Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Atomixx #58793 üzenetére
Ez van az értéknél:
{"placements":{"PanelUI-contents":["edit-controls","zoom-controls","new-window-button","privatebrowsing-button","save-page-button","print-button","history-panelmenu","fullscreen-button","find-button","preferences-button","downloads-button","search-container","add-ons-button","bookmarks-menu-button","developer-button","sync-button","pocket-button"],"status4evar-status-bar":["status4evar-status-widget","status4evar-progress-widget","status4evar-download-button","status4evar-legacy-widget"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"],"PersonalToolbar":["personal-bookmarks"],"nav-bar":["home-button","urlbar-container"],"TabsToolbar":["tabbrowser-tabs","tabmixScrollBox","new-tab-button","alltabs-button","tabmix-tabs-closebutton"],"toolbar-menubar":["menubar-items"]},"seen":["pocket-button","status4evar-legacy-widget","_d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d_-browser-action","developer-button","screenshots_mozilla_org-browser-action","toggle-button--jid0-gxjllfbcoax0lcltedfrekqdqpijetpack-awesome-screenshot-toolbarbutton"],"dirtyAreaCache":["TabsToolbar","nav-bar","PanelUI-contents","status4evar-status-bar","addon-bar","PersonalToolbar","toolbar-menubar"],"currentVersion":6,"newElementCount":8392}
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
emre
veterán
válasz Zotya84 #58798 üzenetére
Ezt találtam, de hogy engedi-e telepíteni nem tudom, gyenge vagyok, már a legutolsó frissítést használom.
Nem telepíteni kell, hanem bemásolni a megfelelő helyre (firefox/profiles/extension mappa ha jól tudom)Download: Classic Theme Restorer für Firefox Version: 1.7.7.2
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
-
Zotya84
őstag
No, valakinek sikerült az összeomlás után olyan helyreállítás,
hogy 56-os FF, véletlenül az egyik hagyományos kieget töröltem a helyreállítás során (egyik gépen nem, ott megy is továbbra is), és amikor vissza akarom hozni, semmilyen módon nem akarja visszaengedni, arra hivatkozva, hogy sérült a kiegészítő - miközben a másikon még mindig megy?Ez konkrétan a Clasic Theme Restorer, és nagyon kéne rá valami hack, hogy vissza lehessen bele buherálni. és nem, nem szeretnék se Waterfoxot, se egyéb forkot használni.
Valakinek ötlet?
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
emre
veterán
válasz Winner_hun #58792 üzenetére
Jobb oldalt a + jel
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
szabolcs77
tag
milyen témát használsz?
esetleg alaphelyzetbe állítás itt a testreszabásnál? -
Atomixx
tag
about:config
browser.uiCustomization.state;{"placements":{"PanelUI-contents":["edit-controls","zoom-controls","new-window-button","e10s-button","privatebrowsing-button","save-page-button","print-button","history-panelmenu","fullscreen-button","find-button","preferences-button","add-ons-button","developer-button","sync-button","search-container","bookmarks-menu-button"],"addon-bar":["addonbar-closebutton","status-bar"],"PersonalToolbar":["personal-bookmarks"],"nav-bar":["home-button","urlbar-container","downloads-button","ublock0_raymondhill_net-browser-action"],"TabsToolbar":["tabbrowser-tabs","new-tab-button","alltabs-button"],"toolbar-menubar":["menubar-items"]},"seen":["developer-button","ublock0_raymondhill_net-browser-action"],"dirtyAreaCache":["PersonalToolbar","nav-bar","TabsToolbar","toolbar-menubar","PanelUI-contents","addon-bar"],"currentVersion":6,"newElementCount":0}
vagy ha ez nem jó, szerintem konfigban megtalálod
<~>
-
Winner_hun
titán
-
szabolcs77
tag
válasz Winner_hun #58790 üzenetére
fülek mellett üres területen jobb klikk/testreszabás. Az új lap gombot meg odavonszolod az utolsó megnyitott lapod mögé és kész is.
-
akaido
addikt
válasz Winner_hun #58784 üzenetére
CTRL + T kombót próbáld.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
MODERÁTOR
válasz joghurt #58782 üzenetére
Tudom, de én ESR buildet használok, ott 60.6.2 a legújabb, ami ma jött ki. HTTPS Everywhere-t eddig nem használtam, szóval a legújabb lehetett amit próbáltam feltenni innen, és nem volt vele gond. Persze ez nem frissítés, hanem új telepítés a HTTPS Everywhere-t illetően.
-
Winner_hun
titán
A megnyitott lapok UTÁN hogy lehet odavarázsolni az új lap gombot? Miután a firefoxnál pár napja valamit elcsesztek visszakerült az URL sávba - onnan felhúztam a lapok mellé, de eltűnt és sehol se találom. A testreszabásnál - ahol sikeresen eltüntettem - nincs ott az új lap gombja.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
- To Google Translateszerző: Juan Escobar - ez elég fapados simán egy új lapot nyit és azon fordít
- Simple Translateszerző: sienori - ez ugyanazt csinálj mint az előző de talán elgenásabban és rövid szöveget az eredeti oldalon fordít kis ablakban
- Google Translator for Firefoxszerző: nobzol - ugyanaz mint az előző kettő
- Google™ Translator Liteszerző: Arthur Polinsky - na ez még vérszegénebb mint az előzők.Ez a 4 ugyanazt tudja és ezek közül a Simple Translate tetszett
A legtöbb opciót az IM Translator biztosítja, tehát azt tedd fel, persze be kell nézni a beállításaiba ami jóval bővebb mint a többinek, pl. tud ilyen INLINE fordítást is:
(sortörés, szín és egyéb dolgok is beállíthatóak)Tehát ha egyszerű elegáns: Simple Translate, ha pedig komplexebb: IM Translate
-
joghurt
addikt
válasz Intruder2k5 #58781 üzenetére
A 66.0.4-ről van szó.
És működni működik a régi HTTPS Everywhere, de frissíteni nem tudja magát, és kézzel sem lehet frissíteni.A tej élet, erő, egészség.
-
MODERÁTOR
-
joghurt
addikt
Én is frissítettem, de továbbra is aszongya, hogy "A Firefox nem engedte, hogy a webhely engedélyt kérjen a szoftver telepítésére."
Ha mégis engedélyt adok rá, akkor pedig "Az oldalról származó kiegészítő nem volt telepíthető, mert sérültnek tűnik."A tej élet, erő, egészség.
-
MODERÁTOR
A Firefox 60.6.1 ESR ebben a pillanatban frissült, 60.6.2-re, így már újra hibaüzenet nélkül megy minden kiegészítő. Mondjuk az about:config-os mókolással eddig is ment, csak minden kieg mellé kiírta, hogy nem ellenőrizhető az eredetisége, bla, bla, bla...
-
Cs1csó
félisten
Most megnéztem, melyiket milyen régen frissítették utoljára:
- IM Translate - 2 napja
- Simple Translate - 3 napja
- To Google Translate - 1 hónapja
- Google Translate Lite - 2 hónapja
- Google Translator for Firefox - 5 hónapjaSzerintem ezek amik játszanak, van amit 2 éve frissítettek utoljára azt inkább hanyagolnám. Egyén függő ki, hogyan használja, de ezek közül érdemes választani.
joghurt
Erre egyre kevesebb szükség van azok a honlapok ahol valamilyen adatot meg kell adni jellemzően már alapban titkosítottak.
[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
válasz SchumiBácsi #58738 üzenetére
A Google reklámokra gondolsz?
Nekem nem jön semmi reklám a megelőző keresésekhez kapcsolódóan.Ha érted, akkor már elavult.
-
zoltanz
nagyúr
Bétára miért nem enged kiegészítőt telepíteni? Azt írja nincs kapcsolat, de a vonal jó.
-
Winner_hun
titán
Újra felrakva a tabmixplus-t, megy. Azt hittem engedélyeződni fog. A Classic Theme Restorer-t honnan lehet beszerezni? Ezt a lekerekített borzalmat nem akarom látni.
-
convar
csendes tag
Furcsállom hogy neked ez bejött... nálam se a Classic Theme Restorer-t nem hozta vissza, és letölteni sem engedi továbbra sem pl. az uBlock Origin-t (mert voltam olyan farok hogy ezt meg pl. azon melegében el is távolítottam amikor beütütt a krach, gondolván hogy majd legfeljebb visszatelepítem/újra hozzáadom a FF-hoz) sem a https://addons.mozilla.org/hu/firefox/-ról, még mindig egy "A letöltés sikertelen. Ellenőrizze a kapcsolatát." szöveg kíséretében.
Sőt, mostmár hogy belenyúltam a extensions.json-ba a Kiterjesztések fülön ún. végtelen ciklusok alakultak ki, uis mint azt látjátok a mellékelt képen, három kiegnél is azt írja hogy A xy a Firefox újraindítása után lesz letiltva - igen ám, csakhogy minden egyes újraindítás után pontosan uezt írja
Sakk-matt 1
A Classic The Restorer-nél meg már eleve csak egy eltávolítás gomb van. Hogy rohadnának meg.......
Sakk-matt 2
Aki jó angolos, az esetleg megnézné nekem hogy 56-ost használók számára van-e valami új fejlemény, vmi remény hogy nekünk is újra jó lehet még minden? Mert nem tudom meddig várjak még hogy visszaálljon minden, már ha egyáltalán érdemes még várni.
[ Szerkesztve ]
Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!
-
gojko.m
senior tag
Az androidos Firefoxon is rápróbáltam a hotfix-update-xpi-intermediate@mozilla.com-1.0.2-signed.xpi-re. Segített. A telón is helyreálltak a kiegészítők.
-
Cs1csó
félisten
válasz current #58746 üzenetére
Üdv, én is arról váltottam erre: IM Translator, de ha nem tetszik akkor még ezeket érdemes végigpróbálni:
- To Google Translateszerző: Juan Escobar vagy
- Google Translator for Firefoxszerző: nobzolEzek a legnépszerűbbek, de ezek közül a legtöbbet az IM Translator tud.
Érdemes végigpróbálgatni őket ha valamilyen funkciót hiányolsz.
Nagyon jó volt az S3 Translator nem értem a fejlesztője MIÉRT NEM CSINÁLJA meg úgy, hogy az a Firefox-nak is megfeleljen és visszavegyék a kiegészítők közé.
-
akaido
addikt
66.0.4-gyel eddig minden add-on működik, még az eddig akadékoskodó VideoDownloadHelper sem villogtatja a képernyőt.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
qdak
addikt
Hello
Nagyjából helyrehoztam a FF-et, de mióta ez a frissítés volt, a youtube autopause üzemmódban ragadt
és cseszik megállni mikor háttérbe kerül, pedig:így volt, 2x újraraktam, mégsem azt csinálja amit beállítok.
V.mi ötlet ?
megoldva, blokkolva volt az automatikus hang lejatszas....?!
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Kékes525
félisten
válasz vohanyi #58755 üzenetére
Azt is próbáltam. Habár az about:config (app.normandy.enabled is true) nem írja a Mozilla, csak a tanulmányokat. Milyen gyorsan állt be? 1-2 óránál nem vártam többet. A 66.0.4-nél gyorsan helyreállt, nem kellett várni semmit.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
karlkani
aktív tag
Kint van a 66.0.4 végleges, akinek gondja van a kiegészítőkkel, telepítse
-
Frawly
veterán
-
-
Frawly
veterán
válasz ArthurShelby #58712 üzenetére
De, lesz rá patchelt verzió 66.0.4 formájában. Elég csak ideiglenesen bekapcsolni az adatküldést, utána egyszer újraindítani a böngészőt, és megnézni, hogy az about:studies lapon megjelent-e a hotfix xpi, ha az aktív, akkor ki lehet kapcsolni újra az adatküldést, és lehet próbálkozni az addonok engedélyezésével.
-
-
Kékes525
félisten
Most próbálgatom a 66.0.3 -assal hogy müködik e (természetesen a május 3.-ai profájlommal), de nem akarja, pedig már megjelent a
hotfix-update-xpi-signing-intermediate-bug-1548973
javítás[kép]. Újraindítottam de semmi, változatlanul le vannak tiltva az addonok. Eddig nekem csak a 66.0.4 -el sikerült. Pedig a Mozilla azt javasolja, hogy a tanulmányok engedélyezésén túl semmit sem kell tenni a javítás érdekében.[ Szerkesztve ]
-
current
tag
Tudtok az S3 Translator helyett valamit javasolni? Nekem ez az egyetlen, ami semmiképp nem hajlandó menni, feltelepül, ikonja is megjelenik,d e hiába indítom, nem csinál semmit. Köszi.
-
bango
tag
válasz #00749312 #58722 üzenetére
ez hasznos volt!! nálam is megoldotta FF60-on, kösz.
annyi kiegészítéssel hogy az about:addons nálam csak 1db örökölt kiegészítőt jelenít meg, menüből a kiegészítőket kikeresve egyenként letiltva és újraengedélyezve már ment.
az összes többi itt említett megoldás nálam teljesen hatástalan volt (patch telepítése sem).
remélem így is marad. -
Jenne
őstag
Sziasztok!
Én is felteszem ezt a Watefox-ot. Honnan tudom letölteni?
A FF-ból át tudom importálni/exportálni a Waterfox-ba az összes jelszavamat, Könyvjelzőket és a Könyvjelző Eszköztárat is? Kell hozzá a MozBackup?A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
64 bites Firefox 57.0.4 böngészőt használok, és ez a nyomorult program letiltotta a kiegészítőimet, pl. FlasGot, ColoZilla 3.3, de egyik helyett sem találtam olyan helyettesítő kiegészítőt amit a Firefox telepíteni is hajlandó Szóval súgjatok már valami értelmes helyettesítőt, amit ez a nyomorult róka is is telepít, mert már szétvet az ideg!
További kérdésem, hogy lehetne azt kibekkelni, hogy a Firefox NE akarja minden indításkor frissíteni magát? (a beállításokban hiába tiltom a frissítést, a róka rá se baxik arra! Tegnap a róka önhatalmú frissítése miatt vakartam le a 66.0.3 verziót, mert MINDEN kiegészítőt letiltott!
Samsem
-
Syl
nagyúr
válasz philoxenia #58733 üzenetére
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Atomixx
tag
offline is bejön a hiba, a kulcs a dátum.. visszaállitva megy minden. nagy kama hogy nem tudtak erről, vagy tökhülye mindenki ott.. a 40. verzióban kimarad ez a dolog, ott megy rendesen. idők kezdete óta használok firefoxot, most kipróbáltam ezt a waterfoxot - kösz a tippet. jól megy, itt is megvan minden állitható paraméter about:config alatt. nincs screenshot de régen firefox alatt se volt, kell kieg.
[ Szerkesztve ]
<~>
-
Kékes525
félisten
válasz SchumiBácsi #58738 üzenetére
"nem reklám után fogok vásárolni."
Te még én és még néhányan, de a többségre nagyon is hat a reklám, sajnos. Ezt láthatjuk is az élet legtöbb területén. Ha valami nagyon nagy hülyeséget 1000-rel nyomjuk, annak nagyon sokan bedőlnek. Ez evolúciós pszichológia, így alakultunk ki az evolúció során.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Kékes525 #58736 üzenetére
Ez logikus, de ha mivel 90%ban azt reklámozza vissza amit egyébként is keresek, ennek így semmi értelme nincs. Mert ha 1hónapja LED lámpákat vettem Banggood-ról és most 90%-ban ezeket nyomja, azért nem fogok újra LED lámpát venni. Ha ismét LED lámpa kell akkor megyek egyenesen a célállomásra, nem reklám után fogok vásárolni. Vagy tudok jobbat. Télen kellett egy asztali fűrész, az első dolog volt itt egy másik fórumon kideríteni melyik lesz a megfelelő. Ha nincs a blokkoló, akkor is semmi reklám nem lehetett előtte mert egyrészt akkor kezdtem el keresni, másrészt hiába fog nekem idetolni egy olcsó barkács gépet ha nekem profi ipari gép kellett. De végül is igaz, aki nem ért hozzá lehet már veszi is.
Mostanság önszántamból nézegetek hőkamerát speciális alkalmazásokra, de a reklámok között egyelőre még az van amit kb. 1hónapja nézegettem. Na mind1 1x csak vége lesz ennek az apokalipszisnek is...
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Cs1csó
félisten
válasz SchumiBácsi #58735 üzenetére
egy pillanat alatt szétqrnak mindent, na de megcsinálni? 1hét minimum.
Ezzel vitatkoznék: egy kártyavárat is hosszú órákig tart felépíteni de a ledöntéséhez elég egy apró fuvallat.
-
Kékes525
félisten
válasz SchumiBácsi #58735 üzenetére
"Most ha én egyébként se klikkelek rá akkor ugyanúgy nem lesz bevétel, mint ha eleve blokkolnám nem?"
Nem, ha ránézel, akkor látod, hogy mit reklámoz. Megmaradhat a név és a kép.
-
őstag
Ez nem kemény, egyenesen katasztrófa, kataklizma!
Egyes mail szolgáltatóknál keresni kell a logint, komolyan. Amúgy nem értem ezt a reklám hányást. Most ha én egyébként se klikkelek rá akkor ugyanúgy nem lesz bevétel, mint ha eleve blokkolnám nem? De lehet hülyén vagyok bekötve mert ha véletlen mégis faroknövelő meg ultraturbó diéta, meg a tököm tudja mi kell azt bizony a google-ba sallangmentesen beírom, felesleges már lassan a kezelőfelület helyén is reklámba tolni ezt a sok szart.
Arról már ne is értekezzünk hogy hétvégére egy pillanat alatt szétqrnak mindent, na de megcsinálni? 1hét minimum.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Syl
nagyúr
válasz Winner_hun #58731 üzenetére
Sync oda-vissza megy FF és Waterfox között. És igen, magyarul is beszél.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
HoaryFox
őstag
válasz ArthurShelby #58728 üzenetére
Pedig de, az egyik gép munkahelyen van, napi szinten bezárom, majd megnyitom, valamint itt gép újraindítás is van. Otthon is ha nem vagyok a gépnél hosszabb időre, akkor bezárom, de ritka a kikapcsolás/újraindítás.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Kékes525
félisten
válasz junior11 #58704 üzenetére
Én használom az uBlock Origin mellett. Úgy találtam, hogy használ.
(#58715) pinnacle
"Majd csak működni fog a Update scanner is"
Valószínűleg nálad is müködik, ha eggyel korábbit teszel fel. Én 3 addonnal jártam így és mindegyiknél simán felment és müködik a korábbi verzió. Gondolom ez a hiba az addontól is függ. A frissítésük megfogja remélhetőleg oldani véglegesen a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Hmm... 2 gépen is FF van, de egyiknél sem jött elő nálam ilyen probléma, bár nem nagy az addon listám:
- uBlock Origin
- Firefox Color
- nofbclid
- QR Code Generator
- Tabliss
- TampermonkeyMindkettő gép Win10 x64 és FF 66.0.3. Ezek szerint én a szerencsés kivétel vagyok?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
törölt tag
Mozilla Firefox Add-on hiba javítása (visszakapcsolás)!
Go to about:support in the URL bar.
Open your profile directory.
Open extensions.json in your preferred editor.
Replace all "appDisabled":true with "appDisabled":false.
Replace all "signedState":-1 with "signedState":2.
Save the file.
Restart Firefox.
Go to about:addons in the URL bar.
Disable then enable each addon to get it working again.
Restart Firefox.Nekem ez a megoldás Firefox 56.0.2 x64 (Windows 7) alatt működik!
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Jól elcseszték a Firefoxot a 66.03 sötét témával. Semmi kiterjsztés, bővítmény stb. nem megy vele. Utálom a Chrome-t, de marad az, ezek után.
-
veterán
Igen, azt hiszem telepítéskor még nem azt adja, de a beállításokban át lehet állítani rá.
& (#58718) Winner_hun
Viszi az összes régi kiegészítőt, de kapja a biztonsági frissítéseket, és a telemetria ki van belőle gyomlálva.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz Winner_hun #58714 üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz olyan, neked is a Waterfoxot tudom ajánlani
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
pinnacle
nagyúr
-
Winner_hun
titán
Én 56-os verziót használok, frissítések ki vannak kapcsolva. Egyszer olvastam hogy majd valamelyik verzióban visszajön a kiegészítők támogatása... várom már.
-
junior11
veterán
Szerintem nemsokára hivatalosan is elérhető lesz a javított verzió a Mozillától, nem fog kellene mókolni hozzá.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
ArthurShelby
addikt
válasz Winner_hun #58710 üzenetére
Erre másmilyen hivatalos megoldás nem lesz? (pl szimpla frissítés 66.0.4 formájában)
Mármint akkor be kell kapcsolnom az adatküldést, hogy megjöjjön a hotfix? Utána kikapcsolhatom?A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #58706 üzenetére
Mozilla oldalán:
We rolled out a hotfix that re-enables affected add-ons. The fix will be automatically applied in the background within the next few hours. For more details, please check out the update at https://support.mozilla.org/en-US/kb/add-ons-failing-install-firefox► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
vlevi
nagyúr
pl. a kép elején és végén lévő két N betű nem ugyanolyan széles.
Az ilyenektől agyfaszt kapok.
Mire jók az újabb technológiák, csodabizbaszok, ha nem tudják ugyanazt a minőséget hozni, mint a korábbiak? Olyan ez, mint amikor a nyomdában használt betűket lecseréljük agyonkoptatott mátrixnyomtató által kinyomtatott alig olvasható szutyokra.
Vagy, csináljunk úgy megint, mint a 90-es években, amikor az S3Trio videókártyát csak 3D gyorsítónak lehetett használni, és a normális használathoz szükség volt egy rendes 2D videókártyára is? -
Winner_hun
titán
56.0.2.
Tabmixplus kiegészítő letiltódott. Itt aszongya:Mit kell tenni, ha egy aláírással nem rendelkező kiegészítőt kíván használni? (tapasztalt felhasználók)
A Firefox Extended Support Release (ESR), a Developer Edition és a Nightly verziók felülírhatják a beállítást, ami szükségessé teszi az aláírás meglétét a kiterjesztések telepítésénél az xpinstall.signatures.required paramétert false-ra állításával a Firefox Configuration Editor-ban (az about:config oldalon). Léteznek speciális Firefox verziók ezen kívül is, amelyek engedélyezik ezt. Az Add-ons/Extension aláírással kapcsolatos további információ a MozillaWikiben olvasható.
Ezt megcsináltam, de nem tudom engedélyezni. Mit tegyek?
-
vlevi
nagyúr
"Nem fogjátok szeretni a 67-es FF-ot Nvidia + Win10 kombó mellett ;] "
Nem tudom, nekem portable-ben fenn van a Nightly, be van kapcsolva rajta a webrender.
Nvidia+Win10 van nekem is.
Néha-néha ránézek, hogy mi is van benne, de nem látom, hogy olyan vacak lenne a megjelenítése.
Kicsit hozzátartozik a témához, hogy a PH fórumnak az újabb változata, ami a fotótrend, vagy a mobilarénán van, az ebből a szempontból egy hangyányit rosszabb FF alatt is, de még határeset. Az a betűtípus, ami ezeken a fórumokon szerepel, nem olyan jó hagyományos asztali gép képernyőre, mint a régen használt Arial volt.
Chrome, Opera, de főleg Vivaldi alatt 1-2 perc olvasgatás után szó szerint égni kezd a szemem attól, hogy szét vannak folyva a betűk.
Nem olyan nagyon látványosan, hogy észrevennéd, de, ha belenagyítva ránézel, akkor látod, hogy nem olyan élesek a betűk kontúrjai, mint a Cleartype-s megjelenítéssel. Ráadásul, mivel Directwrite, ezért nem képpontra igazítva írja ki a szöveget, és mindegyik függőleges vonal más-más szélességű, ahogy az antialiasing kiadja. Ha valaki 4k monitoron 200%-ra nagytíva használja, az lehet, nem veszi észre, mert ott már csak negyed pixelnyit csúszik szét minden, de 23"-on, fullHD-ban ronda, és szar.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Srácok a privacy badger bővítménynek van még manapság értelme egy uBlock Origin mellett?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
DS39
nagyúr
válasz Kékes525 #58699 üzenetére
azért kemény, hogy 2 napja ez van, és még mindig nem adták ki rá a végleges patchet. ez nagyon gáz szerintem egy ekkora cégtől.
(vagy lefizette őket egy pár reklámszolgáltató... nem kevés plusz bevételük generálódhatott világszerte ebben a 2 napban)csicso82: főleg, még több bevétel.
vagy ha arra gondolsz, hogy nem dolgoznak ilyenkor, akkor ugye ez nem igaz, hiszen dolgoznak rajta, ha RC verzió már van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest