Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
- Kibergondok miatt kapcsolja le a gépeit a vízszolgáltató
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2299 üzenetére
Igaz, helyesbitek lesz push pénzért.
-
jimhun
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom volt-e mar.
Csak egy figyelmeztetes.
Mielott barki megvenne ezt:Fast Tools Pro olvassa el a cikket amit irtak rola. ITT Nagy atveres, widgeteket igernek a Homescreenre meg hasonlok....[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Srácok, nem ismertek véletlen valami blogot vagy fórumot, ami konkrétan iPhone appokkal foglalkozik, tehát semmi hardver, WDCC, csak appok?
-
Mr X
veterán
válasz vadászcsiga #2308 üzenetére
Nem az igazi.
-
-
Mela Kehes
Topikgazda
Igazán nem akarom elkiabálni, de 4 azaz négy sponsor appom jött. 80, 90, 100, 109
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #2312 üzenetére
Nekem is, amiből 2-t nem engedett letölteni
-
Mr X
veterán
Srácok, tudtok valami olyan appot, amivel blogot vezethetek iPhone-ról egyszerűen, wan webes felülete is, hogy pc-ről is lehessen olvasni, illetve valamelyik ismertebb blog portállal dolgozik?
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2312 üzenetére
Én a zombisat harmadszorra töltöm le de harmadszorra sem adja meg a kreditet : )
-
Mela Kehes
Topikgazda
Aki játszik a Real Racing 2-vel, tőle kérdezném. Multiban a játékosok nevéhez hogyan lehet zászlót meg ilyen kis képeket tenni?
-
norbi2010
őstag
FMA-n még mindig van olyan hogy 60(?) nap után nullázódik a pont?
-
Mr X
veterán
válasz Mela Kehes #2323 üzenetére
Passz, én nem FMA-zok, csak beugrott, hogy másik topicban pont most volt szó róla, ezért belinkeltem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2323 üzenetére
Vásárolt. Egyébként ott van az FMA oldalán a FAQ-ban te is el tudod olvasni, onnan vettem én is.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #2325 üzenetére
Akkor ok. Ha letelne a 60 nap, akkor vásárolni kell valamit és újraindul. Éppen átléptem a 3000 kreditet, nem hiszem hogy elkapom azt a pár órát ( ha lesz) amikor felteszik a 10 dodós appot.
És külön számolja iPad-en és iPhonon gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igyenes a Nike+ app, én is leszedtem, ha esetleg majd lesz olyan cipőm/szenzorom, amivel hűdesokmindent rögzíthetek
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Miért nem enged 3 sponsor appot letölteni?
-
-
FefeeX
veterán
válasz vadászcsiga #2325 üzenetére
Nem tudom honnan veszed a félreinfót, én most olvastam a FAQban ezt:
A: Don't worry! As long as you download at least 1 sponsor app, 1 gift app, or have 1 social share every 60 days, your credits will stay as good as new. This is only for the folks who aren't as good at freeing apps as you are!
Tehát vagy szponzor appot, vagy giftet, vagy meghívott ember. Változzanak a pontok, az iránya mindegy.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Eltűnt a 15-ös giftcard.
Ahányszor frissítem az oldalt annyi fajta pontot mutat. Hol többet, hol kevesebbet.
[ Szerkesztve ]
-
adnoctum18
senior tag
válasz icecave #2327 üzenetére
Nem kell hozzá szenzor, simán a teló GPSe és mozgásérzékelője elég.
Nem rossz app különben, de az Adidasét is érdemes megnézni meg a Runtasticot. Viszont most már benne van pár száz kilométer a Nike+ban, szal inkább ezt használom.
Mela Kehes: Nálam is ugrándozott a pont az FMAn, de sajnos nem maradt 520 helyett 2740, pedig nagyon szurkoltam neki.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Mela Kehes
Topikgazda
Na most meg már ott a 15-ös giftcard, mindegy nem is idegesítem vele magam.
Letöltöttem a Hay Day nevű játékot a sponsor appok közül. Egész tetszetős. Az ilyen típusú játékok használnak netet? Például adok a tyúkoknak enni és írja hogy 4 perc múlva tojást tojik. (Nem röhög!)
Az is jó, hogy az iPad és az iPhone szinkronizál, mindegy melyiken játszom, a másikon folytathatom. Ilyenkor kell neki a net azt tudom, de játék közben?[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Te jó isten 50 $-os gift card 15000 pont Bezzeg 10 $-sat b*sznak adni
-
nagyúr
válasz Mela Kehes #2335 üzenetére
Mondjuk jött egy rakás app mára, de bakker, alig vártam, hogy a 3k kilegyen a 10 dolcsis cucc miatt, erre eltűnik...Ha nem jön vissza, megőszülök, mire összegyűlik 15k. Tudom, ajándék lónak... de akkoris
-
mondomén
őstag
válasz icecave #2336 üzenetére
Tenyleg nagyon sok jott mostanaban, kicsit meg is lepodtem. Csak tartsak is ezt a jo szokasukat...
Amugy nem tudjatok mik ezek a download and run sponsor appok. Nem az appstore-ba visz at, hanem a safariban egy masik oldalra, de ott meg nem mukodik a dolog.[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz Mela Kehes #2339 üzenetére
Nem lég akciós hogy ingyen van? Am ahogy számolgattam az a 15k nem sok embernek lehet meg. De az is lehet csak én kapcsolódtam be későn az FMA használók táborába.
-
-
vadászcsiga
félisten
Hű bakker fossák a sponsor appokat alig bírom követni.
Ha fent lesz a 10 dolcsis gift azonnal írja be valaki.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Azért a 15000 pont igencsak megválasztja a népet. Ha semmit sem vettem volna eddig, akkor sem lenne ennyi pontom. Egyébként a többi gift appot is frissíthetnék, mert elég gyér a kínálat. Régebben kétszer ennyi volt.
-
Totheground
addikt
válasz Mela Kehes #2345 üzenetére
Ja, az iWorks/iLife appok teljesen eltűntek
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
máyköl
veterán
válasz vadászcsiga #2344 üzenetére
Brutális, én sem bírom már követni.
-
Solar_Wind
senior tag
Akciós a Modern Combat 3 (0,79 EUR)
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
válasz Solar_Wind #2348 üzenetére
oooh hogyha :@ par napja vettem meg 5,5€ert :@
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest