Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Asszem ezzel a döntéssel valóban elásta magát a Spotify. Engedett a befektetői nyomásnak és emiatt felhasználókat fog veszíteni... Akik eddig az ingyenes verziót használták, azok nagy része nem fog hirtelen elkezdeni fizetni csak azért, mert nyomást helyez rájuk a Spotify vagy aki mégis elkezdene, az inkább elvből szolgáltatást vált. Persze nyilván nyerni is fog ezzel fizetős előfizetőket a Spotify, de még több ingyenest fog elveszíteni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
Köszönjük Apple hogy nagy nyomást helyeztél a Spotifyre . Remélem elbuknak. [link]
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz -secret- #102789 üzenetére
Télen is tükör radialokon szocializalodtam. A nagyobb kanyarokban drifteltem, de úgy hogy a csaj észre sem vette, csak dumált. Mindezt 1-es Golf GTi-vel, amiben semmi elektronika nem volt. Viszont egyenesben, hóban a Trabant elhagyott. Mindig éreztem hol a határ. Ennyi. Ezek után a Connect téli gumival ABS ESP stb úgy ment a hóban mint szárazon. A lényeg hogy sok múlik a sofőr képességein is , mert ha egyszer megcsúszott, a rossz sofőr onnantól csak utas.
-
pana0017
senior tag
Egy ideig még nem érint, de kreatint használtatok már? Mi a tapasztalatotok?
-
Arcképgyáros
Ferrari test drive - Almost crash a F430
Srác szerintem újraszületett azután.
-
SÖ
addikt
Azt hiszem ha a droid megkapja a Vulkan API-t a szifon grafikája elbuljhat. De erre még várni kell. 2018
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Gumit cserélek, elmegyek egy próbakörre, megállok egy boltnál, iszom egy kólát, ekkor írtam a legutolsó hsz-m ide, tolnám ki az útra azt pssszfff... defekt. Úgy tűnik viszont saját amatőr hiba, valószínűleg odacsíptem a belsőn látszó sérülésből ítélve, azt akkor adta meg magát a 8 bar-nak, de előtte nem sokkal még 62-vel tepertem be a völgynek, na ha akkor...
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bling95
őstag
pont nemrég kaptam a vodától sms-t hogy áttesznek 4G-re. Szerencsére ahol mostanában járok ott mindenhol hasít
-
madgie
titán
Félre ne értsd a helyzetet: én ennem nem örülök. 3G alatt eszik elvileg legtöbbet a telefon. Jobb lenne a 4G, de hát nagyonkeletre mikor fog az leérni...
Most hirtelen azt sem tudom ,hogy az MX4-em tudja-e az itthoni LTE frekiket. Mindegy is, addigra hatszor lecserélem ezt is
-
-
legenda
válasz Cyberpunk #102767 üzenetére
az év végére abban a tekintetben is jobb lesz a helyzet.
madgie; a voda még akkor is a 3g-re gyúrt, amikor a másik kettőt már bőven a 4g foglalkoztatta, de jelentősen jobb is a két t-nél 3g-ben a voda, ezzel viszont később lesz látványosan gond, amikor majd muszájból szeretnék beérni a konkurenciát.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
whitezo88
nagyúr
ez biztos fogadásból lehetett, kizárt, hogy valaki eleve ezt csinálná az előadó közepén teljesen kicsapott képernyővel. [link]
-
Cyberpunk
félisten
Az tépem is a hajam sokszor. Balaton környékén fasza, de ha mondjuk utazok fel vonattal Pestre, akkor elég nagy szopacs van ahol szolgáltatás sincs Telenor. Nálunk itt falun szerencsére van 3G egész gyors is, LTE meg elvétve.
-
pana0017
senior tag
-
legenda
pedig nagyon sok olyan hely van az országban már most is, ahol 2g van (lomga gprs vagy edge), 3g nincs, 4g/lte viszont van (3g kontra 4g - nem csak a telekom esetén igaz, a telenor szintén zenész), ez az arány pedig csak nőni fog a 4g javára, azt még fejlesztik, ezen év végéig komoly 4g/lte lefedettség lesz, de a 3g-t már nem kifejezetten, illetve néhány éven belül lejár bizonyos szinten a 3g frekvenciák bérlete, utána nem kizárt, hogy azon is 4g lesz és a 3g-nek annyi.
a router elengedhetetlenül fontos, anélkül mit csinálsz?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
-
gabormgp
senior tag
Na kicserélték végre a telefont.
Azt szeretném kérdezni,hogy kikell sütni az akksit vagy nem? -
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten
Tiencsini robbanások [link]. a reakcióm pedig ----> b+!
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest