- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LonGleY
veterán
válasz andorra #31868 üzenetére
Épp azt mondom, hogy ezekből nem baj, ha többet is lefuttatsz, ha probléma van (és amennyiben ki van kapcsolva az automata védelmük és indulásuk - úgy nem akadnak szólnak a rendes, gépen futó tűzfal/antivírus dolgaiba). De elég lehet az egyik is - esetfüggő.
[ Szerkesztve ]
-
-
localhost
Közösségépítő
-
nagyúr
válasz andorra #28511 üzenetére
ezért ajánlottam a Similarity-t, mert spectrum analyzer és sonogram analyzer is van benne, ami alapján megkeresi a nagyban hasonló zenéket, attól függetlenül, hogy MP3, AAC, M4A, WMA, OGG, WAV, FLAC, APE, WV, MPC formátumban van-e.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
LonGleY
veterán
válasz andorra #28382 üzenetére
Jah, bedobsz két exe-t. Vagy itt vannak kiegészítve, portable formában:
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz andorra #28150 üzenetére
Kontra: Ez így ebben a formában nem igaz...
pl. Samu TV-met routerre kötve, majd PC-n feltelepítve egy Samu appot, az appban beállított mappák tartalmát lehet a Samu TV-n "nézegetni"
No persze ez nem USB, de mint látható, nem csak videokártyán keresztül lehet kapcsolatban PC-vel. Viszont itt lehet, hogy gyártó/típus függvénye is melyik TV-vel lehet ilyet megvalósítani.
read-only mode on the forum
-
LonGleY
veterán
válasz andorra #28123 üzenetére
VLC: Eszközök > Hatások és szűrők > Videohatások > Geometria > Átalakítás > Forgatás xxx fokkal
Ez annyiban nem jó, hogy megjegyzi az effektet, és a következő videót is elforgatva játsza le. CTRL+E-vel mondjuk gyorsan ott vagy a beállításoknál, de akkor sem az igazi.
Freemake Video Converter: Ezzel viszont véglegesen elforgathatod a videót. A szerkesztésnél kiválasztod a megfelelő szöget, leokézod, majd exportálsz egy kívánt formátumban. Mindenképp újratömörít. Korrekt a progi, de érdemes az automatikusan winnel induló szervizét (CaptureLibService.exe) kiiktatni mondjuk Autoruns-al.
[ Szerkesztve ]
-
-
unravel
őstag
válasz andorra #25121 üzenetére
"Olyan megoldást keresek, ami viszonylag gyorsan megállapítja egy hangfájlról (jellemzően FLAC vagy APE), hogy milyen hangerő kiverzérléssel rendelkezik."
Winampban jobbegérgomb a fájlra a playlistben vagy a media libraryban -> Calculate Replay Gain
Ha végzett a hangerővizsgálattal,
és ha a beállításokban ezt állítod be,
akkor lejátszáskor az adott fájlok egyenlő hangerőn lesznek.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
félisten
válasz andorra #24200 üzenetére
Nem biztos, hogy egyre gondolunk a "(Képes) CD katalógus" kapcsán, de talán ezt kipróbálhatod: Helium Music Manager
Van ingyenes változata is, talán az is elég: ÖsszehasonlításMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
w.miki
veterán
válasz andorra #24136 üzenetére
nem boldogultam a Win7 tűzfalával
"Vezérlőpulthoz, majd kattintsunk a Program vagy szolgáltatás átengedése a Windows tűzfalon opcióra", ezt megcsináltam, de nem vagyok benne biztos hogy jól tiltottam ki a programot, és nem megy majd ki a netre
Beraktam a cars.exe-t, és kivettem előle a pipát, így jó, akkor az le van tiltva, nem mehet ki?Vagy máshogy csináljam?
Az XP alatt volt valami hosts fájl, amit lehetett szerkeszteni, ha jól rémlik (bár az sem biztos, hogy működne)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
localhost
Közösségépítő
válasz andorra #24144 üzenetére
A felharmonikusok tekintetében természetesen igazad van és hát ugye az is belátható, hogy minél nagyobb a mintavételezési frekvencia, annál jobban megközelíti az analóg hullámgörbét, tényleg, értem is, de a gyakorlatban én ennek nem sok hasznát élvezed, hacsak nem stúdiótechnikával (vagy aközeli technikával és minőségben) hallgatod a zenét.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz andorra #24142 üzenetére
Én ezt úgy tanultam, hogy a hifi minőség HÚSZTÓL-HÚSZIG. Azaz húsz Hz-től húsz kHz-ig.
Csak a nagyon vájtfülűek hallanak 16-17-18 kHz-ig. Ezért a HIFI bőven felülteljesíti a hallhatóság határát. A mintavételezési frekvenciának szokás szerint legalább kétszerese kell legyen a legnagyobb mintavételezni kívántnak. Ezért lett a 44.1 kHz tipukus érték, ami még a hifi kétszeresét is felülmúlja. Az én tudásom szerint a 96 kHz érdemben nem hordozna többlet hangzást.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
psg5
veterán
válasz andorra #23184 üzenetére
Nem.
Ranglistát szeretnék létrehozni. Egész évben játszik a 15 fő. Több verseny kerül megrendezésre az évben. Az év végére pedig kialakul egy ranglista (persze nyilván ugye menetközben is ez a ranglista nyomonkövethető). De pl. az év közben a legrosszabb ne hívhassa ki a legjobbat. Győzelemért pont jár, ha előrébb rangsoroltat ver meg azért nyílván több stb.
Valahogy az ATP ranglista is így működik. Erre van-e program?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
válasz andorra #23117 üzenetére
andorra
Playlist, és az első szám egy 20-25mp-es csend.weiss
precise calculator (itt a forráskódot is eléred)Osiris
HDsentinel.hu
chkflshFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz andorra #23129 üzenetére
Ez program. (Mint mondtam, Android a te megoldásod )
Sajna más ötletem nincs.
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz andorra #23127 üzenetére
Vezeték nélküli egér, vagy android telefon és abból a pozícióból indítod ahonnan akarod.
Vagy megkérsz vkit mindig hogy indítsa, ha elhelyezkedtél.szerk: Még egy ötlet: Automatikus indításba beteszed a foobart a winbe, majd kikapcsolod a géped. Bekapcsolod, és míg bootol a win, addig elhelyezkedsz.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
zone
őstag
válasz andorra #23123 üzenetére
Korábban volt valaki, aki egy fix program indításakor akart egy fix hangfájlt lejátszani, gondoltam neked is csak ennyi kell, de már látom, hogy nálad bonyolultabb a helyzet. Bár nem értem, hogy miért kell késleltetéssel indítani a zenét.
Talán AutoIt scripttel megoldható, hogy inaktív ablakba küldjön parancsot, de ahhoz nem igazán értek.(#23124) sfdrakex:
Ez jól hangzik, nem használok foobart, nem tudtam, hogy van benne ilyen lehetőség.[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zone
őstag
válasz andorra #23120 üzenetére
Gondolom az az alapértelmezett zenelejátszó, és kezel .m3u playlistet.
start notepad.exe
ping 1.1.1.1 -n 1 -w 20000 >nul
start c:\"zene.m3u"
exitEzt beilleszted jegyzettömbbe, a txt kiterjesztést pedig bat-ra cseréled és átírod a megfelelő helyeken. (Ebben a formában rögtön elindul a jegyzettömb, 20 másodperc múlva pedig az alapértelmezett program elindítja a playlistet.)
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Psychonaut
veterán
válasz andorra #22944 üzenetére
Semmi ilyesmit nem jelent a BDRIP, hogy csokkentett felbontasu a film. Nezz utana.
Egyebkent szerintem reg tul lett beszelve a tortenet, kapott javaslatot a programra (en is hasznalom, valoban jo), innentol felesleges magyarazni, hogy a kerdese jol van felteve (mert nincs jol felteve, ertelmetlen abban a formaban, ahogy van).
-
-
-
addikt
válasz andorra #22797 üzenetére
Sajnos ez nem csak a programtól függ, hanem a tőled letöltő internetétől és a kettőtök közti távolság, hálózat minősége is meghatározza ezért a többi programmal se valószínű hogy ki tudod használni a teljes sebességet. Az én gépemről melóhelyre a Quick ‘n Easy FTP Server-el tudtam leggyorsabban letölteni, viszont egy ismerősöm a teamviewerrel tudott gyorsabban letölteni rólam, teljesen környezetfüggő.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
localhost
Közösségépítő
-
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz andorra #22572 üzenetére
Ha van ott a mappában egy CUE file az erre való!
Íróprogramban /lejátszóban csak a CUE megnyitása és örvendezel.
Easy cd dvd extractor évek óta így kezeli[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz andorra #19767 üzenetére
"Az aláírás mezők, hasznos információk közlésére lennének hivatottak"
Arra az adataim/Cuccok mező hivatottEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
félisten
válasz andorra #19681 üzenetére
Van olyan ismerősöm, aki torrentbubus (meg mindefélefájlmegosztóbubus ) és Ő ezt a progit használja évek óta: [link]. Van olyan fájlmegosztója is, amihez előfizetése van, ez a progi azt is kezeli (bejelentkezik a fiókba) stb stb
Ha ezzel sem éred el a várt eredményt, akkor a Te "készülékedben" van a hiba.[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BullZeye
veterán
válasz andorra #19638 üzenetére
Ezt kérlek fejtsd ki. Csak hogy egy pár példát említsek.
Legalapabb Universal Extractor, ez setup fileok egy részét kicsomagolja.
Registry workshop, ezzel meglehet nézni mi változik program telepítéskor registry-ben.
Total Uninstaller, ez megmutatja miket változtat vinyón a telepítés.Akkor kérlek, nem is, könyörgöm, fejtsd ki, hogy mi a bajod azzal az állásponttal, hogy ha van ennyi különálló program, ami képes figyelni a dolgokat/változásokat, akkor miért ne lehetne olyan, ami ezeket a változásokat, scripteket amik lefutnak, registry módosítások, és egyéb fájlokat fogja kicsomagolja, ment mellé egy fájlt ami alapján a változtatások után sikeresen visszacsomagolja a fájlokat, és a telepítő ugyanúgy, változtatott fájlokkal lefut.
(#19637) Dluinet
Ha lesz rá időm ránézek, köszi.Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
addikt
válasz andorra #19184 üzenetére
Csak a MS virtual PC program ami 64 bites, az xp módban lévő Windows XP attól még ugyanúgy a 32bites lesz. A 64es xp az egy teljesen más tészta az biztos nem lesz benne.
De szerintem virtuális gépben nem fog működni a szkenner, erről már volt szó többször pl a virtualbox topikban, ez az MS VPC meg annál jóval kevesebbet tud. Csak az a jó benne hogy ezzel az xp móddal be tud épülni a 7esbe.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
válasz andorra #17559 üzenetére
Milyen codec az? Merthogy átlagban a 50% már nagyon jó eredmény: [link], [link]. Mint látható, erősen függ magától a zenétől is.
Krissz5435
A tömörítetlen sztereó 44,1kHz mintavételt használó wav másodpercenként 2*16*44100/8=176400 byte
1 perc 10584000 byte
10 perc 105840000 byte
50 perc 529200000 byte
Szóval 504MB=50 perc tömörítetlen zene. Ezért nem értem a példádat/analógíát.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest