Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
válasz Intruder2k5 #75894 üzenetére
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Elolvastam az osszefoglalot es bongesztem az ajanlott tipusokat.Sajnos megszunik az iroasztalom a kis lakasban es vele egyutt a PC-m, mert jon a gyerekagy, de a hobbimat nem aldozom be es jon helyette egy komolyabb gamer laptop. Sajnos ezaltal megszunik a kabeles netkapcsolatom es kellene egy eszkoz, ami megfizetheto aron tud minel tobbet atnyomni wifin a gigabites Digi netbol (kabelen stabilan tudta a 920-at). Sajnos a mostani TP-Link csak 100 mbit korul teljesit.
Fontos, hogy megfelelo legyen a lefedettseg es "atusse" a falakat 50 nm2). Tudom sovany, de 30e ft a lelektani hatar, ha van olcsobb az csak jobb .
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Kedves rokonom bízott meg a feladattal, hogy vegyek neki a két szintes családi házba egy routert. Egyetlen egy fontos szempont van: elég erős legyen a jel az egész házban, elérhető legyen mindenhol.
Nekem egy TP-LINK TL-WR3600-om van, na neki nem ilyenre van szüksége. Erős jelű, belépő szintű a cél.
Várom az ötleteket!
Köszönöm!
-
Metacska
aktív tag
válasz Gubek-Einste #39172 üzenetére
Laikus számára mi a különbség a TP-Link 1043NDv2 és a 3600 között? Azt látom, hogy az utóbbinak két USB portja van, de van más egyéb lényeges? Talán a 3600 a két antenna ellenére biztosabb jelet ad.
Melyiket javaslod?
Köszi!
-
Metacska
aktív tag
válasz Gubek-Einste #39172 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat. Az említett típusok milyen sebességet tudnak produkálni wifin keresztül?
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, az alábbi feltételek / igények mellett keresek routert:
- Bírja a 1000/100 as vezetékes sebességet
- Bírja wifin keresztül a 300 (de legalább a 200) mb/s sebességet.
- Téglaépítésű lakásba van rá szükség, nem betonfalakat kell átvinnie, de legyen viszonylag erős jele, amit nem dobál el.
- Ne legyen drágább 12-13e Ft-nál.Van ilyen ár / érték arányban valami használható?
Köszönöm!
Üdv,
Meta
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest