Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kisza25 #42359 üzenetére
Nagyon szuperül néznek ki!
Bár nekem most a nagyon hosszútávú tervem, hogy eladom az asztalit és a laptopot, és egy spectre 13 x360 + külső VGA-ra leváltok mindent.
Elszállt az alaplapom (Giga AB350N) pár napja, és elkértek 6k HUF bevizsgálási díjat a proci+RAM+deszka trióra (az összes a boltból van, nem volt cserealkatrészem), csak hogy megállapítsák, hogy alaplap, és egy hónapot várhatok...Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
addikt
-
addikt
válasz flashpointer #42227 üzenetére
Manapság olvasom gyakrabban a topikot, és tényleg nagyon sok ember akar passzív gépet.
Viszont nekem speciel az a tapasztalatom, hogy még az 5400-as WD Purple búgó hangja is sokkal erősebb, mint mondjuk egy Intel gyári hűtő, normális tápegység, házventi, és a videokártya együtt.
Én csinálok valamit rosszul?Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
addikt
válasz Pécsi gyerek #42196 üzenetére
Én a saját tapasztalaim alapján azt mondanám, hogy akár jó is lehet, Kodira is használható. De nagy böngészési élményt ne várj el. És akkor már elég RAM és kulturált sebességű háttértár is kéne mellé.
És ugye a YT-on sem a videó a baj, hanem a fergeteges tempójú HTML5 felület.[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
addikt
Ha Edge vagy IE alól nézi a YT-ot, akkor H264 és nagyon jó hardveres gyorsítás van alatta.
Chrome vagy FF alatt, még kényszerítve is a H264-et, nem bírja., max a 720p-t. (Atom x5-Z8350-nel van tapasztalatom)
Edge alól konkrétan nem terheli a processzort, a felület nem megy, minden borzasztó lassú, de a videó, az bezzeg dübörög a háttérben. Még megállítani sem tudod, ha nincsen rá processzoridő.
Bár végigolvasván az internetet, az E2-3800 mintha erősebb lenne az Atom x5-Z8350-nél.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz toshiba L30 #30218 üzenetére
Max terhelésen sem fogja 30%-on jobban tekerni a tápot.
Egy videokártya még bőőőőőven belefér.Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
addikt
válasz Mercutio_ #30023 üzenetére
Én az SG05-öt csak javasolni tudom. Én egy Thermalright AXP-100-as procihűtővel, az adatlapomon szereplő konfiggal (i5 + 970 itx) elég jó hőmérséklet értékeket kapok, és könnyen beszerezhető a ház. SFX tápból pedig 350W-os már elég a konfignak.
És lanpartyra mindig hátizsákban vittem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Graphics #29537 üzenetére
Thermalright AXP-100-am nekem van, fantasztikus maga a borda, gyakorlatilag mindenen elfér és a venti is halk, igazából a tápom elnyomja azt a hangerőt. Gyári hűtőnél fordítva volt, még üresjáratban is.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz kisza25 #28743 üzenetére
Én is így jártam. Először lecseréltem a VGA-t, a régi hangtalan volt (7850 -> 970 ITX), a mostani az terhelésnél marha hangos, alapjáratban is, aztán bios moddal engedélyeztem, hogy 50 fok alatt kapcsolja le a ventit, a hang megszűnt. Utána hallottam a proci gyári hűtőjét, azt lecseréltem, főleg azért az AXP-100-ra, mert marhajól nézett ki, és azt olvastam, hogy halk - valóban az. Aztán a 350W-os be quiet! tápnak van egy mély búgása, amivel semmit nem tudok kezdeni, és új tápot meg ezért nem veszek, mert rá megy a gatyám!
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz kisza25 #28444 üzenetére
Elfér, csak mivel azt majdnem az összeszerelés végén kell berakni, ezért ezen a pózolós képen nincs rajta. Már nagyon pipa voltam a végére, mert kétszer forgattam meg a hűtőt, mert a többi 3 oldallal nem fér el a VGA.
-
addikt
-
addikt
Ez a Prodigy hatalmas egy kuckó mITX-hez képest.
-
addikt
Megvan végre az új proci+vga. Végre mITX alapokon van játékgépem. A kábelezés igénytelen, és ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest