- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxy.kiraly
tag
Esetleg Prága 18 gigában
Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog.
-
félisten
-
-
manoarc
senior tag
-
válasz Fire/SOUL/CD #17793 üzenetére
Ha innen nem, akkor sztem beviszed a t-hez és visszatolják rá.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bosston
tag
Sziasztok!
Sajnos nem találtam vonatkozó topicot, kénytelen vagyok itt kérdezni: ismertek-e olyan gyűjtőoldalt, ahonnan nagyon magas felbontású (8MP+) képeket lehet ingyenesen letölteni? Elsősorban filmplakátok és absztrakt képek érdekelnének.
Kösza választ előre is! -
félisten
Olybá tűnik, hogy egy ilyen kütyüről eltűnt az autoinstaller, ami a drivereket illetve a T-mobile Internet Manager programot pakolná fel. Na most drivereket szereztem, de érdekes módon ezt az Internet Manager-t nem találom. Szóval honnan lehet letölteni?
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
lorcsi
veterán
pontosabben már a progi megvan..de az nincs hogy hogyan ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm nektek. Nem akarom mivel német szöveg
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Recognitán kívűl van-e olyan program,amivel papíron lévő szöveget gépen lehet módosítani? Csak 1 lap erejéig kellene, azért jó lenne másik program.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
dokee78
félisten
Olyan progit keresek amelyikkel egyszerűen lehet igazolványképet nyomtatni.
-
föccer
nagyúr
válasz kraftxld #17781 üzenetére
;(
Akkor kénytelen leszek venni egy kártyaolvasót...
Köszi.
(nálatok most mennyi az idő? Délután/kora este? )
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Olyan, porteble programra lenne szükségem, amivel egy sd memóriakártyáról tudok se szó-se beszéd partíciót levenni. WinXP alól ha beteszem a kártyát, akkor a gép észreveszi a kártyát, de nem tudja csatlakoztatni, nem tudom megnyitni a meghajtót. TC azt írja rá, hogy nincs ilyen meghajtó, mikozben a betűjelet megkapja. Sajnos lemezkezelőből nem tudok ránézni, mert nincs rendszergazai jogusultságom a céges notin. A saját gépemen Win7 mellett nincs kártyaolvasó, így maradna a portable verzió
Köszi szépen.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sbazsi
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #17774 üzenetére
na igen, w7 elkerülte a figyelmem
szóval steady state nekem xpn fut -
petya84b
tag
Köszönöm a segítségeteket.
-
aginor
veterán
válasz Oxy.kiraly #17756 üzenetére
Segítettél persze!
Ez folyamatosan naplóz, ha fut az Aida?Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
félisten
válasz atesss #17775 üzenetére
Esetleg ezt próbáld ki, ingyenes: [link]
Igazából ez lakástervező progi, de ilyen alaprajzokat azért tud.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
atesss
addikt
Üdv !
Egyik barátomnak keresnék egy olyan programot, amivel ház alaprajzokat lehet készíteni.
Nem kell túl bonyolultra gondolni, csak olyan kellene, amivel olyasmit lehet csinálni, mint amit sok újság / netes hirdetésben is látni.
Lehetőleg ne is legyen túl bonyolult a program, mert a barátom azért nem ért olyan szinten hozzá.2.) Engem is érdekelhet a dolog, nekem ajánlhattok valami komolyabbat esetleg. De ha kell Autodesk Inventorban is tudnék csinálni - csak abban kicsit körülményes, szóval annál azért egyszerűbb legyen.
-
félisten
válasz sbazsi #17773 üzenetére
Sajnos ez a progi már nem játszik sokáig
(W7 alatt már meg sem jelent, nem támogatott. Van egy doksi, hogy miket és hogy kellene beállítani a W7-ben)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sbazsi
veterán
válasz petya84b #17768 üzenetére
Vagy esetleg tudtok hasonló programot ajánlani? Az lenne a lényeg, hogy telepítem a gépet majd bekapcsolom a védelmet és minden indításnál a telepítés utáni állapot áll vissza.
Windows Steady state
Nekem egy nyilvánosan használható gépen fut, kb 4 éve nem nyúltam hozzá. Jó, rendesen le van korlátozva, de zökkenőmentesen megyMicrosoftos, ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz petya84b #17770 üzenetére
Faronics Deep Freeze
Wondershare Time FreezeLehet, hogy van ingyenes változatuk azóta, mióta régebben néztem őket, akkoriban nem volt
-
föccer
nagyúr
válasz petya84b #17768 üzenetére
Szerintem írj egy levelet a supportnak. (feltéve, ha van). Szerintem van olyan opció, hogy upgrade-t veszel meg, és nem a teljes licence díjat kell kifizetned.
üdv, föccer
-
petya84b
tag
Kedves Fórumtársak!
Érdeklődni szeretnék, hogy volna-e köztetek olyan valaki, aki ismeri a Skanix Illusion programot? A korábbi verziókat ismerem, de sajnos azok nem jók Win 7-re. Az új változatot pedig hiába töltöm le azok csak próbaverziók, hiába van meg a korábban megvásárolt kód hozzá, nem tudom hova beírni. Esetleg ehhez kapcsolódóan tudna valaki segíteni nekem? Vagy magát a programot is meg kell újra venni, nem jó hozzá a korábbi kód?
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat.Vagy esetleg tudtok hasonló programot ajánlani? Az lenne a lényeg, hogy telepítem a gépet majd bekapcsolom a védelmet és minden indításnál a telepítés utáni állapot áll vissza.
-
kismércse
tag
Köszi a válaszokat! Megfelelő!
-
félisten
-
kismércse
tag
Üdv!
Valakinek nincs meg a régi Mozilla, amiben még van HTML szerkesztő? Nem az NVU-ra gondolok. -
VINIKOR
senior tag
ImgBurn 2.5.5.0 programnak nincs még magyarítása? Keresgéltem de nem találtam.
-
félisten
válasz hajtömeg #17759 üzenetére
Nézz bele a fájlba pl Total Commanderrel. Ráállsz a fájlra és F3. Ha szerencséd van (és nam arról van szó, hogy tényleg PHP állományokat küldött kép helyett), akkor abból a katyvaszból kideríthető, hogy milyen fájlformátumról van szó. Ha az valóban kép formátum, akkor csak át kell nevezni az összes küldött PHP kiterjesztésű fájlt pl JPG-re (vagy amilyen képformátum éppen)
-
akyyy
senior tag
Olyan programot keresek Xp-hez, amimegmutatja a csatlakozott wifi jel erősségét az óra mellet. valahogy igy:
-
hajtömeg
aktív tag
PHP filet mivel lehet megnyitni?
-
aginor
veterán
válasz Oxy.kiraly #17751 üzenetére
Én nem találom, hol kéne lennie?
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Olyan program érdekelne, ami monitorozza az erőforrás felhasználást és valami log fájlba elmenti, vagy akár a programon belül visszanézhető (az AMD System Monitor-hoz hasonló, de ott nálam nem működik a rögzítés).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Gergő_
őstag
...exif nézegető program, beépül a winfülek mellé, ha egy kép tulajdonságaira kattintok a Speciális fül mellett ha jól emlékszem. Beépül a képfájlra kattintott környezeti menübe remove exif data opcióként is. Mi lehet a program neve? korábban használtam de nem emlékszem...
-
ThaBoss
senior tag
Sziasztok!
Tudnak valaki linkelni egy RAMdisk programot, ami lehetőleg free és működik 64bit-es oprendszeren (W7 Pro)?
Előre is köszi! -
FullGas
aktív tag
Üdv!
Van olyan program ami játékok közben kiírja a CPU, GPU hőmérsékleteket, illetve az fps-t? -
addikt
-
7zip-el, vagy universal extractor-al kicsomaglod a telepítőt. Elég sok program elindul úgy is, hogy csak kicsomagolod a telepítőjét.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
localhost
Közösségépítő
Sokszor kérditek mivel lehet "lejelszavazni" egy könyvtárat, mappást, foldert.
Ez itt most még 19 órán át egy ingyenes megoldás.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
nagyúr
Contains these PlugIns: Awd, B3d, Crw, CADImage, Dicom, DjVu, EaFsh, Ecw, Exr, Flash, Formats, Fpx, Hdp, Ics, ImPDF, JPEG2000, Jpeg_LS, Jpm, Kdc, LogoManager, Mng, Mrc, MrSID, PhotoCD, PNGOUT, Postscript, RIOT, Sff, Wbz, Wsq, Vtf.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
programok telepítését szeretném meggyorsítani. Valami olyasmi programra gondoltam, hogy egy listába fel tudok venni egy csomó programot, utána pedig csak ki kell választani, mit szeretnék, és sorban feltelepíti az összeset.
Ha ezen felül még csoportokat is tudok képezni, hogy ne kelljen mindíg ugyan azt kiválogatni, az külön előny :-)
MZ/X
-
Jazz
veterán
Üdv!
Létezik free dwg portable viewer? Nem portable van sok, de amire azt írták hogy portable, az is telepítős.
Köszi
free your mind
-
brd
nagyúr
válasz Thunderzolee #17715 üzenetére
Ennél konkrétabb nem hiszem, hogy létezik, mert ez a program direkt a SMART adatok monitorozására készült.
The only real valuable thing is intuition.
-
addikt
válasz Dluinet #17703 üzenetére
A terracopy kikapcsolt cache beállítással kb megegyezik a total commander sebességével mindkettő erősen ingadozik 20-52 ezer kbyte/mp között. A fast copy (x64) tényleg gyorsabb ezzel alig ingadozik 47 ezer alá nem ment.
(Mind 3 programnál ugyanazokat a fájlokat másoltam cél-forrás hely egyezett.)Viszont a terrához képest a fastcopy elég fapados (a terra beépül a totalba is külön gombként) és elég furcsán is viselkedik. Rányomok a fájlokra egy ctrl+c-t, utána a total másik ablakában a jobbgombos menüben nincs ott hogy paste (fastcopy), csak az x64 almenüben ami viszont nem jön elő ilyenkor, ahogy ráviszem az egeret megfagy a total kb 10-20 másodpercre (minél több fájl volt kijelölve annál tovább tart ez a jelenség), utána magához tér de az van az almenüben hogy időtúllépés, ez után balklikkel eltüntetem a menüt és újra jobb gomb, akkor már egyből bemegy az x64 almenübe és ki tudom választani a beillesztést.
Remélem érthetően írtam le, gondoltam kipróbálom őket de így nekem egyik se jött be sajnos, az egyik nem gyorsít semmit a másiktól meg meghülyül a total commander.
Ha meg egyből a copy (fastcopy)-t kérem akkor meg felugrik a program ablaka és kézzel kellene kitallózni a célkönyvtárat, ráadásul soha nem kezdi el magától a másolást mindig rá kell nyomni az execute gombra is pedig a beállításaiban nincs kipipálva a "confirm before execute" (kipróbáltam kipipálva is mindenhogy rákérdez).McKane: van pl a Streamripper én ezt használtam régebben winamphoz.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
McKane
senior tag
kellene egy olyan program amivel fel tudnék venni netről hallgatott rádióadást,lehetőleg mp3-ba.
winampot használok mint lejátszóprogramot. -
veterán
-
brd
nagyúr
válasz Thunderzolee #17712 üzenetére
HDSentinel, ha folyamatosan futott a használata mellett. Ha ez nem nyert, de a SSD rögzíti valamilyen attribútumban az értéket, akkor is HDSentinel, mert az ki tudja írni, ha van ilyen az adott SSD SMART-jában.
-
veterán
Üdv!
Létezik olyan program, ami kiírja, egy SSD-n mennyi írási művelet történt már?
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
brd
nagyúr
válasz fatal` #17704 üzenetére
Tudod te egyáltalán, miről beszélsz? Láttad valaha működni a programot? Az IDE, nem IDE csatolónak ehhez az égvilágon semmi köze. Egyszerűen arról van szó, hogy a másolás közben a lassabb meghajtó sebessége nincsen teljesen kihasználva, ill. háttértárolón belül másolva nincs optimalizálva a minél nagyobb adatblokkok mozgatására alapból (az OS - legalábbis az XP - megoldásában) a másolás. Ezen segít a program pl. úgy, hogy a háttértárolón belüli másolásnál nem file-onként másol, hanem több kis file-t beolvas egyszerre, majd egyszerre írja ki.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy desktop recorder programot, ami hangot is vesz fel?
Már egy párat kipróbáltam, de egyik sem a megfelelő.
CamStudio volt a legideálisabb, de valami baj van a hanggal, mert hibát ír ki...
Próbáltam a drivert újrarakni, de nem jó. Az a jó ebben a progiban, hogy kilehet jelölni a célterületet...
Remélem van valakinek egy használható programja! -
localhost
Közösségépítő
-
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Valami olyan progit keresek mint a mac OSX-en az ical.Nem kell semmi szinkronizációt tudnia,meg semmi extrát csak egy jól áttekinthető és ne legyen valami bonyolult,mert a szüleimnek lesz
Előre is köszi!
-
addikt
válasz Visormail #17701 üzenetére
Azt kihagytam hogy a beállításaiban kipipáltam a "use system write cache" opciót, gondoltam az jól jöhet.
Dluinet: Rendben akkor kipróbálom majd azt is.
Danex: ez biztos hogy tudja http://gokusan.hu/Program-leirasok/phone-remote-control.html
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest