Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Gubek-Einste #66199 üzenetére
Ezek a routeres usb-k ugyanolyan jók mintha az alaplapon lennének? Ha igen akkor nembaj, úgyis tervezek venni hub-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
cyberkind
félisten
válasz Intruder2k5 #66197 üzenetére
Akkor ez nem lényeg, igen, azt láttam és nem is értetem, hogy lehet 5-ös ha ND-s a router, de kiderült, hogy csak a sima N-es , nekem ez jó lesz, köszi neked is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz cyberkind #66193 üzenetére
Ezen a kis fehér címkén, jelen esetben Ver 4.20.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Digi 1000 nethez egy TP-LINK TL-WR1043ND routert tervezek venni a közeljövőben, a kérdésem pedig az, hogy ilyen nethez milyen kábelt ajánlanátok még? A gyári egy darab vagy mennyi, nem elég.
Köszi!
-
legenda
válasz Viperator #66183 üzenetére
Nem tisztem minősíteni, tapasztalatom nincs velük, csak belinkeltem, hogy hol a legolcsóbb jelenleg, mindenki maga dönti el a vásárlás helyét.
(Számomra például pont a BestByte lett tavaly nyáron nem megbízható egy vásárlásomat követően, de ettől még nem mondom, hogy más sem vásároljon ott.)zumics: Attól függ, hogy az Archer C9 melyik verziójú, mert az első verziók 128 MB RAM-mal szereltek, de ha már v5 például, akkor az is 256 MB-os, mint az RT-AC66U B1 és úgy már nagyjából egálban vannak.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zumics
tag
Köszi!
Megnézem ezeket, még ha tudtok valamit, ami szóba jöhet, mondhatjátok
-
zumics
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném.
A megoldandó probléma: PS4 (kábelen) remote play PS Vitával (2,4 Ghz N).
Eddig egy régi D-Link Dir-636L volt, de nem volt az igazi a jelerősség (légvonalba direkt rálátással 4m-re a routertől), így vettem egy Asus AC1200G+ router, ami a tesztek és a leírtak ellenére nem hogy nem javított a helyzeten, de konkrétan még rosszabb is lett (4 méterre a routertől direkt rálátással kézben tartva a Vitát lemegy 40-50%-ra a jelerősség, ami vicc. Nem a Vita wi-fi chipje a gyenge, mert a cégnél a kb 15 méterre, közte 2 falra lévő Mikrotik RB751G -vel 90%-os a jelerősség).Szóval olyan router kéne, ami nagyon erős 2,4 ghz-be, (főleg a jelerősség számítana, a sebesség az megvolt eddig is) de legyen benne 5 ghz is. Árat olyan 20k-ra lőttem be, de ezek után hajlandó vagyok tovább menni mondjuk max 35k-ig.
Köszi a segítséget!
-
SPeti1984
senior tag
Találtam még egy harmadik változatot is ebből az Asusból RT-N12E jelűt is.
-
legenda
válasz SPeti1984 #66173 üzenetére
Mind a kettő 3-in-1 típus.
A D1 bevált, megbízható, stabil típus, a 12+ viszont nem mindegy, hogy melyik verziós, ha a régebbi, akkor inkább a D1, ellenben ha már az új, akkor jóval erősebb procival szerelt a korábbiaknál és megérhet egy próbát.[ Szerkesztve ]
-
SPeti1984
senior tag
Melyik router számít jobbnak?
Asus RT-N12+ vagy Asus RT-N12 D1
Mindkettő 3 in 1 típus vagyis wifi router/AP/Extender?
Vagy mi a lényegi külöbség közöttük ami miatt egyik vagy másik jobb választás lenne? Elsődlegesen 50 megás telekom nethez lenne szülőknek mivel a teraszon már épp csak 1 jel van, így ha jól gondolom extenderként tudnák használni és akkor működne és nagyobb jel lenne ott is. A netgear ami van nekik az nem tudja ezt ezért gondoltam hogy elég olcsón lehetne egy ilyet vásárolni. Ti melyiket ajánlanátok?
-
Topikgazda
-
törölt tag
válasz jobesz #66150 üzenetére
egyik melóhelyen Ű(kórház, dettó pénz dögivel eset) volt apáca zárda, jelenleg gazdasági épület, 2 szint, iszonyat vastag falakkal dettó így van megoldva. padlás rész, alsó szint. 3-3 ilyen linkszisz eszköz. kb. 20-20 méterenként. 2500 pézért a fene tudja meddig fog elmenni az a használt eszköz, de ha nincs hardveres hiba, akkor életük végéig cfw-vel.
ha nem akarod kihajtani eszközönként az 50 megabitet, akkor teljesen jó megoldás ennyi pénzért, egy iskolának. lévén, hogy az a g-s wifi olyan 20 megabitet ha át fog vinni alapból, max.
ha elég az, hogy bárhol legyen 3-4 megabit, minimálnetre, de max 10-15 megabit, akkor jó megoldás, max 30-40 eszközre.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Üdv, jól látom, hogy a xiaomi 3G routernél, nincs semmiféle beépített Cloud storage?
-
legenda
válasz mrrr74 #66164 üzenetére
Az olcsó ár valóban kérdőjeleket von maga után, látatlanban viszont nehéz bármit is mondani, mert hajlamosak a gyártók azonos típuson belül is akár nagyot változtatni (SoC, CPU...stb.) a különböző verzióknál, amik egy részére csak akkor derül fény, ha komolyabb teszteknek vetik alá azokat.
-
mrrr74
aktív tag
ok, bár nagy felelősség
Olcsóbb, mint az általatok ajánlott verziók, így aggódhatok, hogy kihagytak valamit?
Bár túl nagy igényeim nincsenek, 2 routerrel fedem le a házat, csak a Zyxel elhalálozott (a másik egy vidáman működő Netgear WNDR4300).https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
mrrr74
aktív tag
Archer c5 ver.:4.0, akkor ez az: ezt találtam.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
félisten
válasz pumatom #66140 üzenetére
Nem egészen mindegy, hogy mekkorák azok a szintek. Nálam kb. 3×80-100 négyzetmétert hibátlanul, saroktól-sarokig lefedett az Asus RT-N18 és jelenleg is lefed az AC87, ez utóbbi 5 GHz-cel is. 100 mW alapteljesítménnyel úgy, hogy a ház körül a kertbe is bőven jut a 2,4 GHz-ből (az 5 GHz-ból már bizonytalanabbul).
Korábban jó öt évig volt TP-Link 1043 v1 router, az is jól szolgált, de a szuterén két hátsó sarkában már gyengébb volt a jele -- igaz, a klienseszközök is korabeliek voltak.Ne nagyon sok függ a környezeti tényezőktől, úgyhogy csak az éles próba után leszel okosabb, de a lényeg az, hogy egyáltalán nem reménytelen a helyzet.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
MODERÁTOR
válasz jobesz #66150 üzenetére
Valóban jó típus volt, de mára mindegyik sok éves, bármikor meghibásodhatnak. Arról nem is beszélve, hogy a repeater, wds, illetve kliens+ap, tehát vegyes módban üzemelő wifi routerek vezeték nélküli sebessége felére, harmadára is visszaeshet, mivel a rádióidőn osztozni kell a funkcióknak. Ha ehhez hozzávesszük, hogy ennek a típusnak hőskorában ideális körülmények közt is 22.25Mbps körül volt a felső vége wifi-n, akkor az ilyen módon elérhető sebesség már adsl-hez is kevés lehet. Nem sokkal drágábban kapsz 150 vagy 300Mbps routereket is, akkor ne vegyél már 54-est.
-
Topikgazda
-
jobesz
tag
Ez iskola, pénz nincs rá, tankerület, évek... É hordom be az eszközöket munkám agybajmentesítése céljából, minap mindkét hálózat elmemt, 5 gagyi routerből 2 kibedug utána jó... Másik hálógaton a switch fagyott meg, melege lett.. A linksys wrt54gl stabilitát és erősségre ajánlható még?
Sony mdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Topikgazda
-
jobesz
tag
Ezt a 6db 2500 forintos linksys wrt54gl repeateres dolgot verjem ki a fejemből? Atomstabil router hírében álltak, adsl vidékre akár évekre jónak tűnik..
Jofogas több db wrt54gl...Sony mdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
legenda
válasz ktamas76 #66148 üzenetére
Csak és kizárólag a 2.4 GHz wifi tekintetében nem feltétlenül érdemes az említett típusok bármelyikére is lecserélni.
Nem csak a routeré, hanem más tényezők függvénye is, ezért a wifi kapcsán nem igazán lehet biztosat mondani, de talán az RT-N18U lenne az, amire érdemes lehet adott tekintetben cserélni, de azzal sem kell/lehet minden esetben nagyon komoly javulást remélni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ktamas76
csendes tag
TP Link 841-et melyikre lenne érdemesebb cserélni? Archer C2-re vagy C5-re? USB nem számít, csak erősebb wifi kéne 2,4GHz-n.
[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
Fogalmazhattál volna úgy is , hogy egy eszközzel biztosan nem fogja lefedni.
Tippre minimum 2 eszköz....földszinten és a legfelső emeleten az épület ellentétes oldalainál elhelyezve.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Egon
nagyúr
válasz pumatom #66140 üzenetére
10K és 30K között elég nagy a szórás, a szokásos Asus N18U, AC58U, AC66U B1 ami ajánlható. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy egy háromszintes házat nem biztos hogy le tudsz fedni egyetlen eszközzel.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
válasz jobesz #66144 üzenetére
Keret kellene, hogy mennyi pénz van rá, meg valami helyszínleírás, hogy hány AP-vel kellene kalkulálni.
Az "atombiztos" megoldás nem biztos hogy SOHO kategóriás eszközöket jelent..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
jobesz
tag
Atombiztos megoldás kellene, kb 10 gép,10laptop wifin a z-netre, a több terrm a sulineten lóg
Sony mdr cd550,,mdr-cd580 /AKG k371/ Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
jobesz
tag
Adott egy iskola 2 bejövő internet (sulinet 50megabit, z-net 50megabit) kérdésem, érdemes e wrt54gl routerekkel megoldani a kétszintes iskola wifijét?Ko mit ajánlana? Jelenleg 1 tp 1043,1 tp740,1netgear,1 airlive, rettentő megbízhatatlan, a 1043 is kibehúzós dugós hetente.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy routert, ami körülbelül 3 szintet megfelelően eltudna látni?
Főként wifin csatlakoznak az eszközök hozzá.
Egy fa és egy vasbeton födém van az útjában.
A büdzsé 10-30k lenne.
Előre is köszönöm!
-
legenda
válasz mrrr74 #66137 üzenetére
Szia,
A képen C50 van, ilyen szempontból jól gondolod, bár a kép lehet csak illusztráció, viszont a típust is elírhatták, a lényeg az, hogy mit kapsz ténylegesen, de ha C50, akkor inkább ne vedd át, mert RAM tekintetében csak a felét kapod és a háromból két verziónál a proci is gyengébb.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
az összefoglaló alapján megvettem ma ezt az Archer c5 routert, de valószínű elírás, mert így utólag szerintem a képen a c50 van. Jól gondolom, vagy létezik belőle 4 antennás fehér változat is? Ha esetleg nem, és a c50-et hozzák ki azt érdemes átvennem?
Köszi,Alex
[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
félisten
válasz Franky2Ster #66116 üzenetére
Valóban nem vagyok jártas, hiszen nagyon új terület ez még.
Annyit tudok, hogy egy helyen, ahol ez működik, egyelőre jegelték a témát a horror eszközárak miatt, illetve ott maga a T-s ember tanácsolta, hogy várjanak egy kicsit, mert a tapasztalatok szerint még százezres kiadások után is valós a veszély, hogy nem az elvárásoknak megfelelően fog működni, még ha a bejövő sávszélesség meg is van, de azt egy irányba kihasználni elég kétséges.
A torrentnél meg külön tényező, hogy a hálózati sebesség mellé komoly számítási kapacitás is kell, ami persze egy komoly géppel megoldható -- kérdés, hogy mégis miért érdemes.
Elosztva lehet jó, de azt is látni kell, hogy a link aggregation sem nyújtja az egyes adatfolyamok összegét.
MaCS
-
Soma01
veterán
Azt tudom, hogy vannak 10Gbps-os eszközök méghozzá elég drágán, de olcsóbban mint a link aggregation-t is tudóak.
Engem itt most az érdekel, hogy a Telekom eszköze mit tud pontosan? 1x1Gbps-ot vagy link aggregation-nel tudja a 2 Gbps-ot is? Mert mindkettőre más a legolcsóbb megoldás. Egyáltalán nem ismerem azt az eszközt. -
Soma01
veterán
Ezek szerint a Telekom eszköze biztos, hogy tudja az LACP-t (link aggregation-t)? Mert az igaz, hogy egy gépre eljut így, csak a Telekom eszközt és két kábelt használva egy darab erre képes más eszközre is. (pl. NAS, alaplap) De itt az a kérdés, hogy több gépre eljuthat-e? Meg az, hogy akkor elég-e egy switch ami tudja a link aggregation-t?
Többször felmerült már ez a kérdés, ezért gondoltam arra, hogy jó lenne végigjárni az utat és megtudni, hogy mi jöhet szóba, mit tud a Telekom eszköze....? (fel is hívom őket...)
-
legenda
válasz Soma01 #66130 üzenetére
Minden megoldható, anyagiak kérdése csak.
Van 2 * 1 Gbps fogadásra és azok összevonására képes hálózati kártya/alaplap, de vásárolható akár 10 Gbps sebességre képes is, ha már eleve úgy kapja - megfelelő routertől, mert olyan is van - a 2 Gbps sebességet.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Ezt a megközelítést értem és igaz is... De ha a felhasználó szeretne egy gépre 2 Gbps-ot, az megoldható vagy nem? És ha megoldható, akkor hogyan? Ez itt a kérdés! (...nem az, hogy minek van "értelme", meg a Telekom mire szánja, esetleg, hogy csak marketingfogás-e, mert tudjuk, hogy az, de csak az vagy mehet a 2 Gbps egy eszközre is valahogy?)
-
Egon
nagyúr
Szerintem is kicsit a gányolás kategória ez a történet. Meg kell várni, hogy terjedjen a 10G, addig ennek nem sok értelme van (nekem pl. szinte fel sem tűnt, hogy 1 Gbit-re emelték 500-ról a sávszélt, ellenben amikor 200-ról váltottam 500-ra, az érzékelhető volt. Otthoni környezetben, kevés kivételtől eltekintve, nem sok értelme van ekkora sávszél hajszolásának - bár a jelenlegi kérdező esetében lehet).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
válasz Soma01 #66125 üzenetére
Sok olcsó(bb) router tud dual WAN, többcsatornás SAMBA és társai kezelést, de az még nem egyenlő a kérdező által elvárt Link Aggregation funkcióval.
A Telekom megoldja a dolgot, a nagyobb probléma abból van, hogy a felhasználó eszközei nem/sem képesek 1 Gbps felett fogadni, de a jelenlegi 2 Gbps nem is arról szól, nem egy munkaállomásra szánják, akkor előnyös, ha több/sok 1 Gbps eszköze van az előfizetőnek és külön képest kihasználni a 1 + 1 Gbps sebességet, mert sok olyan eszköz esetén, amik képesek akár az 1 Gbps kihajtására, már nem mindegy, hogy azok 1 vagy 2 Gbps sebességen osztoznak azonos időben.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Ez a téma többször előjött már. Az a hardver, ami ekkora sebességet képes routolni az nem lesz olcsó. Erre nem is láttam még tesztet otthoni kategóriás routereknél. Az Asus routerek szoktak felmerülni ilyenkor mert a dual Wan-t már szinte mindegyik Asus router tudja, de hogy egy PC-re hogy fog ez eljutni, ott szintén lesznek gondok. A fentebb említett Asus és Netgear routerek 100.000 forintos és e fölötti nagyságrendben tudják az LACP-t. De én személy szerint azt is kétlem, hogy az az Asus át tud tolni magán 2 gigabitet (wan-on).
Na de a Telekom által adott router nem tudja ezt? Olvastam már ezt is, azt is. De még addig nem jutottam, hogy a Telekomot felhívom és megkérdezem őket erről. Két lehetőség lehet. 1. nem tudja, 2. tudja.
1. Akkor össze kell fogni a két portot egy dual wan-t is tudó routerrel ami bírja is routolni ezt, majd a kimeneti oldalon is tudnia kell a routernek az LACP-t.
2. Ha tudja, akkor azt gondolom, hogy egy switch is elég (és ez sokkal olcsóbb, mint egy LACP-s router), mert a Telekom eszköze egy router is. Biztosan tudja a 2 gigabitet routolni. De ez csak feltételezés. Ki kellene próbálni. Nem láttam még ilyen tesztet. A
A Telekom mit mond erről? -
Egon
nagyúr
válasz Franky2Ster #66121 üzenetére
Hát, nehéz ügy. Legolcsóbb normális Ubi switch az EdgeSwitch 24 Lite, olyan 60K környékén van (sajnos nem PoE-s, ami gond lehet ha pl. IP kamerákat is csatlakoztatnál). Router-ből pedig az ER Lite 3-at már nem merem nyugodt szívvel ajánlani ilyen gyors nethez, az ER-4 pedig 55-58K, tehát a két eszköz túlmutat a kereteden.
Ugyanakkor ez a termékvonal (főleg Unifi AP-kal kiegészítve) egy nagyon stabil, jól terhelhető és jól menedzselhető kis hálózatot tesz lehetővé (érdemes utána olvasni, megnézni a lehetőségeket, és annak tudatában dönteni)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
legenda
válasz Franky2Ster #66121 üzenetére
Szia,
Az Asus RT-AC88U tudja a 802.3ad Link Aggregation funkciót és 85.000 Ft környékén már beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
-
HTomee
tag
-
Egon
nagyúr
válasz Franky2Ster #66118 üzenetére
Kérdés, hogy mennyi a keret. Ubiquiti és/vagy Mikrotik eszközök háza táján nézz körül.
-
gyugyo79
addikt
Ha belevágsz nagyon olvass utána mert a Windows 10 -ből kiszedte a MS és csak a szerver oprendszerekbe működik a PowerShell -es megoldás. Lehet tudod, csak azért írtam, hogyha nem akkor nehogy belefuss abba, hogy találsz leírást, hogy milyen egyszerű aztán szembesülsz, hogy nem megy...
Nem lehetetlen de ha jól utána olvasol majd látod. Pld. nekem is van kártyám dobozba amivel használtam aztán a frissítés után meg nem ...[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
Ez a funkció a SOHO piacon nem régóta van jelen, a 802.3ad szabványt támogató routerek tudják, jellemzően a felső kategóriában, nem kevés pénzért (pl. Netgear Nighthawk X8, X10 és Asus RT-AC88U).
Lehet érdemesebb egy "igazi" router-t és egy okos switch-t venni."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
félisten
válasz Franky2Ster #66114 üzenetére
A 2 gigabites sávszélesség otthoni, bolti eszközökkel a realitások keretein belül nemigen használható még ki, nekem inkább tűnik reklámfogásnak, ami a jövőre való felkészülést hirdeti mint gyakorlatban kihasználható lehetőségnek.
Maga a szolgáltatói eszköz kell, hogy kezelje ezt a sávszélességet, mögötte a saját eszközökkel már nemigen fog ez még kihasználhatóan menni.
Eleve: milyen a szolgáltatói eszköz kimenete?MaCS
[ Szerkesztve ]
-
Franky2Ster
senior tag
Telekom 2000/500-as nethez milyen routert ajánlanátok?
Lehet olcsóbb és drágább is.
Jó lenne ha tudná a link aggregationt. -
Topikgazda
-
TeeJay
félisten
tévedés
az AC66U B1 2015-ös SOC-ra épül és az AC68U-ban még a régi SOC van
tessék [link]AC66U B1
BCM4708C0 2x1 GHz
128 MiB Flash 256 MiB RAM
Wifi1 BCM4360 3x3:3
Wifi2 BCM4360 3x3:3 abgn+acAC68U
BCM4708A0 2x800 MHz
128 MiB Flash 256 MiB RAM
Wifi1 BCM4360 3x3:3
Wifi2 BCM4360 3x3:3 abgn+acWifi chip azonos tehát hatótáv és sebességbe nincs eltérés
viszont a SOC 2x800MHz helyett 2x1Ghz-es szóval bikábbami ezektől is erősebb
az a
BCM4709C0 2x1,4GHz [link]
BCM47094 2x1,4GHz [link]
BCM4906 2x1,8GHz [link]
BCM4908 4x1,8Ghz [link]lehet csemegézni
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
-
Agyzuzo
addikt
válasz Gambito #66108 üzenetére
Kuka minőség... A wifije borzalmasan gyenge és megbízhatatlan. Kábelen okés, de ingadozó. A menüje iszonyatosan primitív, gyakorlatilag be tudod állítani a user-pass-t és szia. (Legalja ZTE-t adnak, ilyen 5-6 ezer Ft-os kategória)
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Gambito
tag
válasz Gubek-Einste #66094 üzenetére
egy panel lakás használná, szoval a távolság nem mérvado. Az eddigi router is megtette a magáét. Sebességel sem volt gond csak a szétkapcsolással.
az én baszo gépem használná kábelesen (uvegszál remélhetoleg már), valamint 2-3 laptop 5 telefon csuucsidoben.
20k limit.
igény annyi hogy kábelesen vigye az 1000es digit, wifiben meg valami 300 folott.
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #66103 üzenetére
ez iszonyat változó tud lenni még adott eszközzel is... főleg notebook-os inteles cuccokban tapasztalom, hogy újraindítás után anélkül, hogy elmozdulnék, megtáltosodik a wifi, aztán elküldöm készenlétbe, visszajön és eltűnik a sebesség harmada, pikk-pakk. vicc az egész wifi 100 megabit felett, az n-es talán nem annyira
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest