- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- DIGI kábel TV
- Disney+
- Max
- Videó stream letöltése
- Mesterséges intelligencia topik
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Szerintetek van olyan app iPhone-ra amin látom a sz.gépem teljesítményét hőfokát stb adatokat?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az AirCassette
Lejátszó, különböző kazetta elolapokkal, semmi extra csak régebben beraktam wishbe és ma jelzett. -
szabopali
aktív tag
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #2756 üzenetére
Mókásan néz ki Köszi a tippet
-
Fecogame
veterán
Van olyan app, ami akkor fényképez / készít videófelvételt, amikor mozgást észlel?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
bobooo
addikt
nem tudjátok h milyen app lehet ez amivel Dan Chung az olimpián fotóz, mert érdekelne az a szett amivel fotozz plusz az alkalmazás amivel fotóz
-
-
vadászcsiga
félisten
Szép csendben megjelent a port.hu tv műsor alkalmazása PORT.TV
Első blikkre tetszik, még az egyes műsorok alatti hsz-ek is olvashatók. Az appstore-os értékeléseket nem értem.
Nem tudom leváltja e a TV24-et, még nézegetem remélem lesz frissítés. Kb 1 éve írtam nekik emailt hogy tervezik e ios alkalmazás létrehozását de bsztak válaszolni, hát most itt van.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #2764 üzenetére
Hasznos lesz, köszi.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
b4zsi-
őstag
FMA nak hála összeszedtem 2 db 10 dolláros Gift Cardot. Abból vettem
Meg az Igo Hu & Romant. Eddig nekem nagyon tetszik. Amennyit használtam eddig jó útvonalat mutatott -
nofi
őstag
Hello!
Van itt valakinek iGO navija iphone-ra? Anno sajnos az EEU verziót vásároltam meg, amibe mai napig nem hajlandóak valamilyen oknál fogva belepakolni a térképvásárlást, így csak azokat használhatom melyek alapból benne vannak. Érdekelne, hogy akinek a "Hungary & Romania" verziója van, mennyiért tud hozzá vásárolni egy-egy térképet (most épp kifejezetten Ausztria érdekel).
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
őstag
válasz Solar_Wind #2771 üzenetére
Az app store-os külön csomagokat látom, de én azt hittem a HU + RO alapcsomag után országonként lehet megvenni a térképeket, legalábbis a leírás szerint így van. Akkor még filózom
Xbox GT: nozsolt
-
szabopali
aktív tag
Mostánban semmi extra app! Vagy már minden megvan?!
szabopali
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hogyan tudom törölni a fotókból az utolsó importált és az összes importált mappák tartalmát?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Tibee86
veterán
Pár napja már összejött a 10$-os gift card, megvettem a fifa 12-öt 2$-ért, egész pofás, de szerintem nem nagyon fogok vele játszani.
Bogarászom már jó ideje a Store-t. hogy mire költsem el, de nem találok semmi jót
Ami jó, vagy engem érdekel azt már megvettem korábban. -
Tibee86
veterán
válasz vadászcsiga #2782 üzenetére
Eleinte úgy gondoltam gyűjtögetek majd az IGO-ra, de annyira felesleges számomra, hogy nagyon. Navigont még másfél évig használhatom, de nagyon ritka, hogy szükségem lenne rá. Egyébként is van 1 gps a kesztyűtartóban + 2 itthon a fiókban.
-
Ragnar95
nagyúr
Amúgy a gift carddal vásárolt appokat lehet normálisan frissíteni? Csak mert amit eddig appként FMA-ról vettem, azt mobilról pl nem tudom frissíteni valamiért, de a Blueprint 3D-t meg gépről se...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
veterán
Gondoltam megveszem a + effekteket a Camera+ -hoz, de a progit magyar ID-vel vettem meg, és nem engedi az US ID-vel. Igazán mindegy lehetne neki, de hát nem.
-
vadászcsiga
félisten
-
mondomén
őstag
válasz vadászcsiga #2793 üzenetére
Nem nevezném aprónak ezeket a hibákat. Mi az már, hogy nem tud az ember frissíteni? Csinálják ezt meg, ne a statusbar színével foglalkozzanak...
Mondjuk ez az ismeretlen ID érdekes. Lehet valaki éjszakánként vesz neked dolgokat a saját fiókjával. -
Ragnar95
nagyúr
válasz mondomén #2792 üzenetére
Jaja, mivel a magyar ID-mmel akarja letölteni azt,de ha az USA-val vagyok bejelentkezve, akkor is a magyart dobja fel...
AMúgy már volt 1 restore és set up as new iPhone, mert volt vagy 10 elég gyakori és idegesítő bug,de azóta nem raktam vissza FMA-s appot, szóval nem tudom,h megoldódott-e a frissítéses probléma...De a Blueprint 3D-t meg gépen frissíteni tudtam, csak éppen utána nem tudtam átrakni telóra valamiért az új verziót...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
válasz Ragnar95 #2796 üzenetére
Én azt csinálom, hogy a magyar accomat csak a gépen használom. Telefonon még véletlenül sem jelentkezek be azzal, csak az USA accal. Így nem tud mit összekeverni. Feltúrtam a netet, de nem találtam megoldást egyébként. Az apple fórum is tele van ezzel, de szarnak megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen