Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabeE3e
tag
Holnaptól The B Word BTC event, ahol ott lesz Musk, Cathie Wood, Jack Dorsey, meg még pár CEO, mint előadók, ez adhat egy löketet az árfolyamnak ismét.
Egy érdekesség, hogy Tesla-nál 26-án jön a Q2 pénzügyi jelentése, simán lehet, hogy Musk bejelenti ismét elfogadják a BTC-t fizetőeszköznek, hogy kicsit felnyomja az árfolyamot a jelentés előtt, az mégsem nézne ki túl jól, ha buktak volna rajta.
Nemsokára kiderül. -
koko52
nagyúr
válasz shteer #69290 üzenetére
Én ma reggel vettem. Múltkor szerencsém volt, remélem most is. 2100-on eladom a héten
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
krepp
tag
válasz Wolf Rambo #69284 üzenetére
Én is vennék inkább egy új risert, és kitenném a kártyát mondjuk a gép tetejére.
Eleinte nekem is ment úgy..
..De ha nem zavar a hangos venti, vagy 25°Cra van klímázva a szoba, szerintem simán maradhat így is, HA egyik kártya sem melegszik 60°C fölé...
A fanspeedet mindenképpen emelném, legalább egy kicsit.
(Vram temp itt ugye nem játszik mert egyik se GDDR6X)"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
subaruwrc
félisten
felejtő
fan speed is kevés
gpu memory hőfok a lényeg nem a gpu -
SzlobiG
félisten
Nah vajon mikor pattanunk vissza? Mindjárt 1700.
-
nagyúr
Én nem erőltetném. 2 kártya között alig van hely, normálisan szellőzni sem tud.
3060-at bent hagynám a gépbe, és a 2060-nak meg vennék egy új risert aztán csá.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Wolf Rambo
kezdő
Sziasztok! Múlt héten kérdeztelek benneteket bios beállításokkal kapcsolatban, mert riserre dugva nem látta a gép a 2. kártyát.
Alaplapra dugva viszont látja.
Az lenne a kérdésem, hogy ez az elhelyezés mennyire életképes hosszútávon?
Az alábbi értékeken futnak:
1. GPU: 3060: t=56C fan 55% power 119W
2. GPU: 2060: t= 60C, fan 60%, power 125WVálaszokat előre is köszönöm!
-
krepp
tag
válasz aradebil2 #69282 üzenetére
Tényleg jó ez a leírás!
Betömött egy két rést az én tudásomban is.Ennek ellenére azért a neten sokfelé megtalálható információk között elég sokféle vélemény van arról hogy deflációs e, vagy nem.
A "minden coin tulajdonképpen az" tól a " ETH 2.0 már tulajdonképpen az lesz" en keresztül, a "nem, soha nem lesz az" ig mindent olvasni...[ Szerkesztve ]
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
aradebil2
senior tag
Attól még hogy ide másolod valahonnan attól még nem lesz igaz. Mint ahogy írod, a base fee lesz elégetve, ha ez nagyobb lesz majd mint a blokk reward+a miner tip, akkor arra az adott blokkra több eth fog elégni, mint amennyi "keletkezik".De csak arra az adott blokkra. Itt egy jó és részletes leírás Móricka ábrákkal.
[ Szerkesztve ]
-
krepp
tag
válasz aradebil2 #69280 üzenetére
"Part of the EIP-1559 mechanism, aside from changing the fee auction structure, is to burn the “base fee,” which will make the Ethereum economy deflationary over time."
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Pietrosz
addikt
válasz SzlobiG #69277 üzenetére
Marad az automatikus is:
Ethereum Layer 1 (Gas limit: 100,000)
-) Daily automatic payout of all balances above your configured payout threshold (10 - 0.01 ETH, network tx fee paid by the miner, default max acceptable gas price will be 40 GWei).
-) Manual on demand payout of all balances above 0.005 ETH (network tx fee to be paid by the miner; can now be initiated via Metamask AND via IP). -
kenwood
veterán
válasz SzlobiG #69277 üzenetére
Nem erted a lenyeget.
Ezek a poolok nem jotekonysagi intezmenyek,nincs onallo beveteluk.
A kozosseg banyaszik, ok pedig szetosztjak a kibanyaszott eth-t koztuk,egy reszet pedig megtartjak.
Amikor a pool fizette a kiutalast a draga eth lancon, igazabol akkor is te fizetted,es nem igazan volt beleszolasod.
Most annyi valtozas van, hogy mar lehet kerni olcsobb blockchainen,surubben is a kifizetest.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
sakto
őstag
Sziasztok!
Nekem 0.2 ETH van beállítva kifizetésre. Ezt kb 7-9 nap alatt hozza.Van valami dolgom Augusztus 5 miatt kérdezem,vagy nem kell semmit állítanom? -
kornel76
aktív tag
válasz szabeska #69263 üzenetére
Nem tudom ez valóban így valósul-e meg, de ezt írják:
Ethereum Layer 1 (Gas limit: 100,000)
-) Daily automatic payout of all balances above your configured payout threshold (10 - 0.01 ETH, network tx fee paid by the miner, default max acceptable gas price will be 40 GWei).1 Gwei 0.00000181 USD
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Kiskokó
veterán
válasz #49155328 #69258 üzenetére
Szerintem csak akartak egy jól hangzó cikket.
Ez egyszerűen törvény.A több tíz/száz milliós lefoglalt kocsikat vajon miért zúzzák be ?... azt is el lehetne adni mindet, mégse.. (nyilván ami olyan miatt lefoglalt, megvan erre a törvény, hogy mikor milyen esetben milyen bűncselekménykor kell megsemmisíteni a lefoglalt dolgokat)
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
demmer123
őstag
válasz Zoli-bácsi #69251 üzenetére
BTC, ETH egyre jobban esik
-
törölt tag
-
aradebil2
senior tag
London hardforkkal együtt változik (~ aug. 5.) a kifizetés az Ethermine-on!
Lényeg:
1. Megkapjuk a teljes MEV-et
3. Minimum payout treshold 0.01 és megszűnik az automatikus havi kifizetés.
4. Nekünk kell a gas-t fizetni a mainneten (ha nem Polygonon kéritek), be lehet állítani a max fee-t,amennyit még hajlandóak vagyunk fizetni.Arbitrum és Optimism-et is beépítik amint kész lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
binance sepa kiutalás most kakukk ?
-
kenwood
veterán
válasz kenwood #69240 üzenetére
Megvan a megoldas.
Webrol csak a hive frissul, ha shellen kiadod a "hive-replace -s" parancsot, akkor a driver is.
Vegre kozel 20 wattal kevesebbet eszik a 6800. Aram/koltseg szempontbol -egyelore- nem olyan nagy dolog ez, de a hotermeles miatt minden watt fontos. foleg 40 fokban.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
demmer123
őstag
Úgy látszik beindult az áresés.
-
Laraxior
titán
5*3080 rig 3.5M-ert...szabadulna a mokus, de ennyiert mar 7dbot is kapsz 3080bol.
Azt irja julius elejetol megy. Az a kb beszoptad kategoria*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
kenwood
veterán
Tolja valaki 6700/6800 kartyakkal hiveos alatt?
Legutolso frissites szerint jott valami fix arra is.
[link]
Nalam most igy nez ki :
Reworked overclocking procedure for AMD Vega20/Navi/BigNavi GPUs (extends acceptable limits for clocks and voltages, reworked BigNavi OC - need AMD kernel module v5.9.0501 or later, added software unlock to support OC/UV for Radeon Pro W5x00 GPUs, fixed bugs)
Nekialltam manualisan frissiteni a drivert,de hibara futott a script.
Kerdesem az, hogy valaki probalta ? Hasznal valamit ?
Ha igen, akkor futok meg vele par kort.
Orulnek neki,hogy a 6800-ak nem 130 korul ennenek (szoftveres meres szerint).Nekem amugy egyszerubbnek tunik formazni a vinyot,es leszedni a legfrisebb hive imget. Talan abban mar ez a driver van.
De lehet az is, hogy nem[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz BoC1ka #69231 üzenetére
A Bmw market capje is "csak" 55 milliard, szoval azert annyira nem volt olcso az Opel.
Bar nyilvan letezik jobb pelda is.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Zizi123 #69237 üzenetére
40€ ( ennyi ment at tisztan ez felett a cbn is volt tranzakcios díj) dobtam be a bot szerint ez keves volt de swapoltam 2x mire viszatoltam cb re 32 € koszi de ez nem jó bolt szerintem akinek megéri csinálja.
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
mihione
őstag
válasz Frozen #69227 üzenetére
Nem macera a regeles,szerintem ugyanannyira biztonsagos mint barmelyik mas valto (ez is az amugy).Kiutalni meg nem utaltam sehova ,de walletre tudsz kuldeni ki es befele is,en innen vissza binancera fogom kuldeni es onnan majd revolutra,de majd csak ha ismet legutolso ath kozelben leszunk.Talan jovore....
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
BoC1ka
senior tag
válasz kenwood #69225 üzenetére
Azért ehhez nagyon nagyon tudnod kellene miért is adta el gyakorlatilag olyan olcsón, hogy gyakorlatilag maga az ingatlan és az ingóság is többet ért annál jóval.
Javaslom megnézni a GM-nek a nyugdíj-kifizetés körüli botrányait Eladta, hogy ne kelljen az opel dolgozói felé is fizetni, pedig birtokába volt ~ 80 évet a cég. Amerika meglincselte volna máskülönben.
Mondjuk ki. Gyakorlatilag ingyen kapta meg a PSA az opelt. Rossz példa.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
Frozen
addikt
válasz echterion #69223 üzenetére
18-22. környékén lehet a legmélyebb pont ,itt az a kérdés visszapatan e még. Mert ha megnézed most jelenleg megin minden elég rendesen beeset és mgé meg sem érkezet a rengeteg eth lejárt szerződés..A másik a visszapatanások sem olyan nagy mértéküek ha vissza is kuszik sokkal több időt vesz igénybe.
Ha így megy tovább még idén össze jöhet az 1000€ alatti árfolyam[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kenwood
veterán
Egyebkent akik nem hisznek a kriptoban, lfoleg az 5-10 ezres ethban, ufit latnak benne, azoknak egy kis erdekesseg.
Reggel ota 20 milliard dollarral kisebb a teljes crypto market cap.
Ez ugye csak egy szam.
Az alabbi dolog viszont talan segit kontextusba helyezni a dolgot :"A Reuters 2017. márciusi közlése szerint megszületett a megállapodás, amely szerint a General Motors eladja európai cégeit, az Opelt és a Vauxhallt a francia PSA-csoportnak 2,2 milliárd euróért. "
-
subaruwrc
félisten
hi
talán belefér a topikba
hogy a 470-es unlocked drivert próbálta valaki felhekkelni gyári lhr kártyára ?
én elk...tam vele két napot de nem sikerült rendesen felraknitekintve hogy az lhr 3060-akra van a 0% rpm hack
hasonló logika mentén talán a többi lhr kártya is feltörhető lenne -
SzlobiG
félisten
Lassan ismét lehet beszállni, ahogy látom. Kezd növekedni a termelés is a tranzakcióknak hála.
Kíváncsi leszek EIP után vajon milyen szintre fog beállni, tehát már csak a diff változás fogja befolyásolni?
-
Geradossz
aktív tag
Az létezik, hogy kb naponta 1 dolláral többet fizet a Crazypool? Használja azt valaki, mitől annyi?
-
GabeE3e
tag
válasz F_Balazs #69211 üzenetére
Idén Januárban léptük át az ezer dollárt, most 1900 körül vagyunk, igen persze kellemetlen, aki 4 ezernél vásárolt vagy aki nem váltotta át akkor amit bányászott, de visszanézve a múltat, aki kitudta várni a következő Bullmarketet mindig nagyon jól járt.
Tavaly Júlliusban pedig 3-400 dollárnál voltunk.
Szerintem hatalmas potenciál van benne, de nem 1-2 hónapra vetítve vagy fél évre, hanem akár évek múlva olyan dolgok is épülhetnek eth ecosystem-en belül, amiről most még nem is tudjuk, hogy ez lehetséges. Persze az is lehet, hogy jön valami más, ami mégnagyobb siker lesz, de az sem egyik napról a másikra fog történni, ha megtörténik.
De nem akarok tippelgetni, az idő úgyis választ fog adni a kérdésekre. -
pohár
félisten
válasz mihione #69204 üzenetére
vissza akartam keresni mobilos appban, hogy hogy is volt, ne beszéljek már hülyeséget, de max 3 hónapot lehet visszanézni
összegezve szépet fogtam rajta, pár óra alatt, annyi szent
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mihione
őstag
Akkor az is szep profit volt
En most raktam bele komolyabb penzt,remelem legalabb ezt a par napja tarto szintet tartja,nem baj ha nem emelkedik csak oldalazzon szepen
Bar biztato hogy btc eses ellenere is viszonylag jol tartja magat.[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
pohár
félisten
válasz mihione #69202 üzenetére
én anno a launchkor vettem 100$-nyit belőle, 4-6$ körül kaptam el már, és 10$ körül szálltam ki belőle, ha nem tévedek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest