Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kristof17 #102396 üzenetére
Mind a kettő szörnyű ínhüvelygyulladáshoz, mert abszolút téglák. Minél könnyebb kell, és ezt úgy mondom, hogy 13 éve romon vannak az ízületeim.
Kézmérettől függően Pulsar Xlite V3 mini, medium vagy large. Szerintem.
Persze az sem mindegy, hogy fogod, mert pl. fingertiphez elég kontraproduktív "ergo" egeret venni.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
FireKeeper
nagyúr
ezek mind dögnehezek, ha nem akarod terhelni a csuklód jobb lenne könnyebbet keresni.
Pulsar Xlite V3 (kézméretednek megfelelő méretben)
ATK Z1 Pro Max ezek agresszívebben ergonómikusakvagy
Zaopin Z2 kicsit kevésbé agresszív vonalak, de talán emiatt kényelmesebb lehet
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MODERÁTOR
mert nem múlik el az ínhüvely gyulladásom teljesen.
A 15 dekás corsair egérrel nem is fog...40k-s kerettel már simán kapsz pl egy Lamzu Thornt ami pehelykönnyű ergo egér. Az összefoglalóban megadott kérdésekre jó lenne válaszolni mert az se mindegy, hogy 14 centis manó kezed van vagy akkora mint Shaqnek.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kristof17
csendes tag
Sziasztok!
Eljött a pillanat, amire nem gondoltam. Azért kell egeret váltsak, mert nem múlik el az ínhüvely gyulladásom teljesen. Edzés és munkahelyi laptop+gépes játékok miatt jött elő kombinálva. Azonban érzem, hogy a játék közbeni kézfejtartás miatt nem múlik el teljesen. (Nincs megtámasztva a könyököm az asztal kialakítása miatt.)
Tehát valami ergonómikus egérre lenne szükségem, amivel élvezhetően és jól lehet gamelni is. Jobb kezes vagyok és az lenne a lényeg, hogy ne kelljen annyira ráfordítanom a kezemet az egérre, hanem az legyen megdöntve egy kicsit. (Magasabban legyen a bal oldala, mint a jobb)
Eleddig két egérre szűkítettem, amik megfelelhetnek ezeknek a kritériumoknak és minőségben is jók:
- Corsair Nightsword
- Razer Basilisk V3Jövő héten megyek és meg is fogdosom őket, de ha lenne még javaslatotok, azt nagyra értékelném. Hátha valaki járt már hasonló cipőben.
Jelenleg egy HyperX pulsefire Core-t püfölök, amit imádok évek óta, de ez klasszikus formájú, ami sajnos jelenleg nem megfelelő. Pénzösszeg annyira nem fontos, de nagyon max. 40k körülire gondoltam.
Előre is köszi!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Curtain #102393 üzenetére
Ha hüvelykujjtámaszt akarsz, mostanság a Keychron M7-tel érdemes szemezgetni. Ha kell szabadon futó görgő is, akkor a Keychron M6-tal.
Alternatívaként esetleg még valamelyik Glorious Model I, de ez a gyártó nem az elsőrangú összeszerelési minőségéről híres.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Csandi #102388 üzenetére
"~2018 óta lagmentesek a wirelessek. Akkor még nem mind, de ma már igen."
Ma sem mind.
Csak, hogy a legnagyobb brandek közül mondjak kettőt; SteelSeries és Corsair.
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
válasz raaay #102387 üzenetére
Elolvastad egyáltalán az eredeti kérdésem? Segítek: jelenleg is egy g402-t használok amit imádok. De már viseltes szegény. Ezért szeretném lecserélni. Két opció van. Veszek még egy 402-t vagy veszek egy 502-t. Utóbbi fogását ki fogom próbálni a héten. Ha kézre áll akkor utóbbit venném, már ha jobb mint a 402. Pont ezt szeretném megtudni hogy jobb e. Érdemesebb inkább az 502-t venni. Nem kell vezeték nélküli meg egyéb. Csak ennyi lett volna a kérdésem.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
Csandi
őstag
válasz FireKeeper #102389 üzenetére
Igen sajnos, addig logitech sem kezd el nagy újdonságokat fejleszteni, minek ha a 10 éves techjükből megélnek
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Csandi #102388 üzenetére
a szomorú hogy amíg megveszik, addig létezni fog.
a még szomorúbb hogy tudtommal még mindig az egyik legnépszerűbb egér az amazonon.
#102385 +1
#102390 nem tudom miről beszélsz, itt a csodás G309, elemes szar 2024-ben, vedd meg hozzá a powerplayt is
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Csandi
őstag
válasz Curtain #102384 üzenetére
Mindkettő sz.r egér, úgyhogy ha csak ezek játszanak akkor vedd ami neked tetszik, de itt senki nem fogja ajánlani.
Végülis valakinek meg kell vennie, különben nem létezne a termék
Wireless meg ahogy írták használható wiredben is ha ennyire zavar, hogy 1-2 hetente egyszer 20 percig tölteni kell az egeret (ami közben ugyanúgy használhatod, én pl. netezéskor bedugom játékkor kihúzom és akkor mindig fel van töltve amikor kell és nincs zavaró kábel játék közben), amúgy pedig ~2018 óta lagmentesek a wirelessek. Akkor még nem mind, de ma már igen.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz Curtain #102384 üzenetére
Még egyszer leírom. Tudod vezetékesként használni a vezeték nélküli egereket. Semmi hátrányod nem lesz a vezetékmentessel.
Ha meg két egér közül akarsz választani, akkor a G502-t vedd meg, ha bejön a fogása. De azt ne várd, hogy azt mondjam, hogy jól választottál a mostani felhozatalból/kínálatból. -
Curtain
senior tag
válasz Mephike #102383 üzenetére
Ezt aláírom, mármint hogy fejlődött a piac de nem szeretnék vezeték nélküli egeret. Pont. Feltettem egy kérdést abban a naív reményben hogy választ kapok. Konkrétan leírtam hogy melyik két egér jöhet szóba nálam. Vezetékest szeretnék és ennyi. Ha maradi vagyok vagy ódivatú vagy nem is tudom akkor ez van.
-
Mephike
őstag
válasz Curtain #102379 üzenetére
Felejtsük már el ezt a vezetékes módhoz valóragaszkodást. Nem a 90-es éveket írjuk. Mi lesz a következő, hogy golyós legyen? De amúgy amit lehet vezeték nélkül használni és vezetéken tölteni (a nagyon nagy többség ilyen), azt lehet vezetékesként is használni.
Kíváncsiságból ránéztem a Logi G402 és G502 2014-ben jelent meg... értem, hogy azóta kapott némi ráncfelvarrást a két egér, de azért ennyi idő alatt azért "lehet" többet fejlődött a piac, mint ez a két egér. -
RAMyMamy
tag
válasz Roland861010 #102378 üzenetére
Razer, Logitech-et a minoseggel egy mondatban nem emlitenem meg...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Roland861010 #102378 üzenetére
nekem a súly fontos eleme a használhatóságnak.
#102379 miért csak vezetékes?
-
boogie84
veterán
válasz FireKeeper #102376 üzenetére
Köszönöm, észben tartom őket.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Curtain
senior tag
válasz FireKeeper #102373 üzenetére
Nekem a g402 tökéletes minden szempontból, imádom, csak bejött a képbe a g502 is. Igaz utóbbival nincs tapasztalatom. Kizárólag vezetékes egér jöhet szóba, a napokban meg tudom tapizni majd a g502-t is. Akkor annyiban változtatok a kérdésemen hogy ha az 502 fogása bejön majd érdemes inkább ezt vennem a 402 helyett? Gondolok itt szenzorra pl. Ha nincs akkora különbség köztük akkor inkább veszek még egy 402-t.
-
Roland861010
addikt
válasz FireKeeper #102377 üzenetére
Nekem az nem számít. A mostani egér sem könnyű.
Itt a minőség meg a használhatóság ami érdekel. -
FireKeeper
nagyúr
válasz Roland861010 #102375 üzenetére
tuti nehezebb lesz mint egy akkus, és töltögetés helyett cserélgetheted az elemeket. ha neked ez belefér, hajrá, én nem venném meg 10k-ért se, amikor 15-20k között már fasza (igaz nem razer, hanem kínai) akkus egerek vannak.
-
Roland861010
addikt
válasz FireKeeper #102373 üzenetére
Azért mert nem akkumulátor van benne csak azért nem jó? Vagy maga az egér nem jó.
10k-ert tudnek venni holnap egyet.
Zsír új. -
boogie84
veterán
Előretekintés csak...
Roccat Burst Pro (szimmetrikus) után váltottam Steelseries Prime-ra (tökéletes forma, méret minden) , sajnos a gombokat nehéz nyomkodni kicsit... Váltottam Razer Deathadder V3-ra. Forma nem rossz, bár nem annyira ergonómikus mint a Prime, de jobbak a gombok!
Megdöglött a görgő, holnap küldöm vissza gariba, néha másik irányba görget mint amerre elindítom.
Kérdés, ha cserélik/javítják ha nem melyik lenne formára a Prime-ra hajazó asszimetrikus és mindenképpen optikai kapcsolós fő gombokkal ellátott egér? Vezeték vagy vezetéknélküli nem lényeg. Én szeretem ha nem kell tölteni még az egeret is. Nagyon le vagyok mradva, mert kb 1 éve rá sem néztem az egerekre, mert jó volt a Razer.
Köszi urak!A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Curtain #102371 üzenetére
mindkettő dögnehéz, és ha a wireless változataik árait nézzük, nem is kompetitív egyik se. válaszold meg az összefoglalóban lévő kérdéssort, főleg kézméret és fogás szempontból hogy ajánlhassunk valami jobbat helyettük.
Roland861010 én az elemes mivolta miatt ezt sem erőltetném. ugyanúgy azt tanácsolnám hogy töltsd ki a kérdéssort ajánláshoz.
-
Roland861010
addikt
Sziasztok, használ valaki ilyen Razer egeret vagy van tapasztalata vele?
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! Évek óta egy logitech g402-t használok amit imádok de már nagyon ütött kopott szegény. Mi a véleményetek a g502-ről? Érdemes lecserélni rá? Vagy nem jobb annyival és vegyek egy másik g402-t? Leginkább multiplayer fps-ekkel játszok. (bf, cod, pubg..)
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ADAM1337 #102369 üzenetére
Erről beszélek én is. Az majd csak utána jön.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ADAM1337 #102367 üzenetére
A láz majd akkor jön, ha megvetted, és 50 százalékos akcióban másnap továbbadtad nekem. Soha nem látott mértékű, ideggyökökig hatoló láz.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már előrendelhető a G-Wolves HTX Mini 8K. 27 gramm.
Valaki nem akar majd egyet venni, aztán meggyűlölve féláron továbbadni?
Ja, meg van ilyen, hogy "fánkos" X-Raypad Obsidian PRO Air tappancsok.
1 mm vastag, és az UHMW-PE (ultramagas molekulatömegű polietilén, szóval nem PTFE) felülete alatt mikropórusos poliuretán habszivacs van. Elvileg halkított és nagyon tartós, kifejezetten üvegpadokhoz fejlesztették. És a 32 darab 13 dollár. Hmmm...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz RobbeV0201 #102363 üzenetére
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
wreakz
tag
válasz RobbeV0201 #102363 üzenetére
Szia,
Szerintem pulsar nem fog kijönni 20ezer forintból. Főleg postával
Talán ezt mondanám rá: Attack R1 -
RobbeV0201
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kényelmes egeret 8-10 óra munkára, valami könnyebb darabot, van egy Razer Deathadder V2-pro-m, ami nekem nagyon jól bevállt, hasonló kialakítással milyen egeret válasszak? lehet használt is, 20.000eft körül lenne rá a keret. (csak wireless)
Mondjuk egy pulsar-ból melyik hasonlít kialakításra a razerre?
Vagy mondjuk egy glorius-ból?[ Szerkesztve ]
Könnyen, sőt, kimondottan gyorsan tanulok, csak nem mindig azt, ami le van írva.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Skillet #102361 üzenetére
én azt mondanám vegyél egy Zaopin Z2-t ha belefér a keretbe, annak cserélhető kapcsolói vannak és tehetsz bele néma switchet. igaz ez nem filléres kategória, de azért nem is 30+.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Üdv. Irodai munkához kellene asszonynak egy csendes, kényelmes vezetéknélküli egér.
Most egy csövi egér van, attól sem fáj a keze, de azért hosszabb távon jó lenne valami ergonómikusabb darab. Illetve a csendes kattintás eléggé nagy előny lenne... Plusz gombokra meg hasonlókra semmi szüksége.
Így tudnátok valami jó egeret ajánlani, vagy kellene még néhány infó?
Nagyon köszönöm!Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
senior tag
válasz FireKeeper #102354 üzenetére
nekem számít, de köszi azért!
4nick8: maradok ezen a vonalon (steelseries) köszi. 2db kell vennem így kicsit húzós lesz 84k kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
jencsikdani
tag
Sziasztok. Egér vásárlás előtt állok és kiszúrtam egy ASUS P507 ROG Gladius II Core egeret, Egyik oldalt furcsán olcsón árulják (Lehet csak elírás), viszont a bolt 5 csillagos 8200 véleményből. [link] Esetleg van tapasztalaitok ezzel az egérrel? Vagy esetleg jobbat tudtok ajánlani?
1. Mennyi a keret? 15.000 Ft
2. Használtpiac játszik? Igen
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Nem
4. Mire használnád az egeret? Gaming (Mindenféle, FPS, Racing stb. stb.), Internetezés
5. Hogyan fogod az egeret? -Palm, néha Fingertip
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? -1200-1600 dpi
8. Egyéb igények -Minimum 2 plusz oldalsó gomb (Weboldal léptetés előre, hátra, Wireless vagy cserélhető kábeles, Támogassa az Aura Sync-et
Illetve plusz kérdés, a Wireless-ben van olyan csak elemes vagy csak akkumlátoros ? Eddig csak elemeset találtam.Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*
-
Zaied
addikt
válasz Nobbigstein #102349 üzenetére
A dongle=receiver=vevő lagmentes játékhoz mindenképpen kell ha 1k, ha 4k, ha 8k akkor is.
4k vevőt lehet sokszor külön is kapni, de ha 4k csomagba veszek egeret 4k vevőt adnak.
Az USB adapter sose kötelező, az csak kényelmi dolog.
Ha meg BT-vel csatlakozol az mindig laggos.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Valaki87 #102353 üzenetére
én egy logitech G435-öt használok, igaz, nekem nem volt fontos hogy a beépített mikrofonja jó legyen, mert van külön mikrofonom. semmi csicsa, tud minden alap dolgot, nekem pozitívum hogy nem kell hozzá szoftver, és nagyon könnyű, így hosszú használat se kényelmetlen. egyedül az üzemideje lehetne kicsit jobb.
-
senior tag
válasz 4nick8 #102351 üzenetére
Köszi, de nagyon alaposan át kell néznem mert egyik ismerősöm is vett egy Asus-t 50k-ér még tavaly és egy kalap szar.... Olyan hangokat hallok tőle mikor dc-n beszélünk -játszunk, hogy az valami félelmetes...Nekem most egy kábeles Cooler Master van az tökéletes minden szempontból, engem is tisztán hallanak minden zaj nélkül és én is tökéletesen hallom azt akinek normális fülese van.
dqdb: igen,ezt találtam én is. Köszi azért, megyek is oda.
-
4nick8
őstag
válasz Valaki87 #102350 üzenetére
Én ezt venném : Steelseries Arctis 7+
-
senior tag
Valaki tudna segíteni nekem mert, nem találtam vezetéknélküli fejhallgató topic-ot.
Vagyis 1 topicot de ott mobilokhoz galaxy earbuds 3 stb.... volt a téma.
Az egér már oké megvan, hála nektek nagyon bevált a vxe R1 PM.
Nagyon jó az akku ideje stb....de most szeretnék egy gamer vezetéknélküli fejhallgatót mikrofonnal... -
FireKeeper
nagyúr
válasz -FreaK- #102347 üzenetére
félúton van az X2H és X2H mini között.
omron optikai vs kailh go
3950 vs 3395
4k wireless vs 8k wireless
sztem papíron is jobb a scyrox, amellett hogy olcsóbb. QC probléma pedig volt a pulsarnál is bőven.[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz FireKeeper #102325 üzenetére
Szerintem még csak most jelent meg (nem néztem utána)
Viszont ez X2H Mini méret, nem a sima, így mondjuk nálam passz.
Mellesleg jobbnak nem mondanám, csak olcsóbbnak, valamint számíthatsz a qc problémákra.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz Nobbigstein #102342 üzenetére
Nobbigstein
Nem kell használnod, asztali gépnél/ asztali használatnál könnyíti meg a töltést/csökkenti a távolságot, arra való [link]wreakz
+1 a használt márkásra, a Wellerhez nagyon könnyű mindent is szerezni kis hazánkba abba gondolkodnék elsősorban.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz wreakz #102343 üzenetére
de csak hogy konstruktívabb legyek én inkább rászánnék valamivel többet és próbálnék szerezni valami régebbi használt weller vagy egyéb nevesebb gyártó állomását. a lényeg hogy lehessen a hőmérsékletét szabályozni, és tudj bele venni csere hegyet. az se baj ha leharcolt, ezek az ipari cuccok bírják a gyűrődést.
az ilyen noname gagyi zseb szarokba az a baj hogy egyrészt nem igazán kapsz bele hegyet, nem robosztus, és nincs benne elég kakaó hogy nagy hőkapacitású cuccokat is meg tudj vele forrasztani. csak maszatolás és szentségelés lesz a vége, nem tanulás.
amit mindenképp szerezz be, az egy ónszippantó, valamilyen folyasztószer, csipesz, fogó, nagyító, harmadik kéz vagy valami egyéb állvány megfogni a PCB-t, illetve ha valahogy tudsz, akkor próbálj meg beszerezni ólmos forrasztóónt. hivatalosan magánszemélyként már nem lehet venni, de talán ki tudod bulizni hogy kapj. sokkal könnyebb az ólmossal dolgozni.
-
wreakz
tag
Akik aktívan forrasztanak. Egy ilyen mennyire használható ?
Elgondolkodtam hogy nekiállok gyakorolni -
Nobbigstein
tag
válasz Zaied #102337 üzenetére
Hát arra, hogy ha nem használom a "Wireless Receiver adapter"-t, hanem egyből a gépbe megy az usb-a "Wireless Receiver", akkor abból van bármilyen hátrányom?
-
Zaied
addikt
válasz ridiculous #102339 üzenetére
Te pénzed te választásod, de most talán én is azt javasolnám inkább főleg hogy aszem a sima olcsóbb.
Tudom hogy rémisztően néz ki a Keychron M4, ugyan nagyobb a G-Wolves HSK de én azt fingertipezem kényelmesen 21cm-el...
[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz Zaied #102337 üzenetére
Vagy mérd újra a kezed, lehet annak a mérete is változott nem csak a fogásod...
Azt lemértem, nem nő már sehova..
De ahogy Santi22 is írta a mini lesz a te embered, de ha G305 öt kicsinek érzed akkor nem tudom .
Lehet lerendelek egy simát és ha kényelmetlen akkor visszaküldöm és veszek egy minit.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Santi22
aktív tag
válasz ridiculous #102335 üzenetére
Az a sima Atlantis nagy lesz neked fingertipre. Az inkább egy claw egér, a te kezedhez a mini-t vedd.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz ridiculous #102335 üzenetére
ridiculous
Az M305 az első, arra gondoltam igen. Kicsit más forma jó fingertipre is meg clawra is és piaci csúcs. De ahogy Santi22 is írta a mini lesz a te embered, de ha G305 öt kicsinek érzed akkor nem tudom .Fingertipre továbbra is a G-Wolves HSK vagy a Darmoshark M5, Keychron M4 lenne a befutó, ha valóban fingertip az a fingertip.
Vagy mérd újra a kezed, lehet annak a mérete is változott nem csak a fogásod...
Nobbigstein
Nem kötelező az adapter használata , nem igazán értem mire gondolsz.[ Szerkesztve ]
-
Nobbigstein
tag
válasz Zaied #101994 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha type-C kábelt adnának az egérhez, akkor sem kéne az extra átalakító. Az lenne az igazi egyébként, ha egy (C) receiver mellé nem kellene még külön az adaptert is használni, laptopnál ez sokkal macerásabb, mint egy asztali gépnél.
Kipróbáltam az elmúlt pár hétben két pulsar egeret is, és a minőséggel eléggé meg voltam elégedve (a klikkelés érzete különösen tetszett), de a formával kevésbé (talán a bekapcsoló gomb az még, ami lehetne nyomós inkább). Végül maxgaming helyett amazonról rendelve, mert ott könnyebb visszaküldeni.
Az X2H minivel az a gondom, hogy nekem túl alacsony az eleje, nem férnek el rendesen az oldalán az ujjaim (19 cm kéz, vegyes fingertip/mcp claw fogás, bár itt a hump miatt inkább claw lesz mindig).
Kipróbáltam az xlite v3-ból egy mediumot is, ott meg (a számomra szokatlan ergo forma mellett) az volt az érzésem, hogy kicsi nekem az az egér (ami fura, mert ugye nagyobb, mint a másik). Gondoltam rá, hogy az x2v2 minit is kipróbáljam, de az eloshapes alapján attól tartok, hogy az eleje annak sem lesz magasabb, max. 1mm-rel, de talán az ideálisabb lenne nekem.Ha nem használom az adaptert, csak a receiver megy (az átalakítóval) a laptopba, akkor az milyen hátrányt jelent pontosan? A pulsar szoftver akkor is 1kHz-t ír a polling rate-re.
-
ridiculous
aktív tag
válasz Zaied #102334 üzenetére
Akkor inkább spórólj egy Lamzu Atlantis minire vagy egy simára.
LAMZU Atlantis M305? Ahogy látom van V2 is csak az már drágább.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz ridiculous #102333 üzenetére
A fingertipre kell a legkisebb egér
Fingertipre ilyen kicsi kézzel nagyon rossz párosítás. A Glorious karjaiba amúgy se kell rohanni. Akkor inkább spórólj egy Lamzu Atlantis minire vagy egy simára.
[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz Zaied #102332 üzenetére
Lényegtelen, ne ragadjunk le ennél..
Igazából most ránéztem a fogásomra, az is változott.. fogalmam sincs mikor változott meg az elmúlt 4 évben de mostmár fingertip.
Néha kicsinek is érzem a G305 - öt.
Ránézek ezekre, köszi!
Esetleg Glorious Model O Pro Wireless nem lenne számomra megfelelő?[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Zaied
addikt
válasz ridiculous #102330 üzenetére
Az elsőbe nem volt linkelve...
17cm es kezed van az kicsi és clawozol.
Zaopin Z1 Pro, VXE R1 Keychron M3 Mini, Razer Orochi v2[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Van egy Endgame Gear Xm1 RGB-m,G502 herot váltott.
Nagyon szeretem,de van egy problémám,miszerint FPS játékok közben elég sürün benyomom az oldalsó gombot véletlenül a hüvelyk ujjammal.
Nem tudtok valami hasonló minőségű egeret,ami picit magasabb?
Alább látható a problémám.
[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz Zaied #102328 üzenetére
Linkeltem a hozzászólásom, elnézést is kértem amiért nem adtam meg az adatokat.. egy szóval sem mondtam hogy neked előtte vissza kellett volna keresned..
A Keychron biztos felejtős, nagyon apró.
Darmoshark meg túllépi az erre szánt keretem.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Metapanda P1 Nearlink:
Majdnem egy hét után az akksi idő is nagyon jó. 87%á-on áll napi egésznapos használattal.
Ami gondom, hogy nekem sajnos rövid az egér. Minden másban tényleg zseniális ahogy a videós tesztben elhangzik. -
Zaied
addikt
válasz ridiculous #102324 üzenetére
Lehet hogy 4 éve leírtad, de én nem tudhatom, hogy növésben lévő vagy e de nem is kerestem vissza...
Elsőnek én talán egy Keychron M4/Darmoshark M5 néznék meg.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #102326 üzenetére
specifikációk alapján jónak tűnik 3950 szenzor, omron optikai kapcsolók, porvédős enkóder, 40g alatti súly, 8k vevő a dobozban, mindez 25k aliról. egyedül a bluetooth mód hiányzik egy kicsit, de ezt melóba nem vinném.
-
Santi22
aktív tag
válasz FireKeeper #102325 üzenetére
Állítólag nem a Lamzu gyártja.
Én azt olvastam a Lamzutól lelépett egy Hu Ge nevű fazon, aki ott designer volt és ő alapított egy saját márkát, ami a Scyrox.
Természetesen lehet, sőt valószínű, hogy ugyanazon a gyártósoron készül, de nem Lamzu albrand, mint a VGN-nél. -
FireKeeper
nagyúr
Scyrox V8-at próbálta valaki? piszkálja a fantáziám gyakrolatilag egy jobb Pulsar X2H olcsóbban.
állítólag a Lamzu gyártja, csak egy másik márkanév, mint VGN/VXE/ATK is ugyanaz a gyártó.[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
válasz Zaied #102323 üzenetére
Bocsi, első hozzászólásomban ott van minden. Annyi változott hogy külföldi rendelés is játszik.
17cm
claw[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz ridiculous #102322 üzenetére
Kézméret és hogyan fogod az egeret rész lemaradt.
Az ársáv tekintetében Darmoshark, VGN, VXE, Zaopin, Vancer, ATK, Keychron márkákban kell gondolkodnod. -
ridiculous
aktív tag
Logitech G305 - öt szeretném lecserélni valami könnyebbre.
Nézegetem ezeket a kínai egereket viszont fogalmam sincs mennyire jók. pld Attack Shark
20000FT - ig van valami ajánlott?[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Komplikato #102318 üzenetére
De ez éppen elég. Amit tudni kell róla, az tudható. Jó egér nagyon, nem túloz a teszter.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #102318 üzenetére
Mi az a szokásos hely?
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz RAMyMamy #102285 üzenetére
Azért azt nem árt hozzátenni, hogy ha görgőt használsz a fegyverváltásra/-léptetésre, akkor valószínűleg úgysem az egér lesz a szűk keresztmetszet. : >
-
Eliot
tag
Sziasztok kérnék egy kis segítséget, az egerem megint kuka, Logitech G403 ez már a második, ami tönkre vágok mx egértől kezdtem szóval nekem ez jönbe igazán. Amiért írók, hogy pusztulat lett most már a minőség, hol a kerék, hol a vezeték, de valami mindig szét megy rajtuk. Végig nézve a topikót, csak elvesztem, már nem követem mi micsoda mert szerintem teljesen elment a pc valami nagyon rossz irányba. Magyarán már nem vagyok képbe, a régi gépem használom mivel nem vagyok hajlandó ezeket a trendeket követni (víz, fogyasztás, vga ára stb nem sorolom) pedig minden évbe reménykedek, hogy csak lesz valami változás meg is nézem, de … Amit viszont sose néztem az egér. Szeretnék egy normális egeret hátha van kb a G403 fazon legyen. Nem szeretnék vezeték nélkülit azzal mindig megszívtam de ha nincs más, mint írtátok hát azt veszem. Ami számomra lényeges még hogy vagy menjen szoftver nélkül, vagy legyen magyar nyelvű a szoftver, sok ficsőrt én már nem követem és nincs kedvem nézni keresni, hogy melyikkel mit állitok. Világitás nem kell, ha van azt is csak kikapcsolom. Ezek a lukacsos egerektől meg kiver a víz Szeretem, ha az egér gyors, a súlyával nem foglalkoztam soha Még a dobozba vannak a súlyok magyarán nem érdekelt. Nagyóból leírtam mit szeretnék, ha létezik hasonló egér amit használok, de minőségbe jobb az érdekelne. Elegem van a logitechből pedig régen sok mindenüket használtam, de ez már nagyon alja lett. Nem vennék most egy harmadikat most már nem is 17-18ft hanem 24-31ft között van.
Mennyi a keret? Max 30
2. csak új
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen
4. mindenre, gyors legyen, ha lehet
5. Hogyan fogod az egeret? Fingertip (ritkán palm) azt nem tudom, szerintem, mint mindenki
6. Mekkora kezed van? 18 cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 4000-6000 DPI
8. Egyéb igények? Jobbkezes, vezetékes legyen, ha lehet
KöszönömÜdv, Eliot
-
Csandi
őstag
Ha ilyet szeretnél ilyet vegyél, körülbelül ez a kiinduló pontja a már ajánlható egereknek tudásban, árban viszont kicsit sok érte szerintem még így is, tekintve, hogy elemes és nehéz. A formája viszont egyedi, tehát ha pont ilyet akar valaki akkor hajrá. Amit írtam Fantech, meg amit mások írtak Zaopin, azok objektívan jobb egerek, picit drágább, nagyon hasonló forma de kicsit más azért.
-
jUUh
addikt
válasz Csandi #102237 üzenetére
Félig-meddig OFF, de most "jó" áron vannak újan is: 15.990 pénz Alza.hu-n
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
Csandi
őstag
Ne felejtsd el, hogy a US ár az áfamentes. Amikor rendeled és megadod melyik államban vagy, akkor megy rá az annak megfelelő áfakulcs. Szóval ha nem Alaskaból vagy Montanaból akarod rendelni (asszem itt 0%, de google it) akkor ott is ugyanannyira jön ki.
Az persze más kérdés, hogy keresnek 10x annyit mint mi de a tárgyak ugyanannyiba kerulnek
[ Szerkesztve ]
-
-
ohje00
csendes újonc
Én Pcx-ről rendeltem ~70.000-ért, egyik legolcsóbb volt és most látom, hogy ugrik az ára, iponban már 87.000. Szeptember 2.-én még 73.000 volt.
Amit a képen látsz az ez: https://shop.nitro-factory.com/en/products/ntechfit-lf-a1-vv3
Japánból jött meg kb. 2 hét alatt. Vettem egy ilyet is, de ez kényelmetlen volt: https://shop.nitro-factory.com/en/products/ntechfit-kb-a1-vv3Volt a környéken bolt, ahol kitudtam próbálni egereket és nekem fogásra a razer naga jött be, csak amikor néztem a vezetéknélküli gomb cserélős változatát, akkor láttam, hogy az ~130g. Viszont sikerült rábukkannom ezekre az egér kiegészítőkre és most olyan a fogása a razer viper v3 pro-mnak, mint a naga-nak, csak ~130g helyett ~50g.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 7800X3D, Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB, Asrock B650E PG Riptide WIFI, MSI RTX 4060 Gaming X, Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000 CL30, Kingston KC3000 2TB SSD, Deepcool PX850G, Be Quiet! Shadow Base 800, AOC 24G4X, Beyerdynamic DT 990 Pro, Sound Blaster X G6, Razer Viper V3 Pro
-
MODERÁTOR
válasz Evil Snowman #102304 üzenetére
Koszi
Csak az EU oldalon mar majdnem olyan magas az ar mint maxgamingen :/ us oldal 159 usd az eu meg 179€Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Épp a szeptember 1-el rendeltem tőlük az új USB-C dock-ot.
https://www.razer.com/gaming-pc-accessories/razer-usb-c-dockTegnap meg is érkezett. Nem volt rá se vám, se ÁFA. Ahogy Csandi is írta, arra figyelj, hogy az EU oldalról rendelj. A legegyszerűbb úgy biztosra menni, hogy megnyitod a razer.com-ot, a weblap legalján jobb oldalt rákattintasz a change location-re és utána kiválasztod, hogy Hungary. Az oldal nyilván angol marad, de akkor már EU rendelésnek fogja venni.
DHL hozza Hong Kong-ból először Lipcsébe (ott történik a vám, meg a papírozás), majd onnan Budapestre. Ha beérkezett Mo-ra és feldolgozta az itthoni DHL, akkor majd kapsz egy SMS-t az általad megadott kontakt telefonszámra, hogy átvétel Service Point üzletben + egyéb opciók. Majd lesz ott egy link, amire ha rákattintasz, akkor ki tudod választani valamelyik DHL Service Point üzletet vagy - és ez nekem rohadtul tetszik - egyéb opciók címen bármelyik Alza Box-ot, Packeta box-ot, hogy oda vigyék ki. Én a lakhelyemhez legközelebbi Alza Box-ba kértem.
Csomag teljesen sértetlen, még seal fólia is van rajta, szóval egyből látszik, ha valaki stikában kinyitotta volna.
Maga az utazási folyamat az így néz ki, rendelést követően kapsz egy linket, ahol lépésről lépésre tudod követni, hogy merre jár a csomag, bár ez a legtöbb gyártó weboldalán már alap.
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Rokon (18 éves kiscsaj) jobb minőségű, ergonomikus, kb. max 20K-ig olyan wireless egeret szeretne, ami halkan klikkel és a görgő is halk. Van ilyen egér gyárilag pl. Huano silent brown-al szerelve, ilyen paraméterekkel? Vagy egyéb egér az ajánlottak közül, ami teljesíti a fentieket? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest