Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz KaiotEch #29498 üzenetére
Utálom az AMD-t. Hiába ugyan azt mondják, hogy ugyan az a teljesítmény mégsem, és még többet is eszik.
Ezt a roppant széleslátókörű véleményt saját tapasztalatok, vagy tesztek garmadájának elolvasása alapján alkottad?
Techspot review, FYIramot is kell vennem(a másikhoz van itthon)
Nem vagyok jós, hogy a fiókodba lássak.gyári hűtő szart sem ér azt is kell venni
Való igaz, érdemes lecserélni Arctic-ra, de a gyári is simán használható, lásd a vonatkozó topikot.linux alatt a driverrel ahogy olvasgatom szoktak bajok lenni
Szintén nem tudhattuk, hogy milyen OS-t óhajtasz használni, de a Kabini topikban nem nagyon voltak ilyen visszajelzések. Én utánanéznék ott."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Mercutio_
félisten
válasz KaiotEch #29498 üzenetére
Gyári hűtő hibátlan tudtommal, és ha a bios rendesen be van állítva hangja sincs.
A meglévő ram már más tészta.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #29496 üzenetére
Utálom az AMD-t. Hiába ugyan azt mondják, hogy ugyan az a teljesítmény mégsem, és még többet is eszik.
Plusz az úgy drágább is. 10 lap, 15 cpu, ramot is kell vennem(a másikhoz van itthon), gyári hűtő szart sem ér azt is kell venni, aztán linux alatt a driverrel ahogy olvasgatom szoktak bajok lenni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mi a fene van? Sehol nem kapható az AsRock Q1900-ITX.
-
törölt tag
válasz D1Rect #29446 üzenetére
Tudtam hogy hiszti lesz, még jó hogy nem ajánlottam valami integrált procis lapot a i7-2600 helyett
Ilyen igényekkel mindig a leendő CPU topikjába kell írni, ott kizárt hogy lebeszélnek a vásárlásról.
Elég volt a "upgraditisz miatti viszketésből" vissza költöztem H77-be, minden visszakerült a megszokott helyére
(#29453) KaiotEch: Pedig nem bánnád meg hosszú távon, míg megtalálod "az igazit" 2x elköltöd ennek az árát.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
félisten
SAPPHIRE R9 380 2GB ITX Compact review
Én csak most találkoztam ezzel a teszttel, sajnos csak picivel előzi a GTX 960-at, miközben jóval többet eszik terhelés alatt (104W vs. 193W), és ugyanazon az ársávban kapható mindkettő. Akkor már inkább egy rövidebb GTX 750, vagy 960..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
kisza25
félisten
nyami és milyen jó helyen van a CPU foglalat, meg a sta, meg a táp, meg a venti csatlakozók, egyszóval minden, jól átgondolt lapocska
az ára kicsit áu
mondjuk a ASROCK Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac még drágább
azt hiszem egy darabig még marad az Asrock z77e lapocskám[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
HookR
addikt
Bár bob.zxr már beszúrta korábban a linkjét, de a formalitás kedvéért:
MSI Z170I Gaming Pro AC hivatalos oldal - [link]
A többit időközben kijvatották, de ezen a képen a hűtőborda még rossz helyen van. Rátakar a 8pin-es tápcsatira.
===========================================
(#29479) sati: Hátha az MSI deszkája elmulasztja a viszketegséget...
Egy próbát megért.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
HookR
addikt
Asus Z170I Pro Gaming hivatalos oldal - [link]
-
Ombre85
tag
Visszatértem, immár az új konfigommal
Végül egy MSI H81I és egy G3220-as páros lett az E350 helyett.
Köszönöm a segítségeteket, nagyon elégedett vagyok.Kis olvasnivalót írtam a cseréről és a tapasztalataimról a logoutra. Ha szabad ide betenni, itt olvasható.
-
Nirvanus
aktív tag
válasz Grave_444 #29473 üzenetére
Kéztől vettem a fentebb leírt konfiggal adapter nélkül (12k), de újonnan jár hozzá mind a kettő (~12k). Nekem egy Asus C8HM70-i/HDMI lapocska fog beleköltözni (jókor vettem anno, 13k volt, most meg ...) 2x2-1333 rammal és egy V300-as SSD-vel. Holnap tervezem az áttelepítést, akkor rálesek az értékekre is. Egyébként én is mozizós-netezős gépnek rakosgatom össze. Ha ilyen házat választanál, arra figyelj oda, hogy a bele szánt lapnak a front panel-je essen minél közelebb a ház gombjaihoz, ugyanis a vezeték kvarövid.
[ Szerkesztve ]
[iTX-or-GtfO!]
-
Grave_444
nagyúr
válasz Nirvanus #29470 üzenetére
A házhoz jár a belső 75W-os paneltáp? Külső adapter esetleg? 12V-on hány A-t tud?
Abban tudnátok segíteni netezni, HD videózni, filmezni milyen olcsó lap+proci párost ajánlatok?
Integrált procis is jó lehetőleg ilyen vagy CHIEFTEC IX-01B házba, amelyik olcsóbban kijön táppal.
4GB ram lenne még és egy 2,5-es HDD.[ Szerkesztve ]
-
Nirvanus
aktív tag
válasz radi8tor #29471 üzenetére
Ő lenne az. Régi-régi vágyaim egyike volt. Most egy Intel D2500HN lap van benne 2x1G memóval és egy 120-as 5400-as Fusi vinyóval, még.
[iTX-or-GtfO!]
-
HookR
addikt
IN WIN Chopin hivatalos oldal - [link]
-
MikeMyers
tag
No pain - no game
-
vis.p
aktív tag
válasz flashpointer #29463 üzenetére
Nem baj azért köszönöm.
A memória frekit kellett volna még lejjebb venni.
Auto-ról Manual-ra és beállítani egy alacsonyabb frekit, mivel a megemelt bclk azt is befolyásolja.
Nem gondolnám, hogy +100mhz-ért bármilyen feszültséget állítani kellene.
De ki tudja.... -
Goose-T
veterán
ITX-esítettem a sztereó erősítőmet is: egy SMSL Q5 váltotta a tinédzserkorú Onkyo TX-8211-et. Nagyjából akkora, mint egy 3,5"-es floppymeghajtó, egy nagyobbacska gépházba simán be lehetne építeni.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
flashpointer
őstag
Szorri elfelejtettem de az előbb megnéztem, átállítottam manualra és 100 helyett 103-ra tettem de csak bootképernyőig jutott aztán elsötétült a monitor és semmi, úgyhogy vissza tettem 100-ra és most megy.
De szerintem az élménybeszámolóból kiderül hogy nem vagyok valami nagy tuningos -
vis.p
aktív tag
válasz flashpointer #29461 üzenetére
Nem tudom. Az igaz, hogy az m.2 nvme ssd-k nagyon melegszenek. Alap 50-55fok, terhelve akár 90fok is lehet. Szerintem befér minden házba. Egyébként ez az egyik indok amiért megvárom inkább a maximus impact-ot.
Sikerült az i7-6700-el a bclk tuning? -
vis.p
aktív tag
-
burny
aktív tag
rvz02 teszt. Hatarozottan tetszetos.
-
szzoo
tag
válasz KaiotEch #29455 üzenetére
Szerintem amilyet szeretnél nem találsz, főleg ilyen olcsón. Ilyen kis házakba 2.5"-ös hddket szoktak rakni, a méret és sok más előnye miatt.
Vagy nagyobb házat keresel, vagy drágábban, de lehet mindkettő. Talán még megnézném melyik 1x 3.5"-ös hdds házból lehet megfelelőt kihozni valamilyen kiegészítővel, például ilyesmivel.
Lehet olcsóbb lenne DC-s táp nélküli adatlappal is a konfig, és akkor a táppal árult házak sem esnének ki (adaptered van az alaplahoz?)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Pici házat keresnék egy mITX-nek. Kb akkorát, mint a Synology 2 lemezes háza. Nemigazán találok. Tápegység hely nem kell, mert DC-s lap lesz, de nem lenne rossz ha egy pl 8/12cm-s ventit be lehetne szerelni. 2db 3,5-es vinyó menne bele.
-
-
Goose-T
veterán
-
félisten
Jelenleg egy i7-2600 van, kipróbálom azzal a hűtővel ami majd megy az ITX konfigba.
(#29442) Duracellm...: Miért nem bírtok olyanok lenni mint a többi szakmai topik?
"tegyél hozzá még 200eFt-ot és vegyél 3 kategóriával jobbat, mint ami neked kell"
Az ember idejön, hogy ne magában ideologizálja meg miért is kell az új gép, ti meg lebeszélitek róla."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
BoB
veterán
Hello
A jonsbo (cooltek) W1, MSI z170I gaming pro ac valamint egy cryorig r1 ultimate vajon megfér egymás mellett?
Szerk.: plusz a videókártya.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
törölt tag
válasz D1Rect #29440 üzenetére
Átlag 35-40W fogyasztást merek prognosztizálni ilyen igénybevételre, esetleg játék alatt ~60W. Ha van olyan hűtőd, ami ekkora disszipáció mellett 65C° alatt tartja a magokat akkor a zajjal sem lesz gond, mind ezt úgy hogy nem "auto"-ra van állítva a cpu fesz
[ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
válasz D1Rect #29440 üzenetére
Nem kicsit overkill. i3-4160-al játszok, egyedül BF3 1080p ultrán (mindenmax) sikerült 70% fölé vinnem a procihasználatot (D3, TF2 ilyesmik mellett), úgy hogy háttérben ment még Plex is. Ja, és 54W TDP.
Persze ha már megvan, lehet inkább fesz. és órajel csökkentésen gondolkoznék, úgy simán vállalható szintre lehet vinni.
Mégsenem
-
törölt tag
válasz D1Rect #29437 üzenetére
Adott CPU-n múlik mit enged, ha nincs használatban az IGP akkor alapból -10W, és nagyobb mértékben lehet alulfeszelni is. Azután órajelet is lehet csökkenteni
Nem tudom persze hogy mire lenne használva, és arra mennyire sok az i7-2600, mert volt már olyan, aki 4790K-t akart a "netezős" gépébe, mert az volt kéznél
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ha már így szóba került, azon gondolkoztam, hogy az mITX konfig majd jól megörökli az i7-2600-at, a nagy gépbe meg teszek egy i7-6700-at.
Mennyire lesz ez nekem problémás? 90w azért nem kevés ekkora méretben
Vegyek inkább abba egy i5-6600-at? Az ~2600 teljesítmény HT nélkül, kisebb fogyasztással."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz kisza25 #29435 üzenetére
már a 2500K sem volt tökéletes ebből a szempontból, amit kifogtam, azon pillanat alatt meg volt a +80C°@ 4,5Ghz pedig rendes vízhűtés volt rajta
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz #16939776 #29434 üzenetére
elveszel a részletekben, folyékony nitrogén, csak legyen aki önti folyamatosan
úgy van már ez is megcsinálva, hogy ne tartson örökké (mesterséges elavulás)
én most pont emiatt a kupak alatti paszta mizéria miatt akarok i5-2500k/i7-2600k-t venni, csak most 2db-ot is elvittek előlem[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
válasz #16939776 #29394 üzenetére
Megvolt a skalpolás.
Gyárilag elbillenve volt felragasztva, erre a gyári paszta elterülése, illetve az egyik oldalon nagyobb rés a pcb és a kupak között volt árulkodó jel. illetve is volt csúszva az egyik leszorító fül felé.
Borotvapengéből, hosszabb csavarból és két anyából csináltam hozzá célszerszámot, így 1 perc alatt megvolt, mindenféle sérülés nélkül. A ragasztó teljes eltávolítása volt a kihívás, oldószer hiányában(nincs neki), egy nagyon kemény filcdarabbal sikerült lesúrolni a maradványokat.
Sima adalékos pasztával(NH-1) és rendesen felrakott kupakkal 8C°-ot csökkent a legmelegebb mag hőmérséklete, és közel azonosak lettek a csúcshőmérsékletek.Köszönöm a körültekintő összeszerelést, By.: intel
Ha lesz módomban komolyabb pasztával is kipróbálom, és akkor véglegesre vissza is ragasztom a kupakot.
Órajel maradt 4GHz@1.08V ez a konfigban mérve +20W fogyasztás az alap@1,008V-hoz képest és 10% teljesítmény növekedés, magok linx alatt 80C°-ot nem lépik át. Alap feszen, alap órajellel +30W mértem, így "tuningal" együtt még mindig 10W-al beljebb vagyok, mintha egyáltalán nem nyúltam volna hozzá.
-
ada19
senior tag
Végre visszaért a táp (Corsair CX430M), ez már tökéletes. Mostmár ismét ez a leghangosabb elem a gépben, viszont összességében nagyon halk lett, szinte csak szélzaj hallatszik - gondolkozok egy váltáson, Be Quiet! Pure Power 430CM mennyire halk van vele tapasztalatotok?. A következőket kellett még meglépnem a hetek alatt:
-WD20EZRX (3,5") ki a gépből (később NAS-ba kerül majd), helyére WD Scorpio Blue 500GB (2,5") - jelentős a különbség
-Gigabyte 750Ti (GV-N75TOC-2GI) - nagyon halk 33%-on (nem lehet lentebb venni) ~1500 RPM-en - kb. 35%-tól hallható, de szerencsére végig 33%-on hajtva sem éri el a 60 fokot a GPU, kár hogy ez még nem tud félpasszív módot
-CPU (i3-4160) undervolt, Prime95-el 90 fokot is elérte a proci a Low Noise adapterrel, undervolt után 80 fok - úgy néz ki 1.1V-on stabil, de még ezzel fogok szórakázni - mostmár játék és átlag felhasználás alatt sosem megy 65 fok fölé és nagyon halk.Mint fejlesztési lehetőség kiszemeltem egy procit (i5-5675C, 37W TDP) de sajnos brutális áron van, közel br. 100e Ft-hoz.
Mégsenem
-
kisza25
félisten
válasz Mercutio_ #29426 üzenetére
háztól házig, csütörtökön vitték és szerdán hozták,
IPON-al is volt garim az is egy hét volt, mindkét esetben meghibásodott terméket kicserélték,
egy xfx ts 450 volt és egy alcor bluetooth 10" bill+tok, elállás meg noiseblocker silent pro 3db venti,
aminek hosszú volt a garija az extreme digital ~4hét telefon töltő csere+ szoftver reset (redmi 1s)[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Goose-T
veterán
válasz AxBattler #29419 üzenetére
Kell az ilyen lyukacsos házba, mint az IX-03B?
Ja, egyébként PCX-ben ugyanez 74 rugó az Iponos 80 helyett, szóval számottevő a különbség. Az SSD-t nem akarom lentebb adni a Crucialnál, az legalább egy igazi gyártó (a Micron kommersz márkája), mint az Intel vagy a Samsung. Mondjuk Samsungot pont nem vennék, az Intel meg drága. A Kingston V300-ról meg egyébként is megoszlanak a vélemények.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
félisten
válasz Goose-T #29413 üzenetére
Ugyan növeli az árat, de mivel a házban nincs egy venti sem, én raknék bele egy Arctic Alpine M1 Active CPU-hűtőt a gyári helyett. Utóbbi sem rossz a visszajelzések alapján, de inkább biztosra mennék, 1.5k HUF-ot megér.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Goose-T
veterán
válasz Mercutio_ #29415 üzenetére
Valóban jó ötlet! Egyelőre még nincs eldöntve, hogy beruháznak-e egyáltalán, szóval most még csak előzetesen mérem fel a terepet.
-
Goose-T
veterán
Egy ismerősöm szeretne egy gépet, amit a tévéjére tudna kötni (HDMI-vel), és Skype-ra, Youtube-ra, netezésre és filmnézésre használná. Legyen minél kisebb, csendesebb és olcsóbb, de azért minőségi alkatrészekből álljon. Én eddig erre gondoltam:
FSP Univerzális Notebook adapter 90W v90 10.744 Ft
CHIEFTEC IX-03B 9.403 Ft
AMD Athlon 5350 2.05GHz AM1 BOX 15.348 Ft
ASROCK AM1H-ITX 16.548 Ft
CRUCIAL 120GB BX100 SATA3 2,5" CT120BX100SSD1 19.718 Ft
HyperX 4GB Savage DDR3 1866MHz CL9 HX318C9SR/4 8.828 FtÖsszesen: 80.589 Ft
Van még valakinek ötlete, hogy mivel lehetne olcsóbbá tenni úgy, hogy ennél gyengébb ne legyen számottevően?
-
Pista0001
addikt
válasz #25954560 #29409 üzenetére
Engem sem a slot zavar, hanem hogy nincs számottevően több hely benne mint az E-i5-ben miatta. Az lenne a legjobb ha a vinyók is az alaplap alatt lennének, mint az ISK110-ben, mivel 2 hdd is lenne az ssd-n kívül. Az Antec kapcsán nekem is átfutott a fejemen a kilógatott hűtő, van is pont egy Ninja Minim Már csak találni kéne egy táp nélküli darabot, mert amúgy nagyon drága, annyit nem szánnék a projektre.
-
törölt tag
válasz Pista0001 #29408 üzenetére
a realan is tappal jon, igaz viccessel.
az i7-en engem nem zavar az optika slot-ja. viszont a vinyok elhelyezese miatt csokken sokat a processzorhuteshez hasznalhato magassag. pont a mult hetvegen kidobtam belole a gyari lemezt, amire hivatalosan fel kell fogatni a max 2 meghajtot, igy befert egy shurikenB a procira. az egyetlen ssd bekoltozott a haz oldalaba, csak valami ertelmes rogzitest kene neki kitalalni. hazat oldalara allitva hasznalom, igy az ssd eleg fontos szellozohelyeket takar ki, ezt egy 80x80x15-os ventivel oldom meg (vagy kettovel, egy alulra, egy felulre), de arra is kapcsolot akarok, mert ami ventilatorom itthon volt, az nagy szelet kavar, de vegtelenul hangos (uton az ujak), meg a noctua low-noise adapterrel is.
10 fokot esett a proci (e3-1230v2) homerseklete csucsterhelesen. meg mindig lehet javitani a hutest, ha az oldalara forditva nem sima atlatszo gumipittyeken allna (2-3mm), hanem igenyes, minimum 1cm-es labakon.
szoval most kezdek elegedett lenni a realan e-i7-telmod:
az e-i5 alacsonyabb, de egy gephazbol kikandikalo huto is tud jol kinezni[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
válasz Mercutio_ #29404 üzenetére
Tehát igazából semmi értelmes nincs ebben a kategóriában
Valami olyasmi lenne jó mint a Realan E-i7, csak optika nélkül. Az a méret, egy lp hely, 80-as ventik, a merevlemezek a plafonon vagy az alaplap alatt. Közel 6 centi (ha nem több) lenne a hűtésnek, tehát a gyáriak nagy része elférne szerintem.
Patice: Néztem az Anteceket, táp nélkül egy használt jó lehetne, de nem shivesen adnék ki pénzt tápért ha egyszer nincs rá szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Ombre85 #29395 üzenetére
(#29395) Ombre85
Semmi gond, erre mindig figyelj mert 1-2 betű és/vagy szám elírása teljesen más terméket fog eredményezni. Tuningolni itt felesleges, nem arra való illetve a lapok legalján van, ez irodai munkára vagy netes mindenes gépnek tökéletes. A Pentium G3220 bőven megfelel az igényeidnek.(#29401) bob.zxr
Igen tudod, el fognak férni a kábelek a hűtőtől.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Mercutio_
félisten
válasz Pista0001 #29400 üzenetére
Ezt a kérdést már körbejártuk +IX-05 aranyárban.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
BoB
veterán
válasz radi8tor #29402 üzenetére
Nem gondoltam még egyikre sem, ami biztos az a Z170 chipset.
MSI Z170I GAMING PRO AC
vagy
Asrock Fatal1ty Z170 Gaming-ITX/ac
vagy
GigabyteGA-Z170N-Gaming 5De ha jelenik meg majd Asus lap ami szimpatikusabb, akkor az. Ezért az általános kérdés.
Hogy szeretnéke ITX alapra építkezni egyáltalán, vagy nem. Ha azokat a portokat nem tudom használni nagy hűtővel, akkor kizárva.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Üdv
Ha ITX lapra teszek a legnagyobb méretű léghűtők valamelyikéből, tudom majd használni azokat a SATA kivezetéseket amik a CPU foglalat mellett vannak?
Nem találtam egyetlen ilyen képet sem a neten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest