-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #323054 üzenetére
Engem beidéztek a rendőrségre minden információ nélkül, 6 éve laktam Bp-en, majd Győrben meg kellett jelennem (győri mellett nőttem fel) kiderült az auto amit eladtam bűntényben vett részt… de több kint 10 éve adtam el, azt se tudtam már kinek… ezt megbeszéltük és elbúcsúztunk egymástól.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MunezXBK #321770 üzenetére
Nem az a baj, hogy nem hiszik el hanem, hogy szeretnék látni van-e valami hiba is a gépben ami olvasható.
Qru Még valami? Mert erre ha még rájön amit a héten olvastam valahol a kormány meg a visszamenőleges adóztatásról az szép lesz....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bandus
veterán
válasz
MunezXBK #321714 üzenetére
mármint abban, hogy vihetem (mert ebben nem vagyok), vagy abban, hogy olcsóbb? itt 160ks ajánlatot kaptam, szerintem kizárt, hogy ez 400 eur legyen ausztriában, audi márkaszervizben. én legalább a duplájára tippelek.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #321081 üzenetére
Én egyidős vagyok a jogsiddal. Sőt ebben az évben debütált a Rammstein is.
[ Szerkesztve ]
-
Emunem
senior tag
válasz
MunezXBK #321031 üzenetére
miért, nincs jogsid?
én is beálltam / kiálltam nem egyszer. Múltkor egy lexussal, mert hölgyemény amikor beállt 2 autónyi hely volt, kiállni a 50cm elöl, 50cm hátul márt fatal error volt. + nekem is kellett a hely, és 5 perc bénázás után megkérdeztem, hogy segítsek-e navigálni, mire ö idegesen kiszállt az autóból, és mutatta, hogy üljek be."... hát persze ..."
-
-
Emunem
senior tag
válasz
MunezXBK #320955 üzenetére
Na hasonló dolgok miatt itt még nem jártam meg, pedig hosszú nevű helyen lakom, nem szóltak a rövidítésért. (Ideiglenes rendszám ismerősé volt, km-t se írtam be jól , jó helyre állítólag, osztrák rendőr segített jól kitölteni
) Szerencsém volt valszeg. Igaz, eddig még csak 2x használtam ideiglenes rendszámot.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Vismajor01
addikt
válasz
MunezXBK #320383 üzenetére
Haver aki a lexusom szerelte, autószerelő, így vállalta be a feleségének a 7es bmwt...
Már most utálja mint a szart
Minden hónapban azzal kell dolgoznia, a lexusra meg nincs ideje pedig azt elég lenne egyszer megcsinálni
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #320092 üzenetére
Fotonágyú.
Tanpa mögöttem is jött egy ilyen hullócsillag csak ledes fényvetővel. Már messziről villogott, hogy húzzak el. Nyilván nem hatott meg mert mind a két sávban folyamatos vt a forgalom. Reméelm azért sietett volna mert nagyon kellett sietnie a klótyóra és nem ért haza időben. A másik meg vmi Infinti vt, aki nagyon nehezményezte, hogy megelőztem. Érdekes addig nem sietett csak azután akart miután megelőztem. Ilyenkor megerősítve érzem, jól döntöttem hogy letettem a lantot.
#nincsbennetarcsi
-
Snoop-y
veterán
válasz
MunezXBK #319861 üzenetére
En szerettem/szeretem a hangos autokat de orulok, hogy az enyem allithato.
Szomszedokat sem akarom zavarni meg neha azert nem baj ha kicsit lathatatlan az ember. Nalunk itt amugy siman osztanak 600-1000CHF -es buntiket gyari autokra is ha nekiallsz durrogni vele mondjuk a varos kozepen. Nemeteknel van erre valami szabaly?
Masik meg ha ki lehet probalni a muhelyben meresd meg a hangjat. Ha 100dB felett van es mely hangja van akkor autopalyan meg fogsz orulni tole egy ido utan.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
MunezXBK #319297 üzenetére
Philips D2S X-tremeVision gen2 +150% 4800K van a Vectraban, szerintem teljesen jó.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szada85
aktív tag
-
aktív tag
válasz
MunezXBK #319130 üzenetére
"Előző" nyári setup 19-es Talladega volt 30/30-as ültetéssel (így vettem). [kép]
Kényelmesnek nem mondanám, de lehetett vele élni. Passat inkább a komfortos vonal, elbutítani meg nem akarom, szóval valószínű megállok 18-nál. Fenti kerekek amúgy még megvannak, jól biztosan nem nézne ki velük, de egy pár száz kilométeres tesztet lehet megérne. Tavasszal meglátom.17-es téli is piszkálja a fantáziám, a 16 elveszik alatta.
#319132 Qru: Tulaj nem kért semmi extrát, szóval a szokásos 180-190 közé tenném. Majd kontaktolok az LA chippel, hogy van-e valami emlékük. Talán róluk nem pattanok le, mint a márkaszervizről.
DSG ugyanez, időnként pont jó lenne úgy is, ha nem csinálna semmit, ehelyett elkezd matekozni, pazarolva egy-két pillanatot. Majd úgyis adaptálódik, meg jövőre kap egy olajcserés resetet.
-
válasz
MunezXBK #317744 üzenetére
Nekem se, önindító hagyott ott 2-3 alkalommal - sose túl rossz helyen (otthon állt meg, vagy boltba az utca végén), meg volt, hogy leömlőnél szétesett a kipuff, aztán kb ennyi, de azzal hazamentem
. Minden mást előre megcsinaltattam, vagy átnézéskor lebeszeltuk mennyi van még benne, vagy belefér-e most. Defektem se volt 24 év alatt…
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz
MunezXBK #316632 üzenetére
Péntektől itt is ez lesz, jövő héten meg emelkedik 2,5 m-t a Duna.
Amikor mentünk a Balatonra, akkor fullon volt pakolva a kocsi, felnyomtam 2,5 barra a gumikat. Hazajöttünk, másnap kicsit összetörtem magam, állt a kocsi egy darabig. Múlt héten gondoltam ránézek a nyomásra, visszament 2,2-re, most meg szerintem lehet benne 2 bar reggelente.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
OPiiPO
veterán
válasz
MunezXBK #315599 üzenetére
Vagy csak most szállt be
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget