Aktív témák
-
zed01
őstag
Én úgy vagyok a biztonsági szoftverekkel és egyáltalán a szoftverekkel kapcsolatban hogy bármelyiket lecserélem ha nem jól működik. Én egyikkel kapcsolatban sem vagyok elfogult. Persze az igaz, hogy mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai. Nekem a legkisebb bug elég ahhoz, hogy örökre búcsút mondjak az adott szoftvernek.
Lássuk melyiket miért nem használom:
A-Squared: Nincs benne tűzfal és spamszűrő, egyebekben elég sok a fals pozitív.
F-Secure: Az UT3 körüli anomáliák.
PC Tools IS: A nagyon alacsony hatásfokú Virusbustert használja.
Avira: Lassítja a netet a webguard.
Kaspersky: Az elmondások szerint ebben van a legtöbb bug, egyébként sem olyan nagyon jó a felismerése az AV Comparatives szerint.
AVG: Előítélet, szvsz nem a legjobb a felismerése.
BitDefender: Minden héten teljes ellenőrzést akar tartani amit kikapcsolni sem lehet és egy másfél tera adatnál ez meggondolandó.Két versenyző maradt amin gondolkodtam hogy megvegyem-e. Az egyik a NIS2010, a másik a McAfee Total Protection 2010. Hogy miért döntöttem a McAfee mellett? Mert több szolgáltatása a McAfee-nak, pl. egyrészt menteni is lehet vele, másrészt az első vírusirtóm is McAfee volt még 1995-ben és elégedett voltam vele.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest