Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
válasz Santi22 #104228 üzenetére
Elsősorban elnézést kérek, nem hibáztatni akarok senkit. Csak 2-3 vélemény feszült egymás ellen és nem volt egyik egér sem, ami ha fog csikorgatva is de kapott volna több szavazatott aka "szódával elmegy" szinten. És ha azt nézem az Asus egerem két év alatt kétszer volt szervízben (másodszorra nem tudták javítani, visszakaptam a vételárat -emag), valamint razer szinten kicsit bizonytalan vagyok egy Razer Kraken füles végett.
Tudom, hogy csóró vagyok, de nem ismerek jobb fórumot ahol véleményt kérhetnék. Külföldi oldalak pedig árak, elérhetőség szempontjából nem relevánsak.
Ha futná 30-50e Ft-os egérre nem bolygatnék senkit, se fórumot, se tesztek kommentjeit. Elnézést, ha bárkit megbántottam. Nem háborgatom a fórumot többet feleslegesen. Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
-
RAMyMamy
tag
válasz Santi22 #103972 üzenetére
Igazabol szerintem ha nem jatszol kompetitiv jatekokkal, nem kell annyira betonbiztos stabil wireless technologia, nyilvan van a SS-enel jobb is, de egy mezei usernek valszeg az is mar megvaltas a kabel utan, es megsem gagyi BT. Persze jo szivvel nem ajanlottak az egereik (en inkabb a gyari encoder miatt nem ajanlanam az Aeroxokat, TTC White van bennuk, ami nagyon lutris).
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz Santi22 #103859 üzenetére
Akkor hülye vagyok, azt hittem, hogy az ergonomikus egér az, aminek ilyen hüvelykujj támasza meg emelt háta van, de akkor az ergo annyi, hogy nem szimmetrikus?
#103858 koxx: a kicsi egerektől előjön a kéztő alagút szindrómám. Csak a legnagyobb egerek jöttek be eddig. Persze mivel nem vagyok gamer, az is lehet, hogy totál sz.rul használom az egeret játékban
-
Tin
veterán
válasz Santi22 #103855 üzenetére
Most nem ergo kell, az van amúgy is.
Szeretnék kipróbálni egy ilyen fórumos ajánlásos könnyű wireless gamer egeret, játékra. Ritkán játszom, most egy vezetékes DA3.5-öt használok rá, nagy a kezem, méretben ez a jó. Múltkor a Pulsar Xlite v3 Large-ot ajánlották nekem, csak gondoltam megkérdezem, hogy még mindig az az ajánlott-e, illetve esetleg valami más ebben az árkategóriában. Maxgamingről rendelném, szóval onnan valami. Fogás leginkább fingertip.
-
Tin
veterán
válasz Santi22 #103853 üzenetére
Simán, asszony mondta vegyek neki valami vezeték nélküli egeret, mert a mostanit nagyon utálja (valami régi Microsoft egér, amit iyen BF akcióban lőttem), hát mondom simán behúzok neki egy ilyet, ennyiért gyakorlatilag az alapnál éppen 1 fokkal jobb egereket kapni. Meg szerintem rendelek még egyet mindjárt tartalékba.
Na és a második kérdésemre mit mondanál/tok?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #103804 üzenetére
Meg 80 grammig Zowie-kat, Vaxee-ket, Endgame Geart, Keychront, ASUS-t és Xtrfy-t.
Csak ehhez olvasni kellene a topikot rendesen.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
maximilian4
addikt
válasz Santi22 #103783 üzenetére
Ne viccelj már ember. Láttam én már kevesebb infóval is mézás mázas egymást majd felfaló válaszokat. Mondd már meg mit kell még írni egy érdemi válaszhoz? Sztem több mint elég konkrétum. Rival 100 formája, vezetéknélküli, claw grip, összeg. Magasságom, plusz deréktól lefelé a mereteim?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Freeman007
senior tag
válasz Santi22 #103749 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, felírom a listára és számításba veszem a döntés során. Takarítani egy öröm lehet, a tervezőjét főállásban erre a munkára kárhoztatnám.
Az egerek tekintetében meglehet, hogy laikus vagyok - ezért is fordultam Hozzátok tanácsért - de rendelkezem műszaki ismeretekkel. Számomra egyértelmű, hogy ebben az esetben a vezeték nélküli nem nyerhet, de győzzél meg, esetleg ajánlj egyet a #103740 Freeman007 hsz-re, pro és kontra.
"Egyrészt nem feltétlen kell plusz súlynak lennie a vezetékesnek," - a plusz súly nem a vezetékes hátránya.
"de a vezeték nélküli mégis nagy ugrás élményben" - neki tudom vágni a 3 méterre lévő falnak - avagy lehet elemet cserélgetni, töltögetni?
""átviteli sebesség": ???" - adatátviteli sebességre gondoltam, vagy válaszidő ha úgy tetszik.Nem kioktatásnak szántam a hozzászólást hanem összeszedtem gyorsan néhány érvet, nem úgy mint #103742 -FreaK- hogy engedjem el a vezetékest. Nem találtam eszmefuttatást, hogy miért jobb - avagy user error a keresésben, megszánhatnál némi linkkel ha egérajánlóra nem futotta.
De tessék, győzzetek meg arról hogy miért jobb a vezeték nélküli. Hasonlítsatok össze két általatok választott egeret (gyártó, ár, dizájn tökmindegy). Ne a mandulát hasonlítsátok össze a naranccsal. Azonos gyártó, azonos kinézetű egere drótos és drót nélküli kivitel a korrekt összehasonlítás. Pl: [link] kicsit legörgetsz és szépen egymás mellett vannak a nyers adatok.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
arnes
kezdő
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
arnes
kezdő
válasz Santi22 #103739 üzenetére
Hát ezt én most meg is vettem max-on most "csak" 84 pénz. Itthon most jóval többnek néztem. Még postával együtt is. Első menő egerem. Na jó, nem panaszkodom az anywhere 2s-emre se, de eredetileg ezt cipelős laptop mellé egérnek szántam, de a kezem alá ragadt. De most... de most. Köszi.
-
-
csendes tag
válasz Santi22 #103542 üzenetére
Hát ha csak az Alzát nézzük akkor ez pl. sokkal jobb ajánlat [link] , sokkal jobb build, mondjuk nem ergo de az M3 Gen2-nél még a Gen 1 is jobb volt ha nem is minden szempontból de minőségibb érzete volt 100x. Vagy ha rádob még 1 kicsit akkor már kapni SS Prime+ot ami mérföldekkel jobb egér és az pl. ergo [link] [link] de még az M4 wl is jobb ajánlat összességében [link] .
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #103278 üzenetére
szerintem a limitált, gyűjtői termékeknek ugyanúgy nincs helye az egérajánlóban mint Lamborghini-nek a "milyen autót vegyek" topikba.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MODERÁTOR
-
Szellem.
nagyúr
válasz Santi22 #103086 üzenetére
Pontosan tudom, hogy értette, de van amikor az ember hajlamos végletekben gondolkodni és beszélni.
Szín és szín között is van különbség eladhatóság szempontjából.
A fenti egér meg nem lila, hanem egy átmenetes szín a feketéből lilába. Más kategória.
De az elmondható, hogy nem minden szín ami eladható. -
pandras83
őstag
válasz Santi22 #103027 üzenetére
Hát ja, ezt látnom kellett, kösz neked is az óvó tippet. Egy jó nagy, TikTokkereknek kiküldött scam az egész termék, úgy ahogy van. Az oldalsó gomb meg a szenzor gond kizáró okok nálam is. Lehet, hogy nálam kevésbé óvatlan Stalkerek tömegével fogják beszopni a szépen felmatricázott egerüket.
Remélem maga a játék megközelíti azt a szintet, amit várok tőle. Durva lett volna ott ülni egy szar egérrel egy szar játék előtt.[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102816 üzenetére
Csak a magyar fogyasztó gyopár. Mert a ladzsitekkrazerreddrágonazisten.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Santi22 #102816 üzenetére
A Gmail forditotta le automatikusan.
De igen, le a kalappal elöttük.
Írtam, hogy nem az egér hibás, hanem a firmware, mert ha visszarakom a korábbi firmwaret minden rendben.
Nekem ez így nagyon szimpatikus. Egy cég nem attól jó, hogy milyen marketing rizsát nyom, hanem ha bajod van azt hogyan kezelik.Es az egerük meg kurv@ jó. Elfogalatlanság nélkül írom.
[ Szerkesztve ]
-
RAMyMamy
tag
válasz Santi22 #102772 üzenetére
Multkor vittem gariztatni egy egeret, percekig nezegette, fogdosta, megrazta, szanaszet nyomkodta az ember a boltban, mielott atvette volna. A talpa cserelve lett, mondtam neki, hogy szetszedve ettol nem volt, csak mivel a gyari mar elkopott, ezert muszaj volt. 3x hivta fel a fonoket, hogy mi legyen vele. Mintha direkt a kamu indokot kereste volna, hogy miert nem foglalkoznak vele, holott "sima" encoderes volt, tipushibaja annak az egernek (TTC Silver ).
Nemreg egy itteni tag fordult hozzam, hogy a FixIt elhajtotta a meg boven garis, zörgős Superlight-javal, hogy biztos foldhoz vagta, mikor a gagyi ketoldalu ragasztoval felfogatott akksi jott ki a helyerol, ami tipushiba.
Ugyhogy en nem vennek ra merget, hogy egyszeruen cserelik, ha megis, akkor oda kell csapni az asztalra hozza...[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Santi22 #102652 üzenetére
Nem próbálkozom, nekem is van eszem, és nem 70 ezer forint (egyébként akármennyi, téged miért zavar?). A fele, amennyiért vettem. Görcsösen ne ragaszkodj butaságokhoz, kérlek. Minden mással nem felesleges próbálkozni, csak nem éri meg a próbát, ha már valami 21 éve folyamatosan bevált, ez a különbség.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
wreakz
tag
válasz Santi22 #102652 üzenetére
Igy ahogy mondod, én is ezt vallom
A sok próbálgatásból hamar összejön a bevált egér ára, és csak abból amennyit buksz a próbálgatással.
Szerintem az utóbbi pár hónapba megfordult nálam 6-8 egér mire megtaláltam a "jót" amin még kapcsolót cseréltettem illetve gripeket rendeltem hozzá.
Ezt pedig egy MM710 -ről váltás generálta, nem hogy megvettem volna a MM712-öt azt csók (Szerencsére nem hétköznapi egerek voltak ezért nem sokat búktam, sőt egyiken nyertem is ) -
nutella1
őstag
válasz Santi22 #102611 üzenetére
Elmesélek neked egy, azaz kettő esetet. Kétszer futottam bele abba a hibába korábban, hogy Razer csúcskategóriás egeret vásároltam az elmúlt években. Mindkétszer, a bal klikk használhatatlanul behalt. Teljesen. Gyakorlatilag a semmitől. Normál hétköznapi használattól. Azóta kerülöm a Razer egereket. Messziről. Ha az Asus-sal ugyanígy járnék, ugyanúgy kerülném. Remélem érted, amiről beszélek. Nem a logo a fontos. Viszont, ha a logo alatt/címén, minőségi terméket kapok, persze, hogy azt vásárolom. Hülye lennék nem azt venni. Statisztikák, grafikonok, szubjektív vélemények nem érdekelnek. Számítanak, de nem befolyásolnak. Csak a saját tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Santi22 #102643 üzenetére
A külön audio controller része szerintem anno elég jó selling point volt.
Persze az utána érkező Blackshark V2 Pro már más kávéház. Fájt a szívem eladni, de sajnos amióta a kontaktlencséről visszatértem a szemüvegre, nálam a fejhallgatók kiestek, mert nem szeretem, ahogy nyomják a szemüveg szárat.@krono. melyik hozzászólásra gondolsz pontosan?
Razer headset-ek alapból bass heavy cuccok, de a Synapse-ben elég jól be lehet állítani a hangzást, csak idő és türelem kérdése. Nekem kb. egy hétbe telt mire sikerült élvezhetővé varázsolni a Kraken hangzását. Nyilván nem lett olyan, amire egy audiofil azt mondja, hogy ez igen, de az én igényeimnek megfelelt.
@FireKeeper hát igen, a Krait és a Diamondback Chameleon voltak anno azok amikre mindig folyt a nyálam akkoriban, csak nem volt rá akkor még elég cash-em.
@koxx ennyire érezhető számodra a különbség a szimmetrikus púp (V2) és a hátrébb tolt púp (V3) valamint a 2mm-es magasság között? minden más dimenzióban szinte ugyanaz a kettő
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz Santi22 #102611 üzenetére
Ez az okfejtés azért nem helytálló, mert eleve és élből azt feltételezi, hogy az Asus Rog címen szemetet ad el. Ami, ugye nem igaz. Az, hogy túlárazott, igen. Nem a Rog logo fontos. Illetőleg a saját látókörödből indul ki a kérdés. Nyilván nem fogok parttalan témába bocsátkozni a kérdéskörrel kapcsolatban.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102576 üzenetére
Azért legalább egy 250-et illik a böngészéshez-irodázáshoz is.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102576 üzenetére
Sokkal. A polling rate jelentős mértékben befolyásolja az akkuidőt.
---------------------------------------------------------------------
(#102580) Csandi: Már megörültem, hogy megvan, mire váltom le ezt az atomhulladék Merryfair Spinelly-t, de jó az ~340-nek is. Valami nagyon durva akciót foghattál ki.
[ Szerkesztve ]
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #102326 üzenetére
specifikációk alapján jónak tűnik 3950 szenzor, omron optikai kapcsolók, porvédős enkóder, 40g alatti súly, 8k vevő a dobozban, mindez 25k aliról. egyedül a bluetooth mód hiányzik egy kicsit, de ezt melóba nem vinném.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102260 üzenetére
Kis, összehúzható szájú szütyőt lehet külön is venni.
--------------------------------------------------------
(#102261) Szellem.: "szóval nem tudok belekötni."
Az a logó...
De a lényeg kimaradt. Hogy milyen nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Santi22 #102228 üzenetére
Nekem az M2-hoz ir szazalekot is.
Kellett hozza frissiteni a dongle meg az eger firmware-et is (gyarilag RC volt mindketton), elotte konkretan osszevissza mutatta, par percenkent mindket iranyba valtozott. BT-on irja az app, hogy tedd at a sajat radiojara, akkor tud rola infokat mondani. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102219 üzenetére
Ha az egyik kézre esik, a másik meg, akkor teljesen mindegy, nem? A Razer és a Gundel párhuzam ettől függetlenül szintén erősen túlzó. Annyival nem rosszabb a VGN sem, mint amennyivel olcsóbb. Gagyibb a műanyagja, effektíve kb. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz Santi22 #102219 üzenetére
Tömegben rosszabb, még ha csak kicsivel, szoftverben borzasztó. Szenzorban a Viper jobb a maga módosított PixArt PAW3950-vel, de ember legyen aki érzi a különbséget a 3395-höz képest. A kapcsolókról hosszasan lehetne vitatkozni, én a magam részéről a Kailh GM8.0-át átlagosnak tartom, és a Viper optikai kapcsolóiért szintén nem rajongok. (Hangsúlyoznám, hogy ez én vagyok.)
Az árról nem írok, azt ismeri mindenki. Volt Razer egerem, nem véletlenül nincs most. Persze a Viper egerek legendásak, de ha a lila köd eloszlik az ember szeme elől, akkor hamar rá fog jönni, hogy nem az a csúcs, főleg nem egy Gundel Étterem... -
Zaied
addikt
válasz Santi22 #102119 üzenetére
Vettem 3 búgó edifiert(azt mondták vagy veszek egy 4-et és talán nem fog búgni, garancia erre nem terjed ki, mivel működik és csak engem zavar vagy váltsak erősítő+hangfal kombóra), annak az árából vettem. Kifutotta anno a rega io + fyne audio f301-et, ezért mondtam amit mondtam. Ha jól emlékszem 90-100 volt egy pár edifier, az f301 valami 50-60 volt, plusz lezsugáztam a regát valami külföldi webshopból, a visszaküldéses postákkal árába is van (egy hangfalnál nem kevés). Nálam elásta magát a edifier, lehet valaki pont kifogott egy jót nem vitatom.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
válasz Santi22 #102097 üzenetére
Nem tudom hogy mennyire rossz vagy jó, de azt látom hogy csak a nevekért micsoda bődületes összegeket ki kell fizetni, még akkor is, ha maga a termék nem jobb mint a tized árú noname cucc. Épp ma nézegettem a Logitech G502 X-plust a maga szerény 50-60 ezres árával és erősen elgondolkodtam hogy gyakorlatilag semmivel sem tud többet mint egy fele ilyen árú más néven forgalmazott darab! Ugyan ez a helyzet a nagy Brand nevű billentyűzetekkel is, aztán rájön az ember, hogy a Keychron, Varmilo, etc termékei köröket vernek ezekre a nagynevű áruházi csodákra. Tesztelésre két egeret is rendeltem épp evégett, igaz én kábelbarát vagyok, engem nem zavar a vezeték és joval olcsobb megoldás mint egy hasonló kaliberű vezetékmentes társa.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
senior tag
válasz Santi22 #102097 üzenetére
Igen, hangcuccok terén jók az Edifier-ek.
Gyereknek is vettem fülest, mikrofonos tehát beszélni is tud rajta, tisztább érthetőbb mint egy Nokia füles....Csandi: Igen néztem azokat is , megjegyzem előrébb veszem a sorban őket akkor. Úgyis szeptember vége felé akarok venni majd.
Megkeresem, benézek.
[ Szerkesztve ]
-
RAMyMamy
tag
válasz Santi22 #101915 üzenetére
Jo penzert a legtobb csatorna siman az egekbe emeli ezeket az elektronikai hulladekokat... Hama, Trust es tarsaik 15-20 eve is vicc kategoriak voltak, szomoru, hogy meg egyaltalan leteznek. Es meg szomorubb, hogy ennyire ismert influenszerek reklamozzak a gagyi dolgokat...
Valoszinu sokkal batrabban vesz valaki ugy egeret, hogy egy uzletnek van bemutoterme, ahol meg lehet nezni fizikai valojaban a termekeket, pl. az elobb emlitett MM. Bemesz, megfogdosol parat, ami nagyjabol jo, hazaviszed, 5-10 ezerert vilagit is meg minden, hudefasza. Egyszerubb, mint megkockaztatni kulfoldrol rendelni valami "noname" markat, amit csak kepen lattal, egy magyar teszt nincs rola es lehet meg se erkezik a csomag (valaki panaszkodott multkor itt errol, szerintem pont Pulsar eger volt), vagy ha gariztatni kell, akkor bajos.
[ Szerkesztve ]
-
4nick8
őstag
válasz Santi22 #101910 üzenetére
Nem kell tipo lenni?! Hogy hiteles legyél és elhiggyék hogy pulsart vegyenek és ne razert , logitechet, asus-t,.etc?
Azt tudod hogyezek a brandek mennyi marketing budget-el rendelkeznek és mennyien dolgoznak csak a marketing részlegen itthon?
Sokkal bonyolultabb kérdés ez. És gyári támogatás nélkül picit nehéz megugrani. És a Pulsar semmiben nem partner. -
Szellem.
nagyúr
válasz Santi22 #101905 üzenetére
Nem vagyok a Pulsarral üzleti kapcsolatban. Nem tudom mennyi diszkontot ad mint viszonteladónak, de lehet az árakat a magyar piacra szabni bizonyos mértékben. Csak hajlandóság kell rá. Oké, nem vagyunk nagy piac, ez tiszta sor. Tapasztalatból mondom, ki lehet harcolni jó árat a gyártótól, és lehet kisebb nyereséggel is dolgozni ha be akarunk vezetni egy terméket.
-
Szellem.
nagyúr
válasz Santi22 #101902 üzenetére
Ez azért nem feltétlen igaz, mert elég sokan megveszik a túlárazott Logitech és Razer egereket, termékeket itthon. Honnan tudom? Mert van szerencsém ismerni az emag és MM két emberét, akik viszont látják a reális eladásokat (amiben nincs benne a visszaküldések száma).
Pedig jelen esetben elmondható, hogy Logitech ide vagy oda, de a Pulsar egerei jobbak. Csak nem ismerik őket.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Santi22 #101849 üzenetére
Most ezen gondolkoztam épp:
Ami Asus mellett szól: Aimpoint szenzor, más kapcsolók és főleg cserélhetőek, jó vezetékes kapcsolat, nagyobb, pontosabb akkuidő és összeszerelési minőségben jobb mint a Glorious, jó akkuidő.
Hátrány lehet: a 79 gramm, de 80-og jó vagyok, felette már nekem tégla és nem kényelmes, plus az Armoury crateAmi a Glorious mellett szól: A számomra tökéletes forma, jó szenzor bár kritikán aluli a cpi devációja, az optikai kapcsoló nagyon faszák és nagyon reszponzívak, plusz a talpai és a kábelek zseniálisak.
Hátránya: Glorious Core szoftver, a műanyagja tejfölös dobozhangú, nem jó akkuidő -
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #101596 üzenetére
igen, ez a VGN-nek nagyon nem megy, de kínában valamiért ez a divat hogy ilyen almárkákat hoznak létre. tényleg a Lamzu kb az egyetlen kínai brand szerintem akik tényleg tudnak brandet építeni, még ha a nevezéktan nem is teljesen egy tematikára épül rá, de azért a dizájn harmónia elég egységes.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #101596 üzenetére
Ha optikai kapcsolós és 40 gramm feletti lesz, sírni fogok.
A legflessebb alja amúgy még mindig a Lamzunak van.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #101481 üzenetére
Akkor lesznek igazán megigazulva, amikor megkapják az első utánvétes téglaport, mert még egy számlaszámuk sem lesz, amin elindulhatnának.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #101309 üzenetére
Erre értettem a már értékelhetőt, de azért nem dominálót.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #101199 üzenetére
Nem annyira ritka a kontraproduktív mazochista hajlam.
-----------------------------------------------------------------
(#101205) viperabácsi: Én speciel rühellem az optikai kapcsolókat, szóval az nálam csak hátrány : >, de az Endgame Gear minőségileg elég sokat bizonyított az elmúlt években, viszont ha az M3 tetszik a legjobban, akkor vedd azt, érted.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
válasz Santi22 #101199 üzenetére
Van most nálam egy Basilisk V3 x hyperspeed. Az egy tégla a Skoll mini-hez képest méretben és súlyban. Csináltam jó pár tesztet, hogy melyikkel tudok pontosabban célozni és 1%-n belül van a pontosságom mindkét egérrel azonos beállítások mellet, de valahogy a nehezebb egeret stabilabnak érzem.
Amúgy az előttem szólohoz kapcsolódva én is a 60-70 gramra szavazok érzetre.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest