Aktív témák
-
törölt tag
Téma betelt, az új topic itt található.
-
HZoli87
veterán
válasz
herb555 #50024 üzenetére
ESS automatikusan kikapcsolja a W7 beépített falát, mellette nincs is rá szükség. Defender maradhat, csak abban az esetben kapcsoljad ki, ha összeakadna a vírusirtóval, egyébként nem sok erőforrást kér (windows update legyen bekapcsolva, mert nélküle nem frissül ha jól tudom).
-
herb555
tag
Sziasztok.
Ha használok Eset Smart Security-t akkor van szükség a Win.7 tűzfalára, vagy nyugodtan letilthatom?
Más: A Windows Defender ugyebár egy biztonsági program ami folyamatosan fut a futó folyamatok között. Erre van szükség?
Előre kösz
-
Nhorbee
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50004 üzenetére
Valóban. Nekem viszont a hsz. írásának pillanatában kettőször egymás után nem blokkolta a linket.
Végül is, akkor veszélyesnek mondható vagy sem? A letöltött fájlal semmi gond nincs.
-
Gorneck
legenda
válasz
DeFranco #50019 üzenetére
Míg nincs egységes tesztelési metodika sztem részemről semmit...ahány oldal annyi eredmény...és mint ésszel/megszokott oldalakat látogató netező nem is szoktam teszteket olvasgatni, mert nem érdekelnek. Nagyon más szempontok alapján választok/használok AVt is...
- ha nem lenne divat, hogy mindent pendrivon hurcibálnak hozzám nem is használnék AV-t.
- ha már rá vagyok szorulva akkor olyat használok ami, ha lehet házon belüli megoldás legyen, kevés falssal rendelkezzen és ami a legfontosabb ne fogja a gépem.Az MSE valóban gyenge a 0 napos kártevőkkel szemben, de ilyenekbe is ritkán fut az ember....
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Olvastam egy cikket, kíváncsi vagyok a véleményetekre, Ti mit szóltok hozzá: [link]
-
riki
senior tag
Most mindenki ráugrott az új Eset bétára .Úgy eszembe jutott,hogy az Eset mennyire gyalázta a hips-et és a homokozót, no és a cloud-ot.Most meg feltalálta a spanyol viaszt,mert úgymond a kicsik elmennek mellette. Ezért egyre jobban kedvelem a Kis-t ,mert nem ül a babérjain,hanem próbál valami újat kitalálni, igaz néha bugos ,de lépést tud tartani a sötét oldallal.
-
L7wy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #50013 üzenetére
Csak nekem szebb a régi GUI???
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #50013 üzenetére
Köszi! De baj!
(#50014) HZoli87
Köszi! Ne fáradj vele, az előző link minden igényt kielégít.
-
válasz
HZoli87 #50009 üzenetére
Igen, frissült, igaz most direkt ezért pakoltam fel és ez volt az első frissítés.
(Most x86 alatt megy a HIPS újraindítást követően) -
HZoli87
veterán
Aki esetleg rajtam kívül használja a ESS 5 bétát, megnézné nekem, hogy frissül-e? Még telepítés után egyből lefrissült (6097), de már több órája kint van egy újabb adatbázis (6098), de azt írja naprakész.
-
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50007 üzenetére
Aham, most már tudom, hogy mi is lenne.
Szoktam időnként használni a tracert parancsot csak nem gondoltam rá.
-
válasz
sznorbi2 #50005 üzenetére
Azt nem tudom/állítom, hogy a csak a Kaspersky tudja ezt a feature-t, de amiket felsoroltál, azok nyilván nem vagy csak beállítás kérdése. Az említett feature lényege, hogy a célig végigköveti az összes kapcsolódást a szervereken, egészen a célig, jelen esetben a CIS installer-ig és megvizsgálja, hogy "úton/útközben" nincs-e valami gonoszság.
De hogy lásd is, kb (tényleg csak kb) miről van szó, ezért indítsd el a parancssort és add ki ezt a parancsot:
tracert prohardver.hu
Na kb erről van szó. (a példa azért sántít, de mégis "valami ilyesmit" kell elképzelni) -
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #50004 üzenetére
Akkor egyedül Kaspersky tudja a route/trace feature-t?
Az meg miaz???
-
válasz
sznorbi2 #50002 üzenetére
Mert az általad felsorolt termékekből hiányzik a route/trace feature, kaspersky-be meg van.
Nhorbee
Dehogynem blokkolja... -
sznorbi2
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #49986 üzenetére
Ott ahol találtam és még több helyen is javították a letöltési linket.
Viszont sem az Avira, sem az Emsisoft sem a Trend Micro, sem az F-Secure, sem az Avg nem jelez az oldalra semmit.
MBAM szerint sincs kártékony kódra utaló jel az oldalon. -
Imi1981
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #50000 üzenetére
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest