-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Én egyelőre megkapom a pontokat, egyedül a Via.me appal nem tudok mit kezdeni, azért sehogy se akarja megadni. Általában napi 2 app szokott jönni, egy reggel, egy meg este. A ma reggeliért is megkaptam a pontokat.(MyTown2)
-
FefeeX
veterán
Erre konkrétan nem tudok mit mondani, viszont az tuti, hogy nálam van 1-1 beragadt app iPhone-on és iPad-on is. Először mikor letöltöttem, nem adott érte, és azóta meg ugye már nem elsőre töltöd, szintén nem ad... De a listában benne marad... És most az új taptap is hasonló, mert azt meg mivel kellett, megjelenéskor letöltöttem. A listában meg benne van, csak ugye nekem már megvolt.
-
BDave
őstag
Sziasztok! Próbálta már valaki az id Software játékát, a Rage-et? Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, mennyire könnyű vele játszani, milyen a játékélmény, stb.
-
Ragnar95
félisten
Én letöltöttem, amíg ingyenes volt,de töröltem is le 1 óra játék után, mivel ennyi a story mód, mást meg nem lehet csinálni benne...
Ahogy nézem mostmár 5 pálya van,de ígyse hiszem, hogy túl hosszú, mivel 3 pályával 1-2 óra alatt simán végigvihető, ráadásul csomó helyet foglal, de maga a játékélmény az jó, az irányítás teljesen rendben van, bár neked csak céloznod kell, mennei megy magától,ha mindenkit megöltél az adott helyen,de a játék rövidsége miatt én nem ajánlanám.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Besz@rás. iPhone -on sehogy sem működik a freemyapps. iPaden hibátlan...
Lassan azt hiszem tényleg leállok ezzel az egész Fma -val. -
máyköl
veterán
válasz Mela Kehes #2560 üzenetére
Már vártam ezt a válaszod.
-
máyköl
veterán
Van nálam egy iPad 2 eladásra, de ezen sem megy a freemyapps. Mi ez az egész?
-
DiVaD
senior tag
Ingyenes az iStart Spanish
(Még kb. 1-2 napig)
Anno itt írtam róla -
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan alkalmazás ami mutatja az aku időt?
Mint az android rendszerben, töltés végétől mennyi az eltelt idő?
További szép napot.
-
Ragnar95
félisten
válasz szabosasito #2569 üzenetére
Gyárilag is mutatja a teló
Beállítások>Általános>Használat menüpont alattPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz szabosasito #2569 üzenetére
Alapértelmezetten van ilyen a rendszerben. A beállítások alatt a Használat alatt. Nem kell külön app. Egyébként sem létezik a zártsága miatt jb nélkül. Ha van jb, akkor meg cydia.
-
szabosasito
aktív tag
Köszönöm a segítséget.
További szép napot.
-
eszgé100
őstag
A YouTube-ra nem tudtok valami megoldást, hogy lehessen változtatni a minőségen? Néha olyan trágya, hogy meg sem bírom nézni a videót
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #2575 üzenetére
Most már igen.
-
eszgé100
őstag
válasz Ragnar95 #2579 üzenetére
Igen arra gondolok, de mivel wifit nem használok, így fel sem merült, hogy ott esetleg normális minőségben vannak a videók. Ez olyasmi progi, mint a 3G unrestrictor?
És melyik az a tweak amivel körbe lehet lapozni a menüt, Spotlight nélkül ? Ugy emlékszem régebben teged érdekelt a dolog, de nem tudom találtál-e megoldást
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Ragnar95
félisten
válasz eszgé100 #2580 üzenetére
Igen, nagyjából ugyanazt tudja, mint a 3G Unrestrictor. Csak 3G-n rontja le a vidik minőségét a youtube, hogy ne használjon túl sok adatforgalmat.
A WrapAround,de a Spotlightot ez nem tünteti el, azt Springtomize-al tudod megtenni.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
FMA állítólag javította a bears royale appnál,ha nem adta meg a kreditet, plusz jött új app is.
Ja, és van 10 és 15 dolcsis ghift card megint, egyre le is csaptam.
-
Tibee86
nagyúr
Én már be is fejeztem az FMA-s pályafutásomat. Olyan sok dolog nincsen, ami kellene, vagy már nem vettem volna meg, ami meg igen, arra meg beáldozom azt a pár száz forintot.
-
mcs10
tag
Sziasztok!
melyik az az alkalmazás amelyik megmondja hogy hol parkoltam hagytam ott az autót?
mcs10
-
jilian
addikt
Ezek a ghift card -ok lejárnak valamikor amit az FMA-n szereztem?
Vagy akár gyűjthetek több darabot is, és összeadódik? -
Mela Kehes
Topikgazda
Ha letörlöm a Real Racing 2-t és újratelepítem, akkor az eredményeim megmaradnak? (a törlésnél a megtartást választva persze)
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
Topikgazda
Az invitel kicserélte otthon a net antennáját. iPad-en nem működik a Real multiplayer része. iPhone-on viszont mobilnettel igen. A HD verziónak lehet baja vajon? Egy újratelepítés megoldaná?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
FefeeX
veterán
válasz Mela Kehes #2594 üzenetére
ossz rá netet a telefonról, aztán mindjárt meglátod, a net-e a hibás...
-
mcs10
tag
-
mcs10
tag
Hívás lista blokkoló ami ingyenes, van elérhető?
mcs10
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest