Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Devsey #29499 üzenetére
Mobil nézetnél nem jelenik meg az összefoglaló, így tessék.
Itthonról:
Logitech G400s
Logitech G100sSteelseries Kana
Steelseries Kana V2 (ez jobb, mint v1)Zowie EC1
Zowie EC2
Zowie FK
Zowie AMRazer Deathadder
Razer Abyssus[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Devsey
tag
Sziasztok! Meghalt az egerem csak telóról tudok írni és nehéz visszaolvasni, szal 20k körül megbízható gamer egér kéne sürgősen, ajánlatok?
[ Szerkesztve ]
-
aravint95
újonc
Végigolvastam és erre a 2 re jutottam így
http://www.ebay.com/itm/Razer-Deathadder-3-5G-3500-DPI-Gaming-Mouse-100-NEW-/121075016465?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c30a22311
http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-KANA-i-cafe-3600dpi-Gaming-Wired-USB-Optical-Mouse-Black-/111233718741?pt=Mice&hash=item19e60bd9d5
melyiket érdemesebb? -
aravint95
újonc
Hali
Gamer egeret keresek 7 ezer forint körül de 10k a plafon.
Kettőt néztem eddig az A4Tech V3 ami elég jól bindelhető de nem néz ki valami kényelmesnek és olyan mintha full műanyag lenne.
A másig a Gigabyte Thor ami nagyon szépen néz ki gyors is de a görgője nem valami jó amint láttam mert nekem izzad a kezem és csúszkálhat rajta.
Minimum 5 gombosat keresek, mert a böngészőkben vissza mindig az oldalgombokkal megyek.
Claw-grip, high-sens en nyomom nagy sebességen.
A mostani egerem egy Gigabyte m6900 de 2 klikkes lett ezért cserélném és ki szeretnék próbálni valami újat. -
NPeete
tag
válasz jaddz90 #29489 üzenetére
Logitech M510, eléggé hasonló ahhoz amit te írtál, de legalább unifying vevővel, meg bal oldalt van a két extra gomb. Ára mondjuk annak is 10k körül mozog. Sokkal olcsóbban Logitechet nem igazán fogsz találni. (Én mondjuk most hozatok ismerőssel USAból egy M310-et 4k-ért, nekem az is bőven elég, de azt egyrészt itthon nem lehet kapni, másrészt nincsenek extra gombok rajta, egyedül a nagyobb méret van meg.)
-
Komódnyúl
csendes tag
Itt az aprón van g400-as és MX518-as is, formára ugyanaz. Én is innen vettem drtimot kollégától és nem csalódtam.
-
törölt tag
-
jaddz90
tag
Sziasztok! Vezeték nélküli egér vásárlása előtt állok, szeretnék egy kis segítséget kérni ez ügyben. Jelenleg egy Logitech MX400 laser vezetékes egerem van, tökéletes úgy ahogy van, méretre, kialakításra, strapabírásra, satöbbi. 4-5 éve nyúzom, még soha semmi gondom nem volt vele, szeretem. Ilyen / ehhez hasonló egeret keresek, nyilván a piszkos anyagiak függvénye minden, nem adnék érte 10.000 forintnál többet, de ha lehet inkább 5 körül. Nem vagyok márkabuzi, bár a Logitech bejött, de azért nem nagyon bízok a Genius/A4 jellegű egerekben. Ha bluetooth-os talán még jobb, nem kell még a vevőegység se, laptop mellett használnám, de ha azt mondjátok a bt hulladék, megbízhatatlan kapcsolat, jobban meríti, stb akkor oké. Ami viszont fontos, hogy legyen rajta ugyanez a next/back gomb, ami az MX400-on, nem is tudnám nélküle elképzelni az életem Színben ha lehet maradjunk a szürke-fekete vonalnál, minél kevesebb csicsa és ilyesmi, mindenféle színes ledek meg dpi állítás se izgat, külön legalábbis nem fizetnék ezekért. Ne legyen miniegér, ez a legnagyobb problémám, hogy a vezeték nélküli egerek 70%-a kislányok kezébe optimális.
+szerk: Mondjuk ez tökéletes lenne, csak olcsóbban. nem kell többet tudnia, de nem tudom milyen márkákkal járok jól. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Elnézést, hogy ide írok a problémámmal, de az egér probléma topic nem valami aktív. Valaki legyen szíves segítsen, mert már az őrületbe kerget az egerem. Egy Trust GXT 31, és azt csinálja, hogy amikor a képernyő jobb oldalára viszem az egeret, akkor van egy "sáv" ahol megjelenik a görgő jobbra és balra mutató nyilakkal. Nyilván a képernyő jobb oldalára pozicionálva ő úgy gondolja, hogy ott vízszintes görgetésre van lehetőség a görgővel függőleges helyett. De engem ez a feature rohadtul idegesít. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Néztem a gaming mouse editort, de erre vonatkozólag ott nem találtam semmit.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nyunyu #29444 üzenetére
Azt hiszem, kihagytál egy kulcsfontosságú jelzőt; ergonómiai zsákutca neked.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
dobragab
addikt
Sziasztok!
Ebben bíznátok? [link]
Kicsit fura az ajánlat alacsony ára, pláne, hogy MO-n nem is kapható a cucc újonnan...
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
addikt
Mi pénzért lehet vajon eladni egy MS IE3.0-t? Bal klikk teteje egy foltban kifényesedett, illetve 1-2 helyen még, de amúgy tökéletesen működik. Nekem kényelmesebb a WMO vagy MX310. De kipróbálnék még egy Abyssus, vagy G100s típust. Nem akar valaki cserélni?
There's a device that I've been using called a whoop.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz Bazsa01129 #29475 üzenetére
Azt írta eredeti. 16k feletti árus ebay-en és 99%-os.
-
jaffa 2843
Ármester
Tessék vigyázni a Deathadder-ekkel is, mert van synapse által felismert kamu is.
[link]#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
salytmasztor
aktív tag
válasz xcvbxcvb #29459 üzenetére
Akkor nem tudom nálam miért nyomódik be.
2 hónaposan, használtan vettem az egeret, de nem tűnik igazán meggyötörtnek.
Lehet valami stabilizáló vagy kis műanyag tartórész letörhetett belül?
Netes fotók amit találtam azok túl kicsi felbontásúak és nem látszanak a kis műanyagok.
Nagyon megköszönném, ha egy G100S tulaj csinálna nekem egy fotót a gombokról és görgős részről belülről.
Ugyanilyet, csak jobban, nagyobb felbontásban látszódjon a bekeretezett rész:
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
No berendeltem egy G100S-t ~4500-ért ebay-ről. Inkább várok pár hetet, minthogy itthon vegyek valami fostalicskát ennyiért, hiszen itthon ennyiért semmit nem kapni. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
diegho
nagyúr
A Logi G1-et elvetem, mert nem olcsóbb, mint a G100S és kisebb
A Logi G100S nagyon olcsó és szimpatikus is
Az MX310 már lényegesen drágább és elég buta formája van
Ott van még a Kinzu, de azon nincs semmi extra gomb
Van még Deathadder is jó áron bár ez a zöld nem tudom milyen, nekem kék voltEzek közül mi számít a legjobbnak? Én hajlok a G100S felé, bár a Kana i café sem tűnik rossznak a +2 gomb miatt.
-
Locutus
veterán
válasz jaffa 2843 #29458 üzenetére
Kivéve a görgetést magát.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz salytmasztor #29457 üzenetére
Nálam nem jelentkezik ez a probléma, most próbáltam. Az ujjam hozzáér a görgő széléhez és mégsem nyomódik le .
Nagyon egyben van sztem ez az egér, csak kicsit keskeny az eleje nekem. Össze kell nyomorítani a 3 ujjamat.ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
salytmasztor
aktív tag
Ma beszereztem egy G100S-t...
Minden rendben is van vele, kivéve egy dolgot.
Ha erősebben / erősen nyomom meg a bal gombot, főleg annak jobb szélén (ahol általában a fogásom miatt szoktam), akkor benyomodik a középső gomb is.
Mondanom sem kell mennyire idegesítő.Ez általános probléma lehet ennél a típusnál?
-
Locutus
veterán
válasz jaffa 2843 #29455 üzenetére
G502-n a görgő pl nem.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
diegho
nagyúr
válasz jaffa 2843 #29453 üzenetére
Hmm. Hol van a G100S-en a másik két gomb? Most ugye nem dpi állítóról és görgő benyomására működő gombokról beszélünk?
Ezek mennyire szeretik a Steelseries QCK padokat? Én csak azt vagyok hajlandó használni, már vagy 10 éve azokat cserélgetem.
-
diegho
nagyúr
válasz jaffa 2843 #29448 üzenetére
Kana, G1, G100S szerintem csak 3 gombos nem?
-
general
addikt
köszönöm a válaszokat!
-
nyunyu
félisten
válasz general #29445 üzenetére
melyik az az MM+?
97-tol gyartottak, 98-ban jott ki az USBs utoda MouseMan Wheel neven.
Ezek meg golyosak voltak, MouseMan Optical csak valamikor 99-00-ban jott ki, de annak a formajat nem szerettem, mert nem ertek ki a gombjai a szeleig, mindig beleakadt az ujjam a perembe.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
diegho
nagyúr
válasz jaffa 2843 #29446 üzenetére
Én átnéztem az összes ajánlott egeret az összefoglalóól, de egyik olcsóbb sem ad oldal gombokat az MS egereken kívül, azok meg nem igazán jönnek be formára, no meg már mindet próbáltam és a 400cpi is kevés, WMO-t próbáltam mostanában és gyűlöltem a lassúsága miatt. A G100S és a Kinzu V2 is nagyon bejön formára, de nincsenek extra gombok extra gombosból nincs valami best buy ebay-ről 5k körül?
-
nyunyu
félisten
válasz general #29441 üzenetére
Azert ne hasonlitsd az ergonomiai zsakutca MX310/CC+/LX700/RX1500 format az egyik legjobban kezreallo L szeriahoz.
Mondjuk nekem az MX Revo, vagy az osregi MouseMan+ jobban bejott, mint az MX500/700, amik vonalvezeteset most a G400s viszi tovabb.
Bar szerintem meg mindig az MM+ lenne a legkenyelmesebb, csak le kene cserelni az oldalt legalul levo negyedik gombjat az IME ota szokasos elrendezesu elore/hatra gombra, a huvelyujjtamasz fole.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Ace owner
addikt
válasz jaffa 2843 #29440 üzenetére
Nem tudom hogy jó lesz-e de tény hogy rohadt jól néz ki..
Galaxy Fold 4
-
Skinny26
aktív tag
válasz jaffa 2843 #29440 üzenetére
Nekem nem tetszik...
-
general
addikt
válasz jaffa 2843 #29439 üzenetére
elég sok. ugyanaz a domború hát, magasságra millire megegyezik, bár a g400s szélesebb, és 2 mm-vel hosszabb. bár a g400s még nem volt a kezemben, de szemlátomást hasonló a formája, karaktere.oldalt is, a kisujjnál a kialakítás is hasonló. pedig valóban kiváló egérnek írják. talán teszek egy próbát..:-)
-
jaffa 2843
Ármester
Végre valami értelmeset is csinál a Roccat. [link]
-
general
addikt
válasz jaffa 2843 #29435 üzenetére
köszi, de mint írtam, Logitechet nem szeretnék, más formájú egeret keresek.
-
Bjørgersson
félisten
válasz diegho #29429 üzenetére
A kényelmességet ugye nem tudom helyetted eldönteni, más a kezünk, máshoz vagyunk szokva, lehet még az egeret is máshogy fogjuk. Nekem nagyon kényelmes, soha nem tetszett még ennyire egér. Annak is örülök, hogy csak ennyi gomb van rajta, a plusz gombok engem már zavarni szoktak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Asanto
tag
válasz jaffa 2843 #29435 üzenetére
Rendben akkor a v2 lesz, plusz ezek közül a padok közül lövök egyet. Köszönöm a segítséget!
-
jaffa 2843
Ármester
válasz general #29432 üzenetére
Láttam itt aprón jóáron G400s-t, ha kézre esik, akkor jó választás lenne.
Kexksz
Ebayről lehet venni hozzá burkolatot.
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=281305956169&alt=web (sry a linkért, telorol vagyok)Asanto
Kana V2 jobb. Szenzora és a kapcsolói is jobbak. Padnak jó a qck, goliathus, vagy Corepad C1 (supergamer.hu ha jól emlékszem.)
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Van egy DA v2-m, nem tudjátok, hogy hol tudnék felső részt venni rá? Szét van kopva, meg az 5 tartó pöcökből 4 le van törtve és lötyög, de amúgy nincs baja az egérnek, csak ez a darab műanyag kéne a tetejére.
-
Asanto
tag
Sziasztok! Kb 15k-ig szeretnék egeret venni, mellé pedig egérpadot 3k körül.
Elsősorban Steelseries kana és kana v2 közül szeretném valamelyiket. Méretre ezek tűnnek megfelelőnek, kisebbet nem nagyon akarnék.
Melyik a jobb? A kettő között anyagban, esetleg szenzorban van eltérés?
Olyan egérpad kéne amin ezek jól csúsznak. Qck s vagy m méretben jó lenne hozzá?
Ha esetleg van más kombó ezek helyett amit iponból esetleg aquából meg tudok venni az jól jönne.
Előre is köszönöm! -
general
addikt
sziasztok!
szeretnék új egeret venni, mert kezdi feladni az ezer éves Logitech Cordless akármi egerem. szettben volt, a bill. már rég elhalálozott egy üveg sör miatt , megsirattam, mert kiváló volt, de ez van. az egér is kezd rakoncátlankodni, zabálja az AA-s akksikat, és hosszú használat után elfárad a kisujjam, mert nem tudom megtámasztani a tenyeremet rajta, csak markolom.
ilyen, csak a felső - gondolom dpi - gomb nincs rajta
milyen egeret ajánlanátok - jófajta vezetékes kéne, lehetőleg puha zsinórral -, ami nagyobb méretű, tenyeret támasztós, és több gombos, tehát bal oldalt is van min. 2, de lehet több is akár, nekem bejön a sok gombos, munkára kéne főleg, funkciók gyors eléréséhez, néha egy kis Battlefield 4...
márka egyáltalán nem számít, sőt a formavilág miatt szerintem most hanyagolnám a Logitechet, a megbízhatóság, minőség igen, de nem 20 ezres kategóriát keresek. tehát nem divategeret szeretnék, hanem egy stabil, könnyen használható és főleg kényelmes egeret.
nincs kicsi kezem, bár nem is kifejezetten nagy a tenyerem, de ez a Logitech-forma fárasztó nekem, ez már kiderült.
nem tudom, optikai, vagy lézeres kell-e, főleg fotóretusálásnál (még nincs Wacom tabletem) számít a finom, precíz mozgás, a játék csak sokadik szempont.10ezer környékén adnék érte, többet nem szeretnék.
előre is köszönöm, ha segít valaki!
-
craww
újonc
válasz diegho #29429 üzenetére
AutoHotkey? Aztán azt bindelsz az egérre, amit akarsz.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #29428 üzenetére
Én csak abból indultam ki, hogy régebben nekem elég sok Proci hűtőm volt, ami rézhűtősek voltak, és elképesztő teljesítményük volt. Zalman az mindig is minőségit gyárt, én megvagyok velük elégedve, de hogy egeret is gyártanak azt nem tudtam
-
diegho
nagyúr
válasz Bjørgersson #29428 üzenetére
Nekem csak egy kényelmes egér kell, amin van 2 oldalsó gomb, amit programozható. A logitech pont ilyen. Sok olcsó egérnél az a baj, hogy nem programozhatók a gombok, csak vissza-előre kombinációra használható a két oldalsó gomb.
-
Bjørgersson
félisten
válasz diegho #29427 üzenetére
Az én kezembe egyáltalán nem kicsi (21 cm az arasztávolságom). Ahhoz a Logihoz képest elvileg 7 mm-rel alacsonyabb, de még az előző egeremhez képest is 1-2 mm-rel, viszont kényelmesebb is, mert hosszabb és szélesebb. Ez a 401-es nekem már túl gamer a ledekkel meg a sok gombbal.
(#29426) ZeroDK: Nem volt még Zalman cuccom, úgyhogy nem tudom milyen az a Zalman minőség, mindenesetre kellemeset csalódtam, nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
diegho
nagyúr
válasz Bjørgersson #29425 üzenetére
Nem túl kicsi? Nagyon laposnak tűnik nekem. Én most a Logi M318e-t nézegetem, az méretileg elég jó és van +2 gomb, ami nekem fontos. Néztem én is Zalman egeret, a 401-est, de olyan laposnak tűnik, nem vagyok benne biztos, hogy az én kezemmel kényelmes, 23cm-es az arasztávolságom.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #29425 üzenetére
Árához képest Best Buy, Zalman minőségi, igaz most látom először ezt az egeret, de nagyon egyben van
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #29421 üzenetére
Nagyon fasza kis egér, szerintem simán megéri az árát.
-
törölt tag
válasz nyunyu #29423 üzenetére
Normális csavarhúzóm van, eddig mindent szét tudtam szedni szépen, mondom a 4 csavarból 3 tökéletesen kijött, 1 pedig rakoncátlankodott, de megtudtam oldani, úgyhogy nincs probléma.
Most már csak új egértalpakat kell vennem, mert ahogy leszedtem, és vissza tettem nem az igazi, mintha kissé súrlódna az egerem az egérpadon, elkoptak már ezek a gyári talpak amúgy is. -
nyunyu
félisten
válasz #97716736 #29416 üzenetére
Legkozelebb ne 100Ft-s boltban vett "csavarhuzokeszlettel" probalkozz, hanem rendes szerszammal.
Altalaban PH0 vagy PH1 kell az egerekhez, kiveve az ujabb MS egereket, amikhez T10.
Tarzan persze probalkozhat a szamitogepehez rendszeresitett PH2-vel is, de azzal el fogja nyalni a csavar fejet, mivel az nem megy bele eleg melyen a PH1 horonyba.
(Melyik hulye rogzitette a kavefozom karjanak szurojet T10-TR csavarral? Pont nem jo bele az egerhez vett Torx csavarhuzo, vennem kellett masikat
Persze a Torx TR csavarhuzo nyitja a sima Torxokat is, ugyhogy inkabb olyat vegyetek, ha netan kene.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #29419 üzenetére
Most hogy így megműtöttem, igazán hangos lett a görgője, lehet hogy vissza rakom alapra, aztán unbindelem a görgőt, mert netezéskor sokat használom a görgőt, ott egyáltalán nem érdekel az érzékenysége, de éjszaka ez a zaj
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #29378 üzenetére
No megvettem, 3670 Ft volt. Nagyon fasza a fogása, nagyobb, nehezebb, halkabb az előzőnél, viszont érdekes módon könnyebben is csúszkál a padon. Játék közben még nem próbáltam, arról majd holnap írok.
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #29419 üzenetére
Annyira nem akartam belepiszkálni
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #29417 üzenetére
Hidd el sok ilyen esetről tudok. Az összes csavar igen nehéz volt leszedni egy meg különösen beragadt, majd lenyaltam csavar fejét. De nekiálltam egy nagyobb csavarhúzóval, és sikerült kiszednem, a műtétet is elvégeztem sikeresen, csak kicsivel hangosabb lett a görgő hangja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #29403 üzenetére
Sajnos nem tudtam szétszedni. 3 csavar lejött a negyedik annyira fixen van benne, hogy 4 fajta csavarhúzóval próbáltam egyikkel se jött le, közbe meg szépen lenyalta a tetejét, így már semmi nem akad meg benne...
Úgyhogy most már akármilyen kapcsoló hibás lesz, a büdös életbe nem tudom szétszedni, és mehet a kukába -
balintdavid
tag
Ah, végre megérkezett az MS-SS explorerem, ahogy elnézem a magyarországi utazása tovább tartott, mint Kínából ide
kazuár
-
diegho
nagyúr
válasz #97716736 #29407 üzenetére
Mai napig nem fogtam kényelmesebb egeret.
Ez mi a franc? Redragon Centrophorus bitang jó értékelése van az amazonon és nem is kevesen értékelték ilyen jóra.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz Bazsa01129 #29406 üzenetére
-
törölt tag
válasz jaffa 2843 #29403 üzenetére
Ez nem is tűnik nagy műveletnek, köszönöm a segítségedet
(#29401) diegho Nem is tudtam hogy van 4.0
-
Bazsa01129
csendes tag
válasz kalozhun100 #29404 üzenetére
Klikkelek 1-et és néha 2-nek veszi néha egynek se
Diegho:
Debrecenbe sehol se találtam kapcsolót hozzá. Ebay-ről nem szeretnék rendelni. Amit meg találtam neten nem küld 1-et.Van egy Intellimouse 1.1a -m is. Annak az a baja, hogy néha azt csinálja mint ha kihúznám meg vissza dugnám gyorsan. Kábelt akárhogy mozgattam nem csinálta szóval kábeltörést kizárnám. Vki tapasztalt esetleg hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Bazsa01129 #29402 üzenetére
Cseréld ki a kapcsolót a DA-en.
-
kalozhun100
őstag
-
jaffa 2843
Ármester
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest