Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
válasz Intruder2k5 #75894 üzenetére
Köszönöm!
-
FistXL
senior tag
válasz Intruder2k5 #75895 üzenetére
Köszi, ennyi pénzért tényleg nem sok jobb router van, többet nem tud rászánni, most egy Huawei mobil routert használ, az is képes lefedni a házat, valószínűleg ez bőven megfelelő lesz neki.
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #75897 üzenetére
sima lakásba ahol egy központi helyre berakod és max 1 fal van minden szoba felé ott viszont köröket ver a 2,4GHz-re főleg ha 2,4GHz-ből van 200 szomszéd ami bezavar
panelban is még 2fal után is jobb az AC wifi mint a 2,4GHz mert utóbbi annyira zavarva van hogy hihetetlen
konkrétan 1-13csatornákra nézve mindenhol van 20-25 SSID nálunkMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz Intruder2k5 #75895 üzenetére
AC-n is egyik másik blokkban nagyobb teljesítményt ad meg a router
vargalex tolta az AC65P-ről max milyen erős jelet tol én emiatt használom a 100-104-108-112-es 80MHz blokkon az AC wifit itthon
* 5180 MHz [36] (23.0 dBm)
* 5200 MHz [40] (23.0 dBm)
* 5220 MHz [44] (23.0 dBm)
* 5240 MHz [48] (23.0 dBm)
* 5260 MHz [52] (20.0 dBm) (radar detection)
* 5280 MHz [56] (20.0 dBm) (radar detection)
* 5300 MHz [60] (20.0 dBm) (radar detection)
* 5320 MHz [64] (20.0 dBm) (radar detection)
* 5500 MHz [100] (27.0 dBm) (radar detection)
* 5520 MHz [104] (27.0 dBm) (radar detection)
* 5540 MHz [108] (27.0 dBm) (radar detection)
* 5560 MHz [112] (27.0 dBm) (radar detection)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
válasz FistXL #75893 üzenetére
Magyarországon az engedélyezett maximális EIRP 100mW, ezt elvileg bármelyik WiFi router tudja is. Gyakorlatilag viszont lehet az egyik 110-el működik, a másik 85-el, és így tovább. De ez nem gyártó és nem típus függő, még akár azonos modelleken belül is lehet ennyi szórás. A BroadCom alapú ASUS-okra létezik egy mókolt firmware HGG néven, amiben a WiFi rész regionális teljesítménykorlátozása meg van hekkelve, így akár 1000mW-ig feltolható a kimenő teljesítmény. Ilyen pl. az ASUS RT-N18U, és az RT-AC66U B1, viszont mivel ezek NAT képessége valamivel gyengébb, és árban is más kategória, így nem ezt ajánlottam. Na és persze garanciát a WiFi lefedettségre még 1000mW mellett sem vállal senki.
-
MODERÁTOR
válasz Metacska #75891 üzenetére
Üdv!
Mostanában az ASUS RT-AC65P a BestBuy router ebben a kategóriában.
-
FistXL
senior tag
válasz Intruder2k5 #75892 üzenetére
Ezekkel én is tisztában vagyok, haver is, de ezt akármelyik routerre írhattad volna. Azt szeretném tudni, ebben az ársávban melyik router biztosítja a legerősebb wifi lefedettséget és az első hsz-emben említett feltételeket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz FistXL #75890 üzenetére
Akkor sem. A WiFi működésére rengeteg dolog hatással van, mint pl. más környező WiFi hálózatok, egyéb vezeték nélküli mikrohullámú eszközök, billentyűzetek, egerek, fejhallgatók, stb. Reflexiókat okozhatnak a berendezési tárgyak, bútorok is, és a kliensek minősége is fontos. Sok az ismeretlen, ezért ahogy fentebb is mondtam, senki sem fog rá garanciát vállalni. Lehet lefedi majd a kellő területet, de az is lehet, hogy nem.
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Elolvastam az osszefoglalot es bongesztem az ajanlott tipusokat.Sajnos megszunik az iroasztalom a kis lakasban es vele egyutt a PC-m, mert jon a gyerekagy, de a hobbimat nem aldozom be es jon helyette egy komolyabb gamer laptop. Sajnos ezaltal megszunik a kabeles netkapcsolatom es kellene egy eszkoz, ami megfizetheto aron tud minel tobbet atnyomni wifin a gigabites Digi netbol (kabelen stabilan tudta a 920-at). Sajnos a mostani TP-Link csak 100 mbit korul teljesit.
Fontos, hogy megfelelo legyen a lefedettseg es "atusse" a falakat 50 nm2). Tudom sovany, de 30e ft a lelektani hatar, ha van olcsobb az csak jobb .
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
válasz Intruder2k5 #75889 üzenetére
Ezt kifejtenéd pontosabban?
Gipszkarton falak vannak, nem tégla.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz FistXL #75888 üzenetére
Üdv!
ASUS RT-AC57U, de a WiFi lefedettségre senki és semmilyen körülmények között nem tud neki garanciát adni.
-
FistXL
senior tag
Sziasztok!
Havernak pont most húzza a Telekom az optikát, ezért időszerű lenne beruháznia egy új routerre. Nagyon maximum 20 ezret szánna rá, fontos hogy tudjon 1000mbps-t WAN és 1db LAN porton is, egy 105nm2 házat le tudjon fedni a Wi-Fi jele. Különösebb extra funkciókra nincs szüksége.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gdarvas
csendes tag
Éppen konfigurálnám az új asus ac57u routert, de sehogyan sem akár működni az internet. Digi gigabites kapcsolat, de hiába adom még a WAN beállításokat, nem kapcsolódik! Please help!
Hiszem, ha látom...
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #75881 üzenetére
-
MODERÁTOR
Nem tudom az Amazon mit árul (láttam odaát azt linkelték), esetleg tőlük meg kell kérdezni a pontos specifikációt vásárlás előtt. Amit én találtam korábban Ali-n, ott fel vannak sorolva a támogatott LTE sávok, köztük a B3 és a B20 is, tudtommal itthon leginkább ezeket használják 4G internetre.
Huawei Wifi 2 pro Huawei E5885Ls-93a supported frequency bands:
- LTE FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20/B19De ugye nem egyszer előfordult már, hogy nem pontosan azt kapta a kedves vevő amit a weboldalon látott, szóval érdemes alaposan körüljárni mielőtt megveszed. Utoljára a Xiaomi Mi Router 3G-re voltak ilyen panaszok, talán Gearbest-ről rendelve.
Vagy tovább kell keresni egy itthon is beszerezhető típust.
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #75879 üzenetére
Ebből két típus van jól látom usa only, meg EU ? Melyik melyik ? segítesz.. köszönöm, Te mégis szakavatott vagy
-
MODERÁTOR
Ebben itt vannak a szakértők: Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #75877 üzenetére
ezek közül melyik a leg megbízhatóbb, mivel céges vagyok mindent magyarba veszek, sose vettem ilyen helyekről mint alikaka meg wish..amazónia.... szerinted ? bocs offfért uccsó igérem..
-
MODERÁTOR
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #75874 üzenetére
kafa, de itthon nem forgalmazza a Huawei, áfás számlára jó lett volna.. mind1 marad ez köszönöm !
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #75874 üzenetére
Hú de penge köszönöm !!!... ez jobb.. köszönöm szépen ! Cíxel nekem semmit nem mond.. kicsit tartok tőle built in saját aksis is jól látom ?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Igen, úgy néz ki ez is ilyen, illetve amit találtam még, az a HUAWEI Mobile WiFi 2 Pro.
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz Intruder2k5 #75872 üzenetére
igen bocsi.. legyen lan portja 1 is elég..hogy a levegőből lekajált 4g netet, vezetékes gépekre is ki tudja szolgálni..
Jól kerestem ez lenne az ?
[link][ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Lehet nem itt kell kérdezni boccs akkor..
Olyan SIM kártyát fogadó routert szeretnék, ami saját aksis, hordozható, és LAN irányba is nyomja a mobilnetet.. ára mind1..
Köszönöm szépen ha segít valaki !
-
aujjobba
addikt
válasz woodworm #75868 üzenetére
Diszkrét, bár a beállítás nem a szokványos kétklikkes módszer lesz ahogy látom.
Vezetékes backhaul-t akarok olyan topológiával, ahol mindkét Deco eszköz az ISP router mögé van kötve kábellel. Egyik a földszinten, a másik az emeleten, mindkét helyre megy egy-egy UTP amik az ISP router-ből indulnak.
AP módot kell konfigurálni, stb.
Remélem működni fog, egymásnak ellentmondó infók keringenek a termék fórumon.Ilyet nem tudok otthon összehozni, nem is értem ki csinálna ilyet:
Bár amikor ez a kép született még nem tudta a cucc az AP módot.[ Szerkesztve ]
-
IamSociopath
aktív tag
válasz Gubek-Einste #75858 üzenetére
Köszi!
-
woodworm
veterán
Ha már mesh, az Archer C7v5 fw frissítéssel megkapta a tp-link mesh rendszerét. Ezzel szerintem ez lett a legolcsóbb router ebben a kategóriában.
-
aujjobba
addikt
Ha esetleg valakinek kell még mesh rendszer, a 2 darabos deco m5 elég jó áron van még 1db az X-es webáruházban (nem tudom mennyire szabad reklámozni, nem célom, csak szólok hogy szerintem jó lehetőség).
[ Szerkesztve ]
-
Buckey
őstag
válasz FistXL #75863 üzenetére
Nem olyan rossz ez, de kb. ennyire számíthatsz, vagy a router helyétől függően több/kevesebb lesz (nekem 2 méterrel arrébb kb. dupla sebesség lett).
Én a Huawei Mate 10PRO-val, egy Xiaomi Redmivel és a Huawei Cube-val pár mega eltéréssel, de ugyan azokat a sebességeket mértem ugyanazon a helyen. És persze nem egy kategória a 3 készülék.
Antennát arra nem tudom, hogy lehet-e tenni, de az is általában kint a szabadban, torony felé fordítva ér valamit.
Ez a 7000 Ft-os router eredeti ára azért kicsit több. [link][ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
-
cettlee
őstag
üdv!
olvastam az összefoglalót, de az ajánlottak közül szinte minden termék már kifutott.
10-14 ezer brutto környékén keresek valamit, aminek erős a wifije, megbizható, nem dobál.
20-40 mbites netem van.
köszi -
Topikgazda
válasz IamSociopath #75849 üzenetére
Asus AC57U megfelelő lesz a célnak.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
krealon
veterán
válasz FistXL #75854 üzenetére
"Ezek elég drágák"
Relative.
Lehet probalkozni USB-portban uzemeltett 3G/4G stick-el (pl rOOter firmware), de ez messze nem olyan megbizhato, mint a gyari megoldasok.Korabban Tp-link TL-MR3420-at es A5 V11-et hasznaltam Huawei E1750 3G modemmel, de tipikusan hetente egyszer aramtalnitani kellett a modemet, mert elerhetetlenne valt, radasul csak aktiv (sajat tappal rendelkezo) USB HUB-ban mukodott elfogadhatoan.
Most egy Huawei B315s hasznalataval - amit a szolgaltato adott - a folyamatos uzem idejet az aramszunetek hatarozzak meg.
-
Buckey
őstag
válasz FistXL #75854 üzenetére
Ezeknek ennyi az áruk.
Nekem egy [Huawei Cube E5180] -ast sikerült egy itteni mobilboltból újonnan, közel fél áron beszereznem, mert itt a környéken a kutyának sem kellett.
Nézz körül, hátha te is szerencsével jársz. Vagy marad a [HA] .
pl.: [link] [link] [link] [link] [link] [link][ Szerkesztve ]
-
FistXL
senior tag
Sziasztok! Egy olyan routerre lenne szükségem, ami ugyanolyan, mint egy teljesen átlagos darab, viszont tud fogadni SIM kártyát, mivel mikrós netünk van és szeretnénk váltani Telenor flottára. Jelenlegi router: TP-Link WR841N, ez teljesen jó nekünk, egy hasonló felszereltségűre lenne szükségünk az említett foglalattal.
Másodlagos kérdés: 841N vagy 842N a job router? Utóbbi USB funkcióját nem használjuk, én olyan nagy különbséget nem vettem észre köztük.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
jocoka75
tag
válasz Gubek-Einste #75845 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.
-
IamSociopath
aktív tag
Helló!
Nekem wifi-ap nek kellene, a routingot egy tűzfal látja el. Tehát a kapcsolatokat nem a beépített proci kezelné.
A legerősebb wifi kellene ami 20 ezer alatt lehetséges.
Erre tudnátok ajánlani valamit? -
Fekete83
csendes tag
Sziasztok van egy Tp link ac 1750-es routerem 5GHz-en max ilyen 130Mbps sebességet produkál a router mellől. Gigabites netem van.
Network mode: AC-only
Firmware: DD-WRT v3.0-r33413 std (09/27/17)Rossz beállítások miatt lehet ennyi vagy ez a router ennyit tud?
-
Topikgazda
-
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni van egy Huawei b525 routerem olyan gondom van ,hogy leesett és kitőrt az egyik antennája a panelből kitörött a menetes rész próbáltam visszaforrasztani ,de nem sikerült,majd elviszem megcsináltatni.
Átálltam belső antennára és úgy működik .
Van e különbség a belső és külső antenna között gondolok itt elsősorban a jel erősségre? Külső antenna nélkül tudja e a 4G t?
Tudnátok e olyan routereket felsorolni ami simkártyával is működik mint a b525 ez fontos szempont ,a hordózhatóság szempontjából, van e a b525 nél jobb router és simkártyás?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
stuka20
senior tag
Üdv!
Milyen routert ajánlanátok?
Jelenleg egy ASUS RT-N18 (2,4Ghz) routerünk van. Wifin legalább 5 eszköz csatlakozik rá, 2 laptop és a telefonok + kábellel a tv. Illetve a routeren keresztül kapom én is a PC-re a netet. És itt jönnek a gondok: édesapámnak hol van netje hol nincs, hol látja a laptop hol nem, szóval még netezni sem lehet vele kényelmesen. Valamikor az én telómmal is szara*szik, de vagy nem veszem észre vagy csak ritkán. A másik meg, hogy ugye a routeren keresztül jön a gépbe a net, tehát a fő netkábel a routerbe és onnan egy másik kábel (5+ méter cat5e).
Direktben letesztelve 20MB/s (toldóval) a különbség, ami azért nem kevés.
A laptopnak valószínűleg nincsen baja, mert le volt tesztelve egy barátomnál (újra lett telepítve, frissítve) és ott nem dobálta le, jó volt.
Internetünk: digi 1000Tehát olyan routert keresek, ami tudja hozni azt a sebességet, amit direktben is mértem. Vagy ez lehetetlen? Gondolom mivel más eszközök is használják, ezért lehet számítani lassulásra, de pl. a laptop sincs itthon mindig, a telefonokon is csak böngészünk (esetleg youtube), tv-n ritkán van használva a youtube, szóval nem szabadna ekkora különbségnek lennie, de lehet tévedek, ezért is vagyok itt, ezért is kérdezek.
Illetve majd szeretnék rákötni egy külső merevlemezt (pl. seed miatt, adattárolás..stb).
Ami még fontos lehet: panelban lakunk, a router a bejárati ajtó felett van, tehát útban lehet neki a vasbeton fal. (de a legfonotsabb a laptop és a PC)Routerrel mérve:[link] (de ez is változó, mert mértem már hajnali 2-kor 200 alatt is)
Direktben: [link]Direktben 2, a letöltési sebesség: (routerrel ennyit soha nem értem, de még 70 felett sem) [link]
A fogalmazásért és az esetleges hibákért előre is elnézést kérek!
-
aujjobba
addikt
válasz Gubek-Einste #75818 üzenetére
Van esetleg olcsóbb alternatíva, mint a két router?
Mivel a földszint és az emelet között van vezetékes kapcsolat, ezért olyan érdekel, amelyiknél a backhaul lehet vezetékes.Esetleg ezt ismered?
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz misfine #75837 üzenetére
DIGI az pppoe gigás netet fog adni hamarosan ha most még nem az van nálad
oda csak olyat vegyél amiben tutira van hardvare NAT mert érezhetően azok a routerek hasítanak legjobbanAC57U, AC65P, Xiaomi 3G ha még rendelhető nem tudom nem néztem
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz tibi14 #75836 üzenetére
1000-es netből a töredékét ha ki tudja használni és csak szívatni fogod vele meg tekerni a prociját
ahelyett egy laptopot rányomnál az még ki is tekerheti a gigás netet és közben a router meg foglalkozik a wifis cuccokkal...vagy nincs laptop egyáltalán?
gigabit LAN-ra rákötöd és mehet egész nap kikapcsolt kijelzővel
egy Intel U procis laptop 15wattot sem fogyaszt és hangja sincs
minek akkor a routert ezzel szopatni hogy torrentezzen gigás neten?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
tag
Sziasztok!
Panelba szeretnék router, jelenleg egy AC1900-as Dlink Dir-879 van, jó kis masina de most meghalt úgy néz ki.
Helyette ha már úgyvan befektetnék árkategóriába egy max AC-66U Asusba, vagy ha az is jó akkor egy ASUS AC59U mivel barátibb az ára vagy egy D-link DIR-882-esbe, az lényegtelen, hogy ac2600 vagy ac1750 a sebesség, wifin úgy sem használnám ki. Inkább a stabilitás miatt kéne egy jobb minőség. Játékba streamlnék, torrentezek, és a panelba azért legalább egy DIR-879 szintjén legyen. Sok jót olvastam az ASUSról, de fontos hogy tényleg a legjobban válasszak. Szolgáltatóm a csodálatos DIGI.Köszi!
[ Szerkesztve ]
never say never
-
tibi14
tag
Sziasztok!
Telekom 1000/1000 nethez, torrentezésre, Van jobb az RT-AC57U-nél?
Ha a lélektani határ pont a 15k. -
Topikgazda
-
minek?:S
őstag
Sziasztok! A mai nap folyamán(vagy a lehető leghamarabb) kellene beszerezni egy routert Egerben, ami kiszolgálna wififel 6 felhasználót, mivel egy koliba menne.
TP-Link TL-WR841N
Asus RT-N12 D1Őket kettejüket néztem ki első körben(kérdés, hogy kaphatóak-e), de a 10k alatti ársávból az ajánlottak közül megfelelhet bármi erre a célra? Vagy 10-20k között kéne nézelődni?
Előre is köszi!
Üdv.:M.
-
NavySeal
senior tag
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Mi a vélemény a GL iNet routerekről?
Pl. a Convexa-B?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Topikgazda
-
NavySeal
senior tag
válasz Gubek-Einste #75823 üzenetére
Néztem, hogy az Asus biztosít ddns-t a router mellé? Rendben van ez otthoni (NAS, IP kamera, hőmérők) használatra? Van valamilyen korlát? Ahogy írtam UPC ConnectBox mögé szeretném berakni.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
NavySeal
senior tag
-
Topikgazda
-
NavySeal
senior tag
Sziasztok! Padláson lévő UPC Connectbox kiváltására keresek wifi-s routert, ami a 98nm-es házat lefedi. A ddns-t szeretném használni, ezért a Connectbox megy modem üzemmódba. 3 jelölt van: TP-Link Archer C7, Asus RT-AC66U, Linksys EA6900. Van különbség árban is, leginkább a megbízhatóság a wifi lefedettség és a ddns számítana, más extra "kívánság" ezeken kívül nincs. Melyiket ajánlanátok?
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Huawei B525 routerrel kapcsolatban tud nekem valaki segíteni ?
A jelenség röviden... 4G kapcsolat, osztva WIFIn 1-2 napig megy normálisan. Szakadás mentesen kb.
Ma reggel már megint elkezdett szakadozni a net... Nem jön be telefonon egy oldal csak minden 3.-4. betöltésre...
Aztán... Bekapcsoltam a PS-t... kábelen rákötve a routerrel... Nem tud kapcsolódni a netre...
Jó akkor megnézem WIFIn... odáig eljut, hogy kap tőle IP-t... de net connection-t azt már nem...Újra indítottam a routert, és minden oké. PS kábelen is tud kapcsolódni. nem szakad a net...
Mi lehet a gond ?
-.-
-
aujjobba
addikt
válasz Gubek-Einste #75818 üzenetére
Asus van, de nem ragaszkodom hozzá, sőt mi több, az 1300g+ el kell adnom, mivel ez nem tudja az AiMesh-t sajnos.
-
Topikgazda
-
aujjobba
addikt
válasz Gubek-Einste #75815 üzenetére
A földszinten szolgáltatói HGW, sagemcom fast valami, nem tudom pontosan.
Az emeleten asus ac1300g plus.
A keret max 100ezer, de azért igyekszem minél olcsóbban megúszni, ha mondjuk 50 körül is van jól használható rendszer az jó lenne. -
Topikgazda
-
aujjobba
addikt
Mesh rendszerre vannak ajánlások?
Jelenleg két külön router és ssid van a földszintre és az emeletre, ezt szeretném megoldani.
Az emelet és a földszint között van vezetékes kapcsolat.
300mbps netem van, az UTP pontok cat5e kábellel vannak behúzva.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. van egy T-home elofizetésünk és van hozzá Huawei touer és egyfolytába lassu a net. gondoltam veszek egy iylet. rákötöm kábellel és evvel osztom a netet. [link] otthoni felhasználásra? Elég? WOW és Dota 2 a legdurvább játék amivel játszunk.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Sisco2
tag
Azt tudja valaki esetleg hogy a TP-Link Archer C2300 routerben van hwnat?
-
veber0937
tag
Hi
Erről vélemény: ASUS RT-AC1200G+ vagy az ASUSU RT AC57U inkább?
-
Topikgazda
válasz Wikidi #75805 üzenetére
Tenda-t semmiképpen se.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Wikidi
csendes tag
válasz Gubek-Einste #71041 üzenetére
Szia!
Most készülök venni egy: RT-AC65P
Látom neked is van vagy volt.
Jól jönne egy kemény bírálat. Miért érdemes és miért inkább nem.
Panelban lakom és jó lenne ha a fejemen kívül a falat is átlőné.Konkurencia: RT-AC57U vagy Tenda AC10U
Köszönöm. -
gekkoXT
senior tag
RT-AC85P vagy RT-AC68U routert javasoljátok? Vagy esetleg 40 körül más hasonló jót.
-
crissprivat
senior tag
válasz Gubek-Einste #75802 üzenetére
Az asus saját szoftvere sem rossz,amint láttam a bemutatókban. De ha lehet rá tomatot tenni,akkor az csak még jobb
KösziJézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
-
Topikgazda
válasz crissprivat #75801 üzenetére
CFW kompatibilis.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
crissprivat
senior tag
válasz Gubek-Einste #75798 üzenetére
Miért jobb vétel a D1?
Nem öregebb modell? Vagy időtálló kis router ez?Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest