Új hozzászólás Aktív témák

• goodboy007

senior tag

válasz Citroware #34682 üzenetére

Volt anno olyan kollegám, aki szinte konkrét appot fejlesztett powershellben, hogy könnyítse a daily Exchange munkát, emlékszem, egyszer mondta is, hogy "én az elmúlt x évben mindig találtam munkát, ha nem volt, akkor is".
    Klasszisokkal nagyobb volt a tudása akkor a legtöbb dologban, mint nekem, mégis gyanítom, hogy ma már legalább 2x-es szorzó lehet fizuban, mert ő azóta is Pécsen, én meg rég BP-n dolgozom.

Lényeg, hogy abszolút áll a mondás, hogy a munka 80%-hoz 20% energiabefektetés kell, a maradék 20%-hoz, pedig 80%, azaz az extra munkákhoz kell az igazi freek-ség, de én csak akkor vagyok hajlandó ezt végezni, ha szakmailag és pénzben is látom értelmét, "csak úgy" sokkal kényelmesebb az, hogy megcsinálom a dolgom, de nem hajtom magam szarrá, pláne nem foglalkozom szabadidőmben is -az önképzést kivéve- munkával.

Azóta sem dolgoztam a fentebb említett kollégához hasonló hozzáállású szakmabelivel, ennek ellenére nagyon idegesítő volt, hogy ő elvárta volna, hogy mindenki ugyanígy csinálja, ahogy ő, amivel nem lett volna baj, ha majd 5 év után nem nettó 230k-t kaptam volna és gyanítom, hogy ő sem a többszörösét.

[ Szerkesztve ]

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák