-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #97943 üzenetére
számít, meg sztem van annyi intelligencia ezekben hogy a jelszintet is szabályozzák, szóval gyorsabban is fog merülni ha távolabb van a vevő. nem véletlen szokták hozzá adni a toldót.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
PROTRON
addikt
A LOGI a frissen szerzett G915 billzetem esetén csak akkor garantálja a "lightspeed" 1ms válaszidőt, ha a dongle ott van a kábel végén 50 cm-en belül a billzettől...nesze neked wireless.
Mondjuk egér esetén persze még így is van értelme a wirelességnek akiknél zavaró a kábel maga.
[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Santi22
aktív tag
Mindhármótoknak köszi, ezért magamra nyomom a választ, hogy ebből ne legyen vita.
Akkor ha jól értem érdemes közelebb hozni és a kábel, meg a toldóadapterek semmit nem rontanak a dolgon, mert hát ezért adják hozzá
.
Én igazából emiatt kérdezem amúgy, mert ebben az esetben PC -> USB-A to C -> C-C kábel -> USB C to A -> A dongle a felállás így és hogy úgymond nem kicsit sok a közbenső "zavaró tényező" amin keresztül megy a dolog?
Vagy az égvilágon semmit nem számít, hogy mennyi adapteren meg kábelen csatlakozik a dongle a PC-hez, csak kizárólag a dongle - egér távolság a fontos?[ Szerkesztve ]
-
PROTRON
addikt
válasz Santi22 #97950 üzenetére
De akkor nem lenne egyszerűbb szerezni egy USB A to USB A kábelből olyat amibe egyből betudod dugni a dongle-t? Csak a saját dolgot megkönnyítése végett, akkor is ha ez már nem gyári kábel...
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #97950 üzenetére
annyi kontakt még semmit nem ront a jelen. azért szokták így adni, type C kábellel és leszedhető dongle-el, hogy töltésnél elég legyen lehúzni a dongle-t és rádugni az egeret.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
-
válasz Santi22 #98226 üzenetére
Ez a legtöbb nem egypálcás atomhulladék egérre ugyanúgy igaz az elmúlt ~15 évben, szóval nem egy világrengető a marketingje.
Vajon ezért nem raknak rá ennyi pénzért még rendes teflont sem? Mindenesetre ez inkább arról szólhat, hogy kicsi, és emiatt könnyű hordozni (bár akkor meg miért ilyen dög nehéz), nem?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Celithrandi
addikt
válasz Santi22 #98431 üzenetére
nem lehet nagy lutri az sem ha nem hazudnak, akkor tudod hogy milyen szenzor,. milyen kapcsoló van benne és milyen nehéz. Innentől már szerintem kb az a érdekes, hogy milyen program van hozzá és be tudod e állítani benne amit szeretnél. Én most küldtem vissza alzának 50-60ezres egereket mert semmi extrát nem tudtak azon kívül hogy könnyűek voltak. Ez alapján én a deepet lazán megvenném [link]
Kár hogy nincs az űrlényboltban[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Evil Snowman
őstag
válasz Santi22 #98413 üzenetére
és @Synthwave köszönöm a válaszokat. A méret adott, mini kicsi lenne nekem a sima az kb 1:1-ben olyan mint a V2 Pro. Súly nem számít, irodai tili-tolira lesz, HC gazingre marad a V2 Pro. Ugyanakkor nincs fehérben a sima M3 csak a Mini.
Még lamentálok rajta egy darabig.
Titkon bízom benne, hogy az új Synapse lesz macOS-re és akkor megoldódna minden problémám; merthogy már heggesztik a srácok:
https://www.razer.com/eu-en/synapse-new
-
Arphox
tag
válasz Santi22 #98552 üzenetére
> Mit kell ahhoz csinálni, hogy tönkrevágj egy egeret?
Nem tudom .
Én csak annyit csináltam, hogy minden egeremet napi kb. 15 órát használtam minden nap normál módon, soha nem ütöttem/dobáltam/stb.. Jöttek ki sorban a szériahibák mindkét egértípusnál pár hónap után. ¯\_(ツ)_/¯A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
válasz Santi22 #98597 üzenetére
Persze az is lehet, hogy nem olyan embert kell de facto sztenderdnek venni, aki minden reggel hobbiból telehányja az egerét, és még jól meg is csürüszköli benne.
Itt miért nem néz ki így semmi, még csak közelítőleg sem? Pedig minden vagyok, csak pedáns nem.
Ennyi erővel ne vegyünk teli burkolatost sem, mert ha telelapátolod fossal, akkor tiszta fos lesz.
Nincs abban semmi furcsa, hogy ha igénytelen vagy, akkor a cuccaid is igénytelenül fognak kinézni, ennek semmi köze a termékhez.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
dqdb
nagyúr
válasz Santi22 #98614 üzenetére
Az LTT Stormbreaker review-ja volt ilyen.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
válasz Santi22 #98605 üzenetére
Számtalanszor vettem már ilyet használtan, de soha nem egy merő mocskot kaptam.
Csak meg kell válogatni az üzleti partnereket. Olyanra elvből sem írok rá, aki pöcegödröt árul egér helyett, függetlenül attól, hogy mennyiért adja. Ha nem vagy szuperigénytelen, a lukacsos egered sem fog így kinézni. Ha meg az vagy, vehetsz teli borítással bármit, az is pont ugyanilyen redvás lesz.
Kíváncsiságképp megnéztem közelebbről a 3,5 hónapja mainelt HTX-et. Nyoma sincs ilyen lerakódásoknak, az egyetlen, amibe bele lehetne kötni, az a két oldalgomb körül van, de ott is csak azért, mert gripek vannak rajtuk, és a peremükön látszódik a használat. Egyszer sem volt takarítva.
-------------------------------------------------------------------
(#98608) Yodamest: Biztos, hogy bejáratódik. A friss teflonnak kell némi használat, hogy elérje az optimális csúszását.
-------------------------------------------------------------------
(#98618) h1mpi: "Értem, amit mondasz és igazad is van. "De mégsem érted teljesen. Nem kell sehová menni senkivel, mindössze egy pontos kézméret és fogási stílus kell hozzászólás formájában. Már csak ennyi alapján felejtős vödörbe lehet dobálni a piaci kínálat egy igen tekintélyes részét (könnyen lehet, hogy beleértve a V2 Prót ÉS a GPX-et).
-
nagyúr
válasz Santi22 #98655 üzenetére
A Basilisk az, ami eddigi tapasztalataim szerint fogásra jó lehet, és a formája is tetszik.
A lyuggatott hátsó nekem nemgyerebe, kinézetre sem, és amiket Mediamarktban fogdostam, azok úgy sem nyerték el a tetszésemet.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Santi22 #98713 üzenetére
Megértem csak azt sem értitek meg, hogy minden ember más és más és pont ezért van ennyi féle egér is többek között. Mivel nem versenysportra kell, a Tyon is azért lesz cserélve mert x év után a gomb néha duplázik (random, fene tudja mi hozza elő) és semmi bajom nem volt eddig sem a súlyával sem a formájával nem értem miért kell hülyének titulálni azt aki ilyet szeretne. El lehetne intézni egy oké neked ilyen kell sajnos ebben nincs tapasztalatunk próbálkozz, nem lehülyézni hogy miért nem jó neki a "sablon" vonal.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Santi22 #98815 üzenetére
nem fizet előre, még belföldön is csak utánvételesen rendel mindent
egyrészt "why?", másrészt ezt még megértem ha nagyobb összegű termékről van szó, de az ilyen párszáz forintos mikrokapcsolóknál nem mindegy? még ha esetleg át is vernének nem buksz nagyon, másrészt eddig nekem pozitív tapasztalataim vannak az ali support-al, azon kevés esetekben amikor probléma volt a termékkel (sérült, átverés) minden esetben kártalanítva lettem.
sokan nincsenek tisztában az adó, vám meg mindenféle egyéb költséggel, hogy a 10ezerre kiírt cucc mennyibe fog kerülni ténylegesen
ez mondjuk legit, de minimális utánajárással azért kideríthető. és itt is, a pár száz/pár ezer forintos apróságokra tuti nem jön rá semmi.
nem vagyok vele tisztában hogy működik
mint akármelyik webshop. berakod a kosárba, kifizeted, megkapod. ha Erste-s vagy, és használod a moneyback programot akkor még le is jön az árból pár százalék (ha az erste-s kártyáddal fizetsz). amire esetleg figyelni érdemes, azok a különböző shipping módok meg hogy melyik seller hogy szállít - az ideális ha úgy tudod összeválogatni a dolgokat hogy ugyanolyan shipping method-al jöjjön, akár kombinált csomagként, és legjobb ha van 15-napos garantált shipping opció, az jellemzően tényleg megjön 2 héten belül. sajnos ez nem mindig lehetséges, ha olyan cuccot veszel aminél nincs ilyen shipping opció.
ami sajnos már nem olyan jó mint pár éve, hogy kevesebb a free shipping-es termék, és sokszor előfordul hogy a párszáz forintos cuccokat csak olyan helyről tudod venni ahol már az árukkal összevethető (néha akár drágább) maga a shipping mint a termék. illetve ha esetleg intézni valód van velük, akkor a ticket feladáshoz és kommunikációhoz angol nyelvtudás azért kell. bár sokszor az árusok angolja is elég basic, google fordítós.én kb 5 éve használom aktívan az alit, főleg elektronikai és kerékpáros cuccokat vettem onnan (mindent összeadva az évek alatt nem is kis összegben), és összességében pozitív a tapasztalatom. nyilván az internet íratlan szabálya itt is érvényes miszerint "ha valami túl szép hogy igaz legyen, az valószínűleg nem igaz" szóval ami esetleg ismert brand, vagy túl jó ajánlat és gyanúsan olcsó, ott valszeg átverés van
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
válasz Santi22 #99215 üzenetére
Jol van Urak!
Koszonom, hogy mindenki megmondta, hogy mit meg hogy, de en megsem akarom. Ez van. En alapvetoen vezetekes egeret akartam, nem a technologiai kerdesek miatt, tudom, hogy jo ez mar wireless. Ha ez lett volna a kerdes, akkor mar reg a G305-ot hasznaltam volna a G102-m helyett.
De majd kiprobalom. Egyelore sokkal nagyobb a baj azzal, hogy meg mindig nem ez a legkenyelmesebb eger szamomra...|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
-
Csandi
őstag
válasz Santi22 #99905 üzenetére
Logitech és Razer azért már elééég régóta árul vezetéknélküli egereket, és eleinte csak náluk volt jó a technológia is rá.
De igen ultralightba nincsenek ott.
Zowie nálam fell off, féltégla súly, drága, elavult és nem a mai piac igényeknek megfelelő. Akkor inkább Xlite v3 vagy DAV v3 Pro ha ergo egér.
Xtrfy-al nincs baj ja. -
-
válasz Santi22 #99991 üzenetére
De billnél is feláldozod a minőségi kupakokat, ha meg még magyar is kell, akkor pláne. De legalább van valami, ami a perifériás látómezőből folyatja a szemed.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kutya topik
- PR-Telecom
- Formula-1
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest