- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
a DBvel csak a driver a macerás egy esetben:
ha mondjuk ventrit használsz akkor nem tudod bindelni az egérre a gombot, csak a régebbi (6.00) driverrel, persze a 3Ghez nem biztos, hogy van olyan
az enyém már elég öreg, 1 exactmatot meg egy pár garnitúra skatezet már elkoptattam veleE30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Jo estet!
Sajnos ugy nez ki nyugdijazni kenyszerulok a Diamondbackem. Hiaba szedem szet es mosom at a mechanikat fektisztitoval, a gorgoje es a gombja mar nem mukodik ugy mint ahogy regen tette. Mit lenne erdemes venni helyette? Elsosorban 3D CAD-re lesz hasznalva, kacerkodom a radios verzioval, felteve ha linuxon is eletre keltheto es nem eszi meg az elemet 2 het alatt. Meretre hasonlo lenne a jo, de a nagyobb sem lenne problema.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz eastsider #26764 üzenetére
En most rendeltem a Diamondback helyett. Kivancsi leszek a meretere.
Megkerdezhetem hol talaltal 10k alatt? Nekem 30 font lett eddig a vege, de nagyon gondolkodom a +3 ev gar vasarlasan 8 fontert. USAbol lett volna 58sud, de az tobb mint 13 a jelenlegi arfolyamon.E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Megjott az MX Anywhere-em.
Letezik hasonlo aru, tudasu, formaju csak nagyobb (Diamondback) meretu eger?
Lehetoleg szimmetrikus, valahogy az MX Performance kicsit elbizonytalanit. Soha nem volt asszeimetrikus egerem. Csak Logitechet erdemes nezni?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz sirszevenap #26924 üzenetére
Kb 1 hete en is ezen toprengek...
Esetleg a Logitech M510-rol mik a velemenyek? Tudasban mennyivel kevesebb, mint az Anywhere? Nem hiszem, hogy meg fogom tudni szokni annak a meretet.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz jaffa 2843 #26941 üzenetére
Ez jo, ezt meg en is megfontolom az M510-zel szemben. A Diamondbacket nagyon szerettem, ez eleg hasonlonak tunik.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Vajon ez hamis? Vagy tenyleg csak a csomagolasa hianyzik?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz Motion_Blur #27005 üzenetére
A Performance-on is olyan a gorgo, mint az Anywhere-en? Vagy a normal button 3?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
Mivel jelenleg nincs olyan wireless eger, ami megfelelne a kriteriumaimnak (talan az M510 lenne ilyen, de nem vagyok biztos benne, hogy eleg nagy e meretre), igy marad a kabeles verzio. Melyik allna kozelebb a Diamondbackhez?
Big Salmosa, Deathadder, Kana
Esetleg jobb vetel?[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz soldi3r #27017 üzenetére
Eleg sok problemat talalni ezzel az SS Kana verzios egerrel. Nem szeretnek az Anywhere utan erre is ralepni, igy biztosra mennek. A WMO 1.1-et a mai napig hasznalom a cegnel. Esetleg az IME 3.0 (ebbol van SS verzio is, ez miben mas?)vagy a regebbi Deathadder kozul melyik lenne megbizhatobb?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz jaffa 2843 #27027 üzenetére
A Salmosat kilottem, nekem az szerintem rovid lenne. Az egyik (DA) 127x70x44mm,105g, a masik (MIE) 132x69x43,103g. Sot, nekem formara is hasolno.
(#27026) Narakh, Nemhiszem, hogy CAD-nel ez nekem okozna problemat, vagy tevedek?
(#27028) ZeroDK, Ertem, koszonom, tehat a bele ugyanaz.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz Narakh #27032 üzenetére
Mar ertem. Ez igazabol a Diamondbackel es a WMO-val sem volt gond, mindkettovel megtalaltam a kozos nevezot. A lenyeg, hogy ne tevesszen, ne masszon, ugy mukodjon, ahogy pl a Diamondback tette 8 evig.
Egyebkent egy szinten 8 eves Exactmat lesz alatta, ha ez szamit.E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz jaffa 2843 #27049 üzenetére
Nincs szuksegem a 2 oldalso gombra, sokszor csak zavar rajzolas kozben.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz tvamos #27431 üzenetére
1000sek az kb 93gbp, abbol kijon egy 3dconnexion.
De szerintem nem napi hasznalatra nem kifizetodo, napi 8 oraban jon ki a haszna igazan.(#27429) [oWn]f4te, Amiket felsoroltal, az modellezo program, ott elhiszem, hogy bevallt, igazabol oda valo.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Koszonom! Ha talalok kicsit jobb aron valoszinuleg beszerzek egyet.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz Superhun #27502 üzenetére
En is utana jartam, amikor megvettem az Anywheret. Igaz, nem mai bejegyzes, de csak hasonlot olvasni roluk a neten.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Hello! Sajnos nem tudom megszokni a DA-t. Sokat emelgetem es nincs amiben megakadjon a kisujjam. Igy nezegetem az MX518-akat, de a G400/s lenyegesen olcsobb. A 2 utobbi kozul van rossz dontes? Illetve van lenyegi kulonbseg a ketto kozott?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz chosa91 #30486 üzenetére
Nekem peldaul keskeny a DA es nem tudom kisujjal fogni, mert az lecsuszik rola. Ha a mellette levovel fogom, akkor pedig nem tudom hasznalni a kozepso gombot, mert keves az ujjam
Megrendeltem a G400s-t, igaz, nem azt amit mutattam, mert bejott egy Best Offer egy uj, dobozosra. A koreai verzio egyebkent nekem azert nem jo, mert nalunk biztosan megvamoljak es varni is kell ra, ez pedig hetfon vagy legkesobb kedden itt lesz.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest