Aktív témák
-
zed01
őstag
Kedves Kolegák!
Plag felvetése szvsz nagyon is jó dolog. Összetalálkozhatnánk egy jó sör (vagy fű) mellett és beszélgethetnénk egy kulturált helyen a vírusirtókról és az élet egyéb dolgairól. Szeretném ha minél többen jelentkeznétek.
-
sznorbi2
senior tag
-
BigManus
addikt
Kártevő!
-
pethYeti
addikt
Az a gond hogy a G Data tűzfala blokkol mindent most, Normálra van állítva és az autopilot is be van kapcsolva de semmit nem ér:S
-
csákány.
aktív tag
válasz
pethYeti #32084 üzenetére
Hát nem tudom, de annyit mondhatok hogy a Matousec proaktív tesztjén a Privatefirewall (HIPS is van benne) jó minősítéssel 74%-ot ért el, és nálam a CLT teszten 210-et teljesített a 340-ből. Namost, a G Data IS is 210-et ért el nálam a CLT teszten.
Jól kezelhető, jól testreszabható, átlátható tűzfal benyomását kelti bennem pár nap használat után. -
F34R
nagyúr
G data Internet Security 2010 van még promo mert a lengyel oldal nem elérhető :S??
-
HZoli87
veterán
válasz
Paarthurnax #32076 üzenetére
Találtam egy ilyen cikket.
-
SLYM
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #32079 üzenetére
hú ez nagyon hasznos akkor. most már tudom mit kell tenni ilyenkor
-
Hali!
VT = Virus Total - kb 40 védelmi motor vizsgálja meg a küldött fájlt
FP = False Positive / Fals pozitív - Téves azonosítás (kártevőként/veszélyesnek stb) azonosít valamit (program, weboldal stb), ami teljesen ártalmatlan.Fire.
-
válasz
sader78 #32075 üzenetére
Hali!
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni
Telepítés után aktiválod(figyelmeztet is rá) és ott kapsz 30 napot...Fire.
-
Paarthurnax
senior tag
Az egyik ismerosom ceges FTP jelszava szerintem veszelyesen egyszeru, tuti rajta van az osszes jelszo listan. Keresek cikket vagy weboldalt, amit el tudnek kuldeni neki, hogy lassa nem a levegobe beszelek. Van esetleg ilyen publikus magyar jelszo lista a neten?
-
sader78
csendes tag
hi! hol lehet igényelni próbalicenszet Panda GP-hez és hol lehet közvetlen leszedni a 2011-es beta verziót?kinek mi a tapasztalata róla?
-
HZoli87
veterán
Évek óta újabb és újabb réseket fedeznek fel az Adobe termékeiben, ennek ellenére én azt mondom, hogy használd nyugodtan, én is azt teszem és még rajtunk kívül is sokan. (de azért legyél körültekintő) Még sose okozott problémát nekem. Vagy használhatsz alternatív megoldást is, Foxit Reader személyében.
------
(#32073) SLYM: Kaspersky és MBAM szerint tiszta.
VT (friss)(szerintem FP)
-
SLYM
veterán
ne feltöltöttem a rapidra. vigyázat, lehet, hogy vírus!
akkor leellenőrizné ezt nekem valaki? köszi. ja és betömörítettem rar-ba, remélem ez nem baj
-
HZoli87
veterán
válasz
csaba1203 #32066 üzenetére
Érdekes, hogy a németek ennyire reklámozzák már az új verziókat, angol és orosz oldalakon nincs semmi hír, vagy meglepetésnek szánják. Biztos nem lesz tökéletes, de nagyon biztató lett a KAV, torrent probléma szerencsére megoldható, azon kívül nem tapasztaltam komolyabb hibát.
-
SLYM
veterán
hova tudom feltölteni a file-t? egyébként nem lesz abból baj, ha most csinálok vele valamit? nem fertőződök meg?
-
SLYM
veterán
honnan lehet tudni, hogy egy riasztás hamis? van egy file amit szerintem tuti nem vírusos, de a COMODO folyton jelez, hogy unclassified malware. mit lehet ilyenkor tenni?
egyébként ez egy program file-ja. nem lehet megoldani ezzel a homokozóval valahogy, hogy ha ez mégis vírus, ne fertőzhessen, el tudjam indítani a programot, ugyanis e nélkül a file nélkül ezt nem tudom megtenni
-
-
HZoli87
veterán
válasz
polonic #32062 üzenetére
Azt tudom, hogy működnek. Csak megemlítettem, hogy nincs natív támogatás, de KAV esetében ez semmi hátrányt nem jelent, KIS esetében már kicsit bonyolultabb, ott van 1-2 modul, ami vagy nem, vagy nem megfelelően működik. Emlékszem még, hogy hiába futott 64 bit alatt a 9-es Avira szinte hibátlanul, hiányzott a Rootkits Scan például.
-
HZoli87
veterán
Kaspersky 2011-es termékek árai, dobozos verziók és a megjelenési dátum.
Link (németesek előnyben, de a fontosabb információk könnyen értelmezhetőek)
-
-
R0b
csendes tag
szerk.
Ezt a pause trükköt kipróbálom.
-
Thusor
őstag
Nálam is megakad 9%-on. Azt írja ki hogy a file kibontása...aztán nem megy tovább az ellenőrzésben.
Közben kipróbáltam egy trükköt: mégpedig azt, hogy ha megakad az ellenőrzésben, pause-vel állítsd meg egy kis időre az ellenőrzést, majd folytasd tovább és akkor kis időn belül tovább halad.
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Panda Cloud Free-t és előjött egy olyan probléma, hogy amikor lefuttanék egy teljes ellenőrzést, a folyamat jelző két óra elteltével is csak 7%-on áll. Az optimalizált ellenőrzésnél nincs ilyen probléma és gond nélkül végbemegy kb 15-20 perc alatt. Ez teljesen egyedi hiba vagy másnál is előjött már? Van valami megoldás erre a problémára?
-
tintirin
tag
?
-
tintirin
tag
Sziasztok! Ha le akarom tölteni a Panda vírusirtót regisztrálnom kell itt: [link]
-
zazenke
őstag
válasz
Thusor #32022 üzenetére
az nem zavar téged hogy pl a matousec tesztjein az f-secure olyan gyengén szerepel hogy a nem ajánlott progik közt van . azért kérdezem mert most én is tesztelgetem és utólag utána néztem a dolgoknak. A második kérdésem az lenne hogy hol lehet hozzá jutni a béta 2011 es hez mert én letöltöttem egy verziót de ez magyar nyelvű és féléves kulcs jár hozzá és ez az infója : Internet Security Technology Preview 10.00 build 576. Itt most akkor mellé nyúltam mert ez a 2010 es végleges , mert én is a bétát akartam tesztelni ?
-
BlackSeven
aktív tag
Hali!
Ezektől a támadásoktól nem nagyon hinném, hogy lassulna a neted.
Röviden akkor, hogy mi és mit mutat meg a ping, és mi okozhatja a magas pingetazaz a laggolást?
A ping két gép közötti kapcsolat válaszidejének mérésére szolgál. A kijelzett érték a ping parancsot fogadó géptől visszaérkező válasz idejét mutatja meg ezredmásodpercekben. (ms-ban)
Ha például a pingeléskor nem érkezik "válasz", az lehet egy kapcsolat hiba, de lehet, hogy egyszerűen csak nincs engedélyezve a "válasz küldése". De ez ritka szokott lenni.
Optimális az az, hogy ha a válaszidő körülbelül 80-100 ms alatt van. Az a legjobb természetesen ha minél alacsonyabb (pl. 5-30 között).Ha ez az érték nagyon magas (120-150 feletti), az a hálózati játékoknál jelentősen leronthatja a játékélményt. Ilyenkor felléphet úgynevezett "laggolás". Ez látszik akkor, amikor a játékos karakterek mozgása nem folyamatos, hanem inkább ugráló jellegű.
Okai lehetnek:
-Az internet kapcsolatot egy másik alkalmazás is használja (pl. Torrent letöltő, böngésző, chat program). A minél jobb válaszidő érdekében lépjetek ki azokból az alkalmazásból, amik internet kapcsolatot használnak (az MSN is elég sok lehet ilyenkor!).
-Ha több gépre van elosztva az internetkapcsolat (pl. routerrel), a másik gép adatforgalma is növelheti a válaszidőt.
-A magas PING érték vírus vagy kémprogram jelenlétére is utalhat.Volt már rá precedens. Ilyenkor érdemes átvizsgálni a gépeteket valamely vírusirtó és kémprogram-kereső szoftverrel. -
Thusor
őstag
Én is kipróbálnám a Panda 2011-et de telepítéskor azt mondja hogy a Microsoft Antivirus telepítve van, holott nincsen. Hogy lehetne valahogy megértetni vele hogy nincs másik antivirus ami futna?
-
pethYeti
addikt
Emsisoft A-Mw
ID Object
0 C:\USERS\PETHY\DESKTOP\IME_FULL.EXE Trojan.Win32.FakeMess!IK
1 C:\USERS\PETHY\DESKTOP\IME_NEW.EXE Trojan.Crypt!IK -
N0RB3RT
tag
-
N0RB3RT
tag
Nem müködik a virustotal
-
BitMaster
csendes tag
üdv
Ma vettem egy Belkin G wireless routert , mi a véleményetek róla?
-
csaba1203
addikt
válasz
MolnárPéter #32025 üzenetére
Délután raktam fel a Panda GP 2011 beta-t és kellemes csalódás ért.Tovább fejlesztették a cloud technológiájukat így a rendszerterhelése szinte semmi még KAV 2011 után is.Felismerésben sem rossz a 200-as csomag alapján.Egyenlőre bugot nem találtam benne.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #32023 üzenetére
Naja egy Kaspersky után persze, hogy fapados, ez nem meglepő. Azután még az Avira is annak tűnhet, nemhogy ez kis a szerencsétlen felhő alapú izé.
Nekem kellemes meglepetés volt, hogy mennyit fejlődött, rendszerterhelésben is pl. Te kipróbáltad, nem tetszik, leszedted.
(#32022) Thusor
Nekem ez a cloud cucc már régóta tetszik, kezdődött a Prevx-el, ezért béta tesztelem az IMP-t is. De szeretem a Hitman Pro-t is. A Pandát alapból nem bírom, mert rossz tapasztalataim vannak vele, de ez a kis igénytelen Cloud AV bejön, mert gyors, nem fogja a gépet. Nem a legszebb az biztos, meg lehetne konfigolhatóbb is, de biztos fejlődni fog még.
-
ooloo
őstag
válasz
BlackSeven #32019 üzenetére
Úgy vettem észre , hogy az Explorer lassabb a Firefoxnál ... így én az utóbbit használom. Az Opera böngészőt nem ismerem . Ha jól tudom az a bizonyos PING érték online játéknál lényeges ... a kisebb vagy a nagyobb érték a kedvezőbb ?
Az alábbi képen az elárasztásos támadás naplója látható... ezért lassul be az internet ?
-
HZoli87
veterán
válasz
MolnárPéter #32021 üzenetére
Huzamosabb Kaspersky használat után nem kicsit fapados a program, gyakorlatilag semmit sem lehet állítani rajta, el se merem képzelni, hogy ennél rosszabb volt. Lassítani nem lassít, de nekem nem megfelelő, mint program, egyszerűen nem tetszik, ez van. Csak ki akartam próbálni, mert még nem használtam.
-
Thusor
őstag
válasz
MolnárPéter #32021 üzenetére
Én is osztom a véleményedet. Nekem is tetszik ez a cloud megoldás. Egy hibát viszont felfedeztem benne, mégpedig azt hogy ha 200 vírusos fileon végigfuttatod, akkor utána szép munka egyenként törölni a lomtárából
.
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
HZoli87 #32016 üzenetére
Pedig a bétákhoz képest sokkal jobban konfigolható a PCAV, képzelheted milyen fapados volt akkoriban.Van összehasonlítási alapom, sokkal jobban bejön a mostani változat, persze van még hova fejlődni. A changelog alapján már más irtókkal is együttműködik. Nálam nem lassít, így marad egy ideig, személy szerint nekem tetszenek a felhő alapú megoldások.
-
-
BlackSeven
aktív tag
Szia !
Nálam nincs gond, hasít a net. Bár amióta áttettek (nem tudom mi oka volt?) a budapestiről a szegedi szerverükre, észrevettem, hogy valamit lassult a netem de nem számottevően. A PING érték viszont azóta megnőtt. Előtte max. 5 ms volt vagy kevesebb, most meg ennyi az annyi.
De azért ez megmosolyogtató kicsit. Szerezzek be egy gyorsabb böngészőt.
Mindezt mondja az Operára. -
N0RB3RT
tag
Honnan lehet letölteni a 11-es kasperskyt? kipróbálnám virtuális környezetben de nem találtam csak ezt az oldalt. Van más?
-
HZoli87
veterán
válasz
Thusor #32015 üzenetére
Köszi, most már értem, én csak a beállításokat néztem meg a programban (mondjuk ilyen nincs is az ingyenes verziónak gyakorlatilag
), nem is tudtam hogy van ilyen része. (lomtár) Azt hittem automatikusan felajánlotta a fájlok továbbítását vagy legalábbis értesítette a felhasználót, de ilyenről szó sincs. Akkor elküldés nélkül maradt 59 fájl a mappában nálam, scan eredménye egyébként ugyanaz, mint nálad. Nem rossz, de nem is kiemelkedő. Maga a program nem jött be, gyorsan töröltem.
-
Thusor
őstag
válasz
HZoli87 #32014 üzenetére
Persze küldöm a képeket...
Én kérek elnézést rosszul emlékeztem...41-et hagy meg végül. De úgy hogy 179-et azonnal azonosít és töröl. Mint ahogy a képen látható heurisztikával még blokkol párat, ezeket küldi el azonosításra Panda labornak:
Ezek után mint láthatod felajálja a blokkolás feloldását vagy törlést. Mindet töröltem, ezek után 41 maradt összesen:
-
ooloo
őstag
válasz
BlackSeven #31987 üzenetére
-
HZoli87
veterán
Nincs semmi baj a mostani béta verzióval, 4 perc alatt települt fel, amiből 90 másodperc a telepítés közbeni ellenőrzés, és 1 perc a Bitdefender fiók elkészítése, mert enélkül nem frissít a program.
-----
Amúgy jó kis program, gyors, kevés memóriával is beéri, natív 64 bites, jól konfigurálható, magyarul természetesen nem tud, adatbázisa 6 millió feletti. 64 bites Windows 7 alatt próbáltam, ahogy Fire is.
-
L7wy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #31974 üzenetére
Hát igen én már a 2010-essel olyan kék képernyőket éltem át, hogy most nem volt kedvem hozzáfogni XDXDXD
Mondjuk azt szereztél pár nagyon boldog és röhögéssel teli pillanatot, még elolvastam a POSTodat XD Ezúttal is köszönet Fire
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Last Epoch
- NBA és kosárlabda topic
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest