Hirdetés
- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
válasz RAMyMamy #104695 üzenetére
Igazából semmi extra, ösztönös. Akkor vagyok stabil és van meg a lövési pont ha monitor közepe + a szemem közepe + az egéren a mutatóujjam egy síkban van. Minél perfektebb ez az egyenes annál stabilabb vagyok, észre sem veszem de a játék hevében folyamatosan ezt az egyenest keresem az egérrel.
Ráadásul csuklóból játszom, de már annyira, hogy már csak a tenyerem csuklóhoz közeli része éri az egérpadot, egy olyan egérpadot ami túl van húzva az asztalon mondjuk úgy 3 centivel, a csuklóm maga már nincs az egérpad felett sem.
Ez az egérpad túlhúzás pedig a szegélyes padok miatt alakult ki, hogy a szegély ne akadályozza az egér mozgását mikor alulra húzom az egeret, de igazából mindig alulra húzom és egyben segít abban, hogy mikor túlhúzom az egeret az asztalon - szinte mindig - még mindig van alatta egy leheletnyi tartás + érzékelem a pad végét.Ennek az egésznek két eredménye van, egyrészt egyre lejjebb húzom az egeret az asztalon túl a másik hogy a keyboardom is kilóg az asztalról, szintén olyan 1harmad, 2harmad arányban. Most hogy ezeket a sorokat írom jobbra kell dőljek, hogy mindkét kezemmel elérjem a keyboardot.
Ne felejtsd hogy ami neked a kényelmes egértől való távolság az a WASD az nekem balkezesként a numerikus billentyűzet. Ide konfigolni nem jó. Megyek beljebb, le fel jobbra balra és ins del home satöbbi. Evidensnek tűnik, de megint nem jó, túl távol van az INS HOME DEL sor az irányítási gomboktól. Még beljebb, enter és környéke, nem jó.
Marad a keyboard közepe U H J K, de nincs meg a két kezem közt a kényelmes távolság, ezért elkezdem kitolni jobbra a keyboardot bőven túl az asztalon, az egeret pedig közben egyre közelebb húzom magamhoz.Dióhéjban ennek eredménye a levegőben logó hátsó skatez
Igazából nekem legkényelmesebb az lenne, ha a keyboardot tehetném el jobbra olyan 45 fokban magamtól. Meg sokáig azon variáltam, hogy valahogy ölbe kellene venni, azt gondoltam hülye vagyok, aztán láttam Rapha-t, de én nem tudom stabilan tartani a keyboardot, nem tudom ő hogy bűvészkedik ilyen jól vele.
Na ez jó hosszú lett, pedig röviden akartam, most megint mindenki utálni fog
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest