- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
2x3080
1x3060Ti"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Hát, azoknak nagyon nyomni kell a melót jelen helyzetben
6900XT mit tud? 100MH/s+?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fireman123
őstag
akkor lehet, hogy semmit , ha a hatalmas eth hash kapacitás töredéke is rászáll bármely kis coinra annak bizony felnyomja a diffjét és nem biztos, hogy kiadja az áramköltséget, ....ezt nem lehet előre tudni, egy biztos: az eth-n lévő 430 TH/s bődületesen sok és helyet fog keresni magának, nézd meg a kalkulátoroknál jelenleg a kártyádra vonatkozó jövedelmezőségben következő 4-5 coinon mekkora hash van jelenleg és hasonlítsd össze az eth hash-el, ....csak egy példa: rvn 9,5 Th/s (és jelenleg így is csak kb. felét hozza mint az eth)
-
Emperor_
addikt
3+1 PCIe port van rajta. Elvileg 4 db VGA-t el tudna vinni. Egy dolog problémás szerintem, hogy milyen PCIe szabványt támogat a lap. Lehet nem látná a kártyákat a magasabb PCIe verzió miatt.
Én már szenvedtem ilyesmivel. Nagyon régi nForce4-es lap PCIe 1.1a verzió és nem látta 2.0 a-as verziójú VGA-t.
Ki kell próbálni, egy esős vasárnapra jó szórakozás .
#60445 kzkz
Köszi szépen !
A teamredminder nekem jobban bevált, mint a phoenix. A phoenix nagyon érzékeny a hálózatra (és szerinten nem korrekt a hálózati hibák kezelése sem benne...)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Pietrosz
addikt
Alapból fusson mindegyik kártya mivel "szinte" bármit lehet mellette csinálni. Ha meg játszani akarsz megállítod a bányát majd utána újra indítod játék után. B verzió amit írtak, hogy csinálsz külön bat fájlt amiben pl a 3-ből csak 2 gpu aktív. Így termel játék közben is.
De ezt is ugyanúgy manuálisan kell indítanod.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Igen, abban. Egy G4400 meg 16GB ram társaságában. Veszek még pár ventit sztem, meg egy toronyhűtőt, mert úgy látom, az lesz a kulcs, hogy milyen gyoraan tudom kinyomni a meleget a házból.
Most így ment egész éjjel, nem volt rejected vagy stale, a hőfokok is megmaradtak a hotspoton 80 alatt mindkét kártyánál. Most megnézem, mi van, ha kicsit felpörgetem a ventiket, hoz-e majd az értékelhető javulást még.******
-
Dr. O.K.
tag
A beállításokra. Linux v. Win? (ezt mondjuk megtudtam, win.) Core MHz, Vram MHz, Core undervolt és (ha meg tudod adni fali) fogyasztás. Mod vagy gyári bios. Szóval "csak" mindenre. Én azzal küzdök, hogy 3 6800xt három beállítással megy kb ugyanakkora hash-el és már 333 újraindítás után vagyok , ami részben nem is új beállítás, csak rámentés, mert a 0-ás kártya random időnként el-eldobja a hash egy részét. Ha egy határnál jobban belenyúlok, rántja a 1-es kártyát is. Mindent is csereberéltem már, de nem megy. Warum? Why? Pourquoi? Pacsemu? B@ssza meg a vörös seggű kanmajom! Hátha a beállításaid adnak tippet, beljebb lennék egy fél ásónyommal.
-
koko52
nagyúr
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap este próbáltam még 612mV alá menni , hát nem nagyon sikerült mert 600mV-al nem indult már el a bánya
Így aztán kellett egy MPT load default , aztán újra betöltöttem a saját beállításaim, ami azt eredményezte hogy minimálisan többett szed , kevesebb fogyival
Itt az összes beállítás.
64,72MH/s @ 118W
-
-
GAbre
veterán
Azt használja,amelyiken az aktuális jel van.Ha mind2őre monitor van kötve,akkor mind2őt.
Akkor értelemszerűen,ha gamelsz,kikapcsolod 1es gput nicehashen,és elindítod,riseren csákányoz tovább,elsőn meg gamelsz.
Legalábbis gondolom én.Nem látom miért ne lenne másképp.De csak most próbálkoztam 2 kártyával majdnem először.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok