Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
yusufhun
csendes tag
10k ig nézegettem egereket. Valaki tud ennél jobbat?
A4Tech Bloody Terminator TL8 lézer
IPON LINKHigh Voltage Electrical Engineer; Head of - BET Test Centre Hungary at OBO Bettermann; Company Owner - Digitális Mérnökiroda
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ja, elég silány. : D
Pedig 3090 alapvetően jó lenne. Kérdés a FW meg a lencse.Próbád 500on.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
deja vu
addikt
A Zowie FK az egy nagyon jó egér. Külföldről rendelnél egeret, mert én már nem látok egy Zowie egeret sem a hazai boltokban? Csak az a fehér csillogó villogó AM FG van a boltokban, ami szerintem bűn rossz lehet az AM PRO után. Egyébként Roccat egeret itt senki sem fog neked ajánlani szerintem.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
jakne
csendes tag
Hali most mondta fel a szolgálatot a Roccat kova [+] -om és szeretnék valami új gamer egeret 15k környékén (max. 20k) három egeren gondolkodtam az egyik a Roccat kone pure opt. a másik pedig egy SteelSeries kana v2 néztem még a Zowie fk -t is de arról nem sok véleményt találtam vagy esetleg tudtok jobb egeret ár érték arányban?
fingertip formába fogom az egeret és főként LoL hoz kéne és steelseries qck egérpadom van ha ez számít[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Ha valakit érdekel a G502... itt írtam róla.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Rexcor
őstag
válasz Prevent #28585 üzenetére
Nekem 2013-as DeathAdder egerem van, és nagyon jó azt leszámítva, hogy a görgőjét szarul szerelték bele és kicsit oldalra tud mozogni ami miatt kattogó hangot ad, de amúgy a szenzora meg nagyon jó, ennek 4G van.
Akkor én is megkérdezem, hogy milyen egérpad lenne jó ehhez az egérhez?
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok a SteelSeries-bol melyik egeret ajánlanátok ezek kozul es miert? Koszi
SteelSeries SENSEI RAW RUBBERIZED
SteelSeries Kana v2
(B)SteelSeries Kinzu V2(/B)
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék , hogy mi a véleményetek a Razer DeathAdder 2013 Editionról?
Van olyan jó egér mint pl a 2011-es DeathAdder V2 3.5G?
Szenzor ugyanaz?
Annyit tudok, hogy a DeathAdder Black edition még ugyanaz mint a 2011-12-es de a 2013-ról sajnos nem sokat tudok.Másik kérdés:
Razer taipanról mi a véleményetek?Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
-KP-
addikt
Melyik egérpad a gyorsabb? Razer Destructor2 vagy Steel 9HD?
-
CYBERIA
senior tag
válasz duronx #28577 üzenetére
Nem mHz, hanem Hz.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Bati0501
őstag
Ezekről esetleg van vmilyen vélemény?
ZALMAN ZM-GM3
A4TECH Bloody Gamming R7 -
duronx
senior tag
válasz jaffa 2843 #28576 üzenetére
Na ne Ezek szerint win 8.1 alatt nem is tudom a WMO egerem beállítani sehogy 500mHz-re? Ez elég vicces
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
Sziasztok!
Nemrég frissítettem win8.1re a rendszert s sajnos nem tudom beállítani az egeret 500mHz-re
/1. Driver Signature -> test mode on
2. Hidusbf setup exe-> 500Hz, filter on device, install
3. Driver Signature -> Sign a sys file c:\windows\system32\drivers\hidusbf.sys
4. restart/Valamit nem jól csináltam vagy win 8.1 alatt nem működik?
Előre is köszi a segítséget"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
-
deja vu
addikt
Eltűntek a hazai boltokból a Zowie egerek, csak az AM FG van ami fényes fos felületű, az AM PRO 100x jobban nézett ki.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Milyen vezeték nélküli, akkus egeret ajánlotok, ami jó ár/érték aránnyal rendelkezik?
Nem kell kiemelkedő minőség, a lényeg csak annyi, hogy ne kelljen benne elemet cseréli (ezért legyen akkus), és ne essen szét 1 hónap után.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dik
őstag
Megjött az ujonc! Nagyon szépen működik remélem ez így is lesz jópár évig! Bár kissé cuszós az újonc felülete izzad alatt a tenyér.
A mult és a jelen!
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
addikt
válasz kemotox #28563 üzenetére
Szia! Én is fingergripes vagyok és nagyon kényelmes. Nem túl magas és nem is túl hosszú. Ráadásul a gyűrűsujjamnál van egy mélyedés vonal, amiben tök jól meg tudom fogni. Nekem nagyon jól belepasszol. Van egy most a boltban ahol dolgozok. Ha érdekel írj privátot, megnyomkodhatod vásárlás előtt.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
kojak27
csendes tag
Sziasztok!
Van egy tracer vega (low price) vezeték nélküli egerem, ami egyik napról a másikra meghülyült.
Ha felfelfelé tolom, balra megy habalra tolom lefelé megy. Szóval nem abba az irányba amerre húzom.
Mi lehet a gond vele?Köszi!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz jaffa 2843 #28557 üzenetére
Tapefix-szel és új FW-vel belefér az is.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
pana0017
senior tag
válasz jaffa 2843 #28552 üzenetére
Steelseries Kinzu-ról mi a véleményed?
-
LionW
tag
válasz jaffa 2843 #28554 üzenetére
Gyors mozdulatokkal rajzoltam, de simán ránt ekkorát az ember még alacsony-közepes érzékenységen. Sosem fogom ezt megérteni, 10 forintot spórolnak a szenzoron, cserébe gyártanak egy ipari hulladékot.
-
LionW
tag
válasz beldeczki #28517 üzenetére
Én most vettem egyet, de köze sincs már a régi A4Tech-hez.
Nekem 718 volt a kedvencem, nagyon lehetett vele darálni, pontos egér volt. Erre nemrég kitalálták hogy tök jó lenne ha emberek haján is működne az egér, ezért lecserélték a régi jó szenzort, és beletettek valami olyasmit ami teljesen alkalmatlan játszani.Egyébként az én gépen teljesen rossz, vagy az egér ennyire gagyi, esetleg ez teljesen normális jelenség? Rajzoltam pár kört 2000 dpi-n, 500Hz mellett:
KÉP[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
válasz jaffa 2843 #28550 üzenetére
Köszi szépen, 10 ezer alatti kategóriából tudnál esetleg?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Elromlott a Roccat Kova + egerem és most szükségem lenne egy újra. Ez anno 12 ezer környékén volt, de nem használtam ki, mert keveset játszom, inkább az lenne fontos, hogy a DPI-t tudjam állítani rajta közvetlenül gombbal. Tudnátok ajánlani olcsóbb típusokat, amiket nem túl nehéz beszerezni? (ebay belefér) Köszönöm előre is.
-
LOTR
addikt
sziasztok
vettem korábban egy a4tech x6 80d egeret, mert a korábbiak cpi értékei alacsonyak és így lassúak voltak, és ennek állítólag állítható, viszont ezt én nem tapasztalom, sőt az x6 60d-mhez képest is lassabb még mindigdriver nem volt hozzá, de a honlapról letöltöttel sem sikerült állítanom, win7-es rendszerem van és alapból külön driver nélkül használom, ahogy win felismeri (x6 60d is ment, de az mégis gyorsabb)
van rá mód, hogy külön program nélkül tudjam állítani a cpi értékét, vagy ha mégis ezt szeretném keressek valamit, amivel ez lehetséges?
kösziOne Ring to rule them all
-
veterán
Sziasztok!
Egy év alatt még nem sikerült egeret választanom.
Azt hittem változni fog a kínálat az ajánlott listában, de sajnos nem.
Ami még kapható elég drága, nem szánok rá annyit.
3db egeret néztem ki:
Revoltec FightMouse Elite RE 122
TESORO Shrike H2L
Ebay, Logitech G400
A logitech lenne a legjobb, de nem vagyok benne biztos, hogy nem-e felújított egeret, vagy hibásat kapok.
Árban max 10k a határ.
Ezek méretben is megfelelőek.
Minden segítséget szívesen fogadok.
Használt egerek kilőve, hacsak, nem szinte új. Azt viszont nem találtam.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha tényleg elolvastad volna, láttad volna, hogy 1 hónapja volt frissítve.
-
balees
tag
Sziasztok,
épp most fürödtem be egy logitech m525-el - számomra a "mikropontosságú görgő" (gyakorlatilag nem érezni semmit a gördülés fokozataiból) használhatatlan volt ezért visszavittem a boltba.
Kérdés hogy mit ajánlanátok helyette. Fontos lenne hogy vezeték nélküli, legalább 5 gombos legyen, max 10ezerért. -
BReal
addikt
Sziasztok. Elsősorban WoW-hoz keresnék egeret, de FPS-ekkel is játszanék. Az összefoglalót elolvastam, de olyan egerekről szeretnék érdeklődni, amik az ajánlott listán nem szerepelnek (nem tudom milyen gyakran van frissítve a lista).
Amiket kinéztem egerek: Logitech G500s, Roccat Kova (alap vagy Kova+), Kone (esetleg Kone XTD), Gigabyte m8000x. Olvasgattam róla teszteket, vásárlói értékeléseket külföldön, de szeretnék itt is érdeklődni, hátha volt nektek is (több) tapasztalatotok ezekről a modellekről. A "klasszikus" MMO egereket nem preferálom, nem szeretem az egy helyen majdnem 20 gomb egereket.
Külön kérdésem annyi lenne, hogy a Logi G500s modelljéről másnak is olyan vegyes tapasztalatai vannak, mint amiket a külföldi oldalakon olvastam? Ugyanis a tesztek általában elég jóra értékelték, de a vásárlói vélemények már közel sem ilyen meggyőzőek, még a Logitech reviews oldalon is 2,5/5 csillagot kapott elég sok vélemény alapján... Természetesen az itthoni kb 22e Ft-os árával meg se venném, de ebayről szállítással 13e-ért tudnám beszerezni, ami jóval kellemesebb árcédula.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Dronte
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek egeret venni, elsősorban Battlefieldre és általános használatra. Árban olyan 5-7ezret szánnék rá, és az A4Tech-el nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak, így ebből a márkából szeretnék leginkább választani.
Több egeret is kinéztem:
EZ lenne az elsődleges versenyző, illetve
néztem ezt a Bloody Gaming sorozatot, de van körülbelül 20féle egér kb mindegyik ugyanabban az árban. Valaki használ ezek közül egeret és tudna írni 1-2 tapasztaltot, vagy mások által hallottakból? Melyiket érdemes választani, mennyire strapabíróak stb.Ha esetleg más, izmos és jól kinéző egeret tudnátok ajánlani azt is szívesen meghallgatom, de az A4Tech a preferenciám.
(Gombjait tekintve ha van neki + 2 funkciógomb az már bőven elég lenne.)
Tenyerem pedig átlagos méretű, ujjaim picit hosszúak
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz ViZion #28536 üzenetére
Hát szerintem megnyomkodni nemigen lesz esélyed az MS-3-mat, mert elvétve akad csak némelyik webshopban is.
De az ergonómiájától tényleg nem kell félni, a func a legjobb ami létezik palm griphez. Egykét apró gond miatt én már 2x garanciáztattam, de most azt írták, hogy készlethiány miatt refund van, úgyhogy pénzt kaptam egér helyett. Így most a G502-t fogom kipróbálni, kb holnap érkezik.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ViZion
félisten
válasz Locutus #28534 üzenetére
köszönöm!
Hasonló kialakítású, de valami nagyon alja márkát láttam MM-ben.
19k-ért találtam németben, de csak pár hely van felsorolva 2 hét múlva lenne út ki, jó lenne megnyomkodni[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Locutus
veterán
válasz ViZion #28526 üzenetére
Nekem volt M8000X egerem úgy egy évig, nem volt rossz. Bár minőségben akadtak gondok vele.
Amúgy ha nagy kézhez kell ergonomikus egér, akkor továbbra is Func MS-3.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ViZion #28530 üzenetére
Anyagminőségre is uccsó(előtti)rangúak az egereik egyébként.
Játékra és precíziós munkára.
A lézer még mindig nem jobb mint az optikai.kemotox
Keresőt használni ér.
Ebay. (Igen, él a logitech garancia, sőt, a Steelseries is reagált már ebay-es Kana i-Café egérre, szóval teljesen jó)
Kana - Igen, ha 400-800 CPI megteszi és nem zavarnak a kemény kapcsolók."Vagy valami jobb hasonló áron?"
Összefoglaló.[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
ViZion
félisten
válasz kemotox #28531 üzenetére
A topik címét kellene módosítani csak: "Milyen egeret válasszak, ha HC gamer vagyok?" és kellene egy "Milyen egeret válasszak, ha nem csak játékra kell?"
Ahonnan én tudok vásárolni (3 nagykerből), az nem tart sokfélét 12-20k között...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz jaffa 2843 #28529 üzenetére
De, olvastam. Nem érdekel, h játékra nem ajánlott, én lézeressel is tudok játszani, viszont munkára sokkal jobb, de nem ennek kitárgyalása a topik célja.
Ha nincs vele tapasztalat (tartósság, kopások), akkor elég ennyit írni, h nem tudjuk, nem ismerjük, etc. remélem ez nem bonyolult azért. Majd benézek, hátha mégis valaki ismeri gyakorlatban. Köszi a segítséget, a kimerítő és megalapozott választ.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz jaffa 2843 #28527 üzenetére
Mit nem sikerült feldolgoznod? 1 konkrét egérre kérdeztem rá, h valakinek van-e személyes tapasztalata. Illetve van-e ennek alternatíva az adott ársávban. Abból az egérből is gondolom aki kicsit ért hozzá, annak átjött, hogy nem laptophoz utazós egér kell. Ezek szerint nem Neked szólt a kérdés, köszönöm, h vetted a fáradtságot és gépeltél.
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Gigabyte GM-M8000X V2 rágcsálót használ valaki? Vélemény?
Illetve milyen jobbkezes, nagy lézeres egér van még ~15k körül?
Roccat Kone XTD is tetszik, de azé' azt sokallom[ Szerkesztve ]
-
beldeczki
aktív tag
válasz jaffa 2843 #28520 üzenetére
Hát akkor most már nem tudok milyet vegyek... Összefoglalóban a legtöbbet már csak aprón találni, de használtan nem akarok (meg amiket nézegettem azok nem is jöttek be), ha veszek akkor csak is újat. Ami olyan az meg 10k fölött van, annyi pénzem most meg nincs erre. Majd még gondolkozok az ügyön, de elég nehéz lesz.
-
kemotox
addikt
SS Kana mennyire ajánlott? Vagy valami jobb hasonló áron?
-
-KP-
addikt
Nos úgy tűnik 8 év után kezdi megadni magát a Razer Diamondback Plasmám. Ehelyett szeretnék valami jó kis egeret.
Nem nagyon szeretnék lézeres szenzorral szereltet. Eléggé idegesít ha felemelem az egeret és arrébb megy a a mutató, mert még úgy is érzékel. Nem tudom ilyen téren változtak-e a mostani lézeres egerek.
Nem érdekel hány dpi, a mostani is csak 1600. Soha nem éreztem szűk keresztmetszetnek.
Gombokból kellene minimum 5, de ha lenne 2*2 oldalsó gomb, mint ahogy most a diamondbacknél van, az lenne a legjobb.
Anno mikor vettem ezt az egeret, akkor kb. logitech és razer volt a piacon. A logitech egerek fogása cseppet sem tetszett, ezért kötöttem ki a Razernél. Az azóta megjelent márkákról viszont kb. semmit sem tudok. Mi az, ami most jónak számít ? Maradjak a Razer mellett vagy esetleg valamilyen Roccat / Steel?
FPS játékokat szoktam játszani. Unreal Tournament / Quake Live szerű játékokkal. High Sens Bastard vagyok
-
kgero86
tag
válasz jaffa 2843 #28520 üzenetére
Most néztem nem igazán kapni g400-at még használtat se nagyon találni.
-
kgero86
tag
Sziasztok!
Szerintetek Logitech G400 vagy G500 lenne a jobb választás?
Legfőképp FPS játékokhoz kellene.
Vagy ha kb ilyen árkategóriába tudtok vmi jó egeret azt szívesen hallgatom.
Előre is köszi. -
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Az A4Tech X-710BK ugyanúgy ajánlott mint az összefoglalóban szereplő A4Tech X-710BF?
-
addikt
Ez így elég silány nem? (EpicGear Cyclops) Elméletileg gyárilag 1000Hz, minden féle állítgatás nélkül. Persze Windows csúszka középen és gyorsítás kikapcsolva. Állítsam át 500Hz-re? Egy ADNS-A3090 szenzor van benne elméletileg.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
nyunyu
félisten
válasz NPeete #28512 üzenetére
Nekem is sokat kellett kattintgatni.
Az meg barmelyik kinai Omronos egeret kicsinalja 2.5, max 3 ev alatt.
Vagy ha kigyos logoja van, akkor mar az is nagy szo, ha az elsot tulelte.Ugyhogy altalaban azzal kezdem, hogy kicserelem a gombokat japanra, az minimum 4-5 evig nyunyu kompatibilis.
BTW, gagyibajtban is kinai Omron van, de nem az a szeria, amit L vagy R hasznal.
Inkabb hasonlit a rendes japanra.Most jottem ra, miert akadozik az ezereves, backup Revom gorgoje. 5 ev alatt sikerult nyolcast tenni bele
Meg jo, hogy van itthon ket masik alkatresznek.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
NPeete
tag
válasz nyunyu #28501 üzenetére
Munka alatt amúgy nem precíziós rajzolást/photoshoppolást kell érteni, hanem web és egyéb fejlesztést, jó sok kattintgatással, szóval a strapabíróság a fő cél, meg hogy tényleg menjen kb. mindenen (azért is inkább ha lehet, lézerest néznék). Ugye másik szűk keresztmetszet a balkezességem...
Főleg a strapa miatt érdeklődöm amúgy a Gigabyteról, Geniussal mondjuk ilyen szempontból nincs jó tapasztalatom (1 év alatt tönkrevágtam a logi előttim), Lenovo tippre azért bírja, bár arra is csak 1 év garit adnak... -
nyunyu
félisten
Nincs valakinek egy mukodokepes elektronikaju MX510-e, vagy 518v1-e?
Mikrokapcsolot kene cserelnem anyam MX500-aban, de nincs kedvem vele szivni, mivel W7 alatt megfelelo driver hianyaban csak 400dpit tud 800 helyett
-
nyunyu
félisten
válasz cellpeti #28503 üzenetére
rajzhoz nem jobb hanyattegér?
Nem tudom.
Egyik ismerosomnek volt L Cordless TrackMan Opticalja
Eleinte furcsa volt hasznalni, de par ora szokas utan mar el lehet vele egereszni.
Kollega eleg ugyesen tolta vele a varosepito strategiakat anno, de egerhez szokott szemmel eleg furcsan mozgott a kepernyon a kurzor
Quakezni ne akarj vele.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Egyébként meg mind a 3 jó márka"
Ja, csak nem egerekben.
-
veterán
válasz NPeete #28500 üzenetére
Én az általad felsoroltak közül a gigabyteot választanám, de érzelmi alapon mondom ezt. Egyébként meg mind a 3 jó márka nem hinném csalódnál ezek közül bármelyikben is. Neked kell , illetve a pénztárcádnak eldönteni, mennyit vagy hajlandó áldozni rá...Amint látom egy szakértő tapasztalatból, már megválaszolta neked a kérdést nyunyu személyében. Így a kérdésedre a választ meg is kaptad.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Bati0501
őstag
Látom,nem igazán jól tettem fel kérdésem/bajomat...
10 környékén van hasonló egér a g400-hoz képest?Az utódja nem tetszik+drágább is,ha jól tudom.
Semmi különöset nem kellene tudnia,általános felhasználásra kellene+néha fps-re,szóval egy olyan egérnek örülnék/kipróbálnék,amin gombnyomásra lehet változtatni a dpi értékeket. -
nyunyu
félisten
válasz NPeete #28500 üzenetére
inkább komoly munkaeszköznek nevezném azzal amennyit használom. Laptophoz kell "all-terrain" egérnek.
Akkor meg vegkepp keress masikat.
Exmelohely jovoltabol volt szerencsem masfel evig munkat emulalni egy gagyibajt 7k-val, de amilyen pontatlan volt az optikaja, parszor majdnem falhoz b*sztam maratoni folyamatabra rajzolas kozben. *
Anyagminosege is hagyott kivannivalot maga utan, nagyon vekony anyagbol van.
Mar attol behorpad, ha ranezel.Aztan sajat penzbol vettem egy kekfogu MX Revot, mert azzal dolgozni is lehet.
Max ha lemerult, akkor beiktattam egy negyedoras kaveszunetet, hogy toltson annyit, amivel kihuzza a nap vegeig.*: Ezuton csokoltatom a tervezoeszkozt fejleszto kollegat, amiert 3x3 pixeleket kellett osszekotni a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest