-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Az itthoni 1060-as kártya mellett én is beálltam a bányászok sorába egy EVGA GTX 1080 Ti Hybriddel, elég fasza kis kártya 46 fokon 780sol/s-et sikerült belőle kihoznom zcash bányászatkor, 100% TDP-n. A héten még egy MSI 1070 Ti Gaming-et is bedobok a házba.A kérdésem az lenne hogy van olyan fórumtárs aki egy irodában vagy raktárban bányászik, fix bérleti díjjal amiben az áramköltség is benne van? Megéri ezt így csinálni (természetesen 4-5 ismerőssel összeállva)?
Köszi előre is!
-
tome0001
senior tag
-
tome0001
senior tag
Szerintem sem működne. Kinek számláznád ki a tételeket? az államnak, vagy magadnak?
Egyébként van egy elég jó cikk a bitcoin/kriptovaluták és az adózás kapcsolatáról, ha gondoljátok tegyétek bele a topic összefoglalóba: http://fintechzone.hu/hogyan-adozz-a-bitcoin-utan-nav/ -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
A ZEC jóváírások szüneteltetéséről (pl: poloniex, bittrex) tud valaki bővebb infot?
Mi miatt van, mikor áll helyre kb?
Köszi! -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Ezekről a ZEC pool átmeneti kiutalási szünetekről tud valaki valamit mi az oka?A pool ezt írja már nem először: Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool.
Poloniex szintén jelez: ZEC is currently under maintenance or experiencing wallet/network issues. Deposits and withdrawals will remain disabled until a solution is found, which may require an update from the ZEC team. Any updates must be tested and audited before enabling.
De ami érdekes hogy binance-n pl nincs ilyen felhívás, de hiába bányásznék a binance-ra ha a pol nem utalja ki a dolgokat.
Köszi előre is a segítséget.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
A ZEC flypool-on való kiutalás és a poloniex számlán való megjelenés között több óra telik el, és miután látom hogy a pool kiutalta, a poloniex-en nem látom a history-ban pending állapotban a tranzakciót.
Ez normális hogy van hogy 8-10 óra mire megjelenik az összeg a poloniex-es számlán?
Vagy ez csak nekem ilyen lassú?
Köszi előre is. -
tome0001
senior tag
Tudnátok mondani egy két külföldi oldalt (főleg osztrák és német és szlovák) webshopokat, akik alacsony postaköltséggel, megbízhatóan szállítanak kártyákat Magyarországra?
-
tome0001
senior tag
Sziasztok.
ZEC-hez ki milyen miner progit használ? Nálam az EWBF egyre többször fagy ki, van hogy naponta többször is.
Érdekes hogy nem jött ki hozzá új verzió már tavaly óta.
Van valami másik program alternatíva?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
tome0001
senior tag
Lehet le vagyok maradva, de eldöntött tény már hogy az ETH-t és a ZEC-et lehet-e majd a Bitmain új ASIC-jaival bányászni, vagy még nincs hivatalos állásfoglalás róla? Köszi előre is.
-
tome0001
senior tag
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
6db MSI Rx570 Armor 8GB típusú righez milyen bevált tápot ajánlotok?
Ami normális árban van, és megbízható?Köszi előre is.
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan weboldal ahol egy adott valuta árfolyama és difficultyja egy grafikonon látszik naponkénti bontásban?
Vagy esetleg letölthető excell, és onnan már megy a grafikon varázslás értelemszerűen?
Köszi előre is. -
tome0001
senior tag
Athminer Z9 miniről mit gondoltok?
850 dollárra esett az ára (nem tudni miért).
10.000 sol/250W
Túl szép hogy igaz legyen szerintem.
Mi a véleményetek? -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
A Zcash asic rezisztenciáról van már valami hivatalos hír?
Köszi előre is. -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Bitmain oldalán lehet fele USD fele BTC-vel fizetni?
Vagy nincs lehetőség vegyes fizetésre?
Köszi, Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest