Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz aujjobba #97567 üzenetére
Két darab Asus AX1800U. Ez a legolcsóbb AiMesh képes router (az AX53U ugyanez csak átbrandelt néven, mikor melyiket akciózzák az az olcsóbb). Belépőszintű darab Mediatek procival. Az AiMesh azért jó mert bármilyen AiMesh képes eszközzel bővíteni tudod a hálózatot ha úgy hozza. Amúgy nekem azért szakadozott a net, mert 5G rádión jön és már elöregedett a fejegység. Pár hete ki is cserélték azóta nincs szakadozás. De legalább kiderült, hogy a Tenda nem tudja lekezelni. Meg amúgy is kriminálisan lebutított a WebUI-ja. Mondjuk 6000-ért nem sokat várhat az ember.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Multibit
nagyúr
válasz aujjobba #97564 üzenetére
Nem hiszem, hogy a kliensek "származása" az, ami meghatározza a működőképességet és stabilitást. Nálam a család nőtagjai csutkás telefont használnak. Nekem jelenleg egy Poco X3 NFC telefonom van, ezt megelőzően Huawei Mate 9 volt. Ezen kívül még három iPad van a családban, mint mobil eszköz. Viszont mindig stabil volt a wifi kapcsolat, mindegyikkel! Persze nem azonos a beállításuk. Pl. az iPad Air 2 csak WPA2-t hajlandó használni, a többi eszköz barátkozik a WPA3-mal. OK, nincs nálam mesh, helyette van vezérelt AP hálózat. Mindegyik mobil kliens szereti, ahogy az LG klímák is
-
kpityu2
őstag
válasz aujjobba #97564 üzenetére
Ha tudsz vezetékes backhault kihúzni akkor ott van pölö az Asus AiMesh rendszere. Nálam úgy ment a sztori, hogy beújítottam egy Tenda routerre és állandóan leszakadt a netről. Lecseréltem egy Asus-ra amitől megjavult a net, de a logból kiderült, hogy ő is leszakadozik, csak olyan gyorsan visszaépíti a kapcsolatot hogy észre se vettem. A Tenda meg nem foglalkozott vele, ha nincs net, hát nincs net. Azután, ha már lúd legyen kövér, vettem még egy ugyanolyan routert, meshbe kötöttem a másikkal és öröm meg bódottság, mert még a budin is 4 csíkos wifi van.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kacsento1
senior tag
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
-
-
-
silvergod
őstag
válasz aujjobba #71342 üzenetére
Nálam kicsit felgyorsult a dolog,tegnap este küldtek emailt hogy hozzák ma meg is kaptam.
Nagyon tetszik egyelőre,jobb mint a a 1043nd volt,az biztos...és csak kb fele akkora nem nagy helyet foglal.
egyből magyar felületre jelentkezett be ahogy rádugtam magától,érthetően végigvezet a lépéseken,feldobja az új fw frissítést,és kész is minden. Nekem a felülete is tetszik. A telefonos app is kiváló,igaz az csak angolul tud,de minden fő beállítás elérhető vele.
A jelerősség +8-10dbm-el jobb mint a réginek volt. A jel esik ha távolodok 8-10m akkor olyan 60-75dbm között lesz az igaz,de a telefon wifi jele még így is maxon van a réginek ilyenkor 1-2 lement akkor annak mekkora ereje volt? pedig azon is 5dbi antennák voltak.
A másik ami szemmel látható,minden jóval gyorsabb mint a réginél a bőngészőben,wifin is mindegy melyiken vagyok. Nem is gondoltam volna hogy a TP okozhat lassulást,és utána olvastam hajlamosak rá,újra kell őket indítani elég sűrűn..na én ezt nem csináltam de most ezzel hasít minden,így elsőre azt mondom jó vétel volt.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz aujjobba #71342 üzenetére
azért irjál mindenképpen milyen ha megjön....én csak számlát kaptam de teljesítésre 12.-ét ír
remélem előbb ideérnek vele..még mindig összekészítés fázisban van..érdekes amit csinálnak ezek a boltok,azt írják van raktáron..de szerintem csak akkor rendelik ők is, ha te rendelsz,előre nem nagyon fektetnek be..mondjuk azt nem is írják hogy kinek van a raktárában vanIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz aujjobba #71324 üzenetére
akkor te már előbb megtudod milyen erős a jel,írd majd meg..mert ha annyira rossz visszamondom
woodworm csak lesz akkora mint a körülöttem lévőknek,5g meg nincs csak 2db a közelemben.Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest