Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz Roland861010 #103899 üzenetére
Nem tudom, gondolom könnyebb, jobb a szenzor, a gombok, vagy még jobban meg van tervezve valami, szerintem ilyesmi lehet. Most számomra egy feleennyibe kerülő egér is jobb, mint bármilyen, amit eddig használtam, de gondolom annak, aki komolyan játszik, számítanak ezek az apróságok is. És ha most ez tényleg egy DeathAdder v3 Pro koppintás, annak is mondjuk egy 10e-essel olcsóbb a bolti ára, gondolom a hardver megéri ebben. De ehelyett én előbb vennék féláron akcióban DAv3-at, ennyi én egérre már nem költenék.
-
Tin
veterán
Csak hogy nevet adjunk neki, erről van szó? Akkor ez egy DeathAdder v3 Pro koppintás csúcs hardverrel?
-
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #103896 üzenetére
Ja hát volt 3 csúszás a gyártás miatt. Ha már maxgamingen raktárra kerül akkor nincs gond, amúgy a fekete szín már elérhető csak a többivel van fennakadás.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #103893 üzenetére
Mert ez egy olyan formát és méretet visz tovább ami jelen pillanatban más gyártónál nincs. A dav3 pro volt nagyjából az etalon, most ezt megkapjuk csúcs hardverrel 50g alatt.
-
dqdb
nagyúr
válasz Roland861010 #103893 üzenetére
Egyszerű: normál kereskedelmi termékként mindenképpen megjelenő termékek esetében van aki szeret early adopter lenni, és ezért bevállalja a csúszást és szívást. cserébe sokszor alacsonyabb áron jut hozzá a cuccokhoz, és van, aki a nyugit szereti és kivár. Persze terméktől, hangulattól is függhet, hogy melyik kategóriába szeretsz tartozni.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Zaied #103842 üzenetére
Az.
Szerintem el is engedem egy időre ezt a topikot megint. Fárasztó ám leírni több százszor ugyanazt, mindezt ingyen és bérmentve, pusztán jófejségből, hogy aztán időről időre menjen a pultból kikapkodás a nagy semmin, by random ofc.
Hasznosabban vagy szórakoztatóbb módon is el tudom tölteni az időt, főleg, hogy a COVID óta nagy itt az öröm, mert alsó hangon napi 10-14, de van, hogy 16 órában folyamatosan, megállás nélkül tépik az agyamat, de olyan szinten, hogy 2,5 év alatt szó szerint megőszültem.
Kinek kell ez?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ityam
őstag
válasz Zaied #103843 üzenetére
a wirelesseknek nem néztem jobban utána mert az nem szimpi nekem. a vezetékeseket youtubeon meghallgatva mind szokványos hangos kattogós egér
"mostanid kifejezetten hangos én úgy tudom, valószínű bármelyik halkabb lesz ezek közül."
árúkeresőn olvastam hogy valakinek ez nem csendes. maradjunk abban hogy nekem a mostanim csendes. ilyesmit szeretnék.
összehasonlítás normál egér vs csendes egér:
[link]ez az egér
Felkeltette a figyelmem, de nem találtam meg magyar webshopban.Amazonról nem akarnám ennyiért megrendelni. valakinek van tippje hogy idehaza normális áron beszerezhető?
Más tényleg csendes egér pitt esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz kalozhun100 #103887 üzenetére
Mekkora a kezed(centiméterben) és hogyan fogod az egeret?
Általánosságban jók a Keychron egerek. -
kalozhun100
őstag
Sziasztok szeretnék fejlődni egér terén is. Most rendelek a Keychrontól billentyűzetet, és gondoltam akkor berendelek egy egeret is. Ha már vezeték nélküli a bill is akkor miért ne lehetne az egér is az. Steelseries Kana v2-meg valami cooler masterem volt. Kana v2őt nagyon szerettem, csak mindig eldobálta a windows és idegesített, cooler mastert meg úgy kaptam. Elég nagy kezem van. Melyik Keychron lenne ideális? Szenzorja milyen ezeknek?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
dqdb
nagyúr
Igen. Meglepett, hogy tiltva, mint billentyűzetes vonalon mindenhol, de ők tudják. A fogás majd kiderül, a magnéziummal nem volt problémám hideg érzet terén (alumíniummal csuklótámasz terén igen, igaz, azt nem is terveztem használni, csak ha már a készlet része volt, akkor kipróbáltam, hogy tényleg olyan rossz-e, mint amennyire sejtem, hogy rossz lesz, és tényleg olyan rossz volt).
-----------------
A WLmouse közben billentyűzettel is jön, a maga kategóriájában egyedi a forged CF házzal, de továbbra is erősíti azt a vonalat, hogy amelyik cég tud jó egeret gyártani, az billentyűzetek terén a jótól igencsak messze van.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
MODERÁTOR
A többi cuccot is csak akkor küldik ha minden raktáron van? én is nagyon nézegetem a lila-zöld sword x-et, de 2 dolog is visszatart. A széjjel lyuggatott magnézium burkolat és a 123mm-es hossz. A storm is nagyon csúszós és hideg érzetű volt.
-
dqdb
nagyúr
Kíváncsi vagyok, hogy a Maxgaminghez mikor jut el a cucc. Mivel nekem nem sürgős, ezért ott adtam le a megrendelést kihasználva azt, hogy nincsen náluk szabály arra, hogy nem lehet az előrendelést más termékekkel keverni. Így aztán beugrott még pár dolog a kosárba billentyűzetekhez és "véletlenül" egy lila-zöld WLMouse is beleesett.
még ki sem küldték rendesen az első pár kört, de a következő karbonegeret is árulják vígan
PR-ból ismét elhasalt a cég. Oké, hogy az egyik nem hátráltatja a másikat ebben a formában, de eléggé keserű szájízt hagy az előrendelőkben, és nagy esély van rá, hogy az ilyen apróságnak tűnő lépések visszaütnek, és sokan a következő terméknél nem lesznek már ott.[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
MODERÁTOR
válasz Woodcutt3R #103758 üzenetére
@everyone
Max CF shipping estimates: Received confirmation we should have fulfillment starting right around that December 5th mark for these colorways: PlatinumNachoWhzy Platinum and Nacho will ship from our USA warehouse, Whzy will ship out direct from China (for this first batch) I say *around ***Dec 5th, just to account for any possible delays in shipping/customs
Na akkor így a nov 24-es készlet élesítés is elmarad maxgamingen, kezd tele lenni a hócipőm ezzel a céggel...még ki sem küldték rendesen az első pár kört, de a következő karbonegeret is árulják vígan
-
MODERÁTOR
válasz Roland861010 #103881 üzenetére
Annyit igen.
-
Roland861010
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Woodcutt3R #103878 üzenetére
Ez még még final product előtti cucc ahogy elnézem.
-
FireKeeper
nagyúr
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Xiaomi Mi Dual Mode Wireless Silent Mouse-t használok: [link]
Egyetlen bajom van vele, hogy kicsi. Tudnátok ajánlani olyan egeret, ami kb. ugyanezt tudja, de méretre nagyobb?
Elvárt paraméterek:
- vezeték nélküli (lehetőleg legalább két móddal: Bt és 2.4 Ghz)
- halk
- legyen meg oladalt a két gomb
- jobbkezes
Amit nézegettem: Logitech M650 L [link], Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed [link]Illetve olyan kérdésem lenne, hogy kínai oldalon (Ali gyorsvonata) találtam olyat, hogy a kínai változatok nem kompatibilisek a szoftverrel, illetve a gombok nem programozhatóak. Ezek akkor nem eredetiek, vagy ez valami belső szabályozás miatt van így?
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Mephike
őstag
Beast X Max
Sensor: PAW 3950 HS. -
4nick8
őstag
válasz Mephike #103867 üzenetére
Mindkettőben 3395 van. A Beast X 8K-ban is.
Alak más. Az Akitsu gyakorlatilag megegyezik a Finalmouse alakjával ami egyik legjobb ambi alak. de persze ez véleményes.
Akitsu carbon kevésbé érzed hidegnek.
Akitsunak jobb a receiver-e mivel van rajta kijelző.NEm egyszerű a kérdés.
-
Mephike
őstag
Én biztos a Beastet venném, ha ilyen típusú egérre vágynék.
A Beastben újabb szenzor van.
Nem tudom, hogy a Custom Dragon Claw Micro-switch milyen az Akitsu-ban, de a Beastben ott van az Omron kapcsolója, amit én nagyon szeretek, sőt a top3 kapcsolók egyike nálam. Ha meg nem szereted ott a TTC Nihil mint másik opció.
Forma és tömeg hasonló.
A Beast megjelenése (ez itt nagyon szubjektív) nekem sokkal jobban bejön, mint az Akitsu alján az a szitakötő. A színválasztékról ne is beszéljünk.
Max ha fixen tudnám, hogy a Beast anyaga nem jön be, akkor mondanám, hogy Akitsu-t megnézem. De nem volt gondom vele. Szóval én biztos a WLMOUSE-t venném le a polcról. -
ityam
őstag
válasz Zaied #103843 üzenetére
köszönöm szépen megsasolom őket.
Árúkeresőn én is olvasom erről az egérről amim van hogy egyesek szerint hangos. Hát a normál egérhez képest csendes,nincs az a kattanáshang csak egy kis tompa kattintáskor.
Próbálok valahol élőben sasolni a felsoroltakból, aztán meghallgatom, megtapizgatom -
Pug
veterán
Akitsu vagy Beast X?
Melyiket inkább?
-
Tin
veterán
válasz Santi22 #103859 üzenetére
Akkor hülye vagyok, azt hittem, hogy az ergonomikus egér az, aminek ilyen hüvelykujj támasza meg emelt háta van, de akkor az ergo annyi, hogy nem szimmetrikus?
#103858 koxx: a kicsi egerektől előjön a kéztő alagút szindrómám. Csak a legnagyobb egerek jöttek be eddig. Persze mivel nem vagyok gamer, az is lehet, hogy totál sz.rul használom az egeret játékban
-
Tin
veterán
válasz Szellem. #103857 üzenetére
Köszi, akkor fejben tartom. Bár még várok vele, mert az "igazi" Black Friday elvileg jövő pénteken van, de már mindenki többhetes akciókat tart, és összevissza áraz még közben is. Én ilyenkor szoktam feltölteni a tartalékokat, idén mindkét bontatlant ki kellett bontanom. A fiamnak pl. húsvétra tök jó lesz a G305, de az most ennyi. Valahol kell legyen egy csomó teflon talpam, majd felturbózom vele.
-
Tin
veterán
válasz Santi22 #103855 üzenetére
Most nem ergo kell, az van amúgy is.
Szeretnék kipróbálni egy ilyen fórumos ajánlásos könnyű wireless gamer egeret, játékra. Ritkán játszom, most egy vezetékes DA3.5-öt használok rá, nagy a kezem, méretben ez a jó. Múltkor a Pulsar Xlite v3 Large-ot ajánlották nekem, csak gondoltam megkérdezem, hogy még mindig az az ajánlott-e, illetve esetleg valami más ebben az árkategóriában. Maxgamingről rendelném, szóval onnan valami. Fogás leginkább fingertip.
-
Tin
veterán
válasz Santi22 #103853 üzenetére
Simán, asszony mondta vegyek neki valami vezeték nélküli egeret, mert a mostanit nagyon utálja (valami régi Microsoft egér, amit iyen BF akcióban lőttem), hát mondom simán behúzok neki egy ilyet, ennyiért gyakorlatilag az alapnál éppen 1 fokkal jobb egereket kapni. Meg szerintem rendelek még egyet mindjárt tartalékba.
Na és a második kérdésemre mit mondanál/tok?
-
hemaka
nagyúr
válasz FireKeeper #103849 üzenetére
Csak az eger meg a tyukbel, ennyi volt a csomiban. 10k-ert nem vartam nagy koritest.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Oposszum
tag
válasz hemaka #103845 üzenetére
Nekem is megjött már pár napja, bár nekem van egy R1 SE is, de 10k ért nem tudtam ellenállni és nem bántam meg. Sokkal jobb a sima R1, nekem nem hiányzik a coating, mondom ezt úgy, hogy van több Endgame Gear egerem amiken nagyon jó a coating. Nekem már megvolt a software a másik miatt, köszi hogy írtad a webes verziót nem is figyeltem hogy van már az is. Szerintem ennyi pénzért best buy ez az egér.
-
Pug
veterán
Nah, a Razer Viper 3 Hyperspeed mint egér tetszik (könnyebb, jobban siklik stb mint a G305).
De anyagminőség, összeszerelés, háááát nagyon nem, ennél a G305 jóval minőségibb érzést ad, pedig hát na, az se egy matyóhimzés...Szóval ez megy vissza.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
hemaka
nagyúr
Megjött az olcsó vxe r1 a notihoz, teljesen jó, kicsit fura, hogy nincs rajta bevonat, de nem igazán zavar, ráadásul olcsó volt, mit fintorogjak ilyenek miatt.
Külön piros pont, hogy semmilyen ótvaros szoftvert nem kell telepíteni, csak weben beállítom és kész. FK2 van a PC-hez, kényelmes ez is, bár ránézésre is egyforma kb. a két egér.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Zaied
addikt
válasz ityam #103816 üzenetére
ASUS TUF Gaming M4 Air
Xtrfy M42
Xtrfy MZ1
Endgame Gear XM1r (ez talán a leghangosabb)
Zaopin Z1 Pro
Keychron M4Halk egér nem nagyon lesz, viszont kapcsoló cserével megoldható a probléma. A mostanid kifejezetten hangos én úgy tudom, valószínű bármelyik halkabb lesz ezek közül.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz philoxenia #103830 üzenetére
Mostanában elég nagy feszültségek uralkodnak itt úgy látom
-
sittes79
addikt
-
sittes79
addikt
válasz formula01 #103836 üzenetére
Vagy paypal, ha barmi gond van a paypal nem szarozik es kuldi a penzt. Eddig csak jo tapasztalatom van ilyen teren.
Mas:
BF wlmouse es droppoltak az uj szinek is sword x-re.
🌟 Black Friday Event: 48 Hours of Deals!
Our exciting Black Friday event is just around the corner, bringing you unbeatable offers:
1️⃣ Flash Sale – Limited to 6 Units: Flash Sale – Limited to 6 Units:
We’ll release 1 mouse every hour for just $9.90!
Starting November 29 at the following times (Beijing Time):
•7:00 PM
•8:00 PM
•9:00 PM
•10:00 PM
•11:00 PM
•12:00 AM
2️⃣ Mousepad Free Shipping: We’ve upgraded our mousepad packaging! Order a mousepad on Black Friday and enjoy free shipping on your purchase.
3️⃣ Sword X New Colors: Our new Sword X colors launch on November 22, and they’ll be available with an exclusive 15% Black Friday discount. Don’t miss this chance to grab the latest designs!
4️⃣ Special Discounts: Enjoy 10% off on the Beast X TTC version and Beast X Mini during Black Friday.
Thank you once again for being a part of the WLMOUSE journey. We wish you a Happy Thanksgiving and happy shopping during our Black Friday event!
– The WLMOUSE Team
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
Revoluton tudsz generálni internetes vásárlásokhoz egyszer használatos virtuális bankkártyát. Ha másért nem, már ezért megéri megcsinálni, kevésbé kell parázni azon, hogy meg merd-e adni a kártya adataid xy oldalon.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Atla
senior tag
Sziasztok!
Pulsar egeret honnan érdemes rendelni?
Hivatalos oldalon Xlite v3 88.82 dollárra jönne ki szállítással együtt.
Merjem-e megadni a bankártya adatokat,illetve ékezetes név cím használjak-e? Ö Á betűkre gondolok. -
Tin
veterán
válasz philoxenia #103830 üzenetére
Ja de bocs, elkezdtem válaszolgatni az előtted szólóknak, és most jutottam el hozzád, de akkor hagyom a továbbiakban.
Mentségemre legyen mondva, előre szóltam a modis topikban -
Tin
veterán
válasz RAMyMamy #103828 üzenetére
Nem a te stílusodra, hanem úgy általában a topikban tapasztalhatóra. A legtöbb "milyet...?" szaktopikban segítőkészek, van, ahol nagyon, itt viszont sajnos sokszor úgy érzem, hogy fogalmazzak szépen, hogy na, egyesek bunkók mint az állat. De olyan bunkók, amiért az életben az eladót kivenném a pult mögül. És így kérdezel, aztán ha nem bólogatsz mellé, hanem esetleg visszakérdezel, olyan helyzetben találod magad, amitől csak pislogsz, hogy miért kapod ezt, és ki a frusztrált.
Erről beszélek, nem a Logitechről. Tudom, hogy nehéz a stílusom, így hatszor visszaolvasom, hogy miben voltam esetleg én bunkó, de most már olvasgatom a topikot egy ideje, és nem csak belém állnak bele páran, hanem kb. mindenkibe, és ezt akartam szóvá tenni.
Ez nem ellened vagy XY konkrét valaki ellen van, ez inkább csak egyfajta szokásnak tűnik itt, hogy a "szakértők" levezethetik a feszkót a látogatókon. Én is szívesen rugdalnék hobbiból másokat, mert kényelmes, csak hát már nem tinédzserek vagyunk, és erre való a sport.
Logitechet meg az első pillanattól értem, eleve azért jöttem ide, mert hallgattam valakire a billentyűzet topikban, hogy Logitechet ne, és fel akartam mérni, hogy akkor mit igen. De amúgy a vicc, hogy egeret akartam vennit, amit meg azóta nem tudtam, merthogy egy idő után már inkább nem kérdeztem, a konfrontációt elkerülendő.
-
Tin
veterán
válasz Mephike #103827 üzenetére
Persze, hogy lesarkítom, anélkül nehéz beszélgetni, hiszen akkor két perc alatt kompromisszumra jutunk, és pont a lényeg veszik el, márpedig hogy milyen érzés marad az emberben. Igen, nehéz türelmesnek lenni, és mindenki hibázik, de valahogy itt úgy érzem, hogy kicsit néha sportot űznek abból, hogy segítség helyett odakaffantás van. És kérlek ne maszatoljuk el ezt is, mert akkor olyan, mintha nem lehetne más véleményem.
Igen, nehéz az ajánlás, de miért nehéz azt mondani, hogy ha jobbat akarsz, az zsebbe nyúlós és ez, amúgy meg nyugodtan vegyél bármilyen, de számíts rá, hogy a garanciaidő vége után kuka lesz. A Loginak pl. számtalan olyan egere van, ami másnak egyszerűen nincs, ezért nem lehet kikerülni őket. Nem mindenki CS-ezik a gépen, ugyanúgy lehet szempont a sok gomb, vízszintes görgő, vagy akármi. Ha meg van is ilyen 1-2 jó minőségű egérben, annyira drágák, amitől az átlagember csak röhög. Megvegyem ugyanazt Razerben 3x annyiért, ugyanúgy 2 év garival? Akkor veszek inkább 3-at egymás után a másikból.
Példa: tévéajánló topikban TCL. Érted, egy kínai miniLED olcsó konstrukció, és nagyon durván felülreprezentálva. Mintha se OLED nem lenne, se más technológia, csak a miniLED, és abból is a kínai TCL, esetleg a Hisense. Nem gáz, csak olyan érzése van ott is az embernek, mintha ez valami svájci bicska lenne, pedig igazából nagyon sok embernek nem az a mindent vivő szempont, hogy tűző napfényben, kültéren is legyen elég fényereje a tévének. Itt ebben a topikban egyébként ergonomikus egérre Keychron M6, és csá! És hát melyikőtöknek van, és melyikőtök mondja azt, hogy na, ez egy szuper egér...?
Igen, vannak hibák itt is, ahogy más topicokban is, de ettől vagyunk emberek.
Én meg rávilágítok, és remélem, hogy nem úgy teszem ezt, hogy valamiféle 'szméregetésnek tűnjön. -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem lehetne ezt privátban srácok?
Nagyon szeretek olvasni, de ez az offtenger már nekem is sok.
Az összefoglaló korrekt, ha elolvasta valaki, akkor tudja, hogy olcsón mit vegyen. Drága egerek közül meg konkrét típusok legyenek, ne általánosságban gyártók. Nekem is ment tönkre Razerem, szét kéne szedni, alig bírt olyan 15 évet... Jó, nemcsak azt az egy egeret használtam nyilván mindig átvíve másik gépre, mindig csak az aktuális asztalin nyűttem, az is igaz, hogy még Medgyessy alatt vettem 16 kHUF-ért. Próbáljátok egy adott típus előnyeit bemutatni, megemlítve hátrányait is.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Santi22
aktív tag
A stílussal egyet tudok érteni, van amikor elfogy a türelem, van aki eleve hevesebb vagy csak nem bírja szó nélkül hagyni az ostobaságot, főleg ha századjára találkozik már ugyanazokkal a problémákkal és nem képes kezelni a helyzetet. Ilyen van, nemcsak itt, bárhol máshol is.
Én mondjuk nem azért jövök egy szaktopikba, hogy leültessenek egy bársony fotelba, kávéval kínáljanak majd nyájasan megkérdezzék, hogy mivel szolgálhatok még uram?
Azért jövök ide, mert segítségre van szükségem hozzáértő emberektől, amit ők ingyen tesznek meg nekem a szabadidejükből áldozva rám, ki így, ki úgy. A törékeny lelkem ápolgatására meg léteznek más fórumok.
Jártál te már autószerelőnél pl? Totál hülyének tudják nézni a laikusokat, néhánynak a flegma stílusa egyenesen bicskanyitogató. Nem érdekel, szakmailag legyenek ott és oldják meg a problémámat, nem haverkodni mentem oda. Pedig ott még fizetek is egy szolgáltatásért, akár jogosan is el is várhatnék egyfajta bánásmódot is a pénzemért, de mindenki tudja, hogy egy autószerelő műhely sem éppen egy wellness.A magam részéről pl ennek a topiknak köszönhettem anno a Lamzut, sosem hallottam róla előtte, valószínűleg az itteniek nélkül ez ígyis maradt volna.
Totálisan elégedett is vagyok az Atlantisommal. Nekem is Logitechem volt korábban, ég és föld a különbség a Lamzu javára. Pedig kapja a terhelést rendesen Torchlight 2-ből vagy Orcs Must Die 2-ből, aki ismeri ezeket tudja mennyit kell kattingatni, mint az őrült, de még mindig olyan a gombja, mint a újkorában és nem recseg, nem ropog semmi.
Nem voltam megszeretgetve, de nem is azért jöttem, amiért idejöttem anno, hogy jó egeret ajánljanak azt megkaptam és erről szól ez a topik, azóta is követem napi szinten. -
RAMyMamy
tag
Szerintem te nem feltetlen az en hsz-emre akartal valaszolni, mert en kb. semmilyen stilusban sem irtam neked semmit, ugyhogy ezt inkabb most ignoralom, de egyebkent azzal a reszevel egyetertek, hogy neha nagyon okadek stilusban tudjak itt oltani egymast az emberek.
Gondoltam beleszolok, mivel en tok mas perspektivabol kozelitem meg ezeket a periferiakat, mert nyakig bennuk szoktam lenni altalaban. Synthwave pedig ahogy szokta irni, nem szedi szet az osszes egeret, amit hasznal/tesztel. De ha senkinek nem akarsz hinni ezzel kapcsolatban, ezzel aztan tenyleg nem lehet mit kezdeni.
De amugy akkor en is megnyugtatnalak, konkretan tele vagyok Logitech periferiakkal otthon, es a topik temajahoz passzoloan pont G703 HERO egerbol van kettom is, amiket hasznalok napi szinten, de egy alapos pimpeles utan lehet csak jo egernek mondani. Tehat en pont nem utalom a markat, csak egyszeruen nem erik meg az arukat a termekeik es ezt a tapasztalatomat hetrol hetre az ujabb es ujabb hozzam erkezo tonkremeno egereik (neha billentyuzet, fejhallgato) is csak megerositik.
[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Nézd, eléggé sarkítod a dolgot. Itt pár ember heti szinten sok-sok percet beleöl abba, hogy leírja, hogy mit ajánlott szerinte venni. Leírja akár 10-szer egymás után ugyanazokat a dolgokat, pedig elintézhetné annyival, hogy ott a keresés, vagy lapozz vissza egy oldalt és olvasd el, stb. Mindezt teszi azért, hogy aki kérdezett tényleg jó terméket tudjon venni magának.
Persze néha az ajánlás nehéz. "5k pénz legyen, de tudjon mindent is." Illetve ott van az általad említett Logi téma. Nehéz jó szívvel ajánlani annak a márkának bizonyos termékeit, főleg ha az ár/érték arányt nézed. Mivel ott van spéci görgő több egéren is, ez mindig is vita tárgyát fogja okozni, hogy a végtelen görgő miatt megéri-e Logit venni.
Ugyanakkor senki mellett nem áll ott a fórumról a kérdező mellett, és tart fegyvert a fejéhez, hogy márpedig azt vegye, amit ő ajánlott.Ha neki a végtelen görgő a fontos, ám vegye.Nyugodtan gondolhatja valaki azt, hogy elitisták vannak itt, meg hülyék, stb. De amíg az emberek többsége megköszöni az ajánlást, netán visszajelzést is ír, hogy bejött neki a termék, amit itt ajánlottak neki, addig fölösleges egymás kioktatása. Mert jelen pillanatban pont olyan vagy, ami ellen harcolsz, lenéző, kioktató...
Igen, vannak hibák itt is, ahogy más topicokban is, de ettől vagyunk emberek. -
Tin
veterán
válasz RAMyMamy #103823 üzenetére
"Ha neki nem hiszel, hogy szar a Logitech"
Szerintem ha így indítasz, és ebből a pontból akarsz érvelni, akkor egyszerűen nem érted, miről beszélek, de rendben, alkalmazkodok, beszéljünk a Logitechről.
Először is: leírtam már nem egyszer, hogy senki sem kérdőjelezi meg a szakértelmeteket, egyszerűen a stílusról van szó. Olyan vehemensen megy ez a hittérítés, mintha legalábbis gyűlölnétek pl. a Logitechet, miközben nyilvánvalóan nem veszitek. És amúgy valószínűleg
egy hónap alatt több egeret adnak el, mint az összes többi gyártó együttvéve.Erre mondom, hogy néha kicsit a valóságtól elrugaszkodott a stílus és az ajánlás. Mert egy átlagembernek nem kell "húszgrammos" gamer egér, viszont tanács kéne, hogy mit vegyen, és nem leugatás kellene helyette, hogy "minekannyigomb", "énnemértemavízszintesgörgőminek" és társai, miközben heti 6 óra wordözésre kellene egy egér. És van ilyen eset, nem is egy, az olvasó meg szekunder szégyent érez, hogy ennyire primal szinten megy az egymásra licitálás néha.
De megnyugodhatsz, mert sok lúd disznót győz, és úgyis megunom, ahogy megunja mindenki más, vagy kirakattok valami moderátorral, aztán megy tovább az ide betévedők csesztetése. Visszajelzést akartam adni, hogy unalmas ez az elitizmus, de megint süket fülekre találtam. Intézzük el úgy, ahogy szokás: biztos az én hibám
-
MODERÁTOR
válasz RAMyMamy #103823 üzenetére
A DEX amúgy nem lett annyira vészesen szar, csak talpat kell cserélni. De ha figyelembe veszem, hogy 70ezer forint akkor nagyon felejtős. Ennyi pénzért meg lehet venni az új pwnage cf maxot amihez mindent is adnak. Úgy látszik ott belefér a büdzsébe a sok extra.
Én most megint behúztam egy dav3 prot, egyszerűen nem tudom elengedni ezt a formavilágot szerváltam egy 8k donglet, kedves fórumtárs által pedig majd kap egy ttc gold enkódert és akkor a görgővel sincs probléma. Nem bírom felfogni, hogy egyébiránt ilyen prémium árazású termékekbe miért raknak ennyi szemét alkatrészt.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Santi22
aktív tag
-
RAMyMamy
tag
Ha neki nem hiszel, hogy szar a Logitech, akkor csak halkan megjegyzem, havonta kb. 10 egerbol, amit megjavitok, altalaban 10 Logitech markaju. Neha csak 9. Es az esetek 99%-aban a gyari gagyi, filleres alkatreszek okozzak a problemat. Ugyanaz a nyomora a 16 ezres egeruknek meg az 50 ezresnek is.
Nem veletlenul irja itt mindenki, hogy:
NE. VEGYEL. LOGITECHET.Maximum akkor, ha mazochista vagy es/vagy tudsz es van mivel forrasztani.
Ar/ertek aranyban nem a legjobbak manapsag mar es a regi hirnevukkel elnek vissza es fossak tele a piacot az ujabb rokabor lehuzasaikkal (G502 X, GPX 2, stb...)[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz Synthwave #103821 üzenetére
Valaki nagyon magasra mászhatott, hogy ennyire megalomán hasonlatokkal operál, de abban egyetértek, hogy még olvasni is fárasztó a folyamatos csillogást, aminek üzemanyaga általában a másik lesz.rozása szakmai véleménybe csomagolva. De abban valóban egyetlen apró percig sem kételkedem, hogy az itteni szakik valóban az egeres téma szakavatott mesterei, csak hát néha úgy érzem magam, mintha az egérszakma önjelölt Picassojai meg Van Goghjai savaznák az egyszerű múzeumlátogatót, hogy mégis hogy meri csak 15 percig csodálni az általuk festett képeket. Gondolom az utolsó mondatoddal is erre próbáltál célozni tudat alatt.
Én csak arra próbáltam célozni, hogy lehetne egy kicsit nagyobb segítőkészség és megértés, a mondandóm pedig még csak nem is neked címeztem, csak te vetted magadra. Elengedhetjük?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Miután lejöttél a kőtáblákkal a hegyről, szomorúan tudatom veled, hogy nincs görbe tükör vagy sértődés, csak lefárasztás.
Az ömlengést nem kötelező olvasni, tengernyi más topik van, ahol meg lehet mondani a frankót.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Tin
veterán
válasz Synthwave #103817 üzenetére
Emberem, arra próbáltam - az elején még meglehetősen finoman - felhívni a figyelmed, hogy ha én indulóban nem kritizállak azért, hogy "húszgrammos" (szarkasztikus túlzás) egerekre költöd a fizetésed, akkor te se minősítsd - főleg ne segítőként - az ide betévedőket azzal, hogy levackozod, amivel rendelkezik, vagy amit gondol, vagy amit venni szeretne. Nekem is megvan a véleményem rólad, de ha az én selyempapírba csomagolt és éleiben lekerekített rövid véleményemtől máris rögtönzött operettelőadásban sértődsz meg, akkor képzeld el, hogy Zsömlefej Józsi mit érezhet, aki eddig azt hitte, hogy top gamer egere van, betévedve pedig megkapja a "húszgrammos" szakértőtől, hogy az csak egy "fosvacak sziklanehéz kétforintotnemérő iparihulladék" Logitech. Bocs, hogy görbe tükröt tartottam és önkéntes népnevelőként léptem fel az önkéntes népnevelőkkel szemben, de hetek óta olvasom itt ezt az ömlengést, és a legjobb pillanat az volt, amikor egymásnak estetek Szellemmel.
#103818 Santi22: szerintem nem kell neki a támasz, felnőttek vagyunk, megoldjuk ketten, de értékelem, hogy jelentkeztél.
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
Ez itt nem a milyen low-budget vagy milyen mainstream egeret válasszak topik szerintem.
Általában azért itt mindenkinek az igényeihez és a keretéhez igyekeznek a legjobb ajánlást adni, ha a kettő nem találkozik, akkor szokták azt javasolni, hogy vagy adj le az igényeidből vagy növeld a keretet, ennyi a sztori.
Pl senki nem fogja 16k-ért az ezer éves G305-öt ajánlani, mert eljárt felette az idő és van jobb cucc abban az ársávban, amiben ő mozog. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jól van.
Amíg nem az én pénzem bánja, tőlem aztán mindenki olyan vackot vesz saját kútfőből, amilyet akar. Ehhez nincs szükség erre a topikra.
Ezzel részemről lezártam.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Archttila #103806 üzenetére
Köszi. Az van, hogy változott a coatingja. Gyűjti az újlenyomatot, de érdekes, hogy nem lesz sikamlós. Tehát nem kell naponta vagy meccsenként törölgetnem. Változtattak rajta.
Sőt! Nem tudom, hogy volt e ráhatásom, de anno én jeleztem a hölgynek akivel kapcsolatban vagyok, hogy jó lenne töltésjelző IC az egérbe, hogy pontosan 1%-os értékekkel mutassa a töltöttséget. Akkor azt írta, hogy köszöni a javaslatot és megtesznek mindent, hogy belekerüljön a következő kiadásokba. És lám a V4-ben benne van.
De ha veszel ilyen egeret én is azt javaslom, hogy dobjál be mellé egy gripet. Nekem is itt a Supergrip szettem. Még nem használtam, de ha kell, akkor van.
Plusz ami még változott az új 8K-s dongle esetében, hogy nem kapcsol szét a polingrate váltásnál az egér és a dongle. Eddig egy pillanatig megszakadt átállítás esetében. Ez most megszünt.
A kapcsolók meg sokkal jobbak lettek.
Szóval, azt kell mondanom, odafigyelnek a userek javaslataira. -
Tin
veterán
válasz Synthwave #103809 üzenetére
Dehogy fos, egyszerűen csak mainstream. Pont erről beszélek, kisajátítotok egy általános hardverajánló topik nevet azért, hogy a minőségi hardvereket ajánljatok. Mintha nem lenne fejhallgató 300e alatt, nem lenne PC 1000€ alatt, és így tovább. Akinek sima egér kell az otthoni pötyögéshez, annak mégis minek egy vezetékmentes gamer egér? Vagy egy ismeretlen márka, mert abban éppenséggel a legújabb és minőségi driver van? Az emberek többsége a munkahelyén a létező legolcsóbb egérrel dolgozik, és te meg valami elefántcsonttoronyból akarsz népet nevelni? Ne viccelj már, kérlek...
-
RAMyMamy
tag
válasz maximilian4 #103811 üzenetére
Legalabb a fogombok alatti kapcsolok es a gyari talp csereje, meg egy kis sulycsokkentes utan korrekt eger varazsolhato belole, de a moddolashoz szet kell szedni (+forrasztani) es ezzel mar ugrik is szepen a gari. (A gorgojet is erdemes femre cserelni, ahogy irtak par hozzaszolassal visszabb, mert kinyulik a gumi boritas rajta elobb-utobb es hasznalhatatlan lesz.)
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz maximilian4 #103811 üzenetére
maximilian4
Az AAA elem+alugalacsin kötelezően ajánlott Energizer Ultimate Lithiummal.Tin
Az ajánlóban lévő egerek közül csak a Vaxee nem volt magyar forgalmazásba, arról meg hogy most nem kaphatók minden olyan ember tehet, aki inkább vesz egy Logitech egeret ,mert fél a "noname" egerektől és egyéb más indoka nincs is. Ha lett volna rájuk kellő kereslet talán szenvednének vele a magyar forgalmazók tovább és nem kéne a világ másik feléről rendelgetni.
Ahogy RAMyMamy is írta, lehet összefogásokkal rendelni, azért itt a fórumon vannak bőven akik kipróbálnak új helyeket/egereket, lehet kérdezni, honnan/hogyan érdemes venni.[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Zaied #103810 üzenetére
Fél napos használat után úgy érzem jól választottam. Kicsit még szoknom kell, de cod-ban is nagyjából hozom a számokat, plusz fellett avatva a stalker 2-vel. Azért az előzőt csak majd 10 évig használtam.
Plusz ahogy nézem yt-on elég komoly tuning potenciál van ebben a g305-ben. Akár súlycsökkentés terén, akár kiegészítők terén.
Maxi
-
Zaied
addikt
válasz maximilian4 #103792 üzenetére
Claw hoz különben kis egér kell alapból, tehát fontos lett volna a kézméret centiméterben.
Igazából pont elfogytak az opciók itthon(a név nélküli csodákat a kutya se vette, pedig jók), ha az is kritérium lett volna.
Ezen okokból kifolyólag leszűkül nagyon a lista.
Toldással az Xtrfy M8 lett volna mérföldekkel jobb választás, vagy egy Zaopin Z1 Pro, ha élnél az elállással. Kereten belül én most itthon nem találtam hirtelen semmit(használt piacot kivéve, de azt se tudjuk hogy játszik e, mert nincs kitöltve a kérdőív ).Részemről a kézméret(centiméterben megadva) és a fogás a minimum.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Valóban 1000x lerágott csont. Nyilván oka van, hogy fos hardvert nem ajánlunk.
-
Tin
veterán
válasz Synthwave #103801 üzenetére
Nem akarok elveken vitázni, én csak leírtam a meglátásaimat. A túlzással csak ki akartam domborítani, hogy nagyjából akármilyen felhasználásra egy gamer egér a válasz, illetve a "minek annyi gomb", "az kőnehéz", és így tovább. Beszéltünk róla már korábban, felesleges túllihegni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Archttila #103806 üzenetére
Erre találták ki a grip tape szettet. Egy Corepad készlet itthon kb. 2000 forint.
-
Archttila
veterán
válasz Szellem. #103614 üzenetére
Grat hozza! Lassan nekem is ideje lenne lecserelni a v2 mert egy picit mindig is kicsinek ereztem es hat csuszik, ami inkabb csak akkor gond ha szappanos kezmosas utan ulok le jatszani
Ez a v3 large most tenyleg nagyon jo áron van, de gondolom a v2-höz hasonloan ez is sikamlos.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #103804 üzenetére
Meg 80 grammig Zowie-kat, Vaxee-ket, Endgame Geart, Keychront, ASUS-t és Xtrfy-t.
Csak ehhez olvasni kellene a topikot rendesen.
-
Saughassy
aktív tag
En claw modra fogom az egereket, jo nagy manccsal. Nem is jatekhoz kellene, egyszeruen csak normalisabb anyagbol legyen, felolem akar lehet wireless is, bar nem gyurnek ra kifejezetten. Ha valami szempont, az a jo gorgo. Van ilyen max 15ig? De inkabb 10. lehet kulfoldrol is, nem rohanok. Jobb kezes vagyok.
Mindenhol a gaming egereket melosokrol kevesebb szo esik.
Vagy egy nem letezo kategoriat keresek es vegyek 2000ert valamit, aminek tetszik a szine?
Elore is koszi a tippeket. -
B-L-A-C-K
titán
Csak egy kis infó ha valaki kis Logitech MX Anywhere 3S egeren gondolkozik...
Több mint 7 év után megadta magát az MX Anywhere 2S egerem, nem kapcsolt be, aksi csere volt, de nem is érdekelt mert bőven kiszolgált, gondoltam megveszem a 3S-t csak nem nyúlok mellé...
Sajnos de, ma jött meg de küldöm is vissza... 3S-nek 1 kis előnye van csak, és USB-C-vel tölthető, és ennyi. A görgő a 2S esetében sokkal jobb, plusz jobbra-balra még kaptál 1-1 gombot 3S-nél ez ugye nincs (természetesen ezt tudtam mikor megrendeltem mert utána olvastam), a fogása is sokkal jobb volt az elődnek, talán a 3S halkabb a felső gomboknál, de a 2 oldalsó gomb sokkal hangosabb és gagyibb hatása van ha benyomod. A 3S esetén a 8000dpi király hogy ott van, de kb használhatatlan ha felveszed, így semmi érelme.
Szóval rendelem is a Logitech MX Anywhere 2S-t újra vissza, aki 3S-t akar felejtse szerintem el szerintem, főleg hogy viszonylag jó áron még lehet kapni 2S-t.
Üdv.: B-L-A-C-K
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A túlzással nem nyomatékosítasz, csak szimplán olyat írsz, ami nem igaz.
Mindig szívmelengető, mikor megbecsülik az embert. Főleg, mikor olyan dolgokat is belekevernek, amikre semmi személyes ráhatás nincs. Pl. hogy mi jó, meg mit hol lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Minden ami hőszivattyú
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Honlap bemutatók - mutasd meg, mid van!
- Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest