Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Dorian #33467 üzenetére
Egyrészt ez nincs így, másrészt sokkal jobb a tk. Mi Dél-Budán lakunk a fonódó vonalán, rengeteg kertesház is van. Belváros 20 perc alatt elérhető a 2-percenként közlekedő villamossal. Én nem is a távolságra hegyezném ki a dolgot, inkább a tk. kapcsolatokra. Abban pedig az agglo jelentős része nagyon gyenge. Ráadásul a HÉV önmagában egy szociokulturális sokk.
Szerintem ez lényegtelen is. Ha aggloba költözöl, akkor azt vállalod, hogy a kölyök 18 éves koráig neked autóval kell hordoznod mindenfelé, mert nincs normális tk. Tudom, te majd biztosan nem...dehogynem.
#33466tboy93
Még mindig ott tartunk, hogy nem akarsz kompromisszumot kötni az életkörülményeiddel kapcsolatban, és ezt a városban élők fizetik meg. Az emisszióddal, a dugóval, amit generálsz, az autók által elfoglalt hellyel. Erre mondom, hogy ennek lesz vége, mert szépen ki lesznek szorítva ezek az emberek az utcákról. Sőt, már út sem lesz abban a formában, mint jelenleg. Most nem konkrétan rólad van szó, hanem egy jelenségről. Amikor a Rákóczi út 2x1 sávos lesz csak, a Hungária szintén, akkor nem fogsz tudni bejönni, vagy csak nagyon drágán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest