Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz koko52 #70299 üzenetére
szerintem drága ezen felül a kártyák közt nem tudsz akkor helyet hagyni légrést ahol ki tudod veretni a meleget.mivel fix a foglalat nyilván riserel,hosszabítoval ki lehet húzni távolabb.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
koko52
nagyúr
Hát úgynézki elhalálozik az egyik alaplapom. Usb portok meghaltak, 1 PCI port is. Belecsapok egy ilyenbe: [link]
Van valakinek tapasztalata hasonló alaplappal?[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
HyP3b0y
senior tag
válasz Frozen #70291 üzenetére
Valószínűleg, mert egy sima hűtő kompresszora nem bírná azt a hőt amit az ASICok kitolnak. És amúgy nem hülye ötlet, hang és hőszigetelés is adott, üvegen látod ha esetleg kijön a magic füst vagy valami rendellenesen villog. Egyedül az esztétika zavarna
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok.
Lehetséges hogy rossz topikban járok , de segítséget szeretnék kérni.
RX 6700xt-vel szeretnék bányászni lolminer program segítségével, elindítom a bath file és ezzel fogad : Problem in loading kernel
Active: false (Unsupported device or driver version.)
Youtube video alapján követtem mit kell tennem, de valamiért csak bitcoint enged bányászni.
Régebbi radeon driver kellene? -
Frozen
addikt
válasz SzlobiG #70290 üzenetére
Szerintem ebbe egy klima van bekötve és maga a hűtő csak hangszigetelés és a klima energiafelhasználás miatt van így hogy minél kisebb legyen a légtér.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
krepp
tag
EIP1559 legegyszerűbben, legkomplexebben magyarázó cikk...:
https://finematics.com/ethereum-eip-1559-explained/
A vicc hogy ide is be lett már téve, én is innen vettem..
Magyarul szerintem sajnos nincs hasonló.."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
kenwood
veterán
válasz Dare2Live #70274 üzenetére
Igazabol az a baj, hogy nem csak itt, de az egesz youtubeon nem tortent ez meg soha.
Marmint keptelenseg olyan (akar angol nyelvu) videot talalni, ahol ertelmesen elmagyarazzak az egeszet. Morzsakat szornak el mindnehol, ugy kell osszekapargatni az infokat.
Pl: elmondjak, hogy a 1559 elott amikor sokan akarnak kuldeni, es manualisan adjak meg,mennyire legyen gyors, akkor felmennek a tranzakcios arak.
Arra nem ternek ki,hogy ez hogyan befolyasol egy binance tradet, ahol nem allitod be manualisan.
Ez csak 1 pelda, de rengeteg ilyen van.
Egy komplex rendszer ez, amit vagy nem lat at senki,vagy nem kepes end-to-end elmagyarazniMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
koko52
nagyúr
Az alábbi hibaüzenetet kapom:
Teljesítmény impulzus az usb porton.
Ekkor kikapcsolja az usb portokat az alaplap. Csak egér és billentyűzetem van. Ha újraindítom és kihúzok mindent akkor is feldobja pár perc után.
Van valami ötlet, járt már így valaki? TeamViewer szerencsére telepítve van, tudom kezelni.[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Hohocali
aktív tag
válasz Dare2Live #70274 üzenetére
Akkor lehet tényleg velem van valami baj, mert hónapok óta olvasom ezt a fórumot és nem emlékszem olyan beírásra, hogy nem lesz olcsóbb a tranzakció. Olyanra igen, hogy kiszámíthatóbb lesz. De a kettő nem üti egymást.
De akkor még mindig élnek a kérdéseim : ha kiszámíthatóbb, akkor miért lépnek vissza a pool-ok a saját költségen történő kifizetéstől? Mit segít az égetés a kiszámíthatóságon?
Megköszönném, ha valaki egyértelműen leírná ezeket. Az sokkal többet segít, mint a beszólások!"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Laraxior
titán
"Minimum payout is 0.2 ETH"
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
tisztelturam
aktív tag
ADA-ról tud valaki valamit mikor lesz "élesítve" az augusztusra igért dolog? Elvileg a tesztfázis már megy lassan ki kéne lépni belőle..
-
Laraxior
titán
Nanopoolos kiutalas valtozasrol nincs info, hogy mikor is lesz? Nem kezdenék bele ujabb adagba, mert a 0.2 sok mar egy kartyanak.
-
MODERÁTOR
Mit megy most az ethermineon 100MH/s /napra vetítve?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
-
F_Balazs
aktív tag
Gyerekek, rájöttem hogy csak aktív crypto-trade-del lehet kompenzálni ezt a mostani fos hozamot.
-
Frozen
addikt
válasz #49155328 #70257 üzenetére
koenigsegg ageraval beérném, a lmabo nem jó ,mert ki sem lehet szállni meg be sem,na meg patog is mint egy labda az úton aztán árokba mész vele.
megvolt a korrekció jöhet az ujabb bullHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz Zoli-bácsi #70255 üzenetére
Kell a tökömnek Lambó.
Egy fullos lakóbusz az álmom és bejárni a világot. -
sakto
őstag
válasz GabeE3e #70250 üzenetére
Sziasztok!
Ez az üzenet fogadott.(Függőben lévő kifizetése van. A benyújtott kérelem gázárkorlátja 40,00 Gwei, ami a jelenlegi 91,08 Gwei hálózati díj alatt van . Függőben lévő kifizetése csak akkor dolgozható fel, ha a hálózati díj a korlát alá esik. Lépjen a beállítások oldalra, hogy frissítse a gázárkorlátot, és gyorsítsa fel a tx.)
Mit mire állítsak be.
-
w73istvan
csendes tag
A riget monitor nélkül, távoli eléréssel szeretném használni.... most ha kihúzom a hdmi-t pár másodperc múlva leáll a gép.
Hol és mit kell beállítanom ASUS alaplapnál, hogy ne álljon le? -
Frozen
addikt
válasz Laraxior #70244 üzenetére
ha ilyen ütemben csökken a mennyiség akkor szép lassan fogunk kuszni felfele folyamatosan , csak kérdés meddig tart a bull ami ugye megint nem tud senki
-
Laraxior
titán
Ha ez igy megy, akkor eleg hamar visszaerunk a 4000+os arfolyamhoz.
-
Hohocali
aktív tag
válasz fireman123 #70241 üzenetére
Szerintem itt sok kérdés felmerül, ha kissé mélyebben kutakodunk, pl.:
- EIP-1559: cél, hogy a tranzakciós díjak csökkenjenek. Megoldás: égessük el a díjat. Ettől olcsóbb lesz bármi is? Elégetni csak azt lehet, amit valaki már kifizetett.
- EIP-1559: cél, hogy a tranzakciós díjak csökkenjenek. A mining pool-ok előre jelezték, hogy a kiutalás díját nem fogják tudni állni. Hogy mi? Ha olcsóbb lesz, akkor miért nem tudják állni?Szerintem ennek a EIP-nek nem is a tranzakciók olcsóbbá tétele volt a célja, ezt csak elhintették a pórnépnek. Buterin pár hónapja nyilatkozott, hogy a POS átállásnak nem technikai akadálya van, mert az már kész van.
[ Szerkesztve ]
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Frozen
addikt
válasz fireman123 #70241 üzenetére
Igen már kezdik mondani, hogy az árfolyamot megdobta ,de maga a tranzakciós díjak nem csökkentek.
Mind1 nekünk mivan amig a pluszosan turunk mind1 mi van a háttérben megfontoltabban adjuk veszünk maximum hogy ne fizesünk annyi dijatHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
fireman123
őstag
nálam kb. 12-15%-al csökkent a sparkpoolon.....majd egy hét után nézzük meg, addigra kiegyenlítődik a luck miatti szórás ami ugye minden poolon más és más rövidtávon, de nyilván csodák nincsenek, csökkenni fog mindenkinél az időegység alatt kitúrt eth db-szám.
Amúgy az a gond, hogy az utalások díja nem igazán csökkent, pedig úgy tudom ez volt a fő cél. ...ez nem jött be.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz koko52 #70230 üzenetére
én meg eladtam 2000 körüli euron vártam a nagy bummot ,hogy majd esik 1500 be visszaveszem és kaszálok erre a london most tolja fel a cuccot és szép lassan megy felfele ahogy égnek a coinok én 2500 nál viszavettem mindent már most pluszos vagyok vele.
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz Kiskokó #70233 üzenetére
Lehet hó végére kevesebb jön ki, de úgy volt hogy nem lesznek kiugrások. Erre ugyan úgy vannak igaz nem akkorák. Ez most a borravaló miatt lehet?
-
Kiskokó
veterán
válasz koko52 #70230 üzenetére
Ezt nem tudom, hol látod. Nálam Nanopoolon folyamatosan esik.
Igaz az 550$ körüli havi bevétel az az maradt... de cserébe már csak 0,17Eth-t írt kb / hó. Tegnap még 0.195 volt.Ha már 3000 felment mehetne vagy 3300 ig
Vagy akkor essen be megint mert ez a szint nekem még pont olyan, hogy itt már lefölöztem a profitot, de ennyiért venni már nem akarok| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
koko52
nagyúr
válasz F_Balazs #70231 üzenetére
Le se xa, ha árfolyam kompenzál. Csak a játszós ETH-val nem merek most venni. Várok egy hetes oldalazást, aztán kiderül. Most nagyon bull van.
-
koko52
nagyúr
Áttörtük a 3000-et! Jó hogy elshortoltam a játszós eth-t 2300-on .
London ide vagy oda össze-vissza ugrálnak a bevételek. Most pillanatnyilag jobb mint szerdán, hogy is van ez? És nem az árfolyam miatt, az ETH incomming is több pár százalékkal.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ismét átléptük a 3000-et.
-
tisztelturam
aktív tag
Már csak + 0.23 euro és végre nullán leszek az ADA-val, de most még -490k
Elvileg augusztusba lesz itt is éles egy új fejlesztés. Remélem az ennyit csak húz majd rajta.. -
Bazijoe73
senior tag
Valaki segítsen mert ezt a Phonixminer 5.6d-ét az istenért nem tudom működésre bírni. Elíndítom és szinte azonnal bezárodik nincs esélym se, hogy megnézzem, hogy mit ír ki.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
kenwood
veterán
Uram, adj erot, hogy konnyebben toleraljam a mentalis betegeket
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Frozen
addikt
válasz llacee #70222 üzenetére
Szerintem ha nem hiszel benne akkor nem való neked a bányáaszat pont nem a rövid táv benne a lényeg. Komoly bankárok cégek és mások is több évre előre vettitve gondolkoznak és pedzegetik találgatják meddig mehet fel az árfolyam , vagy szerinted a hatalmas cégek ,milliomosok akik jelenlegi árfolyamot nem nézve vesznek és befektetnek akkor szerinted ők sem értenek hozzá?Annyi hogy btcre kell váltani ,mert az a number one és aztveszi mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
válasz Frozen #70221 üzenetére
Azert 10 eves tavlatokban kriptoban spekulalni eleg meresz, mert barmikor johet egy szablyozas es kuka az egesz.Ez inkabb a rovid tavu szerencsejatek kategoria, ami vagy jol sul el vagy nem.Ill nekem meg mindig van egy olyan erzesem, mikor mar mindenki bator es bettette a penzt lesz egy globalis szivatas vele es meg csak hatosaghoz sem lehet fordulni.
-
Frozen
addikt
válasz BeLucZ #70219 üzenetére
mind1 mikor szállsz be ,a mennyiség a lényeg ha sokkal akkor gyorsan megtérül,ha csak 1-2 darabbal az nem valüszínű, bár az is ha nem adod el és tartod egy 5-10 évig...
-
krepp
tag
"merészek"
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
sfknasty
aktív tag
Sziasztok.Vega 64 53.80MH/s és 116W-os fogyasztás mellett,mennyi lenne nagyjából az ETH hozam? Eddig csak Nicehash-t használtam és érdekelne más alternatíva.
-
zuchy
őstag
válasz mZoleee #70208 üzenetére
Nálam is van mindig Rejected, de a pool nem ír egyet se. Szerintem ez ilyen. Ha kevésbé stabil, akkor több rejectedet dobál a Teamredminer nálam.
99,8%-on szokott mozogni az effinency.F_Balazs: Szerintem csak kis része van a mostani piaci mozgásoknak az EIP1559-hez köze, nyilván számít az is, de nem attól megy a BTC is.
A POS-ra átállástól én ennél sokkal többre számítok, az lesz az "igazi".
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
F_Balazs
aktív tag
Hú gyerekek, a hozamon de nem látszódik, hogy lassan 3000-es árfolyam felé megyünk. Jár a taps annak, aki kitalálta ezt az EIP 1559-t. A piac marha jól reagált rá, a bányászok meg ráb*sztak.
-
senior tag
válasz fireman123 #70207 üzenetére
akkor marad a saját wallet.. azt' majd eccer 1000 usd lesz akkor váltom
viszont ami érdekes.. hogy ha húzva van a kártya, ha nincs mindenképpen dob rejected/incorrect share-t... hiveos szerint.. pool oldalon nem látom.. esetleg engedjem el?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz fireman123 #70204 üzenetére
tisztában vagyok vele köszi.. nem ma kezdtem kapáltam ravent régebben is, csak most hogy jobban hoz mint az ether inkább átmegyek arra, megnézem mi a helyzet ott...
Váltóra ha nem binance-t akarok, akkor milyen jó és "megbízható" alternatíva van? -
Zizi123
senior tag
Lehet tudni mi van a Raven-nel????
+33% ??? Noooooormalis?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest