Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hemaka
nagyúr
válasz gyuszaa #31098 üzenetére
Akkor csak eppen bele tenyerelt valaki a hibas darabba, ilyen van. Szerintem akkor majd rendelek tole, mert arban verhetetlen, kialakitasilag meg hasonlo a CH-hez, remelem nem lesz semmi problema vele. Mivel kinabol jon, 1 honap korul lesz a szallitasi ideje. Legalabbis regebben, amikor rendelgettem meg annyi volt.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
coolpet
senior tag
válasz gyuszaa #31102 üzenetére
Oke akkor mi szolsz a Roccat Kone XTD-hez, ha mar nem szamit a penz?
Megfozi a reggeli kavemat is annyira jo?
Mert az tetszik.
Esetleg fele annyiert egy Logitech M705?
Meg A4-Tech vezetek nelkuliek vannak a szoritoban, de van egy X7-esem, es elegge gayisztikus a muanyagja. Amugy mas bajom nincs vele.
-
Ace owner
addikt
válasz gyuszaa #29258 üzenetére
Volt szó róla, de konklúziót nem igen találtam hogy most akkor felejtős vagy lehet rendelni.
Találtam egy ilyet, ez tuti viszont már az ingerküszöbömön kívül van az ár, ráadásul nekem a zöld jobb lenne [link] (Ha egyáltalán a zöldek eredetiek, mert olvastam valamit hogy kék volt a DA eredetileg)
Szóval el vagyok veszve megint. Lehet hogy megveszem fórumtárs Kana I Cafeját és akkor megúszom olcsón és gyorsan, aztán majd egyszer beújítok egy DA-t (Vagyis kb soha..)Galaxy Fold 4
-
dfdfdf
őstag
válasz gyuszaa #29147 üzenetére
Hát én balos vagyok és ballal is egerészek de jobbos gombbeállítással Szóval furcsán. Keresztapám nem anno nem szerette hogy átrakom a gombot és úgyhagyom Így megtanultam jobbos beállításokkal ballal egerezni. Az egeret mindig visszatettem a helyére (nem nyúlhattam a géphez de hát egy gyereknek a game nagy úr )
-
-
nyunyu
félisten
válasz gyuszaa #28826 üzenetére
Elsore TTCnek vagy Zhijnek tippeltem volna, azok hasznalnak ilyen alul feher, felul fekete dizajnt.
Viszont a DM1 feliratra a google a Farnell elektronikai alkatresz forgalmazot dobta ki, akik szeretik Multicomp alneven forgalmazni a kulonbozo OEMektol beszerzett alkatreszeket., ugyhogy a joisten sem mondja meg, honnan szarmazik.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
joysefke
veterán
válasz gyuszaa #28727 üzenetére
Köszi a választ!
Tudva hogy ennyire trükköznek ebben a szegmensben, nem fogom megkockáztatni, hogy első kifejezetten drága egerem ne tökéletes állapotban levő gyári eredeti legyen.
Ráadásul az is simán benne van a pakliban, hogy kapsz egy eredeti, de a minőségellenőrzésen át nem ment példányt, amit egyébként a Razer el sem adna, de a kínai gyár a selejtből is pénzt akar csinálni.
Ismerve a magyar mentalitást, én ezután attól is félnék, hogy bolti újként mit kapok. Remélem az egér dobozát nem ugyanabban a kínai gyárban készül, mint maga az egér, mert ha igen, akkor baj van
Az Amazon.com 52 dollárért árulja saját készletéből. Tőlük gondolom eredetit kapsz.
Van esetleg tapasztalat, hogy mennyi lehet a posta ide meg az esetleges adók?J.
-
cellpeti
nagyúr
válasz gyuszaa #28477 üzenetére
úgy néz ki elvisznek 2-t, amin jó a felirat. 1db marad. Itt megnézheted őket
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
nyunyu
félisten
válasz gyuszaa #28386 üzenetére
Nekem is van valahol egy IBM billzetem a polc tetejen.
Mas kerdes, hogy nem szeretem az ollosakat, nem tudok rajtuk gepelni.Kinai cseresznyem is csak porosodik, mivel nem lehet vele fotelben hanyattfekve, olben gepelni.
Meg amugy is osszezavarja, ha kettonel tobb gombot utsz rajta.Ahhoz meg tul lusta vagyok, hogy billzetmatrixot tervezzek az Ergo4k-hoz, aztan atepitsem mechanikusra.
Legalabb 4-5 darabbol kene osszerakni, mivel a hagyomanyos nyak sik, nem hajtogathato ugy formara, mint a billzet gyari foliaja.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gyuszaa #28383 üzenetére
A balra-hátrafele-guggolva strafejump-olás közben fegyvert váltván smiley-spam már lehet, hogy sok lenne. :> Ilyenekhez nem jó a makró.
Egy valamire való játékos (/ játékra is használható) billentyűzet ott kezdődik, hogy PS/2.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz gyuszaa #28381 üzenetére
"N-key rollover: Max. 18 gomb"
Kár, hogy az USB max. csak 6-ot tud.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tecsu
addikt
válasz gyuszaa #28329 üzenetére
"Akinél ilyen több száz darabos készlet van..." azok a boltok.
USA-ban nem tudom milyen boltok vannak, de Angliában van a Kikatek meg a Lambdatek ill. a kisebbek/drágábbak mint a Scan.co.uk stb.
Aki az angol Amazonon és eBayen olcsóbban árulja az egereket, mint a Kikatek vagy az említett Lambdatek, annál valami nem stimmel, vagy használt persze és az egy más kategória.
Ezeknél alább, feedbackben és eladás számában nem érdemes menni, mert az is rizikó.
Rengeteg paki, kínai meg román árul sz@rt és hazudik simán, te meg sz*phatod. Olyan nincs, hogy féláron adnak valami fullos terméket, rendes garanciával.
Az megint egy másik dolog, hogy bevállalod: nem kell a gari egy 1300 fontos teleobjektívre és 300 fonttal olcsóbbal megjön Hong-Kongból, persze vámcsalással. Ha szerencséd van, jól jártál vele.
USA-ból meg csak speciális esetekben érdemes vásárolni, nekem még egyszer sem érte meg a facsavartól a Moog szintetizátorig.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
tecsu
addikt
válasz gyuszaa #28316 üzenetére
Sajnos olyan nincs, hogy új termék és olcsóbb, mint a bótban. :-D
Ez a használtaknál meg a hamisítványoknál szokott előfordulni.
Az árat mindig hasonlítsd az adott ország bolti árához! USA-ban még az is csalóka, hogy a bolt áfa nélküli árat ad meg.
És a csak tuti feedbackes vevőtől vásárlás, az alap!https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest