- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz salamester #18298 üzenetére
Runtime Software GetDataBack for NTFS. (Fizetős)
Mutatja a mappaszerkezetet is.
-
salamester
csendes tag
üdv
Nekem szükségem volna egy olyan programra amivel adatot tudnék vissza szedni. Pontosabban leformáztam egy hdd-t és rajta volt elég sok adatom amit nem kellet volna.
Kaptam egy programot amivel lehetséges [Recuva]
ezzel az a baj mindent vissza szed és nem lehet úgy hogy mappánként mert 2 mappa kéne csak. Kiválogatni több 100 ezer fájl közül lassú folyamat.
Valakinek valami ötlete? Azt a hdd -t jelenleg nem használom igy nem irodnak felül a torolt helyek.
Legjobb egy olyan progi volna amivel mappánként tudnám keresni.[ Szerkesztve ]
sala..
-
félisten
válasz flash- #18295 üzenetére
Vess egy pillantást erre, hátha megfelel: DVD slideshow GUI
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Mi az a program, amivel kifejezetten a HD6970 VGA memóriáját tudom tesztelni (szóval olyan mint PC-nél a memtest)?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
BotaN
senior tag
Olyan programot keresek ami képes egy másik program virtuális memóriájába turkálni, és beilleszteni bizonyos dolgokat oda cím alapján.
Köszi.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
Wolfskin
őstag
válasz fatal` #18290 üzenetére
azt tudom, használom is, csak harmadik félnek mindig ezt a IE megoldást szoktam javasolni, mert az 100%, a gépén mindenkinek ott van és a könyvtárát a legegyszerűbb megkeresni. de van olyan oldal, amit nem cachel a gép, volt már amit képernyőlóval tudtam csak levideózni
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
válasz cellpeti #18278 üzenetére
a legbiztosabb az IE. az mindent letölt a c:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ alatti ideiglenes mappák valamelyikébe.
itt méret alapján megtalálod (TCM), mert a trükkös oldalak kiterjesztés nélküli fájlként mentik le az ideiglenes fájlokat.''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Wolfskin
őstag
szerintem a nagy felhasználóbarát videovágó programok (Pinnacle Studio, Ulead Video Studio stb.) tudják ezt. vagy a profik, az Adobe Premier, Sony Vegas
vannak más megoldások is, de ahhoz először demouxolnod kell (szétválasztani a videó és audió anyagot), majd a hangot szerkeszted ahogy tudod, és a végén újra összeilleszteni.
szétszedni lehet ingyenesen a nandubbal asszem, vagy TmpegEnc-el, szerkeszteni a hangot bármivel (én egyszer Adobe auditionnal csináltam ilyet) és összerakni meg asszem a virtual dub is tudja (ingyenes, ha jól emlékszem én Sony Vegassal raktam össze). nekem egyszer kellett ilyet csinálnom, egy video alá zenét keverni, meg hangot tisztítani. ha jól emlékszem ezekkel csináltam (TmepgEnc -->Audition--> Vegas). a sourceforge.net -en sok ingyenes alkalmazás van ilyesmire.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
flash-
veterán
gyönyörű fotós bemutatót szeretnék csinálni,olyat amit egy esküvői vagyocsárn le lehet vetítetni és nagyon látványos
melyik progit ajánljátok? -
cellpeti
nagyúr
Olyan programot keresek, mellyel egy híres magyar videómegosztóról le tudnám szedni a filmet(Inda)
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Greenebola
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #18271 üzenetére
Köszi! Fire ,de úgy látom ez fizetős no ,de nem baj,
Nagyon szépen köszönöm , meg akarom csillogtatni a win7et egy ismerősnél.WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
ledgeri
nagyúr
Folyamatos 5-6 KiB-es adatforgalmam van letöltésre vonatkozóan amit a NetMeter programmal mérek...
Melyik program csináljhatja , és mit szedhet?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Antibazsi
aktív tag
válasz Visormail #18240 üzenetére
Köszi, közben találtam egy egyszerűbb megoldást is. Total Commanderben a másolásnál lehet szűrni. "Csak a köv. típusok:"-hoz be kell írni:
*.répa
Az összes könyvtárat viszi és az összes répa kiterjesztésű filet is. De működik a retekkel is és a mogyoróval is.Üdv, Balázs
-
félisten
válasz Greenebola #18270 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Greenebola
senior tag
Üdv!
Keresnék olyan funkciókkal ellátott programot mint a StyleXP csak Windows7re.
Tudnátok ilyet mondani?WEBROOT SecureAnywhere™ Internet Security Complete Beta Tester
-
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
olyan szoftvert keresek amiben tudom állítani a különböző alkalmazások prioritását, és meg is jegyzi azokat, nem úgy mint a feladatkezelő, hogy minden indítás után újra és újra be kell állítani az adott szoftverhez, játékhoz !
-
dr_strange
senior tag
Ingyenessé vált a Machstudio Pro 2 3d grafikus program.
JRR Tolkien nyelvei - aglardh.middangeard.org.uk
-
aram01
nagyúr
köszi srácok,most megfogom a kölköt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Jujj, én most megijedtem, hogy mennyien tudnak keylogger ügyben tanácsot adni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
daninet
veterán
válasz aram01 #18257 üzenetére
kgb keylogger, invisible fut, még processben sem látszik, annyi, hogy hozzá kell adni a vírusírtó kivétel listájához az exe-jét mert ugye ez kémprogramnak számít. Van olyan funkciója, hogy minden kattintásnál printscreent csinál. Mondjuk ha CS-zik vag COD-ozik ezt ne kapcsold be
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
scope2007
addikt
válasz baricsz #18254 üzenetére
de használja vagy megfelelő kodekkel kell vele konvertálni.. sima divxnél nálam se használta 100%on az összes magot.. de amint AVC-s avit választottam ki egyből az összes 100% kódolt
gYaLo:
Chameleon Shutdown
Switch Off
mindkettő remekül működik[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
aram01
nagyúr
sziasztok
egy olyan progit keresek ami automatikusan indul a bekapcsolással és ment minden leütést txt-be vagy valami doksiba.létezik ilyen? szeretném rajtakapni a gyerköcöt
segitsetek
köszijah xp alá kéne
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
fatal`
titán
válasz naszvalo #18255 üzenetére
Ha csak a kedvencek kellenek, akkor Chromeban ki tudod exportálni HTMLbe, újratelepítés után meg vissza.
Ha más is kell akkor a C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Google\Chrome (XP-n C:\Documents and settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data) mappát kell lementeni.
-
naszvalo
tag
sziasztok.milyen programmal tudnám elmenteni a google crome-ba beállított kedvenceimet,hogy ha újra telepítem a gépet,ne keljen újra kikeresgélnem és beállítanom.előre is köszi
-
-
baricsz
csendes tag
Sziasztok!
Videó konvertáló programot keresek, ami kihasználja az összes magot (jelen esetben 4 magot). Van ilyen?
Válaszokat előre is köszi!Szerk.: Vagy esetleg ha használná a CUDA t az is jó lenne.
[ Szerkesztve ]
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don`t!
-
-
ankaz
tag
válasz fatal` #18248 üzenetére
4x3ghz 4gb ram és ssd, Némi lassulással még megbarátkoznék de a Fraps az már tűréshatáron kívül esik nálam. Régen kisebb gépen használtam, ott még tetszett. Talán 1 vagy 2 verzióval ezelőtti.
Hypercamot screencapture (képlopás) próbáltam de a fullsreen alkalmazásban nem működött, csak a program kerete volt meg. De megpróbálom vele akkor a videó rögzítést is.
Mindenesetre köszönöm az ötletet. -
ankaz
tag
gYaLo
Futattásba írd be: (startra kattintva a lenti hosszú csík win 7-ben)
shutdown -s -t xxx
xxx az másodperc tehát pl 60 az 1 perc múlva kikpacsol, 3600 meg 1 óra
Kicsit matekozni kell, de cserébe nem kell semmit sem telepíteni.Az én kérdésem: Olyan progit keresek, ami a képernyőn lévő full screen progit veszi fel, hang nem fontos. PL. FRAPS. Azonban az említett progi nálam nagyon beterheli a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #18245 üzenetére
Nem igazán ismerem, csak annyit tudok róla, hogy a dos-os program megnyitja a txt file-t és a képernyőn megjelenik fekete háttéren a fehér szöveg jó nagy betűkkel, majd a le és fel gombokkal tudja görgetni.
én is gondoltam a power pointra... az meg tudja nyitni a doc-ot és ki tudja nagyitani a képernyőre?
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
félisten
Nézd el Nekem, de ez homályos terület számomra... Lenne pár "bugyuta" kérdésem
Hogy működik a gyakorlatban az a DOS-os progi? Valaki ül egy gép előtt(ami TXT fájlokat kezel) és lapozza/scrollozza manuálisan a szöveget, ami egy TV képernyőre is kikerül? (Nyilván kell egy több kimenetes VGA is hozzá)
Szóval ha részletesebben leírnád ennek a DOS-os proginak a működését, azt megköszönném.UI: A PowerPoint is tud több megjelenítőt(2-öt biztosan) kezelni...
Esetleg ilyen szoftverre gondolsz? FLIP-Q
Gyári oldal[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #18242 üzenetére
Feliratozóhoz kellene monitorra, mert eddig egy dos-os programot használtak a kollégák, az meg csak txt-t tud kiiratni.
TV bemondóhoz kellene...
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
félisten
Office PowerPoint vagy az ingyenes LibreOffice Presentation nem felel meg?
gYaLo
[link]Antibazsi
Írsz/generálsz egy batch fájlt, amiben minden tömörítési művelet egy sor.
Persze ha nagyon sok ilyen feladat van avagy kicsit sem vagy jártas a témában, akkor ez nem járható út.[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Egy programot keresek.
Az lenne a lényege, hogy beállítom, hogy mondjuk hajnali 2 kor kapcsolja ki a gépemet, és ki is kapcsolja. Win7 64 bithez kellene.
Előre is köszönöm a segítségeketiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok!
1. Van arra valami okos megoldás ha csak egy adott mapparendszert szeretnék másolni,de a tartalmukat nem?
2. Hogyan tudok több kitömörítést sorba állítani ha a kiindulási hely és a cél hely is változó? Total Commanderhez hasonló sorba állításra gondolok amilyen a másolás/áthelyezésnél is van.Üdv, Balázs
-
C64
őstag
Sziaszok!
Tudtok olyan programot, amivel word documentumot lehet megjeleniteni tv képernyőn? Feliratozóba kellene...
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
R
senior tag
A monitort stand-by-ra kapcsol(hat)ó alkalmazásnak mi a neve?
-
Horka1
tag
Virtual Dub Mod viszi az mpeg-t is Itt találsz alkalmas verziót, sok féle van belőle
Itt pedig egy vagon leírás a használatához, érdemes regelni.[ Szerkesztve ]
Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
Horka1
tag
Tulajdonképpen bármilyen videószerkesztő program alkalmas a fényerő és a kontraszt beállítására.
A legközismertebbek közül jó a Sony Vegas, Virtual Dub, ez ingyenes is, és profi.Teremtsd meg az okokat, az eredmények pedig majd természetes módon következnek! http://hajdufighting.blogspot.com/
-
[w]
őstag
van egy párperces videófelvétel, aminek javítanom kellene a képminőségét.
konkrétan - mivel éjszakai felvétel - kissé élénkíteni az (amúgy fakó) színeket, kontrasztot állítani stb.ehhez teljesen zokni vagyok, kérlek javasoljatok programo(ka)t!
köszönöm
[ Szerkesztve ]
cmdr PETER W. VOLKOV
-
félisten
MachStudio Pro Free - Visualization and rendering software
-
gabor85
őstag
Hali. BSP kiterjesztésű fájlokat mivel tudom megnyitni? Quake motorral készült Jedi Academy map-jai ebben vannak mentve, de bármi amire gugliztam, és letöltöttem nem akarta megnyitni...
Régebben haver többször is adott egy programot amivel tudtam nézegetni ezeket a fájlokat, ráadásul rengeteg formátumot ismert még ezen kívül...tenkjú
-
nagyúr
A legegyszerübb technikák
Csökkented a felbontását tizedére, vagy:
IrfanView
Photoshop> filter> sharp> unsharmask
Photoshop> filter> sharp> inteligen élesítés
GimpEnnél jobb (1000× bonyolultabb)megoldás Deke McClelland Photoshop Biblia című könyvében van leírva.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Drughi
addikt
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez milyen program?
Xiaomi 14T
-
félisten
válasz fatal` #18217 üzenetére
Total Commander SkyDrive Plugin
Próbáld ki, hátha megfelel...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Zin
őstag
van 1-2 homalyos fotom mivel tudnam élesiteni?vmi egyszeru s prappans program érdekelne...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
fatal`
titán
Ha már cloud szinkron. Tud valaki olyan megoldásról, amit meghajtóként lehet bekötni és total commanderrel lehet rá másolgatni / törölgetni?
-
putu33
tag
válasz Psychonaut #18207 üzenetére
Köszönöm! Memopal tűnik a legjobbnak.
-
putu33
tag
Sziasztok!
Egy olyasmi megoldást keresek, mint a Dropbox. Célom, hogy egyedi mappákat tudjak vele szinkronba tartani (fontos, hogy folyamatosan és ne ütemezetten). Találtam egy kiegészítőt a Dropbox-hoz, de az nem megfelelő, mert áthelyezi a mappát és az eredeti helyére berak egy parancsikont. Amúgy teljesen megfelelne.
Első sorban szeretnék ingyenes megoldást. 1GB bőven elég. -
hucsikoi
senior tag
válasz Psychonaut #18204 üzenetére
Köszönöm.
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
Készítettem egy MP3 CD-t utazáshoz, de sokszor elég nagy különbségek vannak a hangerőben.Milyen progival lehet normalizálni a hangerőt? Ez jó lenne hozzá? -
degu
senior tag
válasz Psychonaut #18201 üzenetére
Koszi!
Ki is gyomlaltam!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest