- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DeFranco #16698 üzenetére
A SweetHome 3D jobban megfelel a feladatra.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Létezik olyan program, amivel le tudnám modellezni pl. a lakásunkat, de gyermeki egyszerűséggel kezelhető?
Eddig sims-szel szórakoztam, majdnem jó, de nem az igazi.
-
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #16696 üzenetére
Returnil System Safe-et kerestem, de nem jutott eszembe a neve. Meg azt hittem GoodSpeed kolléga írt róla cikket a Logout.hu-n.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
félisten
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy progit. Korábban valaki írt is róla ,csak nem tudom hol.
Xp (és egyéb) virtuális gépet hoz létre így elkerülhető a vírus felhalmozás és a számtalan felesleges registry pucolás. Lényeg azért kellene, hogy bizonyos progikat teszteljek, amik elnyerik tetszésemet a gépre is felkerülhessenek. Aszem a progi alap xp (virtuális) hoz be és vagy kell vagy nem kell(úgy emlékszem kell) mindent telepíteni.Köszi a válaszokat!
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
dudi
senior tag
sziasztok,
még mielőtt nagy vihart kavarnék, használtam a keresőt, de nem találtam meg a megfelelő programot.
Szóval olyan programra volna szükségem, ami hasonló képességekkel rendelkezik, mint a dropbox, sugarsync. Lényegében egy szerver - több kliens szinkronizálásra alkalmas program kell, viszont nem online tárhellyel, hanem saját szerverre.
Fizetős is jó lehet, ha nem túl drága. Végülis online is szóba jöhet(ne), ha van (volna) legalább 15 gigát kínáló és ingyenes.köszi,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
localhost
Közösségépítő
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Mivel lehet felvett sokszor rosszul hallható beszédhangot tisztábbá tenni, kiélesíteni, zajt kiszűrni? (ez egy diktafon felvétel amr, de a formátum nem gond mindegy mert azt lehet konvertálni).
Köszönöm.
free your mind
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Olyan progi kellene, ami stand by-ból vagy hibernálásból felébreszti a gépet, és elindít egy programot.
Már az is elég lenne, ha csak felébresztené, ja és Win 7-re..
Köszi! -
kraftxld
félisten
válasz fradi81 #16683 üzenetére
TCPview vagy netstat parancssorban.
Ha a skype valamelyik supernode-on keresztul kommunikal akkor csak annak az IP-jet kapod vissza.
Majd megfelelo weboldalakba bebokod az IP cimet es kidobja, hogy honnan van.[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
fradi81
veterán
üdv, lenne még egy olyan, hogy meg szeretném tudni valakinek akivel mondjuk chatelek az interneten, skype, msn, de mindegy, szóval meg szeretném tudni honnan ír, melyik városból, vagy mi a szolgáltatója, erre van valami trükk?
moto g72, Ninebot d28e
-
-
-
válasz fradi81 #16675 üzenetére
date /T >>log.txt
ipconfig | find "IP-" >>log.txtMinden nap időzítve lefuttatod ezt a batch fájlt, és az első sor beírja a dátumot, a 2. sor pedig az ip címedet.Kb így:
2011.02.20.
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 192.168.10.1202011.02.21.
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 10.8.2.2[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Hello
Hogyan lehetne megoldani, hogy minden nap autómatikusan 1 alkalommal az IP címem beleíródjon dátummal együtt egy szöveges fájlba, persze kézzel is bele lehet írni de hátha van ilyen progi vagy akármimoto g72, Ninebot d28e
-
localhost
Közösségépítő
válasz bnorbert989 #16672 üzenetére
Rácsapok a kezedre! Spammelni akarsz és ide jössz segítséget kérni? Na neeeeeeeeee!
Egyébként a perfekt megoldás: ez.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
bnorbert989
tag
Sziasztok.Olyan programot keresek amivel Több 100 embernek tudok e-mailt küldeni.
AZ e-mail címek egy txt ben találhatóak és azt valahogy tudjam importálni.
Valaki Tud ilyet mondani? -
-
válasz Gülredy #16660 üzenetére
Hát laptopnál könnyen előferdül, hogy nem multiplex, és nincs sztereo mix.
Ilyenkor csak 2 dolgot tehetsz. Egy másik géppel veszed fel a hangkártyákat összekötve.
Telepítesz egy Virtuális hangkártyát. És, ezt felhasználva veszed fel a gépen történteket.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Most nem mind1, hogy pár ezresért veszel egy célprogramot, vagy egy célhardvert?
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #16665 üzenetére
ez mind ok, csak épp a mpg fájlokat nem ismeri fel, mert már próbáltam
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
válasz cellpeti #16663 üzenetére
Próbáld meg ezzel
Ezzel mégsem, mert ez is kódolni akar...[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
cellpeti
nagyúr
olyan progit keresek ami összefűzi az mpg fájlokat. Az MPEG Joiner nem jó, mert valami hibát ír ki
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
-
félisten
válasz Gülredy #16660 üzenetére
alaplapi hangkarid van, vagy nem? (nem írtad) Az azért lehet fontos, mert pl a creative hangkariknál a stereo mix-et gyakran "what u hear"-nek nevezik...
-
Gülredy
tag
Ja igen, csak az a baj, hogy hiába állítom rá hogy "show disabled devices" egy darabot sem mutat és így nincs stereo mix- sem... :S
Szerk.: Vagyis mutat de az csak a két mikrofon. Az egyik a beépített mikrofon a másik meg jack kimenetes
Szerk 2.:
Acer aspire 5315-ön ügyködöm. Ezen állítólag realtek-es hangkártya van de nem telepítettem külön, csak amit a win 7 "felrakott".[ Szerkesztve ]
-
Gülredy
tag
Egyedül az a baj a windows hangrögzítővel, hogy ennyi az egész:
Ezen semmit nem lehet állítani, csak elindítani a felvételt meg leálítani, meg megnézni a help/about-ot a programról.
Valami más ötlet? Próbálgatom beállítani ezt a goldwave-et de semmit se vesz, még a mikrofonon keresztül sincs semmi jel.
-
félisten
válasz Gülredy #16655 üzenetére
Bekapcsolod a Stereo Mix-et és azt adod meg felvétel forrásának
cigam #16601
Igen jól látszik, mert az asztalinak elég jó a képnézegető része (zoom/scroll/area)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Gülredy
tag
válasz sfdrakex #16617 üzenetére
A windows hangrögzítője az csak mikrofonnal működik, nekem az kellene hogy egy játékból egy adott hangot (jó minőségben) le tudjam szedni. Magyarul ami a gépen megy hang (még ha kívül nem is hallatszik, tehát a hangerő le van húzva, akkor is felveszi.
Ezt a goldwave-et be lehet így állatni? Mert nekem csak a mikrofon által fogadott hangokat akarja fogadni. Ha igen akkor hogy?Előre is, és utólag is köszönöm a választ!
-
-
Chris_T
tag
Üdv
Egy olyan programot keresek ami naplózza, illetve esetleg ki is jelzi realtime a gépen lévő megosztásokhoz a helyi hálozatról való hozzáféréseket: mikor mit másoltak át/tekintettek meg, milyen sebességgel, stb. (rendszer: win7 )
-
-
kraftxld
félisten
-
dunc
nagyúr
válasz kraftxld #16638 üzenetére
Jó akkor még egyszer összefoglalom van egy program : Connectify arra használtam ,hogy asztali gépen lévő usb wifi stickel adtam netet egy mobiltelefonnak (wifi) a telefon nem támogatja az aoc-t,de ezzel a program (Connectify) csinált egy hotspotot amire tudtam telefonnal csatlakozni. (netezni telefonnal) de most egy szerencsétlen sz@r xp m van amin a Connectify nem megy (nem kompatibilis,nincs xp s verzió) tehát egy másik program kell xp re.
"Ha a mobil Wi-Fi képes, akkor ad-hoc hálózattal." nem támogatja az aoc-t (se a G3 se androidos telefonok) Tudom,hogy kell aoc-t létrehozni,de nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Egyszerűen ezen rohadt xp-n nem lehet megoldani....
-
dunc
nagyúr
A telefonomnak kell netet adni,de az aoc-t nem kezeli a telefon.
"Connectify" ilyen kell csak xp-re mert ez sajna csak win7....[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Kösz mindenkinek de egyszerűen nincs erre a szakadt sz@r xp re.
-
Aronle
csendes tag
WeFi esetleg...
vagy szintén egy angol, xp-re szabva:
[link] -
Aronle
csendes tag
válasz Psychonaut #16624 üzenetére
Köszönöm!
Stack Docklet-tel kiegészítve jó lesz!
(ha van más alternatíva írjatok)[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
WiFi sharing Manager leírás szerint megy XP-n is.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Chris_T
tag
válasz Brutforsz #16613 üzenetére
Hát, igazából olyat kerestem volna ami játék közben megjeleníti, hasonló módon ahogy fraps kiírja az FPS-t (igaz már megoldódott a probléma ami miatt kellett volna, az volt a gyanúm hogy az elkoszolódott heatpipe miatt túlmelegszik a cpu, és ezért visszaveszi a frekvenciát - kiderült hogy ez volt a gond)
De thx a linket, megnézem azt is, korábban kerestem ilyen kieget asztalra
-
dunc
nagyúr
Van olyan hotspot progi ami hajlandó xp-n futni ?
-
Aronle
csendes tag
Sziasztok!
Olyan asztali applikációt keresek, amely hasonlít a következőekben leírtakhoz:
- létrehoz egy tálcát, kategóriákkal
- egy kategóriához hozzárendelhetem az oda tartozó ikonokat (így azok eltűnnek az asztalról)
- majd az adott kateg. nevére kattintva legördül egy lista az ikonokról
- (elérési út alapján futtatható a kiválasztott prog)
- rainmeter-re gondoltam, de nem találtam ilyesmit, lehet nem is létezikOlyan program is megfelel, ami a leírtakhoz közeli funkciókat lát el.
Előre is köszönöm a segítséget! -
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan programra lenne szükségem, ami windows 7 alatt, fel tud venni hangokat. Értem ez alatt, hogy ha elindítok egy játékot vagy filmet, vagy akár zenét, annak a hangját fel tudja venni. Windows xp alatt működött a 1st sound recorder, de a win7 alatt kompatibilitási hiba miatt leáll.
Lehetőleg valami egyszerű program kellene, (mint pl a 1st recorder) nem valami bonyolult program, amit állítgatni kell hogy fel tudjak venni. -
dunc
nagyúr
Sziasztok xp alatt szeretnék hotspotot lértehozni ,Connectify sajna nem jó.
-
Peetry
senior tag
hi
olyan programot keresek, ami a noti beépített webkamerájával tud felvételt készíteni, és azt a háttértárra menteni. Háttérben fusson, lehetőleg kis erőforrásigénnyel, és az sem lenne nagy baj, ha skálázni lehetne a kimenetet, hogy ne termeljen sok GB-ot.
-
Brutforsz
senior tag
-
Chris_T
tag
Üdv.
Tudna valaki ajánlani egy programot, ami OSD módban kiírja a CPU frekvenciát?
-
A gépen játszd le a CD-t egy lemezjátszó progival, a mikrofoncsatornát kapcsolba, hogy az is szóljon. Most jön a trükk, a hangkártya felvételi beállításainál a sztereo mix legyen a dorrás, így ami megjelenik a kari kimenetén (cd+miki) azt fogja felvenni a program. A felvevő program bármi lehet, pl. audacity.
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Apósnak keresek egy programot, amivel képes zenékre ráénekelni/rábeszélni. Pl. berak a gépbe egy cd-t, és mikrofonnal rádumál még ezt-azt, és azt elmenti. Tudnátok ajánlani ilyen programokat?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
törölt tag
válasz föccer #16604 üzenetére
Ismerem a hw igényét egy ilyen alkalmazásnak. De azért a támogatás ne abból álljon már, hogy vegyél másik gépet (pláne úgy, hogy az minden egyéb alkalmazásod cseréjét is maga után vonja). Ez számomra azt jelenti, hogy a fejlesztő nem foglalkozik optimalizációval. Ha nem képes Win-re rendesen megírni, akkor ne írja meg rá (ja, hogy a bevételek 90%-a erről a platformról van? Akkor meg miért nem erre írja meg rendesen?). Vagy simán ismerje el, hogy nem képes rá.
-
föccer
nagyúr
válasz #65675776 #16603 üzenetére
Tudni kell a programról, hogy brutális a gépigénye, ha egy komolyabb terven dolgozol. Mondjuk van egy 4 lépcsőházas, 8 szintes társasházad, ami csinálsz egy benapozás vizsgálatot, akkor még az i7+8 giga ram mellett is elketyeg a homokóra egy-egy nagyobb műveletnél (benapozás vizsgálat, fénykép render stb..)
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz rigo88 #16598 üzenetére
A profeszionális tervező szoftvereket nem az adobe gyártja. És többe kerül mint 150k Mondjuk úgy 10x annyiba
A vileg egyik legjobb, és legelismertett építészeti tervező szoftvere.
üdv, föccer
mod: jah 2 dolog:
1 ezzel a szoftverrel nem rajzolsz, hanem tervezel.
2: Kiválló magyar trmék...üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
válasz Fire/SOUL/CD #16597 üzenetére
És kipróbáltad? Mármint olvasható marad a jpg a tv-n? Mert "én nem hiszek Angliában".
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest