Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Én úgy vagyok a biztonsági szoftverekkel és egyáltalán a szoftverekkel kapcsolatban hogy bármelyiket lecserélem ha nem jól működik. Én egyikkel kapcsolatban sem vagyok elfogult. Persze az igaz, hogy mindegyiknek vannak előnyei, hátrányai. Nekem a legkisebb bug elég ahhoz, hogy örökre búcsút mondjak az adott szoftvernek.

    Lássuk melyiket miért nem használom:

    A-Squared: Nincs benne tűzfal és spamszűrő, egyebekben elég sok a fals pozitív.
    F-Secure: Az UT3 körüli anomáliák.
    PC Tools IS: A nagyon alacsony hatásfokú Virusbustert használja.
    Avira: Lassítja a netet a webguard.
    Kaspersky: Az elmondások szerint ebben van a legtöbb bug, egyébként sem olyan nagyon jó a felismerése az AV Comparatives szerint.
    AVG: Előítélet, szvsz nem a legjobb a felismerése.
    BitDefender: Minden héten teljes ellenőrzést akar tartani amit kikapcsolni sem lehet és egy másfél tera adatnál ez meggondolandó.

    Két versenyző maradt amin gondolkodtam hogy megvegyem-e. Az egyik a NIS2010, a másik a McAfee Total Protection 2010. Hogy miért döntöttem a McAfee mellett? Mert több szolgáltatása a McAfee-nak, pl. egyrészt menteni is lehet vele, másrészt az első vírusirtóm is McAfee volt még 1995-ben és elégedett voltam vele.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák