Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz hódmaci #90768 üzenetére

    25m hosszú lakásnál nehezen tudom elképzelni, hogy a falak ne árnyékolnának annyit, hogy mindenhol megfelelő legyen, persze ehhez tudni kellene a falak típusát, illetve a helyiségek és benne a router elheyezkedését.
    De végül is mindegy, mert ha sok eszközöd van, és kell a gyors wifi mindenhol, akkor jelenleg csak az Asus jöhet szóba, nem beszélve arról, hogy a másodlagos router(ek) kábelen is képesek a további megosztásra.
    Pontosabb javaslatot az igények és lehetőségek ismeretében lehetne adni, dkess szokott elég mélyen belemenni az ilyenekbe, de általánosságban indulásnak neked az általad nézett routerek bármelyike jó lehet, később amikor már látod, hogy hol milyen az elérés, akkor tudsz illeszteni hozzá egy másik bármilyen AiMesh képest routert.

    Ja még egy: Persze a TPL routereket is lehet hálózatba kötni, de csak AP-ként, és ugye akkor különböző SSID-k lesznek, és akkor jön elő, az egyik legbosszantóbb dolog, hogy amíg érzékeli a mobil az elsőnek felcsatlakozott hálózatot, addig ragaszkodik hozzá, amíg el nem veszti teljesen, független attól, hogy ott van mellette egy másik napkitöréssel egyenértékű hálózat.

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák