Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
veterán
Nekikezdtem én is az FMA-nak Viszont van egy olyan nevezetű app, hogy Via.me. Na erre sehogy nem akarja megadni a creditet. Elindítom, mehet akár 1 órát is a kezdő kép, de semmi, mindig marad a sponzor app-ok között Már letöltöttem többször is, semmi eredmény.
-
Tibee86
veterán
válasz vadászcsiga #2505 üzenetére
Sejtettem, hogy erre vágyik az app, csak nem akartam belépni a sajátommal. Akkor csinálok én is egy accountot ezeknek az app-oknak, ha több ilyen is van, ahol be kell lépni. Köszi
-
Tibee86
veterán
Egy FMA kérdésem lenne, mert nem értem mi van
Jött pár új app, amire rákattintok, feljön az ablak, ahol nyomnék egy okey-t a dologra, hogy dobjon át a Store-ba. de helyette kapok egy olyan üzenetet, hogy: Offer not available. És mindegyiknél ezt dobja be.
US ID-vel vagyok bejelentkezve, nem értem miért nem akarja az igazságot :S[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
veterán
válasz vadászcsiga #2508 üzenetére
Akkor gondolom nem csak nálam nem megy a dolog. Ma raktam fel, de már rá vagyok kattanva Hamar össze lehet szedni így elsőre ahogy látom gift card-okra a crediteket.
Most is ott van vagy 600 credit, és nem tudom leszedni -
eszgé100
őstag
válasz vadászcsiga #2511 üzenetére
de legalább annyit írt/kérdezett róla, hogy a végén csak őstag lett
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Tibee86
veterán
válasz Mela Kehes #2510 üzenetére
Egyelőre a függőségtől nem tartok, de ki tudja mi lesz
#2515: Amilyen üzemidőket itt szoktam olvasgatni, kb az enyém a legrosszabb
8 óra használat még soha nem volt nekem szinte, kb 6 óra, és akkor van 20% körül..Úgy, hogy én kapcsolgatom a 3g-t, nem megy folyamatosan, csak ha nem vagyok itthon... Szerintem semmi gond nincs a tiéddel.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Hali, már össze vagyok zavarodva, régebben úgy tűnt elég rossz lett az akksi teljesítménye telcsimnek 5.1.1 óta, szerintetek ez jónak tekinthető:
Utolsó full töltés óta: Usage: 7óra 56perc, Standby: 1 nap 9 óra
3G, Wifi, Location Service is be van kapcsolva.
Valamint icloud find my phone és photo stream is. -
bobooo
addikt
válasz Tibee86 #2507 üzenetére
szerintem ip cimet ellenorizhet az oldal mivel ha megnyitod az urlt akkor van benne olyan h HU ezaltal a magyar ajanlatok kozul keresne meg az fma ajanlatat de ott nem talalja ezert van az 'Offer not available' szoveg, szoval amerikai ip cim kene h mukodjon viszont nem tudom h iphoneon ez mennyire megoldhato
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
veterán
Lehet az nem tetszett neki, hogy közben visszajelentkeztem a magyar Store-ba, majd utána vissza az US-ba, mielőtt tölteni akartam a credites appokat. Amit írtál az elképzelhető, mert pl a Where's is my water free-t engedte leszedni, de az van a magyarban is. Amiket meg nem enged, azok nincsenek. Mindegy, trükközni nem fogok vele, várok még pár alkalmazást, ha így folytatja, akkor kukázom a dolgot.
#2520: De most akkor ezek csak nálam nem mennek, vagy nálatok se? Mert ez még nem tiszta Ezekről van szó: Hotels.com, Expedia Hotels, Sweet Shop. + tegnap volt még vagy 5 másik is.[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
én lecsaptam az egyik 10 dodós kártyára (mindkét eszközömön 2-2 10 és 15 dollárost jelez), majd in-app megvettem a 2013-as Magic The Gathering iPad játék full verzióját, az eddigi legdrágábban vett játékomat, 9,99 dollárért De így legalább nem fájt Óriási jó a játék amúgy, tudom ajánlani...
-
eszgé100
őstag
ÁFA -> Tax
Ha jól tudom Amerikában nettó árakat szoktak feltüntetni, mivel a különböző államok különböző mértékű adókkal súlytják a termékeket. Szerintem az AppStore a regnél megadott zip code alapján dönti el, hogy melyik államban "élsz" és az alapján számolja rá az adót is
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
megema
őstag
Halihó!
Nincs bajotok a Buzz Player-vel? Én le kellett, hogy pontozzam az AppStore-ban. Csomószor kilépked, kétszer rebootolt tőle az iPhone-om is, amit még egy app sem csinált.
-
bobooo
addikt
elfogytak a sponsor appok vagy mi?!
"Thanks for trying all our sponsor apps! We're busy finding more free apps for you to try. Check back later, or follow us on Twitter and Facebook where we announce our biggest new apps."
-
jilian
addikt
Mielött rànyomok a 15 € giftcard-ra, miröl nem àrt tudnom?
Mik a bökkenök ha vmit venni szeretnèk? -
jilian
addikt
válasz vadászcsiga #2533 üzenetére
Akkor nem kell aggòdnom.
Ilyesmit nem szàndèkozom venni. -
b4zsi-
őstag
A gyári időjárás alkalmazás napok óta tárgytalan kategóriába tartozik. Hiába bontja le óránként a fokot és az időt kb semmi valóság alapja nincs. Mondjuk amilyen mostanában az idő nehéz is eltalálni Nektek jól mutatja a lakhelyeteken?
-
szabopali
aktív tag
-
DanielK
addikt
Ha valaki most keres egy nagyon jó kiadás kezelő programot, akkor a Pocket Expense-t ajánkom. Univerzális is. És most "csak" 0.79€.
Az iCloud keresztüli syncet még nem tudja, de fejlesztik állítülag. Addig gépen keresztül, wifit használva lehet iphone és ipad között syncelni.
Sajnos maces verziója nincs (ezért én a jumosoft, money for iphone appre váltottam) -
Tibee86
veterán
Ismét jönnék egy FMA-s kérdéssel.
A gift appok milyen gyakran szoktak frissülni? Mert lassan egy hete használom, de a sok nem megvehető iTunes gift card, és az Amazon.com gift card-on kívül egyetlen app van csak, amit meg lehetne venni. Eddig mondjuk volt még ott 2 iPad app, és ennyi. -
Tibee86
veterán
válasz vadászcsiga #2541 üzenetére
Az a terv igazából, bár ahogy pörög a dolog, odébb lesz az még.
Más: Régebben már kérdeztem, csak nem jött válasz, használ valaki olyan app-ot, amibe jelszavakat, ID-ket stb tudnék elmenteni? Esetleg még képet is, az lenne az igazi. Jelenleg a Password ABC-t használom, igaz ebbe képet nem lehet betenni, csak az a gond, hogy kb ilyen 4-5 db után már kéri, hogy vegyem meg. 8 eurót meg kicsit sokallok érte.
#2543: Köszi, a kereső kimaradt a kérdés előtt, ez igaz
[ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
Nagyon nem működik nekem még mindig a FMA...
Kb 5x újratettem az iOS-t is, mindig benyomtam neki, hogy elfogadom a certificate-et, gyakorlatilag ezt ezután sehol nem találom... viszont:
- nem lehet Gift appokat érvényesíteni, nem kapom meg a pontot.
- az eddigi 2760 pontomért nem tudok semmit beváltani...érzékeli, hogy hány pontom van, de nem tudok semmit csinálni...
van még rajtam kívül így valaki?!?
Tök jól működött, kb 2.5 hete nem megy semmi.... :S(iPhone 3GS)
[ Szerkesztve ]
-
Brumi˘
addikt
válasz Mela Kehes #2549 üzenetére
Itt volt vagy 3, de ahogy letöltöm őket eltünnek, de a redeemed közt nem jelenik meg, majd ismét ott van a tölthetők közt, persze pont semmi. Mindkét teló nemrég volt restorolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
- 2K GAMER Ryzen 5 5600 X,ASUS 6700XT,32 GB RAM,
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen