Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Dr. Romano #40193 üzenetére
Poen, az egyik rigem, 6db gtx 1060 6gb samsungok, hoznak havi 264dollart
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
AAntii
őstag
-
Iginotus
addikt
Olvastam valahol hogy ETH-t 2019 után már nem lehet 3 GB ramos kártyával bányászni? Ez miért is van? És 4 GB-sel lehet vagy csak 6 plusz?
Plug and Pray... :)
-
-
Zoli986
tag
Lehet lassan értelmét veszti a dolog,de lenne egy kérdésem azokhoz akiknek van 1050ti-vel tapasztaltuk.
Szóval van jelenleg 5db asus expedition 1050ti kártyám.
Ezek közül 3db oc-s. A másik kettő látszólag egyforma,gyakorlatilag még sem.
Az oc-sek 85% tdp mellett tudnak -400/+900 órajelen 15MH/s-ot.
Az egyik nem Oc-s kárty ugyan ezt tudja.,viszont a másik nem Oc-s kártya a közelében sem jár,még 100% TDP-vel sem tudja.
Amit figyeltem,hogy a device ID teljesen más.
Az oc-k: 10DE 1C82-1043 85D3
Az egyik nem OC: 10DE 1C82-1043 85C1 ez a tuningbarát
A másik nem OC kártya: 10DE 1C82-1043 8600 ebből van még két darab a rokonságban,szintén nem bírja a tuningot.
A kérdésem az lenne,hogy van valamilyen különbség ezek között a kártyák között fizikailag szerintetek?
Ha a tuningosabb kártyákról lementem a biost és felrakom a nem tuningos kártyára működhet a dolog?
Elvileg minden ugyan az ugyan az a chip ugyan az a ram,ugyan az a gyártó, a különbség gpu-z szerint,hogy terhel állapotban a bandwith 118GB/s a nem tuningoson és 140GB/s a tuning barát verziókon. -
CoDWaW07
őstag
válasz shteer #40174 üzenetére
Ja fenébe tényleg, hirtelen amúgy is mindegyik gamer 3-way GTX 1080 SLI-t akar beüzemelni
walter_white:Jó ötlet, én ETH-ból és Ripple-ből tervezek.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Fuu mennek ám rendesen lefele az árfolyamok....Ti bevásároltok így most valamelyik érméből?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
tisn
addikt
válasz davidvarga #40161 üzenetére
En etnt tolok i5/i7el. Gép úgyis megy...
-
Hack3er
őstag
Vettem ETH-t mrcoinéktől, az exodus waletbe és 17000ft-al több jött be, ez hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Enter65
senior tag
-
Janou
őstag
válasz Dr. Romano #40167 üzenetére
40 Gwei
-
Dr. Romano
veterán
A MyEtherWallet.com-on mennyi az ETH váltóra küldési díjja (pl. Kraken)?
Illetve ha nicehashen tolom és ott ingyen áttolom ugye CB-ra onnan menny a SEPA kiutalás díjja a CB részéről?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dexar007
veterán
Ugy tudnank megakadalyozni az osszeomlast,ha mondjuk megegyeznenk a kinaiakkal,hogy 6 ora mulva minden egyes gepet leallitunk 48 orara. Igy a sok panicsellonak nem fogjuk engedelyezni a tranzakciojat.
Give me your cum,bull!
-
Dare2Live
félisten
válasz davidvarga #40159 üzenetére
Mi az, hogy legtöbbet? darabra vagymi?
Ha pénzügyileg érdekel akkor talán monero. De biztos van erre is kalkulátor.
Ma pont összeomlott eth szoval ilyen ccsalánba pisilős a hangulat...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
AAntii
őstag
válasz davidvarga #40159 üzenetére
Ha eladsz 1000 ft-ért egy dinnyét vagy ugyanennyiért 10 kiló almát és minden gyümölcs ára felmegy 40%-kal, akkor a dinnyével többet lehet keresni?
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
warcat
veterán
válasz AAntii #40152 üzenetére
Amcsiknál már lehet kapni
MSI GTX 1060 6GB 279.99$ és órák óta rendelhető,nem kapkodták elEA: It's in the crate!
-
AAntii
őstag
válasz shteer #40151 üzenetére
Sajnos, aki mondjuk 12 ezres árfolyam mellett vett gyors befektetésként (no comment) előbb-utóbb realizálja a kis szolid veszteséget, szóval nem csodálkozom. Tényleg úgy lehet ezt csak, hogy rá sem nézel jó darabig, különben az ideg megöl Bányászfronton a top időszakhoz képest harmadannyi a manna. Amikor a roi-t újrakalkulálni egész számú szorzóval kell az annyira nem vicces. Még a boltokból hiányoznak a 70 ezres új videokártyák (570/1060) a teljes boldogsághoz.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
AAntii
őstag
-
davidvarga
tag
Sziasztok. Intel I7 cpu tavalyi mit érdemes bányászni? Igazából, arra lennék kíváncsi van-e valami új coin amit érdemes bányászni (gondolom ha még kevesen keveset bányásztak a nehézségi szint is alacsonyabb így egy cpu is többet tud még bányászni, mint pl.: Bitcoinbol.) Előre is köszi.
-
demmer123
őstag
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz warcat #40146 üzenetére
Kínától ne várj sok jót, tekintve, hogy betiltották a kripto-kereskedést en bloc. A hazai tőzsdéket már szeptemberben bezáratták, a külföldi tőzsdéket meg mostantól blokkolják a tűzfalukkal (amin pár hónapja már VPN-nel sem olyan egyszerű átjutni). Meg ugye a bányászok is el lettek küldve januárban.
-
Dare2Live
félisten
-
demmer123
őstag
BTC $7 409,42 USD Vicc ez az árfolyam.
Lehet így is marad hónapokon át..
-
Yany
addikt
válasz fogtunder #40138 üzenetére
Olyan viszont van, hogy donation mining. Ha a poolon bányászol, akkor ZClassicod nem fog szaporodni, viszont 1.25 BTCP-t fog érni minden kikapart ZCL-ed, amit a fork után megkapsz. De több is lehet, mert mindenképp adott mennyiségűt osztanak ki, akkor is, ha a jelzett dátumig nem lesz minden kibányászva (és ez még esélyes forgatókönyv asszem). Főleg, hogy most sokan elkezdtek kiszállni. Ez azt jelenti, hogy 28-ig bármennyit is bányászol ki, 62500 BTCP rád eső része lesz a tiéd, vagyis akár 2-3x-os érték is kijöhet. Részletek: [link]
Egy egyszerű példa:
Ha a pool 28-ig kibányássza az összes ZCL-t, ami 50 000 db-ot jelent és te 1 db ZCL-t bányásztál, akkor a fork után lesz 1.25 BTCP-d.
Ha viszont mindenki kimenekül, mermimmeghalunk és a pool végül a benn maradt 3 kitartó emberrel összesen csak az ötödét tudta összeszedni, vagyis 10 000 db ZCL-t, akkor máris nem 1.25 BTCP-d lesz minden általad kibányászott ZCL után, hanem 6,25 BTCP.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Yany
addikt
Figyelem! SCAM! Nehogy bedőljetek ennek: @Twitter. Azt állítja, hogy ha a címre utalod a zclassicodat, akkor forknál 1 ZCL + 1.25 BTCP üti a markod. Néhány lúzer máris bedőlt neki.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Pioneer #40122 üzenetére
Én itt hardveraprón vettem átalakított szervertápot ATX boarddal. Jónak tűnik, nem melegszik, viszont tényleg kellemetletlenül magas hangja van a ventilátornak, lakószobába maximum süket nagymama mellé ajánlott.
Annyi csatlakozót tett rá az eladó, amennyit kértem, vastag kábeleket használt, szóval szerintem a megbízhatósággal nem lesz gond. -
tisn
addikt
válasz Darthforce92 #40129 üzenetére
ha lehetne kapni
-
tisn
addikt
nem jott meg az addpsu adapterem, viszont a 3-4 gtx 1060 megerkezett
elbirja vajon a 620-as seasonic a 4 gtx-et + celeroncs + ssd? -
Pioneer
őstag
Kérdés bárkihez aki ilyen tápot használ. Másnak is hangos terhelés nélkül ez a tápegység. Vadi új még is olyan a hangja, mintha már csapágyas lenne...
Jelenlegi tápegységem: Seasonic Prime 1300W Gold
Előtte volt 3db ilyen tápegységem Seasonic Focus Plus 850W Gold
Ezek teljesen hangtalanok voltak még terhelés alatt is, (pedig nem használtam fanless módban) ezért nem értem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
válasz Tamás9x #40121 üzenetére
Igen én is ettől tartottam, amikor megláttam azt az aprócska kis ventilátort a szervertápokon. Gondolom szépen fütyül üveghangon.
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM4/AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
Ha van valakinek tapasztalatát hasonló átalakított szerver táppal (ami kompletten kezeli az alaplapot is), az bátran írja le a jót is és a rosszat is (ha van).
-
Tamás9x
őstag
válasz Pioneer #40119 üzenetére
Kimondottan visítósabb hangja van, nem jó mellette dolgozni. SUNSON, ebmpapst van ezekben leginkább nem csendes.
TAPASZTALAT.
DPS-800GB-A val kezdtem ennél csak hangosabb volt a többi.[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
Pioneer
őstag
Én pedig ezekre az átalakított szerver tápokra lennék kíváncsi. Nem a megbízhatóságára, mert ezeket 0-24/365 használatra tervezték, inkább az érdekelne, hogy mennyire hangos egy szobában való használatra? (amúgy szerintem az ára is korrekt)
KKmoon 2600W
Specifications:
Color: Silver
Material: SECC
Type: ATX Power Supply
Rated Power: 2600W
Fan Size: 40cm
PFC: Active PFC
Efficiency: 94%
Energy Efficiency: 80PLUS Platinum
Video Card Wire Interface: 24*6+2P,9*SATA,3*IDE,24P,CPU 4+4P
Main Power Connector: 24*6+2Pin
CPU 12V Power Connector: 8(4+4)pin
4pin D Type Connector: 3
SATA Connector: 9
8pin PCI-E Connector: 24 * 8(6+2)pin
Input Voltage: 90-260V
Universal AC Input: Support
Video Card Interface: 24
Video Card: 12 High-end Graphics CARDS
Output: 12V-200A, 5V-15A, 3V-15A, 5VSB-2A
Item Size: 319 * 94 * 92mm / 12.56 * 3.70 * 3.62in (L * W * H)
Item Weight: 4.4KG / 9.70 lb
Package Size: 65 * 16 * 12cm / 25.59 * 6.30 * 4.72in (L * W * H)
Package Weight: 4.6KG / 10.14 lbPackage List:
1 * Power Supply Kit[ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
Igazad van, megérdemled a nyakast! Az igen trafó, de még az sincs megégve, hanem impregnáló lakkal van az egész bekenve. Tamás hameg a trafó mérettel van a bajod, akkor csak halkan megjegyezném, hogy ezek kapcsoló üzemű tápegységek. Ahol nem transzformátor végzi a munka nehezét, hanem a félvezető alkatrészek. Tessék egy kicsit utána nézni!
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz Tamás9x #40111 üzenetére
Félre ne értsen senki, nem teszek fel rulettre egy drága bányariget, de mindenképp érdekelnek a feltörekvő gyártók is. Ugyanakkor minden tiszteletem mellett hadd adjak hangot kételyeimnek azzal kapcsolatban, hogy egy eleve megégett tekercset dobnának be a fotók közé. Az is meglepne, ha a fotózott példány valaha villanyra lett volna dugva. A megégés egyébként nem mattosítaná be a tekercs magjának felületét? Mert az eléggé fényesnek tűnik alatta.
Ettől még ugyanúgy felhúzott szemöldökkel nézek rá ennyi pénzért. Találtam még hozzá youtube videókat is:
[első felvonás], [második felvonás]ps.: nem rábeszélésről szól most ez a beszélgetés, csak ismerettágításról, én az a fajta ember vagyok, aki nem ítél el semmit/senkit elsőre és nem kicsit olcsóbb a cucc ahhoz, hogy legalább kicsit vitázzunk róla
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz Pioneer #40114 üzenetére
Ha erre trafót mondasz én kapok egy akkora nyakast, hogy a fal adja a másikat a szakmatanártól
Yany: Ha valaki veszia bátorságot akkor kíváncsi vagyok a véleményére, én spec nem játszanék vele. Minőségi tápnál sokszot 60% a márka, maradék a hardver...
De nem merül el benne maradok hülye
Oda már magas hő kell, hogy a lakk is megbarnuljon... de ez is egy másik sztori.[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
Pioneer
őstag
válasz Tamás9x #40113 üzenetére
Mi van itt neked megégve, vegyél már fel egy szemüveget, köszi!
Mellesleg a tápra se le, se rá nem akarok beszélni senkit.
[ Szerkesztve ]
-
Pioneer
őstag
válasz Tamás9x #40111 üzenetére
Tényleg nem értesz hozzá, ebben igazad van!
És tessék leállni a fűvel, mert hülyeségeket írkálsz és látsz tőle, ráadásul még mást meg akarsz fertőzni vele, ej Tamás...
-
Tamás9x
őstag
3db induktív tekercs van benne a nagyobbik szénné van barnulva. az nem gyárilag olyan még mielőtt valaki beleokoskodik
Ilyen tápokat inkább hagyd ha kedves a RIG-ed élete. szerintem, de én ugyebár nem értek hozzá,...
-
Yany
addikt
válasz Sondi1986 #40100 üzenetére
Kifizetésenként 10%-ot kapsz az elmaradásból. Vagyis 10 kifizetés alatt megkapod a teljeset.
Tamás9x: hogy érted, hogy meg van égve?
Moduláris is van 150,- €-ért. Tényleg kíváncsi lennék ezekre.
Én a Platimax 1700-ra esküszöm, az nagyon bevált, de ha vannak itt már tapasztalatok ilyen nobrand PSU-kkal, akkor elgondolkodnék, ezért is érdeklődöm itt.[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
Sok sikert hozzá ahogy látod a 12V os része rendesen meg van égve, az 5-3,3 hoz képest, én nem spórolnéka gép lelkén. SuperFlower 1600-2000 ha sok kártyát szeretnél hajtani. Vagy egy felújított servertáp, csak 12v-ra, minden másra egy jobb minőségű atx.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 Super 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2060 Super (RTX 3060 Szint)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 7700 XT (RTX 3070 Ti-t veri)/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest