Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok, jelenleg a 2. Spatha X-et használom, ami számomra kb. az ideális egér minden szempontból, csak most kezd picit halódni a görgője. Mielőtt megveszem a 3. Spatha X-et, gondoltam rákérdezek itt, a szakembereknél, mi lehet esetleg alternatíva helyette. Minden mást elvileg alább megválaszoltam. Köszönöm előre is!
1. Mennyi a keret?
Nincs meghatározva, ahogy nézem 80k körül van a kínálat teteje, ha annyiért van jó, akkor annyiért.
2. Használtpiac játszik?
Nem.
3. eBay, külföldi rendelés játszik?
Igen.
4. Mire használnád az egeret?
Játék, RPG-k és FPS-ek.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
Palm.
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
20.5 cm hossz, 13 cm szélesség.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
1.600 DPI
8. Milyen egered volt korábban?
ASUS ROG Spatha X-ek
9. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
A lehető legnagyobb legyen, az sem baj, ha nehéz, és a lehető legtöbb gomb legyen rajta, amiket szoftverből profilok alá lehet rendezni és az egér tárolja a profilok adatait. Szintén fontos, hogy lehessen kábelesen használni.Amiket nézegettem eddig: RAZER Naga V2 Pro, CORSAIR Darkstar Wireless RGB MMO, STEELSERIES Aerox 9 Wireless.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
camper
tag
Nem tudom hol látsz kérdést, nem kérdeztem semmi ilyesmit, konkrétan leírom, hogy régebbi még nem agyonkönnyített egerek ezt bírták.
Plusz mellékeltem egy képet erről az új balkezes egérről, amiben jól látható, hogy még a Vipernél is kevesebb anyag van.
Szóval sanszos, hogy csak szétbarmolnám. -
Mephike
őstag
válasz Nobbigstein #104684 üzenetére
Használtam az általad említett egereket. A Thorn egy "agresszív" púppal rendelkező ergo egér. Nekem nagyon tetszett, de nem való mindenkinek. Még azt se merném mondani, hogy aki szereti az ergo egereket annak jó lesz a Thorn.
A Sprime PM1 egy sokkal barátságosabb ergo egér, jóval több embernek tetszett, már akihez eljutott.
A Maya X egy ambi egér, középen elhelyezkedő finom púppal. Remek fogást biztosít, és erős hasonlóságot mutat a Logi Superlight-tal. Nekem nagyon tetszett ez az egér (jobban mint a "Super"light), eddig is szerettem a LAMZU egereket, de a Maya X még magasabbra tette a lécet nálam.[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Nobbigstein #104684 üzenetére
Nagyobb eger a maya, thornt en nem szerettem annyira. Kicsi ergo. Plusz a maya konnyebb.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
camper
tag
válasz RAMyMamy #104670 üzenetére
Hát nem biztos, mert van 3 Razer Viper egerem, a két régebbi alja el van repedve. Pedig nem csapkodom vagy ilyesmi, max annyi hogy emelgetem, meg úgy játszom hogy az egérnek csak a felső kétharmada éri az asztalt, alsó harmad és vele a skatez kilóg az asztal széléről, jellemzően a levegőben lóg.
A repedés annyira szabályos, azt hittem ez valami gyári öntvénycsík vagy ilyesmi, csak az lett gyanús hogy csiszolta az egér a padot. Nem durván, de azért lehetett érezni. Megnéztem a másik alját, akkor szembesültem vele, hogy azon is van, teljesen szabálytalan nyomvonalú, ráadásul 3 helyen.
Most előbányásztam pár régebbi egeret, még az egyik DA left handet is megtaláltam. Ilyet találtam még, hogy Razer Lancehead, megkopogtattam az aljukat, tippre 2 olyan erős vagy vastag az anyag mint a Viperen.Ennek fényében ez, hát nem tudom.
Pedig be vagyok sózva egy balkezes egérre és sanszos, hogy előbb-utóbb megveszem, de ez olyan 55ezer mire megérkezik és még a kezembe se vettem. Ráadásul ha jó akkor egyből kell belőle egy tartalék, az már 110.
Megvárom míg lemegy az első rendelési hullám és kijön pár vélemény. -
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
Láttam többen is vettetek Maya X-et mostanában, van itt köztetek olyan, akinek a Thorn-nal is van tapasztalata? Hogyan viszonyulnak egymáshoz?
Eddig egy Sprime PM1-et használtam claw grip-pel, de az elmúlt pár hétben volt alkalmam kipróbálni egy Thorn-t (fnatic), ami formára nekem eléggé bejött, palm gripnél pont beleillik a kezembe. (Rájöttem, hogy játékhoz kényelmesebb a palm grip, míg munkához a claw/fingertip-et preferálom). A Thorn bal/jobb klikk érzete is sokkal jobban tetszett, mint a PM1. (Régebben próbáltam már a Pulsar Xlite v3-at is, de az valahogy formára nem jött be).
Aztán most röviden kipróbáltam a (small) Maya-t is (szintén fnatic), aminek szerintem még jobb a klikk érzete, valamin a bekapcsológombját is elég jól kijavították. Ezért gondoltam, hogy lehet esetleg inkább egy Maya X-et kellene megpróbálnom a Thorn helyet. Köszi!
-
1234aA
csendes tag
A 12 éves fiam xbox series S-en játszik, főleg fortnite...
billzeten és egérrel játszik...ne kérdezzétek miért...valami idióta videós beakadt nála, hogy a prifik nem kontorllerrel játszank, és ez van...eddig egy gagyi 2000 huf os vezetékes auchanos gamer egérrel játszott...de letört valami gomb...és most új egér kell,
szerinte csak a logitech g pro jó...ez a belépó szint (szintén valami okos youtubertól illetve a haverjaitól jött az ihlet)
A vételárát majd valahogy feldolgozom, de a lényege a kérdésemnek az lenne hogy mi a feltétele hogy működjön egy vezeték nélküli radio frekvenciás egér...odig eljutottam hogy BT kizárva hogy működjön... mert van nekem egy régebbi 10 éves vezeték nélküli logitech egerem de azzal nem működik az xbox....
ha most eladom a vesémet, és gyémántporért megveszem ezt az egeret működni fog? vagy mire kell figyelnem mit tudjon stb....
előre is köszönöm... -
TigerCat
nagyúr
válasz TigerCat #104671 üzenetére
Nagyon remélem hogy megszokja a kezem, mert a Razer DeathAdder után sajnos fáj az alkarom (szó szerint ég a csuklóm környékén) és emiatt nem kényelmes a használata. Fene egye meg, pedig tökéletesen működik. Vezeték nélkül sem laggol, nem akad, nem szaggat és minden testre szabható. A Razerhez képest kicsit alacsonyabb a háta, a gombok kevésbé vannak bedöntve, illetve jobb oldalon szintén kicsit magasabb. Nem rossz a fogása, de valahogy mégsem adja ki. Egyébként nem hiszem el, hogy tényleg ennyire nehéz találni egy rendes egeret...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
senior tag
válasz FireKeeper #104675 üzenetére
Nem szoktuk hozni-vinni. Le van téve az asztalra és annyi. Mindig ott van. Illetve én a kábelt nem érzem (személy szerint), hogy zavarna a saját egeremnél, mert hozzákötöttem a billentyűzet kábeléhez. Nem tud se lelógni, se lecsúszni és így nem érzem a kábel súlyát sem azt, hogy elhúzná az egeret valamerre a kábel. Maga a kábel meg annyira hajlékony (ilyen sodort szövetből van), hogy amiatt sem akad az egérmozgás, hogy merev a kábel.
Minden esetre, ahogy elnézem kissé lemaradtam az infókkal, mert annak ellenére, hogy számítógép szervizeléssel foglalkozok már majd 20 éve, az egerekkel meg a billentyűzetekkel nem igazán foglalkoztam az utóbbi 4-5 évben. Ugye azt nem hoznak hozzám szervizelésre, az újakat meg nem próbáltam annyira. A wireless egér súlyok elég barátságosnak tűnnek egyébként az alapján amit linkeltetek. A saját egeremet kb 5-6 éve vehettem, a billentyűzetemet meg már vagy 10 éve. (Mad Catz R.A.T 8+ ; Corsair K95 RGB.) Azóta sincs bajom egyikkel se, de az asszonynak nyilván teljesen mást keresek, nem olyasmit ami nekem van....
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Lord Dragon #104673 üzenetére
VXE R1-nél (amit ajánlottam is, nekem konkrétan 2db van) 10mp és 30 perc között lehet beállítani az alvási időt, de kb nem veszed észre amikor visszajön sleepből, olyan gyors.
az elmúlt pár évben nagyot jött fel a wireless tech, gyakorlatilag tényleg csak az akksiból adódó pici extra súly és a többletköltség az ára vezetékeshez képest, de használni sokkal jobb mert nem cibálod a kábelt, plusz könnyebb hozni-vinni.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
senior tag
-
senior tag
válasz krono. #104656 üzenetére
Jó, de ugye ezek nem ilyen bosszantó szarok, hogy nem mozdítom meg 10 másodpercre, de már elmegy "aludni" és az első kattintásra nem reagál emiatt, hanem csak "felébred", majd aztán normálisan működik már. Mert ez speciel halálra idegesít ez a tulajdonság azoknál a vezeték nélkülieknél, amiket próbáltam eddig.... B+ NE menjen "aludni" amíg aktívan használom, mer felgyújtom a p****ba. (Bocsi, kb ezt váltja ki belőlem, amikor kattintanék és nem csinálja azonnal.)
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz camper #104668 üzenetére
Ne tartson vissza, mert a Pulsar esetében ez zseniálisan gyorsan megy. Bejelented a supportnak a gondot, igazolod az egeret számlával és küldik ingyé a futárszolgálatot hozzád, majd ingyé vissza is küldik hamar.
Többször csináltam velük, szóval van tapasztalatom.
Amúgy meg ha nem akarsz szarakodni vele, akkor itt a topikban van szakember, aki sokkal hamarabb és költséghatékonyan kicseréli azt ami tönkre megy benne. -
TigerCat
nagyúr
Ez is megérkezett...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
RAMyMamy
tag
válasz camper #104668 üzenetére
A Pulsar egerek minosegevel nem szokott gond lenni.
De ha mechanikai alkatresz vagy akksi megy benne tonkre, az cserelheto. A szenzor ezekben mar nem szokott megdogleni. A burkolatot meg talan nem lyuggatod ki a hasznalattal.@#104669
Amugy ilyenkor miert nem ajanlunk soha control talpat/padot???[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz FireKeeper #104666 üzenetére
Kihagytad a legen legalább 150 gr+ mert nem akarod, hogy elszálljon.
-
camper
tag
Épp ezt akartam beírni, már egy hete szemezgetek vele. Még csak előrendelni lehet, februárban kezdik megrendelési sorrendben kiszállítani.
Két dolog állít meg. Egyrészt fázok ezektől az országokon átívelő csomagküldéses levelezéses garanciális ügyintézésektől.
Másik hogy minden okés, jó az egér, belakom, megszokom aztán egy-két év múlva beszüntetik a gyártását és nem lesz utánpótlás.Anno szidtam a Razert, kampányt indítottak a balkezesek kegyeiért és kihozták a DA left handed verziót, aztán megszüntettek. De mára kiderült, hogy ők tartották legtovább életben a piacon. Ahogy most a Razer Viper-t is.
Egyébként van még Vaxee XE-S L balkezesként tálalva, ami félig igaz is [link]
De ennél a cégnél még inkább érvényesülnek a fenti aggályaim, ráadásul ez csípőből drágább és a reklámozott 4Khz mintavételezést +pénzért mellékelik csak. -
Santi22
aktív tag
válasz Pocok256 #104664 üzenetére
Itthon nem nagyon. Ambi egereket érdemes nézegetned, azok mindkét kézzel ugyanúgy használhatóak, mert szimmetrikusak és a jobb oldalán is megvannak az oldalsó gombok.
Itthon kapható szerintem csak a Razer Viper egyik-másik típusa van most, ami ilyen.
Korábban volt olcsóbban Keychron M1, most nem nagyon kapható sehol ilyen sufni cégeken kívül horror áron (csak a linket mutatom milyen, ennyiért meg ezektől meg ne vegye senki), ez egy msrp 45 dolláros egér volt alapvetően.szerk: Ha már Pulsart felhozták előttem, külföldről tudsz venni X2A-t, ami szintén Ambi.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
végre lehet majd mit ajánlani a balkezes gang-nek. bár a balkezes, és nekem kell + két gomb és dönthető + szabadonfutó gőrgő, de ne legyen wireless gang-nek még várnia kell /s
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dqdb
nagyúr
válasz Pocok256 #104664 üzenetére
Pulsarnál jön az X3-ból kimondottan balkezes verzió mindkét méretben.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Santi22
aktív tag
válasz Lord Dragon #104655 üzenetére
Ha igazán pici egér kell, női kézbe, ujjbegyes fogáshoz (35g): [link]
Ha hagyományosabb méretű (de még nem nagy) egeret kerestek, viszont legyen könnyű (36g), akkor: [link]
Budget opció, de nehezebb és lyukacsos (59g): [link]Ha méretben valahol a fentiek között kell, ujjbegyes fogáshoz, súlyban nehezebb (56g), de ezzel együtt sem mondható nehéznek, lyukacsos: [link]
Mindegyiket lehet használni vezetékesként (a sorolt Xtrfyok meg csak vezetékesek), ezen nem kell aggódni.
-
-FreaK-
veterán
-
ADAM1337
nagyúr
Végre valami újdonság: x2 crazylight 35gr
-
addikt
válasz FireKeeper #104659 üzenetére
Köszi, meglesem őket
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
Srácok, MM710-re tudtok mondani 1-2 alternatívát ami méretben és súlyban hasonló? Köszönöm előre is
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
FireKeeper
nagyúr
az OP1we pl 60gr, sok vezetékes nehezebb annál.
esetleg még ezt nézd meg, kijössz vele 30k-ból postával, csajos rózsaszín, könnyű, wireless.
amúgy nem kötekedésből, de árat pont nem írtál, annyit írtál csak hogy 40e-t már nem tudsz rászánni, amiket ajánlottam azok (igaz, épphogy) kijönnek annyiból.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
krono.
tag
Nem szeretem a Wireless egereket, mert nehezebbek....
Manapság gyakorlatilag az ellentéte igaz, nem nagyon készülnek aktuális hardverrel, könnyűsúlyban vezetékes egerek. Mindemellett a vezetéknélküliek is használhatóak vezetékesen (bár egy rövid próba után szerintem nincs olyan ember, aki inkább vezetékesen használná).
VXE Mad R talán árban bennevan asszem, de majd a többiek mondanak jobbat.
-
senior tag
Életembe nem hallottam ezekről a gyártókról még, de ez az Endgame Gear OP1 teljesen ugyanúgy néz ki, mint az ATK Z1 és Scyrox V6. Kívülről alig látom a különbséget. Ugyanaz gyártja mindet? Ilyen letisztult sima egereknek tűnnek mint amit régen a SteelSeries gyártott. Illetve árban is eléggé ott vannak 31.000 - 37.000 Ft úgy, hogy még wireless is. Ez kicsit drága nekem.... postával együtt már 40e Ft-nál fogok tartani majdnem ha rendelek egyet.... és írtam, hogy annyit nem tudok rászánni.
Illetve kábeleset keresnék inkább, ezt is írtam. Nem szeretem a Wireless egereket, mert (általában) nehezebbek, meg időről időre dugosgatni kell, hogy feltöltsem. Kisgyerek is kurvára el fogja vinni, ha nem nézek oda 5 másodpercre. Jobb nekünk a kábeles... egyszer bejátszom a gép hátuljába az asztal mögé és onnantól soha többé nem kell vele vergődni, csak működik.Köszi az infókat, de ha leírtam, hogy mire van igény, akkor kérlek annak megfelelő ajánlatokat toljatok már! Én nem mondtam, hogy 5.000 Ft-os egér legyen, de azért olyan 20, nagyon max 25e-nél nem nagyon tudnék többet rászánni. Ha olcsóbb az nem baj.
Üdv! L.D.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz Lord Dragon #104652 üzenetére
Kiegészítem még neked az ATK Z1 szériával és a Scyrox V6 vagy V8.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Lord Dragon #104652 üzenetére
Endgame gear OP1, de inkább OP1we, megéri a wireless, nem lesz semmivel se rosszabb mint a vezetékes de sokkal jobb használni.
-
senior tag
válasz Speedy007 #104651 üzenetére
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék ÚJ egeret vásárolni. Mit tudnátok ajánlani?
Feltételeim:
- Új, legyen
- vezetékes és USB-s legyen
- Lehetőleg időtálló legyen, nem akarom, hogy 1 év múlva újra cserélni kelljen (az ár nem az elsődleges szempont, de 40.000 -ret azért nem tudok rászánni.)
- Legyen rajta összesen legalább 5 gomb (görgő + oldalsó gombok).
- Ne legyen nagy debella patkány. Valami olyan kéne ami aránylag kisebb női kézbe való.
- Nem kell hogy rózsaszín legyen vagy ilyesmi....
- Kattintgatós játékokhoz legyen jó! (Diablo 2 resurrected pl...)Előre is köszi az infókat mindenkinek!
Üdv! L.D.
U.I.: Elnézést, hogy nem tudtam utána nézni, de költözésben vagyunk és már arra is 1,5 hét alatt találtam időt, hogy beírjak ide egy pár sort!
[ Szerkesztve ]
-
RAMyMamy
tag
válasz Speedy007 #104647 üzenetére
Rá van írva az összes kapcsolóra, amit felsoroltál, hogy CHINA.
A japán Omronból 1 fajta van, ami jó és ajánlott egerekbe, de a nyomókáját ki kell cserélni.
https://logout.hu/bejegyzes/zaied_ajanlott_mikrokapcsolok_egerbe.html[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
Erőt vettemm magamon és szét szedtem a G305-t hogy kicseréljem az oldalsó switch-t ami duplán érzékelt közben ki takarítottam hihetetlen hogy mennyi mocsok lapult meg a görgő oldalán és alatt. Közben B tervként felütöttem az allit ha megint elcsesznék valamit is mint tettem legutóbb a switch-ek cseréjekor akkor tudok e rendelni pótalkatrészt. Meglepódve vettem észre hogy lehet kapni úgy kapcsoló panelt amire jó minőségű switch-ket forrasztanak előre. Ezek között mi a különbség? azt tudom hogy Omron D2FC-F-7N 10M-50M ez a kattintásokat jelöli ez a különbségek de itt jönnek az érdekességek számomra Omron D2FC-F-7N 50M RZ Omron D2FC-F-7-H ezek mivel tudnak többet vagy kevesebbet mint ez Omron D2FC-F-7N 10M-50M. Mert attól hogy Keychron M3 Minire szeretnék váltani a kézét ennek az egérnek a G305-nek nem szeretném elengedni mert még attól hogy kissé nyűgös semmi baja nincsen..
-
RAMyMamy
tag
válasz soldi3r #104640 üzenetére
A SS-ben optomechanikus kapcsolok vannak a fogombok alatt, "sosem romlanak el", a Logiban viszont gagyi kinai Omron, ez tipushibaja az osszes egeruknek...
Sajnos mindkettoben hajlamos hamar elszarodni az encoder. Ha szerencsed van, akkor gari idon belul elojonnek a hibak es cserelik/javitjak, ha nem, akkor legrosszabb esetben lesz egy tobb tizezres papirnehezeked vagy disz a polcon.Ha a ketto kozul kell feltetlen valasztani, inkabb elobbit javasolnam, ar/ertek aranyban jobb vetel. A GPW mar elegge elavultnak szamit manapsag es nem eri meg az arat. Max akkor, ha balkezes vagy, de arra is vannak sokkal jobb alternativak. Jobbkezesre meg foleg.
-
soldi3r
veterán
válasz RAMyMamy #104618 üzenetére
A SteelSeries Prime Wireless es a Logitech G PRO Wireless milyen minoseget kepvisel?
E30 (oo=[][]=oo)
-
csendes tag
Szuper. Én még amúgy azt a kérdést hozzáfűzném, hogy eddigi kedvenc egér típusok. (vagy akár ez mehet akár a kézméret és fogás helyett is ha már van ilyen 1-2) Mivel abból rögtön kiderül, hogy milyen méretű és formájú egér jött be az illetőnek és abból már könnyebb valami hasonló-t javasolni.
Ja és az hogy milyen érzékenységgel játszik v használja szerintem már idejét múlt fölös kérdés, semmi jelentőségé javaslás szempontjából manapság (de javítsatok ki ha tévedek... )[ Szerkesztve ]
-
DaFok
tag
Sziasztok,
Van egy Xtrfy M4 egerem és (félve írom ) alis egérpadom. Időközönket a kurzor "remeg" magától amikor nincs az egér mozgatva, pl egy YT videó alatt. Használat közben nincs ilyen gond, pontosan azt csinálja amit én szeretnék. Az egér tiszta, az egérpad tiszta. Más egérrel nem próbáltam, de ilyet a szenzor vagy a pad minősége okozhat inkább? -
Mephike
őstag
A Lamzu Maya X Purple-shadow változata limitált kiadás. A gyártó szerint több nem fog készülni belőle.
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
dqdb
nagyúr
Van arról hír, hogy a Stormbreaker Max CF-ből mikor lesz a piros/Carnage elérhető a Maxgamingnél? A többi változat már raktárkészletről kapható, ehhez pedig még ETA -t sem hazudnak.
Az egér még ráérne, de lassan kellene a rendelés mellé bedobott többi cucc ...
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Szellem.
nagyúr
Ezt valahogy fent a téma tudnivalók legelejére kéne rögzíteni, hogy ha valaki egértanácsadást kér, akkor válaszolja meg a kérdéseket! El se olvassák a témaösszefoglalót, plusz ezt kéne előre tenni, mert vicces, hogy naponta kétszer le kell írni ezt, hogy válaszolja meg a delikvens a szokásos kérdéseket.
-
SokiGergo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új egeret a régi helyett mert sajnos már széthasználtam! A régi egerem egy Sharkoon Fireglider: https://en.sharkoon.com/product/08599#specs
Nagyon megszerettem, de nem lehet már kapni így alternatívát keresek. Tetszett benne hogy nagy, illik a kezembe és nekem annál jobb, minél nehezebb.
A segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
-
artad
csendes tag
Logitech MX Master 2S vagy MX 3. Más egér ezek után soha nem fog kelleni.
[ Szerkesztve ]
-
RAMyMamy
tag
válasz FireKeeper #104615 üzenetére
1 CADMouse-t már javítottam, nem túl minőségi a belseje.
-
soldi3r
veterán
válasz FireKeeper #104615 üzenetére
1, Igazabol nincs megszabva, de celozzuk meg a <50 ezret.
2, Nem
3, Igen, ha sokkal olcsobb, akkor nem kell szamla
4, CAD
5, palm
6, 205mm
7, fogalmam sincs
8, kifejezetten jobbkezes, mint a G400s[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz soldi3r #104614 üzenetére
légyszi töltsd ki az összefoglalóban lévő kérdéssort mert anélkül csak a levegőbe lövöldözünk. ez a CADmouse nyilvánvalóan munkára van, de szvsz arra sem valami jó, azon kívül hogy van benne ez a harmadik gomb feature, simán gagyi office egérnek tűnik csak gondolom felárral.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz soldi3r #104611 üzenetére
nem divat, mert nem praktikus, rontja a célzást, terheli az izületeket. nyilván van egy -tól -ig sáv, tehát a vétletekig való súlycsökkentés is kontraproduktív, de a 60g még messze nem az.
amúgy egy könnyű egeret mindig fel lehet súlyozni (még ha nincs is értelme, és az újakat szét is kell szedni hozzá), a nehezet nem, vagy nem nagyon fogod tudni kikönnyíteni.
-
soldi3r
veterán
válasz FireKeeper #104610 üzenetére
Kicsit keveslem, de ahogy latom mar nem nagyon divat a nehezebb eger. Azert elotte egy CadMouse Prot meg kiprobalok.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Szevasztok!
A G400s utan tenyleg nem letezik vezetek nelkuli alternativa vagy csak en nem talaltam hasonlo egeret?E30 (oo=[][]=oo)
-
FireKeeper
nagyúr
-
Santi22
aktív tag
válasz Speedy007 #104602 üzenetére
Nem, itt a Mini a megnevezésben csak arra utal, hogy két méretben gyártják az M3-t és ez a kisebb. M2-nél ugyanígy, de ezek nem laptop egér méretű egerek.
Van a Keychronnak egy M4 nevű egere is, az a legkisebb méret náluk tudtommal, az hasonlít a laptop egerekhez és azért csak akkora, mert kimondottan ujjbegyes (fingertip) fogáshoz van tervezve. Érdekes módon számozásban meg ugye nagyobb, ezzel nem kell foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz FireKeeper #104570 üzenetére
+Salmosa részemről. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok hogy új köntösbe jó lesz e ez a forma.
-
Santi22
aktív tag
válasz Speedy007 #104600 üzenetére
Nem kisebb, sőt nagyobb, mint a mostani egered (igaz mm-es különbségek, azért írtam, hogy méretben kb hasonló). Csak a forma a különbség tojás vs. homokóra.
szerk: Sima M3 ezektől érezhetően nagyobb, azért javasoltam a Minit, mert az ami hasonló méretben neked, mint a mostani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Windows 10
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Cyberpunk 2077
- AutoCAD
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest