Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Nanopool nem tudjátok, hogy miért nem utal? Elértem a minimumot vagy 5 órával ezelőtt. Régebben fél órán belül küldték kifelé, most meg semmi
-
őstag
válasz Kiskokó #71697 üzenetére
Köszi, hogy legalább megnézted és elismerted elég ritka ez. Ettől függetlenül és sehol nem ajánlottam sata használatot. Csak leírtam, hogy a 3xxx széria keveset vesz fel és akár elbírhattja. Továbbá ha már mindenképp sataára kell tenni akkor legalább 2 sataát terheljünk Y kábelellel megosztva a terhelés. Kifejezetten azt ecseteltem, hogy érdemes csináltatni, mert a rig költség mellett mind a táp mind a gyártott kábelek elenyésző költség.
Bennem is az van, hogy a szoftveres mérés nem pontos. Viszont azt tapasztaltam, hogy manapság elég pontosan adatokat írnak. Pl. 3070-nél 120W-ot ír a szoftver és a fogyasztásmérő pontosan annyival írt többet mint a szoftveres fogyasztás + az adott táp adott terhelésen való vesztesége.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Na csak, hogy felőlem tiszta legyen, mert a memóriám már nem a legjobb. De volt is már szó a fórumon róla. Szóval megnéztem GPU-Z-ben legújabbra frissített :
3070 : 16W
2070: 48W
3080: 34W
Ezeket veszi fel a riserből.
Úgyhogy valamit már akkor is elfelejtettem mikor átpakoltam a riget pár hónapja, mert a 2070-et tettem vissza a Sata-ra és nem a 3070-et Éljen a jó memória! Furcsáltam is hogy picit melegedett a sata csati meg a kábel, de betudtam annak, hogy nyár, dög meleg van.
Vagy már tesztelés képpen cseréltem meg direkt, aztán véletlenül úgy maradt a franc se tudja De most már ez is tudjuk hogy 46W-tól már melegszik a sata kábel. Szóval nem tudtunk meg újat.Kaci84, tőled meg Bocsi, kevertem a kártyákat. Igazad van, a 3070- tényleg 16W-ot vesz fel és a 2070nek kell a 46W. Így én is simán rakom satára.
Természetesen mindezt azon a tényen alapozva hogy, a GpuZ program legalább 90% pontos adatokat ad! nyilván.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Danex
addikt
ahogy nézem a 2miners 100gwei-re növelte az utalási költséget.
-
-
llacee
őstag
egyébként, ha metamask-ra utalod onnan mennyibe kerül, mondjuk coinbase-re átjuttatni?
-
koko52
nagyúr
válasz koko52 #71687 üzenetére
0.2 ETH kb 1600 forintér ment el. Ethermine
Hiveon nem számol fel költséget, viszont egyre többet csákányol magának[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Gas 80 alatt van, lehet érdemes most kiutalni! Most 66-nál elment :-)
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Kiskokó
veterán
válasz Kaci84 #71668 üzenetére
"3070/3060Ti 10-20W körül veszfel riserből."
Tovább nem is olvastam.... mert a 3070 esetében biztosan mondom hogy 50+W-ot vesz fel. Nem tudom honnan vetted ezeket az adatokat de tévesek.
Sata hivatalosan 54W-ot tud. Azt is ÖSSZESEN és mindig a legelső táphoz legközelebbit csatlakozót kell használni, döntsd el mennyire maxolod ki és hogyan, de NE AJÁNLD másoknak, főleg nem téves adatokkal párosítva!Most már Melóbol haza megyek lefotózom mit fogyaszt a 3070 riserből...
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz Winzsolt #71684 üzenetére
Basszus és tényleg, bennem az volt, hogy mindenképp meg kell adni a miner progiknak a pontos GPU id-t és csak úgy működik, erre elindítottam mindkettőt parancsok nélkül és megy simán. Köszi a helpet.
T-rexet még sose használtam de már most a 3080 majd 101Mhs-esl kapar, phoenix 0.5-el kevesebbet tudott, persze tudom lófing a kül.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz szokeherceg #71674 üzenetére
a gond a kábel/csatlakozó minősége. Rendesen megcsinált kábelnél SATA se gond nálad is évek óta megy és 570ek 50-60wattot is felvesznek slot/sataról míg most egy 3060/3070... 20wattot sem.
ha meg szarul van megcsinálva a kábel/csatlakozó hiába molex/pcie az is el fog füstölni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
SzlobiG
félisten
Dual minert szeretnék használni TRD és T-REX.
Viszont olyan problémába futottam, hogy van 10db AMD VGA azok mennek is szépen a TRD-vel, viszont az 1db Nvidia VGA-nak ugyanúgy 0 az Id-je mint az egyik AMD-nek és így a T-rex nem indítja mert ugye AMD-nek veszi.
Valami ötlet ilyenkor mi a teendő?
Phoenixminer nem játszik sajna.
-
koko52
nagyúr
válasz Hohocali #71672 üzenetére
[link]
Profi. Bármihez csinál bármit is! Pl a 2x8 VGA nála külön ágon megy, harisnya, minőségi csatik, 1-es vezeték.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Hohocali #71672 üzenetére
Tőle vettem, bár most nincs aktív hírdetése.
Szerintem is túl van tolva, de akkor se ajánlott már csak azért is mert felesleges. Ha kijön a matek és valaki odafigyel akkor működik a dolog, de akkor is lehet bármi. Pl. takarítasz másik kártyát teszel rá véletlenül, elfelejted, vagy visszaáll az PL meg hasonlók. Na meg nem is túl elengáns pláne drágább gépekhez. -
Hohocali
aktív tag
Szerintem kéne egy petíciót csinálni, hogy tiltsák be a SATA tápkábelt, nem? Mert az maga az Antikrisztus. Kicsit túl van ez tolva...
Tudtok linket adni az emlegetett hardver apróra, aki készít PCIE kábelekt? Kösz!
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
aerosmith
őstag
válasz Kaci84 #71668 üzenetére
Remélem csak trollkodsz...
"3070/3060Ti 10-20W körül veszfel riserből. Az NV többségéhez vagy egészéhez elég a sataáról táplált riser. Teszteltem több napig 5700XT-vel is és azt is elbírta. Minőségibb tápok csatijai kicsit többet bírhatnak. Viszont nem is kell ezzel szórakozni olcsón lehet kapni itthon is 2xsata-1pci-e kábelt és a gond letudva. Nekem is van több."Na ez masszív idiótaság, ami kb. az összes ajánlással szembemegy...
Több napig tesztelted? Húha az akkor tuti biztonságos.
Ha valaki annyira fillérb@szó, hogy nem képes a rigjéhez olyan tápot venni, amin van elég PCIe az legalább gondolkodjon egy kicsit és vegyen 2x4-Pin Molex to 6-Pin PCI-E kábelt inkább.Aki bármilyen 30xxes kártyát sata kábelről hajt meg az ön és közveszélyes.
https://www.reddit.com/r/gpumining/comments/oumarv/so_i_used_sata_to_power_gpu_risers/
-
veterán
Ránéztem GPUz-vel most a 3090-re 16.7w írt a pcie csatira... mennyi pontos franc se tudja
-
őstag
3070/3060Ti 10-20W körül veszfel riserből. Az NV többségéhez vagy egészéhez elég a sataáról táplált riser. Teszteltem több napig 5700XT-vel is és azt is elbírta. Minőségibb tápok csatijai kicsit többet bírhatnak. Viszont nem is kell ezzel szórakozni olcsón lehet kapni itthon is 2xsata-1pci-e kábelt és a gond letudva. Nekem is van több.
Tápon teljesen értelmetlen spórolni, a VGA árhoz képest elenyésző az ára.Példa:
3x 3070 = 1.200.000 Ft. (pci-e csati igény 6db)
Alapgép+kieg: 85.000 Ft
1x Seasonic Focus 850 Platinum 60.000 Ft. (csomagolt pci-e 6db)+ 3 pci-e apróról 5e Ft.Összesen: 1350e a teljes gép, táp ebből 65e
Tápegység költségaránya a rigben: 4,8%,
táp terhelése: 48%Ebben a felállásban nem is muszáj gyártatni PCI-e kábelt hisz satáról Y kábellel lehet táplálni a risert és molex is van elég. Ha okosan az optimális terheléshez választunk tápot nem járunk úgy, hogy nincs elég kábel. Ez akkor szokott előfordulni ha a tápon akarunk spórolni és szarrá terheljük egy halom kártyával. Ha meg olyan a táp, hogy kevés a kábel mégiscsak akkor meg gyártatni kell hozzá. Csak előre meg kell nézni mely tápokon van szabad hely még. A lényeg okosan kell tápot választani, esertleg hozzá kábelt gyártani és nem azon spóroloskodni, mert nem érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz aerosmith #71610 üzenetére
Igy van igazad van. Szinte biztos, hogy a VGA többet vesz fel mint amit a Sata elbír. Nem tennék rá mást én sem. Nem gyártok semmit, arról meg nem tehetek ha nem értik meg amit írok. Én 2070ről beszéltem amúgy is.
Azt is csak azért raktam rá mert még csak határon se volt fogyasztásban.
ennyi| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz #65537792 #71599 üzenetére
Nem ismerem az LHR-es 3070-eket.
Nekem az Asus Dual és a Gianward 3070 is vagy 50W körörül eszik de lehet még több is, bevallom most nem emlékszem, de megnézem neked ha gondolod. De gondolom az LHRes is olyan lehet.
AZAZ NE TEDD SATA-ra! Én max 40W ig gondolnám biztonságosnak és természetesen azt is úgy, hogy 1 Satán 1 VGA és szigorúan az első sata csatlakozóba dugva ami legközelebb van.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Esetleg lehet megoldáa ha a Binance poolra csákányolsz és a Binance-ra kéred az utalást? Talán az csak a saját hálózaton belüli átvezetés és így hátha jobb a helyzet.
-
tupacamaru
veterán
válasz Pietrosz #71658 üzenetére
Tehát akkor a Coinbase-es wallet címét át kell írni a Metamask-os címre, és így működni fog a küldes, ha jól értem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
SzlobiG
félisten
válasz animatrix11 #71596 üzenetére
Nekem kettő FSP 1000W-os van 1500W-os terheléssel megosztva és mondhatni hangtalanok alig forog a venti bennük, pedig kompakt kivitel, mennek már kb 3 hónapja.
-
Dare2Live
félisten
etherminen megy az, hogy beállítod mekkora GW alatt utaljon így bármikor utal... de az utalás díját te állod. Ami most tuti 10$+...
vagy van a B verzió, hogy polygonal utalsz ami kb ingyenes de szórakozni kell vele.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
2018
senior tag
válasz Frozen #71641 üzenetére
Én nem vagyok a legtöbb, eddig eladtam mindig. Elérte a limitet és kiutalt. Ha most beragad hetekre, akkor is tudok bukni a dolgon mert most 1160 000 ft 1 eth és az eladandó, beragadt mennyiség értéke ugyan úgy csökkenni fog idővel, mert be fog szakadni az árfolyam, idő kérdése. Volt már ilyen magasságokban az eth, nem volt sokáig ennyire drága.
-
Lanteee
csendes tag
A probléma visszatért. 3 Rigből az egyik tökéletesen üzemel: 2db 750Wattos CM PSU, 5db RX6600Xt...de a másik kettő az istennek sem hajlandó beindítani a második PSU-t.
Már mindent kipróbáltam, amit csak lehet. Még akkor sem indítja be (sem az ADD2PSU sem az Y kábel), ha a második PSU-n nincsen semmi bekötve.Leteszteltem az összes létező variációban: Egyesével rákötött GPU+RISER, tápcsere, kábelcsere....az eredmény ugyanaz.
Gyanakodhatnék az alaplapra, de az egyik tökugyanilyen rigen meg működik.
Esküszöm, fizetek, ha ide tudsz jönni a második kerületbe, és megoldod!
-
szabeska
addikt
Unpaid Balance: 0.005092 ETH
Network Fee* (415.68 Gwei): 0.008729 ETH
Approx. Payout: -0.003638 ETHF1
-
Frozen
addikt
Pontosan ez volt a lényege a london forknak,hogy sokkal meggondoltabbak legyenek a tranzakciók
aztán nem tök mind1 mennyi ragadt bent? a legtöbben ugy is holdra játszanak. amúgy meg bárki kiveheti aki az érték felett van jah hogy most 5-20 euro hát akkor tartsa bent azt majd legközelebb vagy ha annyira el akarja adni ne legyen fukar a 20 eurora.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
phanzetomox
őstag
válasz Dare2Live #71609 üzenetére
Pontosan ez van....
Épp cserélni akartam egy sráccal de 580$ lett volna a küldéshez a gas. Aztán megbeszéltük jobban kijövünk, ha veszek egy ledger-t, meg egy repjegyet, és személyesen megcsináljuk az adásvételt egy finom ebéd és néhány koktél mellett, utána meg körbevezet Rómában. És még így is olcsóbbra kijövök
Vicc tényleg -
Garsza
veterán
válasz goodboy007 #71600 üzenetére
-
Hohocali
aktív tag
válasz chungey9 #71632 üzenetére
Nevezd már meg a típusokat léci! Meg az se mindegy, milyen terhelés közben mérted. Itt most ugye ETH bányászásról van szó.
60-65W nagyon soknak tűnik, miközben az egész kártya 110W-ot fogyaszt (szünetmentes táp szerint is, ha összeadogatom, akkor kb. kijön).[ Szerkesztve ]
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
-
chungey9
tag
Lakatfogóval megnéztem pár különböző Nvidia karit 60-65W a riser felé, de a riseren van 3.3V készítő áramkör is talán amit a GPU-Z nem mér gondolom, de a lényeg hogy terhelik a risert.
-
Frozen
addikt
358.93 Gwei
update 406
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
jdeutsch
tag
válasz #65537792 #71603 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Nem értem mi a gond a második-harmadik x-edik PSU inditásával?
Bármilyen ( kicsi,- pár száz forintért beszerezhető! ) 12 V-os relé segitségével, /aminek a behúzó tekercse az alap ( ATX ) PSU bármely 12 V-os csatlakozójára van kötve (molex vagy floppy) nyugalomban nyitott (NO) érintkező párja pedig a 2. -X-edik PSU ATX csatlakozójának 16. (általában zöld) valamint 17. (GND fekete) PIN-jére,- érintkezőjére.
Természetesen ha kettőnél több tápot használunk, akkor több morse intkezővel rendelkező relét kell választani! (A tápok ezáltal nincsenek galvanikus kapcsolatban!
Alap 2 morse-val rendelkező relével megoldható az alap táp- és a második táp inditása, valamint a relé második morse nyugalomban zárt (NC) érintkező párja párhuzamosan kötve a " start" gombbal, betölti áramszünet esetén az "öninditó" szerepét.
Nálam az alap táp FSP 400 ATX táp inditja a HP 1200 W-os szerver tápot,
2 rig a fentleírt módszerrel április eleje óta gond nélkül üzemel.
Remélem bárki számára érthetően fogalmaztam, ha nem nézzétek el nekem, kérdésre szívesen válaszolok.
Üdv: DJ -
Hohocali
aktív tag
válasz Hohocali #71625 üzenetére
Megnéztem a 3090-et, 63W-ot vesz fel PCIE oldalról. Nálam ez pár hónapig ment SATA-ról, langyos volt a csati. Cseréltem Molex-re, az is langyos volt. Aztán cseréltem 6pin VGA-ra, az is langyos volt.
-
llacee
őstag
-
Hohocali
aktív tag
válasz #65537792 #71622 üzenetére
Az EVGA G3 tápokon 8 pines VGA csati van. Ehhez adnak olyan kábelt, aminek a másik végén 2x8pin van, és olyat, aminek a végén 1x8pin van. Az 1x8pin csatira tehetsz 1x8pin->2x8pin elosztót, hogy a VGA mindkét csatijába bedughasd (elmegy a 1x6pin->2x8pin elosztó is).
Mindegyikre tehetsz 1db 3070-et (összesen 3-at). Nekem 850W-os van, azokon 4db 3070 van így.A különböző márkájú tápok kábeleit nem lehet keverni! Csak akkor, ha ki van mérve feszültségmérővel. Én kértem kölcsön Corsair VGA kábel, hogy bedugom az EVGA tápomba. VGA-ra dugás előtt rámértem - mert gyanús volt valami - és fordított polarítással adta ki a 12V-ot!
[ Szerkesztve ]
-
Hohocali
aktív tag
Szerintem itt csak összezavarnak.
Megnéztem (GPU-Z) a 3070-eket most, kb. 10W-ot vesznek fel PCIE oldalról. Az egyik 3070ti csúcsba felugrott 22W-ra (fel is szisszentem ). A 2080ti vesz fel 30-40W-ot.
-
koko52
nagyúr
válasz #65537792 #71622 üzenetére
Nem tudtam, hogy most kezded. Sorry
Ne osszál szét semmit! Ha kevés a VGA kábel akkor vegyél vagy nagyobb tápot vagy még egyet!
És vigyázz, mert a moduláris tápon a kimenő VGA csati semmilyen szabványt nem követ, tehát nem dughatod bele más gyártó kábelét![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz aerosmith #71619 üzenetére
Igen egyenlőre még a kirakós fázisban vagyok. Nem annyira régi. EVGA 750 G3.
Most egyenlőre próbálom összegyűjteni az infókat mit hogyan lehet, hogy menjen a kezdő rig. Aztán majd meglátom, hogyan tovább.
Akkor másik kérdés. Maradjunk ennél a tápnál.
Ugye 4db 6pin VGA kábel csatlakozó van a tápon amiből lesz 6+2. Abból egy ágat el lehet osztani 2x6+2-re, ahogy rátudjam tenni most első körben a 3db RTX 3070-et?
Vagy az sem fog menni.Ezen a tápon 3db molex van/ág.
[ Szerkesztve ]
-
zaugheek
tag
Elég vicces mostanában kiutalni pool-ról wallet-be ilyen txn díjak mellet...
-
aerosmith
őstag
válasz #65537792 #71613 üzenetére
Meg, csak gányolás.
Egy kábelen két db 4 pines apa szokott lenni, vagyis két tápkábel kell hozzá.
Gondolom valami régebbi tápod van amin nincs elegendő PCIe ezért kirakósozol.
3080ast tuti nem raknék ilyenre, 3070est is csak akkor ha a két 4 pines tábkábel külön éren van. -
koko52
nagyúr
válasz #65537792 #71615 üzenetére
Röhögés akart lenni (azt hitteem poénkodni szeretnél) , gondolom te sem gondolod komolyan, hogy molexel etetsz VGA-t kínai fos kábelen keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Ki tudja updatelni az összefoglalót? Baromság van benne a SATÁkról, vagy legalábbis 5 évvel ezelőtt volt érvényes amikor egy kártya 20W-ot vett fel csúcson...
Így már értem miért jönnek a hülye kérdések. -
-
koko52
nagyúr
válasz Dare2Live #71608 üzenetére
Shortolok játékpénzzel, de az utóbbi hetekben nem lehetett, csak felfelé tör.
-
aerosmith
őstag
Na Kiskokó máris gyártja a potenciális áldozatokat...
Cyber banyek, mit nem lehet azon érteni, hogy
Sose használjatok SATA kábelt a riserekhez vagy a VGAkhoz.
?
Az hogy Kiskokó überpro és wattra pontosan minden helyzetre kiszámolta, hogy mennyi lesz a mindenkori tartós maximális fogyasztás a sata kábelein és érintkezőin, nem jelenti azt hogy nálad is működni fog olvadás nélkül. Vagy lehet hogy semmit se számolt ki, csak szerencséje volt eddig? -
Dare2Live
félisten
válasz phanzetomox #71510 üzenetére
"Épp kiderült, hogy az eth a jelenlegi formájában használhatatlan. Konkrétan az egész NFT piac esik miatta, mert 400-1000$ba kerül egy mintelés, vagy egy hirdetés feltétel/levétel."
De amíg nincs más addig nincs más és amíg pörög az NFT addig "nincs más" és ki fogják fizetni bányászoknak a 400-1000$árt.
Cardanonál már aktívan készülnek rá évvégere legkésöbb kész is lesznek. Többek közt ezért se lehet végtelenségig húzni a POSt.
-
Laraxior
titán
Szerintem ez igencsak tovabb megy a korabbi 4300-as vagy mennyi volt pontosan max erteknel... Durvan halad...
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
koko52
nagyúr
válasz F_Balazs #71604 üzenetére
Abszolúte nem. A 10k-nál már megremegne a kezem.
-
F_Balazs
aktív tag
4000$ küszöbén vagyunk... az már azért csábító lesz az eladásra, nem?
-
animatrix11
őstag
válasz animatrix11 #71598 üzenetére
ja persze újra padozva
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Peugeot, Citroën topik
- Asztrofotózás
- Ingatlanos topic!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest