Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Probaltatok mar az NFS-t?!
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz icecave #106159 üzenetére
E van az 5S lényegesen szarabb üzemidő én, noha jobb mint a sima i5, főleg 4G-n. 6 Plus a nyerő szifon esetében az bírja legtovább. Power bank-ot is elfelejtettem azóta. i5 eseteben nem lehetett elmenni egy 200 km-es kerekpar túrára sem a nélkül.
Na ez az ami hiányozna, de valószínűleg inkább a sima 6S lesz kompromisszumot kötők.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #106189 üzenetére
Vegeredmeny ugyanaz.
-
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz szabogabor10 #106186 üzenetére
Regota mukodik csak most egy ev utan ujra eszembejutott. Amugy 320kbps mp3.
-
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
EZ a spotify downloader prémium nélkül is működik, ráadásul a zenék tagelését és borítóját is viszi magával.
-
w333
félisten
válasz icecave #106181 üzenetére
Az a baj hogy sokan keverik a rendszer gyorsaságát + smoothságát ... Androidnál ez kb. annyiban merül ki hogy jobra balra görgetsz a főképernyőn, kiraksz 1-2 widgetet, belépsz a beállításokba és úúú de csudijó mert van egy smooth telefonom ...
Csak azt felejtik el hogy okostelefon = alkalmazások, megnyitod a Facebookot elkezded görgetni mi történik ? akad, megnyitod a Play áruházat elkezded görgetni na mi történik ? diafilm ... jobb esetben akad, bármilyen alkalmazást használsz az összes akad, én még nem találkoztam olyan alkalmazással ami droidon olyan smooth lenne mint iOS rendszeren ... csak kb. emiatt lett elegem !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Akkor nem értem, nagyon fura a véleményed ezek alapján. Gyakorlatilag az, hogy ennyire bejött az iOS a nagy droid fanság után, az azt jelenti számomra, hogy nagyon nem neked való volt a droid. Nem mintha ezzel gond volna, csak mondom
Én nagyon szerettem droidot, amiért visszajöttem, az az, hogy egyszerűsödtek/változtak a szokásaim/igényeim. Hiába na, öregedéssel ez jár
-
w333
félisten
válasz legiaap #106176 üzenetére
Itt olvashatod a véleményem ... pedig én nagy Droidos voltam !
-
legiaap
félisten
-
GALARDO
addikt
válasz legiaap #106170 üzenetére
Mondjuk legalább azt megtudtok, hogy nem vagy menő.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
206 cc
senior tag
válasz legiaap #106170 üzenetére
Hmmm...hát semmi érdemleges az biztos.Sajna a 6s-ről semmit nem tudtam,meg eddig viszont,hogy milyen ellenségeskedés folyik az androis vs. ios felhasználók között az ledöbbentett.Én is voltam nem egy-két évig "robotharcos" ,de mióta iPhone-om van végre nyugodtan alszom.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Laca1212
őstag
Akkor 150k-ért egész jól eladtam enyémet, 8 hónapos volt.
Más:
iSTYLE-nál bankkártyás vagy a PP fizetés az okosabb verzió?Megint más:
Oké, hogy mindenehol azt olvasni jó a 6s-re a 6 tokja. De kemény hátlap toknál mi a szitu? Mert ahogy nézegettem az enyémről megmaradtat... annál az a pár mm számíthat akár... Csak mert rendelnék új kemény tokot a 6s-hez... Hmmm?(#106170) legiaap
Nem is olvasom már. Elkezdtem mikor megnyílt, de pfff... a semmiről folyik a duma követhetetlen mennyiségű hsz.-eken keresztül.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Katasztrófa ez a 6S topik.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Zjunior
veterán
Pfff nem gondoltam volna pár gramm ennyit számít...
i6 és 6S súlykülönbség ....
Végre érzem a zsebembe h van valami...[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
válasz DanielK #106164 üzenetére
Már csináltam új ID-t, nemsokára be is izzítom, és megcsinálom neki,hogy a mostani kedvenceket lássa, én meg csinálhatok sajátot magamnak.
Zajcsökkentést jobb kikapcsolni inkább? Droidon ez csak rontott a minőségen, mindent szűrt.
DanielK: Akkor érdemes bekapcsolva hagyni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szerinted?
Mindegy, majd optimalizálódik. Egyelőre csak azért sem veszek i6-ot. Ha maradok ezen a vonalon, akkor is i6S lesz később minimum, 6 kimarad.
Nézem közben ezt az iCloud drive meg fotó meg ilyen cuccokat,hogy is van ez, és kiváltja-e a dropboxot...Van asztali alkalmazás, amivel a gépre is letölti a képeket? Még azt nézem, lehet-e 1-1 képhez/albumhoz linket rendelni, mint dropboxban.
r3dsnake: NE idegelj fel Számítottam Z3C-hez képest fosabb üzemidőre, de ennyitől utóbbi nagyon max 15%-ot merül...
Hm... Dropboxban be van kapcsolva a background uploading, mégis csak akkor tölti fel a fotókat/printscreen-t, ha elindítom az appot.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
madgie
titán
válasz Totheground #106152 üzenetére
Nekem aztán analizálhatja a 25 ezer fotómat, hajrá Harmadlagos backupnak pont jó és kényelmes.
r3d: a Sony A7S ezt egy éve tudja és borítékolom, hogy jobb minőségben. A Canon évek óta le van maradva szenzorgyártásban. Az A7S-sel olyat tudsz, hogy ráraksz egy f1.2 körüli fixet és állványról rendesen 24p-vel veheted fel a Tejutat
icecave: másik fiók az asszonynak és a kettőt összevonni családnak. Így ő is letöltheti a te appjaidat és mégis külön van a könyvjelző, fotóstream, backupok, stb. Az ingyenes 5GB iCloud amúgy is semmi perc alatt betelik két gép mentésével.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Na és itt a 9.0.2 is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Totheground
addikt
Engem egyszerűen taszít a gondolat, hogy a google mindenféle scripteket futasson a képeim elemzésére (photos) vagy épp a leveleimet analizálja célzott reklámokhoz (gmail). Egyszerűen nem vagyok hajlandó ezt lenyelni az ingyenességért cserébe.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
w333
félisten
válasz Bling95 #106149 üzenetére
Mert igy ha belemegyek a fotokba vagy megakarok osztani valamit nem lesz ott
Látszik hogy ezt az alkalmazást még soha nem használtad ...
Miért ne lenne ott ? és miért ne tudnád megosztani
De mindegy nem győzködök én senkit, mindenki azt használ amit csak akar !
-
w333
félisten
válasz Zjunior #106147 üzenetére
Attól még hogy Apple telefonom van ugyan úgy használom tovább a Google szolgáltatásait ... és nem is értem ez miért is lenne baj ?
Biztos a google photosba fogok tarolni!
Miért mi a bajod vele ? komolyan nem értem ...
De ha ennyire Google ellenes vagy és nem szereted akkor ennyi erővel gyorsan törölheted a YouTube alkalmazást is a telefonodról
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
Nem tizedmasodpercel gyorsabb, de ha az lesz meg akkor majd bírom az lesz a legnagyobb menő...
Lehet okosan is váltani nem mindenkinek volt 250be :/...
Van aki kivárja...
Latom te is az a fajta vagy akinek kell okos telefont es 1€ sajnal tarhelyre.
Nekem az icloud mentes mindent meger...
Biztos a google photosba fogok tarolni!Redsnake:
Nem kattan.
Olyan mint iwatchan negyon finom pici rezges[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
w333
félisten
válasz Bling95 #106145 üzenetére
A Google Photos miért nem jó ? ingyenes korlátlan tárhely, szinkronizálással ?
-
Bling95
őstag
Erosen gondolkodom rajta egyebkent hogy elofizetek erre az 1 euros icloud tarhelyre es fellovom a fotokat is ne foglaljon annyi helyet telefonon
-
r3dsnake
nagyúr
i6S-en a feedback olyan, mint az új macbookok tapipadjain? Szóval, hogy úgy érzed, mintha benyomható lenne az üvegfelület és úgy kattan, mint egy sima tapipad?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Bling95 #106140 üzenetére
Feltételezem, mivel a hatalmas szenzorra kevés pixel jut így a zajra is kevésbé érzékeny. Amúgy láttam már 400e-s ISO-val készült használható tesztképeket Nikon D4-gyel (ott asszem 36mpx esik ugyanekkora szenzorra), szóval talán nem lehetetlen használható képet kihozni belőle. Persze ez így csak számokkal dobálózás egyelőre, amíg nincs tesztkép/videó.
-
SÖ
addikt
válasz icecave #106132 üzenetére
Ne aggódj, hamarosan jönnek a tapintó szenzorok.
Most is úgy léptem be, hogy "s" betűre feldobta a címem, de csak azért mert nincs elmentve a jelszó. Mentve egyből a szöveg dobozt nyitja meg. Javitásnál egy vagy több javaslat van, de sokszor egyik sem jó. Ragozást nemnagyon ismeri.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
Canon ME20F-SH kamera: 4.000.000-ig tolható az ISO!
8,5milliós fényképező, 2 megapixellel. Na valami ilyesmit próbáltam magyarázni múltkor.
-
veterán
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #106129 üzenetére
Ha már itt tartunk, megnéztem a felhozatalt ott,de egyrészt hűséges típus vagyok, másrészt amennyit ezek elkérnének egy partonért, azon inkább veszek egy vga-t, ramot, vagy ilyesmit
Egyébként nem érdekli, mennyi p>cit nézek a neten, pusztán neki is ott a kedvencei az ipadon, és nekem is lennének az iPhone-on.
Lehet még bankkártya nélkül regelni id-t?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Van mégegy para. Asszony használja iPadot, és nagyon szépen ott vannak a gyakran látogatott lapjai az iphoneomon, illetve az én lapjaim az ipadon. Kedvencek ugyanazok mindkettőn, de én külön kedvenceket akarok ipadon és iphone-on. Ugyanazzal az appale id-vel bvannak használva avásárlások miatt.
-
Bling95
őstag
elfelejtettem lemondani az apple musicot levett ma 5 eurót pedig nemis jött be a dolog
-
-
madgie
titán
válasz icecave #106116 üzenetére
Droidon is kikapcsolom (pucér gugli billentyűzetem van), mert mindegyik megoldástól falra másztam egy idő múlva.
Ha zavar, diktálj Baromi jó iOS-en a beszédértés, magyarul is, én ide a topikba is "írtam" már úgy.
És a mobilarénás marhasággal szemben a vessző és a pont értelmezése is megy neki, csak meg kell szokni, mennyi időt hagyj előtte, meg a vessző is inkább kicsit "veszőő". Mondom, nekem ment pár perc gyakorlás után.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #106115 üzenetére
Akkor minden egyes alkalommal ki kell írnom minden szót/emilcímet, mindent? Jessszus, arról volt szó,hogy az Apple user friendly
Na, mindegy, ki mit szokott meg ugye. Tudom, Apple usereknél nincs jogos igény, mindenre az a válasz, hogy "Minek?"Na, görénykedés off, majd szépen mindent beállítok, 'oszt jólesz.
Ujjlenyomat cumó odab>sz, t etszik.
Viszont az album borítókat nem szereti letölteni a Spotify. Pár listámban igen, de pl. a kedvencek esetében bámulhatom a borító nélkül szóló zenéket.. eddig voltak, nem értem, itt miért nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
legiaap
félisten
válasz icecave #106108 üzenetére
Na a gyári billentyűzet nem tud tanulni...sajna.
A bal oldali spotlight nem csak hogy a legutóbb használt appkat mutatja hanem tanul is. Pl. Reggelente nekem azokat mutatja ott amiket csak reggel szoktam használni, napközben megint másokat.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nagyúr
Kérdezek is:
- hogyan állítom be, hogy a billentyűzet megtanulja a gyakran használt szavaimat, emilcimeket, stb, majd mikor írom be valahova, felajánlja?
- A multitaskban voltak nevek, akiket gyakran hív az ember, ez most bal oldalra költözött? Ott vannak a leggyakrabban használt appok/hívott nevek? -
SÖ
addikt
válasz szabogabor10 #106105 üzenetére
Hálás köszönet , így már mindjárt más .
Ja, amúgy Blackberry-n futtatom , perfekt .[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Na, itt nálam a cucc, mindjárt belakom szépen. Remélem, a skype tud állandóan bejelentkezve maradni, és ha hívnak, akkor szépen kicsörög, cserébe nem eszi az akksit mint állat.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest