül, hogy mi igaz ebből
de ha valóban így néz majd ki, akkor ez csak egy Switch++ lesz
nem baj, vesszük ezt is -
válasz Sirandrish #435 üzenetére
A kérdés az, hogy valós Nintendótól származó adatok alapján vagy csak a leakek alapján előre dolgoznak, hátha jó lesz alapon
A Slime draws near! Command?
-
Balazs_
senior tag
válasz Sirandrish #391 üzenetére
Mivel a konzol handheld is, ezért nincs sok választásuk.
Én inkább attól félek, hogy itt is lesz egy Xbox One/PS4-féle probléma, hogy a GPU aránylag erős lesz, de a gyenge/downclockolt magok visszafogják majd a teljesítményt. -
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #391 üzenetére
Persze, ez nem kérdés hogy már nagyon itt az ideje a frissítésnek, mert a fejlesztők szerintem az idejük legnagyobb részét nem is a játék megírása, hanem az optimalizálás teszi ki, ami azért nem kis pénzbe kerülhet. Meg hát a kreativitásnak is gátat szab az ennyire korlátozott hw. Én is minden nap várom a bejelentést!
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #389 üzenetére
Csak meg kell nézni a Sony-t és a Microsoft-ot és máris látszik, hogy nem a konzol ereje adja el a platformot, hanem a játékok. Hiába van erős hw, ha több 100millióból fejlesztenek rá egy játékot ami csilli-villi, de egyébként dögunalom. A Nintendo meg töredék pénzből kiad egy minden tekintetben élvezetes alkotást (mint pl. az új Zeldát) ami nem egy látványorgia meg grafikai mérföldkő, de bőven elég ahogy kinéz! És még mindig veszik a Switchet! A MS meg lassan bezárja a hw részleget, a Sony meg majdnem dupla áron rukkol elő egy Pro-val, persze játék az nem jön egyelőre, csak remaster meg definitive edition (mondjuk ilyet a Nintendo is előszeretettel csinál)!
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #386 üzenetére
Jólvanna! A Zelda el fog futni . . .
Értelek am. Csak azt próbáltam szemléltetni, hogy már egy 2016-os konzol is 9-szer erősebb, mint a Switch. Eleve hatalmas mínusszal indult, úgy gondolom ez az arány kb mindig meglesz.
-
David888
tag
válasz Sirandrish #331 üzenetére
Pedig készülj fel, hogy itt is 30 fps lesz a cél, max 1440p-ben minden külsős címnél. Én befejeztem a Nintendot, mert túlságosan is családbarát lett (hiányoltam az FPS címeket). Viszont a Mario Kart-ot megsirattam.
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #305 üzenetére
Jah tényleg, ott kiugró volt, amit a Ninti az emberek elé rakott. Kérdés ugye, mennyire akar örömet szerezni nekünk a Nintendo.
Egyébként még így is, ahogy nyomom a Zelda Totk-ot, csak ámulok hogy ezt összehozták ennyire komplexen. Helyenként a táj beleég az ember retinájába, szinte örök emlék marad.#306 tboy93 Igen, meglesz az áruk a sok-sok éves prevgen címeknek az biztos. Én egy Gta V, Ac origins/Valhalla, Tomb Raider, Red Dead 2-nek nagyon nagyon örülnék.
Az Asus Rog Ally X meg 8,6 Tflops 120hz-es kijelzővel és még egy csomó über feature-el, kérdés a Nintendo tud-e a Rog Ally létezéséről, hogy példát vegyen
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #303 üzenetére
Igen jó lenne az 1440p, de ahogy olvasgattam a híreket , és az eddig 30 évből kiindulva, sztem a hardver megint nem lesz acélos. Lehetne, mert mára vastagon érett a technológia arra, hogy handheldbe is irgalmatlan teljesítményt tudnak kihozni, de pont az ár lesz az, ami eldönti hogy nem lesz acélos. Eleve a Nintendonak számít a gépeken megfogott profit a többi konzolgyártóval szemben, + és ugye maga a gép ne is legyen húzós, tehát vegyék, sztem ebből adódóan lesz egy masszív 1080 60fps vagy ritkábban 1440 30. Aztán lehet meglepi lesz és erős vassal jönnek ki.
-
everest140
tag
válasz Sirandrish #297 üzenetére
Szerintem handheld módban elég a 1080p is. Ott a minimum 60fps zökkenőmentesen többet számít a fluidabb gameplay miatt. 30 fps tényleg gáz lenne már 2025 után.
Magasabb felbontásnak inkább a TV módnál lenne jóval nagyobb előnye, ott meg már mondhatni kevés is a fullHD a mai TV-ken.Érdekes lesz majd hogy fogják megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
erer1000
őstag
válasz Sirandrish #289 üzenetére
hát na, gondolom még össze akarják szedni azt a 10 millió db switchet hogy ne 3., hanem 2. legtöbbet eladott konzol legyen a switch
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #261 üzenetére
Okés, örcsi harcsi
Azt hittem az a kép a sztár, amin alsógatyás kapitányként tükröződtem a TV képernyőn[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #255 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
addikt
-
zozika84
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #197 üzenetére
Mondjuk attól, hogy nem OLED még lehet jó a kijelzője. Oké, egy OLED akkor is más, és én is arra gerjedek. De ha kap egy használható kijelzőt én leadom az előrendelést.
A notebook.hu -nál amúgy is mindig könnyű szerezni, ha pár héttel előtte is adom le valamire az előrendelést. Addigra meg már amúgy is lesznek tesztek.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #194 üzenetére
Játékra (is) én is OLED TV -ket használok. Ezért örültem anno, hogy a Nintendo is kijött egy OLED -del szerelt készülékkel. De hasonló lépést nem várnék megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
-
kicsako
őstag
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Nekem is ez a bajom, ott az 55"os LG C1, aminek PC-n és PS5-el is gyönyörű képe volt, rádugom a nintendot és számolgatom a pixeleket . Cserébe viszont Fire Emblemezni meg pokémonozni nem tudok más platformon, szóval azért így is elégedett vagyok
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #188 üzenetére
Sony Trinitron PVM. Stúdió monitor. De használok mást is.
Ha már Nintendo topik, legyen ON is a TotK -val.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #185 üzenetére
Amúgy sem elég hozzá egy CRT, csak jobban néz ki (szerintem) összességében nézve. Viszont minőségi átalakító nélkül azért lesznek "anomáliák". Például a kisebb szövegek olvashatósága. Nekem nem érte meg többet költeni, de azért pár játéknál én is használtam.
Nem csak Nintendo -nál.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #182 üzenetére
Engem azzal húzott be a Nintendo, hogy van a konzolnak handheld opciója is. Így szinte csak akkor volt TV -re kötve, amikor a joycon -nal lehetett variálni a levegőben.
Egyébként még CRT -n is használtam, mert jobban nézett ki, mint nagyképernyős OLED -en.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #175 üzenetére
Anno emlékszem az LG G szériás telefonokra, amit nem AMOLED, de ennek ellenére kva jó kijelzővel szereltek. És ugye nem az volt az egyetlen jó kijelző az elmúlt évek során.
Szóval opció már régóta van. Nem is feltétlenül ragaszkodnék az OLED -hez, ha valamilyen frankó kijelzőt kap.
Csak marha nagy a szórás minőségben és a Nintendo szeret spórolni a komponensekben.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #125 üzenetére
True story
@ ρσгτσ: fiók #127: hmmm, elgondolkoztattálEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ρσгτσ
addikt
válasz Sirandrish #125 üzenetére
Szerintem kamu. Inkább megvette digitálisan is (vagy mégegyszer), hogy ne kelljen kibontani.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #120 üzenetére
Ha egyikünk végigviszi, a másik is örül
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #118 üzenetére
Én pont a türelem miatt vagyok a lemezes oldalon, mivel tudom azt, hogy idővel a lemezes kiadások ára beszakad, és nem csak 1-1 akción múlik, viszont a store-ban meg van az akció, de ezenfelül bizony sokáig sokkal vaskosabb árat tartanak a játékok, sztem indokolatlanul drágább a store-os vásárlás a lemezessel szemben.
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #115 üzenetére
Ps4-ps5-ön se, tapasztalat . . . Szinte duplája sokszor a store ár, minta lemezes verzió. ha a konzolok meglépik az only digital korszakot, akkor én nem konzolozom. Csak egy pár példa Tony Hwak 1+2 ps5 digitálisan 17 ezer, lemezesen meg 9. Assassins Creedek ugyan ez . . . A lemezes játékok ára szinte konzisztens alacsonyabb mindig, mint a store.
-
hadam98
senior tag
válasz Sirandrish #115 üzenetére
Ha tényleg lesz visszafelé kompatibilítás úgy jóval több értelme van a digitális játék vásárlásnak. Egyébként első nap mennék a boltba ha ez a hír igaz. A konzol viszont tényleg remélem idén megjelenik.
-
nagyatt
tag
válasz Sirandrish #110 üzenetére
Akkor ez azt is jelenti, hogy ugyanez a cartridge megoldás lesz tovább örökítve. Magyarul nem csak online játékokat tud futtatni. Ahhoz képest, hogy mennyien temetik a fizikai adathordozót, még mindig van rá kereslet ezek szerint.
-
addikt
válasz Sirandrish #83 üzenetére
Magyarországon élek, persze hogy értem.
Nah jó nem trollkodok többet.
Go Gunners!
-
Szabi®
addikt
válasz Sirandrish #83 üzenetére
Ezt hívják felsőbb szintű kommunikációnak.
-
addikt
-
morfondőr
addikt
válasz Sirandrish #57 üzenetére
Ez nem jó, mert csak 50Hz-es
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SQL kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- Asus ROG Ally Z1 Extreme ( újszerű - garanciális - magyar - Win11 )
- Sony PlayStation 5 (PS5) Digital Edition Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest