-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
válasz
Dexar007 #39277 üzenetére
De talán az ETH feléled...
A 3x1060 bányagépeim versenyében az ETH-s trio winmineren már csak 80FT-al van lemaradva a Nicehash-hoz képeszt, amely görcsösen mindig rááll a neoscríypte.
Ha volna egy harmadik, akkor azzal hagyományos módon bányászgatnék. és krakennre küldve számolnám a fee-t a ban.... amíg lehet.
-
kugli81
aktív tag
A conpute mod mi?
most lehet hülyének nézek ki ,de nem találom ...
-
Tamás9x
őstag
- Equihash (ZEC, BTG, ZEN, ZCL, ...)
-> AMD: hivatalos link:
- Claymore Zcash Miner-> NVIDIA: hivatalos link:
- EWBF's Zcash Miner
- dstm's ZCash / Equihash Nvidia Miner v0.5.8 (Linux / Windows)
- Bminer: a fast Equihash miner for CUDA GPUs (5.2.0)Mérés szerinti leggyorsabb eddig: "Bminer"
Enter65:
Ezzel lehetne frissíteni a bevezető hozzászólást? -
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Vettem ma egy rx 470es videokarit 4gb referencia.Eth-t banyaszva 16mh
.Lehet ezzel valamit kezdeni bios mod akármi ?Miért ilyen kevés ?Hynix ramos..Elöre is köszi a segitséget
-
Zoli986
tag
erre valaki?
-
-
Bossp
addikt
válasz
norbert400 #39284 üzenetére
Magyarul maradt eth-d amit nem tudsz elhasználni ezért inkább drágábban tovább adnád?
Great Deal érdekel!
-
norbert400
tag
hali.
Krakkenen maradt 0.016 ethem amivel már nem igazán tudok mit kezdeni. Kiutalnám de 0.004 hiányzik a minimumhoz (váltás).
Így elutalnám valakinek akinek szüksége van rá 4e ftért. mivel a fee 0.005 így maradna 0.011 utalás után.
akit esetleg érdekel írjon üzenetet.
-
Plasticbomb
addikt
NA, most hogy kellemesen elfáradok lassan az ABU cikk alatt.. Mivel játsszak? Melyik coin miner configját ismerjem meg, vagy csakjátszak, mondjuk Kyodai-t? Mellesleg éhes vagyok, és pizzát kívánok, de nem akartam rendelni..... Elverem minden pénzem pizzára..XD
A CPU-s cryptonight bányászat az már csak ilyen, Nanopoolon is, ha elindítom a CPUra a minert, szintén jön negyedóránként a levél, hogy offline...
-
válasz
sanzi89 #39275 üzenetére
Csak CPU-val nem érdemes NiceHash-re bányászni, mert akkora difficulty-t adtak meg alapnak (400000), hogy beletelik 10 percbe is, mire egy share-t be tud küldeni a CPU, addig pedig lezárul a kapcsolat SOCKET ERROR-al. Elvileg ez nem befolyásolja a teljesítményt.
Máshova bányászva CPU-val nekem se volt gond. -
Janou
őstag
Ha segítségre lenne szükségetek...
-
Dexar007
veterán
válasz
Darthforce92 #39276 üzenetére
Leesett a btc.
-
Darthforce92
tag
A zcash árfolyamának vergődése mögött van valami technikai magyarázat?
-
sanzi89
addikt
Én a CryptoNight SSL szervereivel vagyok szinte folyamatosan bajban a Nicehash-nek. A VGA-s rigenek semmi bajuk, de ahol csak egy i5-ös CPU kapar magában állandóan eldobja a kapcsolatot, majd fél perc múlva magához tér. A gépek egy helyen vannak, egy neten próbálkoznak. Amíg a supportXMR-re bányásztam SOHA SEMMILYEN probléma nem volt kb. 1 hónapig. a Nicehash-el pedig a leállás előtt is ugyanilyen nyűgjeim voltam, és most a leállás után is ugyanezek a problémák előjöttek. Nagyon idegesítő és nem tudom, hogy mi lehet a gond, Claymore-t használok mindenhol SSL kapcsolattal.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
wolfhgb #39271 üzenetére
Nem. mininghoz mindegy, hogy milyen a pcie verzió, nincs nagy forgalom a buszon. maximum induláskor kicsit lassabban indul, amig betölt mindent a VRAMba, de utána minden lényeges a GPU-VRAm között zajlik, már amelyik algo használ VRAMot, pl ezért lényeges, hogy minél nagyobb teljesitményű VRAM legyen ETHhez, mig AMDken ugye kb megfojtjuk a GPU-t mert abból meg szinte semmi nem kell...
-
wolfhgb
aktív tag
Egy 1080ti banyasztudasat befolyasolja, h a pci e foglalat 1.0, 2.0, vagy 3.0 as?
-
demmer123
őstag
válasz
Darthforce92 #39268 üzenetére
De akkor az a módszer jó lesz amit fentebb írtam?
-
demmer123
őstag
Ha Coinbaseról sima bank számlaszámra utalom az összeget olcsóbb mint ha közvetlen bank kártyára kérném?
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! Valaki nem tudná honnan a leggyorsabb risert rendelni? Ebay-en esetleg valami bejáratott eladó vagy egyéb oldal?
-
NiceHash EU szerverei nem mennek? Legalábbis az alábbiak biztosan nem, de már éjjel óta.
neoscrypt.eu.nicehash.com
nist5.eu.nicehash.com -
kugli81
aktív tag
Sziasztok .Lenne egy kérdésem .Elkezdtem eth-t termelni coinbase-re,de megváltozott a wallet cim.Megkapom az utást attól függetlenül ?
-
Mosqu!to
addikt
Van 2 gépem ami nagyon fura jelenséget produkál:
- win10, adrenalin driver, hiba nélkül ment 6 kártyával.
- bekerült +2 kártya m2 portba, ami adrenalin alatt nem ment gond nélkük, ezért DDU->BC driver (+patch), és él mnid a 8.
- indítanám a bányát, és azok a kártyák, amik korábban is bent voltak, nem akarnak normális órajelen futni, a ram megy amire beállítom, de a GPU idle marad. A két m.2 kártya jól megy, de az eredeti 6 nem.
- próbálkoztam overdriventoollal, claymore paraméterezéssel, de egyikre sem reagálnak, és csak az alap 6 kártya nem.Van tippetek, hogy mi lehet a gond?
-
wolfhgb
aktív tag
Nicehash nel az hogyan lehet, h a gepen futo minernel a balanszom osszege kevesebb kb fel dollarral, mint amit a mobilos aplikacio balansznak kiir? Ha forditva lenne, meg azt mondom ok, kesik a kommunikacio, mondjuk kb percenkent frissit, annyi ido alatt nincs annyi produktumom, bar lenne!
-
Danex
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Coin/fiat tradingnek van esetleg külön topicja? Engem érdekelne a téma de itt folyton csak hardverről még hashrate-ről van szó.
-
Zoli986
tag
AM3 lapoknak van valamilyen korlátozás pcie kártyákat illetően?
Jelenleg 1db 1050 van slotban,2db rx570 riseren.Még van két szabad pciex1 slot,de ha rádugok még egy risert fel sem dobja eszközkezelőben,hogy van benne valami.
5db 1050ti menne bele majd ha megérkezik az 5. kártya és az új táp.
Valakinek van bármilyen tapasztalata?
GIGABYTE MA770T-UD3P lapról lenne szó egy x2 b24 procival. -
wolfhgb
aktív tag
válasz
tom120514 #39235 üzenetére
Jol hangzik, ralesek.
Mas: Asztali geppel kaparok, a lapomban 2 pcie foglalat van, most egy 1080ti van az egyikben. Mennyire gaz hutes szempontjabol, ha melle rakok meg egyet es fel foglalatnyira lesz egyik a masiktol? Nem akarok riser kabelt hasznalni. 52 fokon dolgozik a jelenlegi, es a 800 as tapom is elvinne meg egyet.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
A ZEC flypool-on való kiutalás és a poloniex számlán való megjelenés között több óra telik el, és miután látom hogy a pool kiutalta, a poloniex-en nem látom a history-ban pending állapotban a tranzakciót.
Ez normális hogy van hogy 8-10 óra mire megjelenik az összeg a poloniex-es számlán?
Vagy ez csak nekem ilyen lassú?
Köszi előre is. -
wolfhgb
aktív tag
válasz
Skynet258 #39227 üzenetére
En is pont ezzel a comboval kuzdok, nicehash kapar, onnan coinbase, onnan meg nem tudom, h en is eth ra inkabb, mert kuszik felfele, vagy mindjart euroba es vissza coinbase v marad gdax on. Aztan ki cib re. Habar a coinbase en meg nem adtam hozza a szamlat, eleg huzos a cib es sepa utalas a szamla validalashoz, legalabb is nekem az online csomagomnal 16€ / utalas. Ha gdax rol utalja ki az ember ott is ilyen tortura a szamla hozzaadas a fiokhoz?
-
code1005
senior tag
A coinbase-en hozzá akarok adni bankot és névnek fordítva hozza fel a nevem akkor az is jó?
pl.: Tamas Kiss, tehát fordítva és ékezet nélkül. Gond ez vagy így is jó?Alatta a figyelmeztetés:
This name must match the bank account name
We cannot process deposits from bank accounts that do not match your account name. This includes business bank accounts and joint bank accounts. Wires from mismatching accounts will be reversed and it may take more than 25 business days for your funds to be returned.Más:
A GDAX-on nem fogadott el semmimet se (személyi, jogosítvány) szerinte nem létező ország, stb. Hol lehet ezt újra elindítani? -
Skynet258
veterán
válasz
haxiboy #39226 üzenetére
Jah tudom, de az utóbbi időben ezt nyúzom aztán érdekel mennyi lesz a végső levonás.
Aztán majd valamikor visszatérek a közvetlen ETH bányászásra, bár olyan nagy diffi nem lesz, csak kicsiben nyomom, egyetlen árva 480-assal (meg Nicehash esetében dolgozik a Ryzen 1600 is).
-
Skynet258
veterán
Na az imént kiküldtem némi EUR-t Coinbase-ről CIB-es számlára, rendbe tesszük mennyit is vonnak le végül.
Illetve átpakoltam az összes BTC-met ETH-be, mert ahogy látom jobban vánszorog felfelé. Aztán most HODL, csináltam is hozzá paper wallet-et.
BTW ha valakinek hasznos lenne: Coinbase 3 EUR-t akar legombolni egy sima ETH/EUR váltásért. Helyette inkább járható út a Coinbase--->GDAX ott átváltani ETH/EUR (ez így semmi pluszba nem kerül gyakorlatilag), aztán vagy vissza Coinbase vagy külső wallet, vagy GDAX---> hazai bankszámla.Persze sokatoknak újat nem mondtam, csak örülök, mert végre kezdem átlátni ezt a Nicehash, Coinbase, bankszámla mixet, hogy miképp lehet a legkevesebb fee-t összekalapálni.
-
Tamás9x
őstag
Még egy Equihash miner.. nem tudom volt e már... [link] reggelig fut majd kiderül felgyújtja e a házat..
-
vizimento
senior tag
válasz
Plasticbomb #39217 üzenetére
Ez esetleg?
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39220 üzenetére
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39217 üzenetére
Coinok: [link] Ez jó?
-
V!ck
senior tag
válasz
wolfhgb #39210 üzenetére
Ha egy nap alatt nem éred el a 0,001 BTC-t, akkor nyilván 2 naponta éred el. Ha áll a géped mondjuk 2 napig, akkor meg annyival később.
Egy kicsit olvasgass a nicehash oldalán, minden le van írvaIlletve ezt neked is látnod kell, ha belépsz a nicehash oldalán a walletedbe és rányomsz a "withdraw" gombra:
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39214 üzenetére
Vannak szép dobozos monitorok aminek a házába belefér direktbe tudod hajtani az lvds-t csak a hűtés fog kilógni szupi projekt
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Tamás9x #39213 üzenetére
Ez már nem noti, a háza darabokba tört, a kijelző kuka, de mivel az elektronika ment, mikor elraktam, igy elővettem, letakaritottam, vettem, ami kell bele, és most van az, hogy ki kell találnom a hűtő felfogatást. Na nem a gyári hulladékét, attól a gép 80-100 fokra ment fel, neem, kerestem hűtőt ami megfelelő lesz méretben teljesitményben, mégiscsak 45W a proci és 23W a GPU, szal baromi halk lesz... márcsak át kéne mennem az esztergályos műhelybe a szomszédba, hogy mit tudnának nekem összehekkelni felfogatáshoz. Még agyalok, hogy a kijelzőt hogy oldjam meg, hogy tudom megoldani (LVDS 2Ch 6 bit 30 pin konnektor, régi cucc, a maiak kicsit többet tudnak, plusz milyen tulajdonságokkal birjon egyébként a panel), mekkora legyen, rendes hangszórókat kapjon beépitve, stb... Képzelj el egy iMac-et, kb. Van vele móka...
Majd kiderül, ha elkészül, hogy mit fog tudni futtatni.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39211 üzenetére
Én ezt betenném BTCZ vagy HUSH-nak. Winminer? had váltogassa magának az algokat.
Van vagy 10db ilyen "pici" notim fele Q9300-as de nem tudom mire kellene őket beállítani.Iginotus : Pörögnek ezek szépen de ahogy nő a nehézség, a bányászók növekedése és a kitermelt coinok arányában úgy fog egyre kevesebbet termelni, majd kuka, hacsak át nem tudja valaki moddolni, amin épp dolgozom, de ezt könnyebb mondani mint csinálni.
-
Iginotus
addikt
Az csak jó... de a régi is pörög. Bele túrom kicsit magam. Addig is van valaki itt aki ilyennel bányászik?
-
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39208 üzenetére
Huuu Q9300? vagy nagyob? ez MXM2 ha jól látom ?
Acer Desing.. de lehet tévedek.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39206 üzenetére
Ezért kérdeztem: [link]
egy BTC minert át lehetne alakítani, akár.. De ez még 2-3 hét mire megjönnek az ASIC hip-ek kínából
Nincs benne valaki FPGA-ba?GTX675MX GTX770M
Ha integrált rá ne engedd, nekem MXM3.B cserélhető...
-
Tamás9x
őstag
válasz
Plasticbomb #39204 üzenetére
Minden eszik memóriát, kérdés mennyit..
10KB? 1MB? 15MB?
-
Tamás9x
őstag
válasz
klykkly #39195 üzenetére
http://1stminingrig.com/obelisk-sc1-the-first-sia-asic-miner-is-confirmed/
Mennyi memóriát evett ez a SIA?
-
wolfhgb
aktív tag
Egy kerdes a nicehash hasznalokhoz. Ami banyaszat kozben gyulik az unpaid balanszomba, azt akkor tudom kikuldeni walletre, amikor lejar az ido, amit a weboldalukon a payout nal latok idopontot? Jelenleg hetfoi idopontot ir.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest