Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
válasz Rimuru #59997 üzenetére
Az is van három is de egyik se állítja sötétre ott fent. Pedig amoleden ennek a legjobb így a sötét módja de felül meg világít a fehér állapotsor ami meg zavaró.
(#59998) Intruder2k5 Igen szerintem az már nem Firefox. De chrome és Samsung böngészővel sötét ott sötét módban! Sőt még opera böngészővel is! Csak mozillával fehér.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Nem tudom jó helyen kérdezek e de a mobil android mozillával kapcsolatban akarok kérdezni. Találtam több sötét módot rá ami tök jól működik (és jól néz ki) de felül világos marad egy sávban
Ezt nem lehet valahogy sötétre állítani? Chrome sötét modnál ott sötét de annak nem ilyen szép a sötét módja. Kösz előre is a segítséget! -
gulyasa
őstag
válasz junior11 #59991 üzenetére
Nem a lényegre válaszoltatok.
Nem a reklámszűréssel van a fő probléma - azt megoldom.Még csak nem is magukkal a flash-t használó oldalakkal van bajom, hanem a flash plugint használó tartalmakkal. Konkrétan ilyen logikai és "escape" játékokkal szoktam néha játszani.
Azt szeretném kiküszöbölni - amit a 69-ben kiszedtek a FF-ból - hogy a tartalom engedélyezését már nem lehet megjegyeztetni. Minden egyes oldal megnyitáskor újra és újra engedélyezni kell.
Erre szeretnék valami megoldást, hogy csak egyszer kelljen engedélyezni és 2020-ig el lehessen felejteni a flash miatti túlaggódást...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
gulyasa
őstag
"Csókoltatom" a Firefox fejlesztőit...
Nyugodtan bennehagyhatták volna a flash plugin engedélyezését+megjegyzését 2020-ig, a megszüntetésig.
Nincs valami megoldás arra (pl. az about:config-ban vagy máshol), hogy továbbra is alapértelmezettként engedélyezve legyen a flash?
Lassan már minden egyes weboldal olyan mint egy tamagocsi.
Mielőtt bármit csinálhatnál, nyomkodd ezt meg azt, okézd le, engedélyezd, fogadd el, az előugró reklámot zárde be, atb. atb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Rimuru
veterán
-
Anonymusxx
senior tag
Sziasztok
Azt hol lehet beállítani,hogy ne mentse el azt amit előugrik, ha kitöltésnél megnyomsz egy betűt?
Azt ha lenyomsz egy betűt,akkor előugranak a sokszor használt szavak
köszi
-
karlkani
aktív tag
Az új (69.0) Firefoxon, ha teljes képernyőn megy a film, sorozat, stb. (olyan oldalon, ahol a követési kísérletek blokkolva vannak), megjelelik a bal felső sarokban egy kattintható pajzs. El lehet tüntetni?
-
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #59975 üzenetére
Néztem pár ilyen bejegyzést. Sajnos elég sok változott. Képtelen vagyok mindent átnézni.
Amiket próbáltam és most ez, ami ki van emelve a képen 63-ban még volt most a 69-ben már nincs. Létrehoztam, false, true értékekkel, de nem jó.Közben megnéztem Ubuntu alatt, FF 66.0.3. Na ott még csak el sem indulnak alapból a videók. Külön letölti, de úgy sem tudja elindítani. Telepíteni kell hozzá kodeket.
"MPEG-4 AAC decoder, H.264 (Main Profile) decoder are required to play the file, but are not installed."Windows verzióban alapból telepítve van az OpenH264 kodek 1.8.1. Még erre is gyanakodtam, ezért az FF63 profil mappáját (az egészet) átmásoltam egy új FF69-be. És ez a durva, hogy így sem lett jó. Pedig ezzel elvileg átvitte az összes beállítást, kodeket stb.
Syl: Semmi gond, kicsit vettem csak magamra. Próbálok odafigyelni az ilyen alap dolgokra, de attól még jogos a felvetés, mert lehetne bármilyen okosított, butított rendszer, vagy simán Win7 N, amiből hiányoznak a médiás dolgok. Bár akkor korábban (63 előtt) is gondom lett volna.
Ránéztem az Nvida VGA-s gépre és azon még FF alatt mennek a Storys videók, viszont Opera alatt ott sem.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Váratlan win 10 újratelepítés után,nem tudom visszaállítani a könyvjelzőim,stb-ket. Onedrivon találtam html formátumban mentést,azt hogy lehet belevarázsolni és hová? -
yanna
addikt
Megszívatott a 69-re váltás. Tisztán telepítettem miután elmentettem a profil mappát, de hiába írok felül mindenütt mindent csak szűzen indul. Én csinálom rosszul?
-
veterán
válasz Krystal_s #59975 üzenetére
Most eszembe jutott, hogy esetleg ezekben a "media" beállításokban lehet különbség a verziók között. Meg lehetne nézni, ha mondjuk az mp4-re vonatkozóakat átrakod arról, amin vannak.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Krystal_s
addikt
Intelre gondolnék én is, mert az Nvidias gépen jó. Bár volt egy időszak, amikor az sem játszotta le a Storykat..
Viszont, ha letöltöm ezeket a videókat, akkor jók és bármilyen más oldalakon sincs gond.
Intel HD4000 legújabb és egy korábbi driverrel sem változott.
Amennyiben VGA gond, akkor FF 63 és Chrome alatt miért nincs gond Ezt nem értem.Köszönöm mindenkinek, aki megnézte. Tudom, hogy másnál jó.
Syl: Normális eredeti Dell Win7 Prof (Dell Latitude notebook), a másik Toshiba Win7.
Apaxp: Megnézem majd az imagust... -
-
veterán
válasz Krystal_s #59968 üzenetére
Intel VGA probléma lehet inkább, ugyanis nekem Nvidia videokártya mellett még soha semmi problémám nem volt az insta sztorikkal, pedig már a 70-es bétánál tartok.
Amikor csak hang van, akkor egy állóképet jelenít meg? Mert ez mondjuk nem tűnne fel, általában hang nélkül pörgetem őket nagy sebességgelSzerk.: Próbálj egy olyan gépet találni, ami nem Intel, másra nem tudok gondolni.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, nem tudna valaki segíteni abban, hogy megtaláljam mi lehet a gond?
Korábban már írtam, hogy 63.0.3-nál újabb Firefox az Instagram és egyes Facebook Story videókat nem tudja lejátszani, csak hang van. Ezeken az oldalakon a többi videóval nincs gond, csak a Storykkal. (amik 24 óráig vannak fent). Látszólag ugyanolyan .mp4-ek, mint a simák, de más a videó méret.
Azóta volt pár Firefox verzió és a 67.0.4 és 68.0.1 verziókkal ismét megjavult egy időre, de már azokkal sem jó. Csak a 63.0.3-al nincs probléma. Nem köthető rendszerhez, sem beállításhoz, sem kiegészítőhöz, sem semmihez. Amit lehetett átnéztem, kipróbáltam, tiszta böngészővel, hw gyorsítás nélkül is, Portable verziókkal is. Gyanakodhatnék a rendszerre, de ugyanez van a másik gépemen, ami teljesen más gép, csak annyiban egyeznek, hogy Intel CPU és VGA van mindkettőben. (VGA drivert próbáltam újabb és régebbivel... )
Crome alatt semmi gond, de nem akarok emiatt böngészőt váltani és 2 böngészőt sem akarok futtatni. Operával sem jó egy ideje, pedig az is Chrome motor...
63.0.3 óta változtattak valamit a böngészőben, de már nagyon idegesít. Furcsa, hogy egyes verziókkal (67.0.4, 68.0.1) miért lett újra jó egy ideig, aztán mi "rontotta" el?Ez már annyira rejtély. Nem rendszer, sem codec, vagy biztonsági dolog, sem a 125% DPI nagyítás miatt. Hiszen egyszer jó, máskor nem.
Azt tudom Chrome saját codeceket használ. Ezen kívül nem tudom még miben más, aminek köze lehet.
Instagramot sokszor frissítik, változtatják.....de a 63.0.3 még mindig jól jeleníti meg...[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Frissítettem a 68.0.2-es verzióról a 69.0-ás verzióra (64bit, Win10), viszont problémám akadt.
(Az új verzióval bizonyos céges belső Zabbix szerver monitoring weboldalra nem enged beléptetni.
Nem ez a lényeg, hanem:Downgrade-eltem 68.0.2-re, viszont a profilt immár nem nyitja meg, panaszkodva, hogy régebbi verzióval próbálom használni. Csak kilépni lehet, vagy új profilt létrehozni.
Az about:profiles parancsot ismerem, de az sem segít, mert hiába állítom be indítás után hogy az adott profilt használja, utána indításkor megint panaszkodik. Kézzel is persze be tudok állítani mindent , de az macera.
Hogyan tudok egy újabb verziós profilt régebbi Firefox verzióban használni?
-
junior11
veterán
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
lovi27
addikt
válasz Kékes525 #59961 üzenetére
Úgy gondolom az lehet az alapvető probléma, hogy ezt az addont két éve nem frissítik, míg a Google folyamatosan variál a reklámokkal. Természetesen miattunk, hogy minél testreszabottat kapjunk...
Ha jól értem - nem használom az addont - a hozzászólásoknál valakinek hasonlóra problémára a következő megoldás segített. Hátha neked is megoldás egy darabig: "I have been experiencing an issue with videos from links with a specific timestamp don't load. But setting media.mediasource.enabled or media.webm.enabled to false seems to fix this."
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz junior11 #59960 üzenetére
Ezek a dolgok igazán sosem érdekeltek, ha marad az irány és implementálják a modern technikákat (pl. mikor sokáig lemaradásban voltak a Chrome-hoz képest ami már a kezdetektől több folyamatként futott ezáltal jobban védve volt az összeomlásoktól ) akkor nem lesz gond.
-
Kékes525
félisten
Valami oknál fogva nem működik a Video Resumer addon-om. A videók ismételt elindítása előtt pontosan mutatja az előző pozíciót, de amikor elindítom a videót, akkor elölről kezdi a videót a folytatás helyett. Tudnátok ebben segíteni, hogy miért, mi lehet a baj? Firefox 68.0.2 (64 bites).
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
veterán
Frissített 70.0b1-re
Ugye a névjegynél történt változás a korábbi hírhez méltóan. Volt - Lett
Más változás, amit észrevettem, hogy egy kék pötty jelenik meg a lakatnál azon weboldalak esetében, ahol engedélyezve van valami pl. értesítések, felugró ablakok stb. Ja és remekül értesített az első közösségi média követés blokkolásnál kicsit másmilyen lett a pajzsocska is.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ledgeri
nagyúr
.... operán próbáltam ezt a hozzáállást, és az az eredménye, hogy a lapok X-méretre zsugorodnak, és a weblap-kis-ikon az X alá szorul, ha egyáltalán az kifér.... Alig látni melyik lap melyik.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mis69
tag
Sziasztok!
Azt szeretném elérni hogy én határozhassam meg hány lapot lássak egyszerre felül. Ne kelljen a nyíllal mozgatni a lapokat mert nem fér el az összes amit megnyitottam. -
Pierre75
senior tag
válasz EmptyParadox #59953 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Pierre75 #59946 üzenetére
Kerekített tabokra ez:
https://www.userchrome.org/what-is-userchrome-css.html#curvetabs
Vagy ez esetleg:
https://github.com/FrankConijn/Firefox-Quantum-Rounded-Tabs -
svgyula
addikt
Szia! Erre bármit lehet mondani. Nézz vissza 10 éve a 2GB is királyság volt! A mai játékok meg már a 8GB-t is kevelsik. Szerintem nem a firefox fogja habzsolni a memóriát ill közvetlen igen! DE ezt az idióta web oldalakon elhelyezett felesleges tartalmak nagysága teszi! Arra meg, hogy 10 év múlva ezek mire lesznek képesek még az üveggömbös jóslás sem tud megnyugtató választ adni. Lehet már 16K felbontással küldik a lábszag eltávolító reklámot meg a farok hosszabbító ajánlást-nőknek a férfiaknak pedig a mellnagyobbítást!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
trialboj
őstag
válasz Kékes525 #59940 üzenetére
Köszönöm.
Azt hol állítom, hogy ne kérdezze állandóan, hogy open with v save as, nekem mindig töltse le magától. Lehet nincs kapcsolatban ezzel az appal.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
brugo
aktív tag
Új PC-ét kéne épitsek vajon mennyi RAM-ot kéne beletegyek, hogy jól érezze magát a Firefox az eljövendő 10 évben ?
-
Pierre75
senior tag
válasz junior11 #59945 üzenetére
Valóban nem lépett érvénybe. Még csak hangolnak: tiszta telepítés után letiltja de ez még feloldható.
A chrome dark módja sem tetszik (ami a windows által használt téma alapján állítja magát, és nem módosítható), ha nem akarok külön témát, akkor eddig parancssori bűvészkedéssel megoldható volt a világos téma, de okosan ezt ellehetetlenítették.Más:
Azt nem tudja vki, hogyan lehetne a korábbi kerekített tab-ra állítani a jelenlegi téglalap alakú tab-ot a Fox-ban?
Ezt meg a FF lehetetlenítette el, korábban megoldható volt, de az újabb verzióban a korábbi megoldás esetén nincs az aktív tab-ban szöveg.[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz Pierre75 #59944 üzenetére
Nem tudom, újból nem telepítettem, viszont a Manifest V3 még nem lépett érvénybe tudtommal, és mellette még a V2 akár évekig is működhet, és a Google szerint továbbra is használhatóak lesznek a Chrome-ban a reklámblokkolók. Majd meglátjuk úgyis, de ez itt már off.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
Pierre75
senior tag
Frissítettem, mire az új Chrome letiltotta az uBlock-ot, amint azt korábban lebegtették. Azzal a lendülettel ment is a szemétbe, így visszatértem FF-ra. Az S3 trans helyett kipróbáltam a Mate Translate-et, egész jó, bár vannak hiányosságai (jóval lassabb mint az S3, a szövegbox mérete és színe nem testreszabható). Nektek mi vált be fordítónak?
-
Kékes525
félisten
válasz trialboj #59939 üzenetére
Természetesen, kiegészítővel. Én ezt használom: Letöltés Menedzser (S3) Minden lényeges dolog állítható benne.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
trialboj
őstag
Arra van lehetőség, hogy FFban is a képernyő alján jelenjenek meg a letöltéseim, mint chromeban? Akár pluginnal? Nagyon nem bejövős ez a bal felső sarok
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
válasz Jack Oneill #59937 üzenetére
Van fönt.
Eléggé paranoiás vagyok ilyen téren.
Leginkább akkor fordul elő, amikor áttérek a magyar oldalak között keressen.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
-
Firefox-ot használok google keresővel.
Azt vettem észre az utóbbi időben, hogy sok olyan oldalt dob be, ami valamiféle külföldi katyvasz oldal, ám magyarra fordítgatott-ként mutatja a kereső.
Persze egy része vírusos, stb, nem is tudom, hogyan lehet ezt kiiktatni a firefox-ból vagy a keresőből.
pld: beírtam, hogy 3dfx loop kábel: erre:https://jlk.fjfi.cvut.cz/arch/manpages/man/mencoder.1.hu
nahh aztán ilyenekből jön egy csomó.
Ki lehet iktatni?Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
trialboj
őstag
Üdv,
Arra lennék kíváncsi hogy beállítható-e hogy a Mozilla, akkor is kérje a master passt ha bekapcsolom? Meló helyen használom a böngészőt, és nem tetszik, hogy csomó oldal bejelentkezve marad, és megtekinthető minden anélkül hogy kérné a kódot. Legidegesítőbb, hogy a gmail nem is tud automatikusan kijelentkezni.
Kösz
-
fer
őstag
-
Jack Oneill
veterán
Ősszel a megújuló Firefoxba integrálva lesz a Monitor adatsértés figyelő szolgáltatás és a Thor böngészőhöz hasonló védelmet kap.
[link][ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Jack Oneill #59922 üzenetére
Menüből választom a nyomtatást akkor nem, de ha ctrl+p-t nyomok akkor ki lehet választani (előbbi egy firefoxos beépített cuccot, utóbbi a natív windowsosat hozza be)
Macen/linuxon csak a natív jön be.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Syl
nagyúr
válasz Jack Oneill #59922 üzenetére
Akkor nem tudom. Nálam még PDF-re mentésnél is engedi a csak kijelölt részt. Ez valami Win korlátozás lehet?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz Jack Oneill #59920 üzenetére
Nálam Mac-en az OS nyomtatóablakát hívja meg a róka és ott lehet kérni csak kijelölt területet. Windowson nincs ilyen?
-
Jack Oneill
veterán
Chrome-ban ha egy weboldalon kijelolok egy szovegreszt, nyomtatasnal lehet csak a kijelolt reszt nyomtatni. Firefoxnal ilyet nem talaltam. Van erre megoldas?
-
emre
veterán
Köszönöm!
Akkor képeknek másik kereső lesz beállítva.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Urak!
Azzal lehet kezdeni valami hogy a kép keresés közben az előnézeti ablak nem jobb oldalt jelenjen meg, hanem középre tegye ki normál méretben ha rákattintok? A kapcsolódó képeket meg jobbra hozza. Mintha tegnap történt volna valami változás, de nem tudom a google vagy a firefox műve ez az egész.
Ez így most nekem nagyon nem jön be.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
ledgeri
nagyúr
Off, de egy frissen feltöltött videónál még nem jött be a fullhd felette volt egy link ami ide dobott
Úgy tűnik, mintha Google jobban félne a FF-tól, mint a safaritól
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mzso
veterán
Helló!
Van az "Open Native App"-nek valami aktuálisabb megfelelője. Vagy esetleg a legkésőbbi verzióit meg lehet találni valahol?
Kifejezetten utálom a youtube-ot, google play-t a firefox-ban megnyitni mobilon.
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem tudok bejelentkezni ezen az oldalon. Hiába kattintok a Login gombra, nem működik az asztali PC. Más böngésző alatt működik és tableten is FF alatt csak asztali PC-n nem. Ez már több oldalnál is előfordult.
Mi lehet ilyenkor a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
válasz Kékes525 #59897 üzenetére
> Hát ennek az átnevezésnek nem sok értelme van
Pláne, hogy eredetileg nem is Firefoxnak hívták
De a Microsoftnak is nagyon bejött az Internet Explorer -> Edge átnevezés (oké, tudom, ott nem csak a név változott)
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest