Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Ezt a megközelítést értem és igaz is... De ha a felhasználó szeretne egy gépre 2 Gbps-ot, az megoldható vagy nem? És ha megoldható, akkor hogyan? Ez itt a kérdés! (...nem az, hogy minek van "értelme", meg a Telekom mire szánja, esetleg, hogy csak marketingfogás-e, mert tudjuk, hogy az, de csak az vagy mehet a 2 Gbps egy eszközre is valahogy?)
-
Egon
nagyúr
Szerintem is kicsit a gányolás kategória ez a történet. Meg kell várni, hogy terjedjen a 10G, addig ennek nem sok értelme van (nekem pl. szinte fel sem tűnt, hogy 1 Gbit-re emelték 500-ról a sávszélt, ellenben amikor 200-ról váltottam 500-ra, az érzékelhető volt. Otthoni környezetben, kevés kivételtől eltekintve, nem sok értelme van ekkora sávszél hajszolásának - bár a jelenlegi kérdező esetében lehet).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest