Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz Synthwave #102559 üzenetére
..miért, te meg tudod magyarázni objektív módon, hogy miért ragaszkodsz valamilyen tárgyhoz, anélkül hogy a szubjektivitásod belevinnéd? Szerintem nem. Rengeteg a sznob, szubjektív mindentudó, főleg egy fórumon. Ne süllyedjünk egy szint alá. Köszönöm.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
4nick8
őstag
válasz FireKeeper #102597 üzenetére
-
pingu22
tag
válasz FireKeeper #102597 üzenetére
Köszönöm, utána olvasok
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #102596 üzenetére
várjál hülye vagyok te Model O-t írtál én meg a Model D-hez néztem
esetleg ezeksteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz pingu22 #102594 üzenetére
ATK Z1 Pro Max elég hasonló forma
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
MODERÁTOR
Életem első optikai egere, 2001-ben vettem (ha jól rémlik 19e ft-ért)
Az adatai 34deka
A szenzora random elugrált. Ezt követte a dual optical mouseman ami nem csak, hogy ugyanolyan rossz volt, de ráadásnak ronda és kényelmetlen is.[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
pingu22
tag
Sziasztok! Meghalt a Glorious Model O egerem (pár éve még ajánlott volt itt, látom a márka azóta kikerült a bestbuy kategóriából).
1. Mennyi a keret? 30k (max. 40, ha megéri a felárat). De akkor se haragszok, ha 30 alatt is van valami bestbuy rágcsáló
2. Használtpiac játszik? Igen, ha a megadott keretért sokkal jobb használtat kapni.
3. eBay, külföldi rendelés játszik? Igen, ha a megadott keretért sokkal jobbat kapni idegenhonban
4. Mire használnád az egeret? FPS, egész pontosan MW multi.
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Palm
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19cm, átlagos (?)
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? 800/1600 dpi, mikor melyik.
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Nincs, talán maximum az, hogy fekete színben kéne (mindencsicsamentes vagy rgb-s, az mindegy) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102576 üzenetére
Azért legalább egy 250-et illik a böngészéshez-irodázáshoz is.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ridiculous #102589 üzenetére
Mondom én, hogy popócsürüszkölés jön a tundrán.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Zaied
addikt
válasz krono. #102585 üzenetére
krono.
Pont erre lettem volna kíváncsi mire való, mert kilométeres excel tologatáson kívül nem tudom más hasznát látni, arra meg drága. Megbízható működésre én nem tudtam bírni windows és mac gép közötti váltást(pedig a videóikon menőn nézet ki ). Nekem frusztráló volt használni napi 8 órába és kifejezetten sok garanciális problémám volt vele. A bevonat pár hónap alatt szénné kopott annak ami "jó" volt.Synthwave
Motion Sync-et én is legtöbbször kikapcsolom. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ridiculous #102584 üzenetére
Émmeg kikapcsolnám a Motion Sync-et. Ilyenkor mi van? Két szék közül a földre.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz krono. #102585 üzenetére
"Ha arra használja az ember amire ez való, teljesen felesleges 125Hz-nél több, de javíts ki, ha nem így van."
Itt az elvről van szó, hogy alsópolcos, filléres hardverekből építkezik, és mégis felsőpolcos ára van.
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz FireKeeper #102575 üzenetére
+1 G303 OG klónra, nagyon jó lenne belőle egy tisztességes tömegeű wireless darab.
-
krono.
tag
válasz Zaied #102578 üzenetére
Ha arra használja az ember amire ez való, teljesen felesleges 125Hz-nél több, de javíts ki, ha nem így van. Nyilván érezhető különbség, de akkuidőben is nagyon, sőt sokkal jobban érezhető ugyanez a különbség, ami egy jó plusz (emellett nyilván kézzel is le lehet venni egy 1000Hz-es egeret 125-re).
Több eszköz közötti váltás, ugyan szerintem hülyeség, hogy pont az alján a gomb, de kényelmesebb mint a 3 állású kapcsolókkal bíbelődni..
A görgő szerintem jó feature, kényelmes, részben hogy két tengelyen is tudok vele mozogni, illetve gaming egereknek ehhez képest mindig sokkal határozottabb egy-egy lépése, ami nekem munka közben kényelmetlenebb. Automatikusan kiakasztja, ha nagyobbat görgetek, ez is egy olyan feature, amit szeretek és használok.
A bevonatát is szeretem, nyilván én is láttam már használtaknál, hogy milyen ocsmány módon meg tud kopni (?), nálam szerencsére nem ilyen és jól néz ki.
QC tekintetében én kettőről tudok közvetlen tapasztalatot mondani, azokkal nekem nem volt semmiféle QC problémám, kettő pedig közvetetetten barátoknál van, nem panaszkodtak.
Ha most kéne vennem én sem valószínű, hogy ezt venném, de mikor ez hozzám került még sehol nem volt a Keychron, és hasonló egerekből sem volt elárasztva a piac (meg most sincs).
#102579 koxx - tisztában vagyok vele, csak valami kellően nagyot akartam mondani a saját "leosztod mennyit használod" példám ellenében.
-
ridiculous
aktív tag
Okés! Az alapból be volt kapcsolva csak kikapcsoltam, a perfet meg be.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ridiculous #102582 üzenetére
én a Motion sync-et bekapcsolnám, a performance módot meg ki.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ridiculous
aktív tag
Na végül ma megjött a G305 utód, de nem az Atlantis lett.
Próbáltam utánajárni a fogásomnak mert nem éreztem egyértelműnek (korábban írtam hogy claw utána meg megzavart az összefoglalóban lévő kép és azt hittem fingertip) de hosszas netes illusztrációk megnézése után abban biztos voltam hogy nem fingertip.
Lényeg a lényeg haver segített kideríteni meg rá is nézett a fogásomra és ő relaxed clawnak nevezte.
..és végül a kiválasztott egér meg a VXE R1 Pro Max lett.
Szoftverében van valami amit nem érdemes bekapcsolni vagy bármi?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Santi22 #102576 üzenetére
Sokkal. A polling rate jelentős mértékben befolyásolja az akkuidőt.
---------------------------------------------------------------------
(#102580) Csandi: Már megörültem, hogy megvan, mire váltom le ezt az atomhulladék Merryfair Spinelly-t, de jó az ~340-nek is. Valami nagyon durva akciót foghattál ki.
[ Szerkesztve ]
-
Zaied
addikt
válasz krono. #102573 üzenetére
Más aspektusokban viszont lehet egy jó ajánlat
Ez kifejtenéd bővebben? Én anno és most se látom benne a fantáziát. Nekem QC terén is voltak problémáim, plusz teljes áron vettem ami árnyalja a véleményem.
Hol van létjogosultsága egy 30+ ezres 125Hz-s egérnek.[ Szerkesztve ]
-
krono.
tag
válasz Synthwave #102572 üzenetére
Magasabb érzékenységgel használom, mint a gamert, nyilván ettől még szoktam emelgetni. Valószínűleg annyira nem katasztrofális a helyzetem ízületileg, hogy azt megérezzem. Maga az ergobb forma, és a kicsit kifordított fogás az én panaszaimra elegendőek voltak, de nem is mondom, hogy ez az ergonómia csúcsa, mert nyilván nem az. Olcsón, meg mégolcsóbban hozzájutottam 1-1 darabhoz, az eredeti válaszomban csak azt akartam kiemelni, hogy nem minden Logitech egér küzd az említett problémákkal, egyébként pedig anyaghasználat, QC terén nekem megfelelt.
-
Santi22
aktív tag
válasz Synthwave #102574 üzenetére
Akkor nincs hozzá érzékem vagy botkezű vagyok , de pár napja váltottam át 125-be, azóta úgy van, semmit nem veszek észre.
Akkuidőre leszek kíváncsi, hogy mennyivel bír esetleg így többet. Ha sokkal akkor szerintem örökké 125-be lesz, kivéve ha valaha újra cséznék vagy ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #102568 üzenetére
azt vágom de ők azért félig produktivitásra brandelik a cuccaik, nem csak gaming.
az irodában milyen egér témára: én CAD munkára használok csudagörgő és extra gombok nélküli könnyű gamer egeret és nem cserélném le semmire. illetve max egy ugyanilyen még könnyebbre vagy egy G303 OG klónra, valamelyik kínai gyártó please.. please.. PLEASE!!
[ Szerkesztve ]
-
-
krono.
tag
válasz Metalfan #102571 üzenetére
Nehéz kérdés ez... Nyilván nem olcsó, de ha elkezdünk abban gondolkodni, hogy mennyit van egy évben az ember kezében, akkor mindjárt más.
Én például anno egy kis laptopegeret kaptam cégesnek, nem is feltétlen a minősége volt a probléma, hanem a forma. Egymás után két évben is volt ínhüvelygyulladásom, gondoltam biztosan a játék, de ahhoz meg keveset nyomtam, hogy logikus legyen. A munkát és minden mást is megkeserített, amíg el nem múlt, nem voltam túl boldog. Azután váltottam az MX Masterre, és semmi panaszom.
Igaz ez minden másra, íróasztal, szék. Az időnk hatalmas százalékát töltjük el előttük, rengeteget számít az ergonómia. Persze nem akarok álszent lenni, én is csak egy Ikea Markus székben ülök, mert még én is sajnálom egy Herman Miller (vagy hasonló) árát, de már simán egy állítható magasságú asztal, megfelelő magasságban elhelyezett monitor is óriási ugrás, mint amikor ahogy esik úgy puffan alapon ültem le a gép elé.
Ettől függetlenül persze nyilván van ennél költséghatékonyabb opció, pl a Keychron M6, de a 17-25ezer forintos akcióban véve azért pláne megérős volt.
#102572 Synthwave: Nyilván, egy főleg gaming fókuszú topikban nem fog nagyot menni teliáron a 125Hz-el meg a 3,5 tonnás súlyával.
Más aspektusokban viszont lehet egy jó ajánlat, pláne az egykori akciós árán, ami mondjuk a Keychron mellé helyezi. Nekem kizárólag melóra van, muszájból játszottam vele egy kicsit, mikor garizott a másik egér, nem nagy élmény (mondjuk nem is annyira borzalmas mint számítottam).[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Metalfan #102571 üzenetére
Ne aggódj, az MX Masterrel nem veszítesz semmit, nem ajánlott széria. Ha szabadon futó görgős kell, akkor Keychron M6, ha hüvelykujjtámaszos motyó, akkor meg Keychron M7.
Egyébként ízületi panaszokhoz is szörnyű az MX, mert egy féltégla mind. Legfeljebb csak akkor nem, ha alig vagy egyáltalán nem emeled/repozicionálod az egeret, bár a magam részéről el sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet úgy használni. Úgy írom ezt, hogy 13 éve tropán vannak az ízületeim.
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #102565 üzenetére
Nem csak félig. Gaming grade hardver van az összesben.
------------------------------------------------
(#102566) Santi22: Azért van diffi. Reszponzívabb jóval, és a pointer is finomabban úszik.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz FireKeeper #102565 üzenetére
Razer pro click szériája sztem rendben volt, de már nem kapni, illetve ja a keychron. Szerintem mindegy, hogy "gamer" vagy nem, mindegy minek hívjuk, a megjelenésük egyáltalán nem gamer több modelljüknek sem, úgyhogy abszolút elfér irodában.
Ha meg gamer is a megjelenés igazából akkoris elfér irodában, kit érdekel. -
Santi22
aktív tag
Válaszidőről jut eszembe, hogy a napokban jöttem rá, hogy nekem még az 1000Hz is sok. Igaz FHD 144Hz képernyővel, de nem veszek észre különbséget 125 és 1000 között, hogy bármi is más vagy lassabb lenne. Nyilván aki kompetitív multizik ott az tizedmásodpercek érzékelhetetlen tört része is döntő lehet, de aki csak irodázik vagy singleplayer játékokat játszik simán elég a 125Hz (legalábbis ilyen felbontáson), semmi különbséget nem érezni.
De győzzetek meg, hogy mit kellene észrevegyek, amit nem sikerült. -
FireKeeper
nagyúr
válasz Csandi #102564 üzenetére
meg az ilyen irodai egerek sajnos gyártófüggetlenül elég silányak. talán kivétel a keychron, bár azok félig gamer cuccok inkább.
-
Metalfan
senior tag
Sziasztok!
Vettem pár hónapja egy Logitech M650 L egeret irodai használatra, elsősorban mert halk, másodsorban kézreáll, harmadsorban arra gondoltam, hogy a Logitech annyira nem gagyi (nem vagyok expert egerészeti témában). Egy - szintén halk - Xiaomit váltott, amiben 4 év használat után meghalt a kapcsoló.
Eddig a tapasztalataim: TLDR: nem érte meg a 15k-t, mert hektikusan működik, 99%-ban a wireless kapcsolattal van baj.Kezdem a rosszal, mert ezek bosszantóak, főleg így egyben:
- BT-n, ha már egyszer összepárosítottam egy laptoppal, akkor következő alkalommal, ha bekapcsolom az egeret, nem képes azonnal és automatikusan csatlakozni. Szegény egérnek kissé rövidtávú a memóriája... Első párosításkor minden, hatókörben levő gépen feljön egy kis ablak, hogy az egér kapcsolódni szeretne. Aztán utána minden egyes csatlakozáskor...minden gépen. 3 nap alatt szoktam le arról, hogy az irodában BT módban használjam, mert okozott pár furcsa pillanatot.
- ha egy laptopra BT-vel csatlakoztattam, egy másik gépen meg az USB-s vevővel használom, akkor finoman szólva sem működik az, hogy gyorsan átkapcsolok USB-ről BT-re (vagy fordítva), és 2 gépen felváltva tudom használni az egeret, az oka: lásd előző pont.
- borzasztóan zavaró, hogy ha arrébb pakolom az egeret, és nem über-giga-extrém-hímestojás módban teszem vissza az asztalra az egeret, hanem kap egy bármilyen kicsi ütődést is, akkor kb 5 másodperc szünettel büntet, amíg az egér újra kapcsolódik az USB-s vevőhöz.
- nem tudom, hogy mi okozza (laptop, USB vevő vagy az egér), de néha elkezd nagyon laggolni és/vagy nagyon szaggatottan megy a kurzor, így kb 15-20 "megállóval" megy át a képernyő egyik széléről a másikra. Ilyenkor inkább újra bedugom az USB vevőt, néha az egeret is ki/bekapcsolom, mert csak úgy javul meg. Arra nem jöttem rá, hogy minek hatására kezd laggolni/szaggatni.
- nem bug, de sehol nem jöttem rá, hogy minek van az egér alján egy visszajelző led, ami kapcsolódáskor világít, és az egér hátán minek van szintén egy led, ami szintén világít... talán kapcsolódáskor(?), vagy random eseményekkor, passz. Manualban, neten, sehol nem láttam erről semmit. De szép nagy, feltűnő, zöld led, ami néha világít.
- a tappancsok kissé tapadósak irodai asztalon, emiatt picit hirtelen a megindulása. De mivel nem precíz mozgáshoz kell, ezért nem zavar.Na, de hogy jót is írjak:
- nekem pont kézre esik, ebben sokkal kényelmesebb, mint az előd Xiaomi,
- a súlyával nincs semmi bajom.
- baromira bejön a lendkerekes görgő, hosszú weboldalaknál és excel táblázatoknál kész áldás, hogy magától pörög, egész hosszan.
- szintén bejövős, hogy az egyik oldalsó gomb nyomva tartásával tudok oldalra görgetni - a lendkerék is működik, ha éppen arra van szükség.
- minden kapcsolója halk, nem csak a főgombok alattiak
- ha éppen nincs semmilyen háklija, akkor jól működik irodai asztalon és sima szövet egérpadon is.
- az elem (1 db AA) jól bírja, a Xiaomi max 2 hónap alatt megevett két AAA elemet.Szóval, összességében, szerintem 15-16k-ért a feature-ök szintén ez egy jó kis egér lenne, de a fenti hibák miatt olyan érzésem van, hogy 6-8 ezer forintért Aliról/Temuról/bármilyen, random kínai weboldalról egy sokkal őszintébb és minőségibb egeret kaptam volna, ahol ugyanezek a fícsörök hibátlanul működnek.
Erőteljesen forog bennem a "Logitechet soha többet" gondolat, pedig előtte csak jó tapasztalataim voltak erről a márkáról. Nem tudom, hogy egyedi hiba-e, de inkább lebeszélnék mindenkit erről az egérről.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Képes vagy HETVENEZRET fizetni egy Logitechért?
----------------------------------------------------------------
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nutella1 #102552 üzenetére
Hát de pont te írtad neki ezt, mint fő vonzerőt...
-
FireKeeper
nagyúr
közbe kezdek kicsit aggódni mert a V8-am még mindig "to ship" állapotban van múlt hét óta :/
-
MODERÁTOR
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
nutella1
őstag
válasz Synthwave #102551 üzenetére
Ezr senki nem vitatja. De ennyi erővel lenézhetnénk bármilyen egeret, akármilyen kategóriában szubjektív, bármikor. Persze, hogy nem az Asus portfóliójában kell keresni a no.1 Ezt az égvilágon senki nem kérdőjelezi meg.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz nutella1 #102547 üzenetére
"De például nekem a 3200 DPI már túl gyors, és nem vagyok annyira eredményes vele, mint 1900 DPI-n."
Át kell számolni a sensitivity-t, és akkor ugyanolyan eredményes leszel vele, csak elhanyagolhatóan alacsonyabb motion delay-ed lesz."Itt inkább a tudat, ami számít, az életérzés, hogy "nekem egy ilyenem van."
Az ilyesmit nem az ASUS portfóliójában keresed.
"Szerintem mindegyik gyártó "túláraz"."
A Pulsar és az Xtrfy például nem, ahogy egy VGN/VXE/ATK sem. Mondjuk egy Zaunkoenignél meg érthető az ár, a tervezés és a gyártás körülményeit ismerve.
-
nutella1
őstag
Szerintem mindegyik gyártó "túláraz". Mindegyikre adják majd a kedvezményeket. A Rog nem a Top az elszállt kategóriában, de leírni nyilván ugyanúgy nem szabad.
Csandi: Nem 1600 dpi a latencyhez, 1900, de köszi azért, ahhoz igazítom.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
válasz nutella1 #102547 üzenetére
Irreleváns a dpi ha nem mondasz mellé ingame sensit és ezáltal cm/360 fokos fordulatot a játékban.
Amúgy meg ja 1600dpi a legjobb opció latency miatt, utána játékban igazítsd ahhoz a sensid.
vannak erre kalkulátor programok is, hogy egyik játékban a sensi minek felel meg a másikban, nekem pl. mindenhol ugyanaz volt a sensim szerintem vagy 10+ évig, de akkor még 400 dpi-n. Aztán jött az info hogy 1600 jobb latency miatt, akkor dpi fel 1600-ra, ingame sensi megnegyedel és ugyanott vagyok. Ja windowsban gyorsabb de azt kit érdekel.
-
nutella1
őstag
Egyébként ez annyira szubjektív. Az egér nyilván eszméletlen jó. De például nekem a 3200 DPI már túl gyors, és nem vagyok annyira eredményes vele, mint 1900 DPI-n. Nem tudom, érted-e, amiről írok? Olyan a játékstílusom. Számít a Keris 2 a Glaudius III ugyanazon paramétereit tekintve, mivel könnyebb, néhol pontosabb, viszont azt mondom, 72.000 ft-ot távolról nem ér meg. Mint ahogy más egyéb felhypolt, marketing egér sem. Itt inkább a tudat, ami számít, az életérzés, hogy "nekem egy ilyenem van". Ami persze semmit nem ér, de attól még van, birtoklom. Viszont, ha az egyén készségei bőven profibbak az átlagnál ( az az elenyésző %), és nem játszik szerepet egy adott FPS-nél Cheat, SBMM, etc.. akkor már nem mérvadó a véleményem. Nyilván szintén tudod, mire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
-
nutella1
őstag
Annyiért valóban sznob választás, a semmiért gyakorlatilag. De nyilván van piaca, ahol már végképp nem tudják mire elkölteni, amit csak el lehet. Én is megvenném abban a szituációban, mint mindenki más.
Synthwave: Na, azért az nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Csandi
őstag
Ez is olcsó lett [link]
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Synthwave #102540 üzenetére
jah nekem ilyen nokia feelingem van velük kapcsolatba hogy már csak a hírnevük és méretük viszi őket előre semmi más. amivel el lehet lenni ideig óráig, de nem egy hosszútávú üzleti modell.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A versenytársaktól való, usque 3 éves lemaradás (az egerek/billencsek szegmensében az rengeteg) mellett egekig szökő árak és a szinte nullára redukált értelmes termékpaletta jóval égetőbb a számukra. : >
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
saen
veterán
válasz Csandi #102536 üzenetére
Alapvetően az nem baj ha léteznek ilyen limitált kiadású cuccok, majd a piac eldönti, hogy van-e rá igény.
A lényeg inkább az, hogy a nagy szériás egerek rendben legyenek, ezt kell figyelni szerintem. De amennyi probléma volt Logitech kapcsolókkal az utóbbi x évben, azért van hová fejlődniük. -
-
Santi22
aktív tag
válasz FireKeeper #102533 üzenetére
Ilyet ne írj, mert észreveszik a piaci rést és legközelebb előjönnek az 502 gramm editionnel.
-
saen
veterán
válasz FireKeeper #102533 üzenetére
Miután 502 darab készül belőle összesen, inkább gyűjtői darabnak szánják, már ha létezik ez a fogalom egereknél. Szerintem ez kb a lényegtelen kategória az egérpiacon.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz kromatika #102528 üzenetére
A Glorious alacsonyabb kategória, nem erőltetném, az Endgame talán valamivel magasabb az összeszerelési minőség miatt, de több, mint másfélszer olyan nehéz, és ahogy a Glorious, ez sem igazán passzol a fogásodhoz.
Skoll Mini. ~48 gramm, leválasztható kábel, a polling rate és a felbontás közvetlenül állítható az egér alján lévő gombokkal, pár MB-os standalone driver, és csak a dobozban lévő extrák megérnek alsó hangon 5000-et.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Új egér vásárlásán gondolkodom. A keret 10 max 13 000Ft között. Lehet allig használt is. De magyar országi új vásárlás is szóba jöhet. Tenyeres fogással fogom az egeret.Nincs túl nagy kezem Tenyér tövétől középsőujj végéig 18 cm.Érzékenységrül nem tudok nyilatkozni,nem játékra kellene,ha nem sima böngészésre,illetve szöveg szerkesztésre. Egyedüli fontos igény hogy az oldalán legyen két gomb amivel böngészés közben előre vagy vissza tudok lépni. Eddig két jelöltet néztem 1:HyperX Pulsefire Haste [link] Gamer . 2:Logitech G102 Light Sync [link] Ez a kettő küzül azonos áron melyik a jobb választás?Illetve ha a megadott keretböl itthon lehet kapni jobbat akkor kérnék szépen ajánlást akár több db is.Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Eszméletlen légies, könnyű. Kisebb/közepes kezű embereknek való, a ROG Glaudius 3-nál hosszában rövidebb egér. Nekem nagyon fekszik az ergonómiája. Ilyen smooth teljesítményt sem pipáltam. Igaz nincs összehasonlítási alapom, eddig csak középkategóriás egereim voltak. Ott nagy különbség nincs egy budget egérhez képest. Viszont itt itt már azért érzékelem. Nagyon meg vagyok elégedve. Féláron vettem, 4 hónapos, az előző tulajnak a jobb kezén állítólag fájt a két szélső ujja, ezért maradt a Logitech Superlight-nál. Az én ujjaimnak semmi baja, épp illeszkedik az egér jobb oldalához. Szóval, minden frankó. Armory Crate-ben minden könnyedén beállítható.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz ridiculous #102512 üzenetére
Végül megvettem a Keris 2-őt, majd meglátjuk.
-
Szellem.
nagyúr
válasz FireKeeper #102513 üzenetére
Ez az ergo változata!
De csak bevezette a ceo. Hát no comment. -
Mephike
őstag
válasz FireKeeper #102513 üzenetére
Ohh, lesz ennek piaca, te csak ne aggódj. Sőt még az is meg lesz magyarázva, hogy megéri az árát.
-
Csandi
őstag
-
FireKeeper
nagyúr
új CEO már akcióban. ha van igazság a földön, ilyen pofátlan árazást már nem úszhatnak meg.
-
ridiculous
aktív tag
válasz nutella1 #102511 üzenetére
Összefoglaló:
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben...így könnyebben tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Még jó, hogy lehet kapni! [kép]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Zaied
addikt
válasz Curtain #102478 üzenetére
Curtain
Ha pedig fejleszteni/továbblépni akarsz Lamzu Atlatis.nutella
A forma mindenek felett áll, ha kényelmes az egyik lehet bármilyen a másik, ezen az elven nem összehasonlítható. Ha az a kérdés kapsz e jobbat a Asus Rog Glaudius III-nál akkor igen, ha arra vagy kíváncsi érzed is e majd használat közben akkor a válasz nem. Nehéz különben az említett egér, könnyebbet vehetsz, azt érezni fogod.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz tanosj #102494 üzenetére
ROG Strix Impact III a gyorscserés foglalatokkal, és veszel bele valami halkított Kailh kapcsolót. Inkább talán clawos, de a kézméreteddel szerintem patika lesz fingertipre is.
Nincs semmi baj a vezetékes egerekkel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest