Hirdetés
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Elektrosokk #196397 üzenetére
lanyom szerint fura utoize van a pisztaciasnak. (nekem eperrel, banannal ment a zabkasaba, ugy jo volt)
fingszag ize volt
-
válasz
Cranium #196384 üzenetére
Nekem hanyagtartasom volt vagy 40 évig aztán elmúlt gyogytornával. De addigra tönkrementek tőle meg az edzestől a nyaki porckorongjaim, kettő protézisre cserélve.
Azt gondolom, hogy pusztán a gerincferdules nem okozhat ekkora eltérést a kar, mell, váll és hát erőben. Előbb gyógytornásszal beszélnék, legalább egy röntgen után. Aztán edzenék. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #196394 üzenetére
mi tegnap még a meggyeset kóstoltuk meg asszonnyal... az tejital szerű, enyhe, meggyes aromával... nem savanyú, nem édes, kellemes... szerintem finom... asszonynak nem jött be... ugyanakkor oldódása rossz... pedig ebben nincs kakaó...
eddig a legjobban nekem a kekszes vált be... abból fogok venni tuti... asszony azt mondta a banánmos sem rossz, de a pgc jobban ízlik neki... a kakaós banános még kérdéses részemről, mert finom, de oldódása nem jó...
pisztáciásat ma/holnap megkóstoljuk... de mint írtam: szerintem azt a legtöbb gyártónak valahogy nem sikerül eltalálnia -
tisn
addikt
hat annyira nem jo ez a pisztacia, valami gyenge vanilianak tunik es tul edes is. kell enki a naturral valo bovites. viszont jol oldodik.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #196388 üzenetére
én is úgy gondolom, hogy van értelme váltogatni, mert - tisztán paraszt logikával - ha másabb a mozgás, akkor még nincs meg az izom- ill idegrendeszeri adaptáció, tehát nem tudja teljesen optimalizáltan végrehajtani a gyakorlatot a szervezet, így több energiát éget, több izmot is bevonhat és elméletben túlkompenzál, tehát nagyobb terhelésre épít fel izmot. persze ehhez kell az, hogy más legyen a gyakorlat is szerintem... tehát pl nem annyi, hogy dumbbell helyett barbell-re váltasz biceps curl-nél... hanem mondjuk más a rom, tut, a szög stb, tehát tényleg újdonság legyen az izom számára... meg azért nagyon sűrűn nem szabad váltogatni, mert úgy szerintem csak ártasz (nem hagysz elég időt, hogy teljes mértékben adaptálódjon egy adott gyakorlathoz az izom) de mondom... mindez paraszt logika
Tricepszben nekem a kedvencem a fej feletti és a letolás... mindkettő csigán, egyenes rúddal...mondjuk én fej felett úgy csinálom, h a legmagasabb pozícióban van a csiga (sokan lentre rakják vagy épp fej fölé picivel), döntött törzs (majdnem vízszintesig) és félkört írok le a karommal. ahogy láttam szinte mindenki hagyja szétnyílni a könyökét és úgy "tolja" előre a rudat... én fül mellett tartom a könyököt és ívet csinálok... mondjuk a letolást is ugyanígy csinálom, nekem ez vált be, így érzem igazán a tricepszem
én egyébként totál asszimmetrikus vagyok, ahogy észrevettem... a jobb oldalam az erősebb, de a bal oldalamnak általában nagyobb az állóképessége... izom tekintetében a jobb bicepszem, tricepszem és quadom fejlettebb, de mellben a bal tapinthatóan nagyobb/fejlettebb izom... ill bőr alatti zsír szempontjából bal oldalon vastagabb, így kb úgy néz ki, mintha valami májmegnagyobbodásom lenne vagy valami (évente van ugye hasi UH-m, ahol mindent is megnéznek, teljesen normálisak a belső szerveim)
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196388 üzenetére
nekem is van gerincferdulesem, gyengebb is egyik oldal, bar fekvenyomas meg ilyesminel nem erzem. probalom is javitani a gerinctornaval.
tricepszbol mindkettot szoktam (csak masik napon), tolodzkodas azert tobb mindent megmozgat, komplexebb gyakorlat.
a csigast is varialom, mindig mas magassagban, hogy kicsit maskepp terheljen.
-
Dorian
félisten
válasz
Cranium #196384 üzenetére
Nekem is van egy kis gerincferdülésem, a hátam közepénél felfele kicsit jobbra kanyarodik. És a jobb oldalam gyengébb is valamivel fekvenyomásnál, vállbólnyomásnál. Ezek csak kicsi különbségek. Bicepsznél a leggyengébb a jobb kar, de az a goolfkönyök miatt van. Ami érdekes, hogy tricepszben biztosan nem gyengébb, , de ha sokágig nézem, a jobb tricepszem mintha kisebb lenne
Ja, tricepsz: tolódzkodás helyett fej feletti csigás extenziót csináltam (állítólag jobb) és végre újra érzek izomlázat a tricepszben a másfajta gyakorlat miatt.
Amúgy mi na szájensz, érdemes néha ugyanazon izmot időnként más gyakorlattal edzeni? Logikusnak tűnik, hogy a másfajta gyakorlatok kicsit máshogy terhelnek, másfajta izomrostokat vonnak inkább munkára, idegrendszeri kapcsolat is többirányból fejlődik. -
Cranium
tag
Valakinek van jelentõs lemaradása az oldalán gerincferdülés miatt? Tehát bal oldalam jóval erõsebb, mint a jobb, a vállam is/csuklyám is nagyobb bal oldalon, mint a jobb vállam. Fekvenyomásnál bal oldalammal kitudnám nyomni adott súlyt, de a jobbal már nehézkes. Ugyanez van a hátamnál is. Csináljak gyenge oldalra egy extra szettet?
-
Woodslave
félisten
válasz
Elektrosokk #196373 üzenetére
Első körben kb 1 dl teh meg 2 dl víz hozzá a fehérje. Mondjuk turmixoltam szóval az oldodas nem kérdés. Teljesen jó ízre állagra mint egy mekis fagyi ízre talán kicsit enyhébb jó lesz ez. Gyereknek kevertem joghurtba ott is simán keveredett.
Nem kell hányingerrel inni ez már királyság
-
vaakuum
addikt
válasz
Elektrosokk #196375 üzenetére
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én most a "sima" wpc80as kínálatára gondoltam, abban nincs sima kakaós, de most toltam be a kakaós browine-t, ezt bőven nevezhetjük annak (nem rossz cucc ez sem, de ennek sem a legjobb az oldódása, szóval itt valóban a kakaópor lesz a hibás)
egyébként nagyon hasonlít a builder kakaósraés most vettem csak észre, hogy van 100%os tojásfehérje is relatív olcsón (7100/kg -20% ugye
) lehet ezt megpróbálom...
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196376 üzenetére
volt, csak kifogyott.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
pf nutrition-nak az nem sikerült sajnos. protein a co-tól még nem kóstoltam, de én is kíváncsi vagyok (szerintem 1-2 napon belül sorra kerül, most még a brownie-sat hoztam el melóba).
ismerős elmondása szerint az nanutrition-nak sem jött össze az az íz...
ha jól rémlik a PGC egész jó (mondjuk van egy bontatlan fehér dubai csokisom is, arra majd kíváncsi leszek)sima kakaóst én nem láttam amúgy protein a co-nál, de a csokisbanán finom... finom, lágy kakaó, ehnye banános ízzel.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196372 üzenetére
en a pisztaciasra leszek kivancsi. sajna sima kakos mar nem volt
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196372 üzenetére
való igaz, a jelenlegi true whey-t nem ismerem, legutóbb ~2éve vettem tőlük
Viszonylag sokat fogyasztok reggel, és pohárból, a PG-vel ez küzdelem. De rendeltem pár napja egy hordozható ninja mixert, a konyhai overkill lenne ehhez.
nekem most ez a protein a co nagyon bejött... nem íztelen, de nem is túl édes.
Kipróbálom.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196371 üzenetére
való igaz, a jelenlegi true whey-t nem ismerem, legutóbb ~2éve vettem tőlük (meg előtte ~2évig néha 1-1et), ez alapján írtam. Mivel (tapasztalatom szerint) a gymbeam folyamatosan cseréli a beszállítóit, így a mostani oldódását nem ismerem
amúgy a PGC-ből is van kevésbé jól oldódó íz emlékeim szerint. (lehet true whey-ban is van nagyon jól oldódó, cska én nem kóstoltam, elég kevés ízt ittam)nekem most ez a protein a co nagyon bejött... nem íztelen, de nem is túl édes.
oldódása kb mint egy iso-nak és 5200huf 1 kg fehérje kuponnal... igaz, h van benne glicin, mint pgc-ben, de közel nem annyi (nem okoz problémákat, mint a pgc nekem) és van benne extrán bromelian+papain is. ezzel - véleményem szerint - érdemes tenni egy próbát.
a mogyorósat most ittam meg, ez is alapvetően lágy íz, de olyan kellemetlen érzés marad a szájban, mint amikor valami nagyon gejlt iszol, szóval ezt spec nem ajánlom (sütis, csokis banános nagyon finomak. a csokis oldódása - feltételezem a kakaó miatt - nem annyira jó)ezen kívül, ami lágyabb íz, baromi jó oldódással az a pf nutrition pl.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #196370 üzenetére
Fentebb azt írtad, hogy rosszabb oldódásra mint a PG. Ami hülyeség, mivel van otthon mindkettő.
Nálam ez csak kiegèszítès, mivel 120KG vagyok. De ha van jobb ajánlatod, kipróbálom.
Bár jobb lenne, ha a gymbeam kínálatában szerepelne, szeretek onnan rendelni, egyèb okok miatt.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196368 üzenetére
nem rosszból, de a true whey oldódása 6-7/10, az ára meg 10k/kg. és szimpla wpc. oldódás szempontjából nagyon sok jobb cucc van a piacon, ha ehhez még hozzávesszük az árat is, akkor meg főleg (persze, ha a stevia-s verziókat veszed belőle, akkor az leszűkíti a piaci kínálatot)
persze az, h kinek mi a túl édes, egyéni dolog. -
tisn
addikt
válasz
Elektrosokk #196368 üzenetére
ès hogy ne legyen túl èdes.
naturral kell keverni 50%-ban es egyik sem lesz tul edes. ami fontosabb szerintem, hogy stevias legyen, ne szukralozos. -
stickrs
senior tag
válasz
vaakuum #196365 üzenetére
Hasonló külön lábakon álló tartón nyomtunk mi is koronaidőben fekve mikor kijárási tilalom volt (Au) és teljesen jó volt, annyi a lényeg, hogy visszatételnél ne vágja oda az ember, mint a terembe pár személy, hanem csak visszateszed és annyi, nekem pl jobban is tetszik, mert sokkal jobban személyre lehet szabni a magasságot mint egy fix padnál, ezért nem is nyomok fekve terembe, mert vagy túl magasra, vagy túl alacsonyra kell visszatenni/kivenni a rudat.
-
vaakuum
addikt
válasz
Soulfly842 #196362 üzenetére
Fekvenyomáshoz én olyat nem javasolnék otthonra (zipro), aminél az oszlopok külön lábakon állnak. Ott jellemzően még annyi segítség sincs, mint az edzőteremben, nem hiányzik, hogy a véletlenül felborított tartó miatt a saját arcára/torkára ejtse valaki a súlyt.
A tartó legyen egybehegesztve a fektámlával és egymással, az a biztos. -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #196363 üzenetére
Neked, meg nekem lehet, hogy igen, de az atlag nem ebbol a szemszogbol nezi a dolgot.
Ha nem latszik, nem vagy hegyomlas, mar hitelesnek se tartanak.
Nezz meg egy par hosszabb videot tole, sokszor beszel rola, mindig megkerdojelezik a tudasat, mert nem akkora mint elvart lenne. -
Soulfly842
addikt
válasz
Ramoskaa #196332 üzenetére
Én a szlovák Duvlan-t hanyagolnám. Láttam ezt a gépüket... [link] Háát.. inkább ilyen átlagos női otthoni felhasználásra javasolnám. A minőségük kb. annak tűnt megfelelőnek.
Decathlon oldalán nem néztél még körbe?
Zipro-k pl. egész jók. Lengyel gyártmány, ár/érték arányban szerintem viszonylag rendben vannak.
Pl:
[link]A ecathlon-nak nagyon sok marketplace partnere van (ezek csak online elérhetők):
[link] -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #196359 üzenetére
Erteni kell a "humorat", sok embernek ezert antipatikus, neha olvasom a kommenteket, eddig is tudtam, de fajdalmas mennyire nem ismerik sokan a szarkazmust, mint humorforras.
Kiraly Lacis kozos edzeseiket en nagyon birom, szerintem nagyon jo paros!
Talan lesz most valamikor egy podcast is, Nyakas, Konstantin meg Kiraly, na arra nagyon kivancsi leszekEgyebkent tenyleg nagyon jokat mond, annyi a problema, hogy ami a mai "testepitest" most hobbi szintre gondolok, uzo emberek nem veszik komolyan, mert nem nagy! Megannyi komment, hogy a fizikumat 5-6 honap, 1-2 ev alatt el lehet erni blablabla...
Mindig ezt kapja, hogy nem hatalmas, igy hulyeseg amit mond es nem relevans! -
CriticalHit
addikt
The 8 Most Effective Exercises for Gaining Muscle [link]
-
Dorian
félisten
Konstantinos videókról mi a szakmai vélemény? Először irritált a stílusa, de be kellett látnom, hogy egész okosakat mond.
-
Woodslave
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #196351 üzenetére
Askhole vagyok (aki kérdez de nem vár
) elkapkodtam már mindegy de köszi tényleg a tippet szimpi oldal nagyon.
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod #196350 üzenetére
az a helyzet azt is a gyerek issza.
Na rajta látszik is ha az ember 15 évesen ha nem is vérkomolyan de azért odateszi magát. Nem iszik, nem dohányzik, nyomja az edzést. Ráadásul még az alap formája az úszástól is elég jó. Felkapott vagy 10 kg-t amióta edz, de a kockahas még megvan. Rá is kattant azért a youtube-n is ezeket nézi.
Tegnap edzettem együtt a két gyerekkel (a kisebb 14 lesz most vele edzek, a nagyobb már haverokkal más teremben) de a nagyobb lassan kenterbe ver 1 év edzés után. Bár ennek csak örülök.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Woodslave #196349 üzenetére
amit én javasoltam ott 7952 a kiló, ízesített kreatin + 5504 a kilós fehérje (vagy 5200/kg ha 1+1kgot veszel). és utóbbi a PGC-hez hasonló, csak "selymesebb"/lágyabb íz, viszont oldódás 10/10 (kivétel a kakaós, az picit nehezebben oldódik).
Persze te tudod, csak segítségképp írtam -
Woodslave
félisten
válasz
aelod #196347 üzenetére
na mindegy ennyi belefér, úgyis a gyerek issza meg nagy részét.
de ő is zabbal banánnal szóval el fog fogyni.
Köszi neked is K1LL
szerk: most az 1kg-s ízesített kreatin akciós. A fehérjének meg kg-s ára 1000-el drágább mint a pure gold. Mindegy egynek most elmegy aztán majd nézelődök
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Woodslave #196346 üzenetére
rosszabb oldódásra, semlegesebb jóval az íze, de nem ihatatlan kategória. (hozzáteszem, én csakis vízzel ittam/iszom minden fehérjét)
szerk.: de amúgy nézem baromi drága már a true whey... ár/értékben ez extrém rossz... inkább rendelj protein a co-tól 20%os kedvezménnyel (első rendelésre)... náluk drágább a kreatin, de a fehérje árán bőven visszajön a különbség. (persze kérdés mennyi kreatin és mennyi fehérje kell
)
-
Woodslave
félisten
pure gold fehérjét veszek, mert ízre oldódásra is teljesen megfelel, akkor is ha fel van ütve mert ha tudod hogy átbaxnak akkor valójában nem baxnak át
De mivel vennem kell kreatint, aminek most a gymbeam-en van jó ára, gondoltam ne kelljen kétszer fizetni csomagküldési díjat rendelek true wheyt onnan, igaz az 4k-val több de a postán kb megvan.
Magában soha nem iszom, csak kefírrel, tejjel gyümölccsel. Vállalható ez a true whey?
-
válasz
CriticalHit #196341 üzenetére
Csöcsök! Csöcsök mindenhol!
-
tisn
addikt
válasz
itt volt valami gyakorlat?! csak cickokat lattam...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nem tudom mi lepett meg jobban.
Nem láttam semmit a hátedzésből, mert telement a szemem csöccsel, plusz egy négy éve elhunyt testépítő mentorálta Miss Chest-et. -
CriticalHit
addikt
Ez ez jó kis hát edzés: [link] Semleges fogás előnyben. Itt is.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #196339 üzenetére
Altató
-
Peaceliker
addikt
válasz
Vitee #196338 üzenetére
Persze, tudom mitől van. Most konkrétan a 60j-os bontó kalapács baszott oda ennyire. Előző (vagyis mostani, amiben lakunk épp) házunk felújítása közben is előjött. Aztán ahogy vége a felújításnak el is múlt. Most is ez lesz, csak most még a meló közepén vagyok és már most annyira fájt este is, mint még soha
Szóval csak azt keresem, hogy valami nyújtás, ott /torna7, akármi tudna e rajta enyhíteni, mert egy keveset aludni azért jó lenne 😅 -
Vitee
aktív tag
válasz
Peaceliker #196337 üzenetére
Ne vard, hogy jobb legyen! Ez legtobbszor a rezgestol jon elo, rezonancia, lakasfelujitasban kb mindenben benne van ez a faktor. Talan a kartonozasban nem, de gepeket hasznalsz, kalapacsot minden fele dolgot, ami vezeti a rezgest a karodon keresztul.
Nekem pontosan a csiszologepektol ment tonkre, en is construction melot csinaltam az utobbi 2-3 evben es szar is volt tole.
De ez nekem mikor legeloszor elojott, vagy 7 eve volt.
Nem mindig, de egy ido utan ereztem.
Tobb honap pihenes! Mastol nem hiszem, hogy jobb lesz. -
Peaceliker
addikt
válasz
Vitee #196336 üzenetére
Igen, arra emlékszem, hogy mesélted.
Nekem csak ilyenkor lakásfelújításnál jön ki (jött ki eddig) szerencsére. De ez még hónapokig fog tartani, szóval próbálnék enyhíteni rajta. Műtét nem fér bele, mert nincs most 6-8 hetem amit ki tudok hagyni a felújításból, nyárra költözni kell, ház meg most lakhatatlan állapotban van -
Vitee
aktív tag
válasz
Peaceliker #196335 üzenetére
Egyszer kepet is kuldtem be, ki is rohogtek a kedves gyurostarsak, hogy ugy nez ki mint egy noi nemiszerv ( egyebkent tenyleg olyan, de akkor is gcik vagytok
)
Nekem is sok het, honap alvatlan ejszaka, voltam vele mindenhol, semmi.
Muteni nem indokolt szerintuk blabla...
Megrovidult a mozgastartomanya is az ujjaimnak, elegge sokat... Evek ota ilyen, ha megeroltetem faj, edzes kozben soha!
Volt, hogy hetekig egy zoknit se birtam felvenni fajdalom nelkul, meg kupakot se tudtam leszedni innivalorol. -
Peaceliker
addikt
Kéztőalagút szindromára van valakinek valami bevált dolog? Nyújtó gyakorlatokat néztem, azt majd próbálom. Flector krém meg cataflame nem segít sajna kb semmit. Egyre rosszabb és napok óta alig alszom miatta
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
Peaceliker #196333 üzenetére
Azon is gondolkoztam, de ezen több mindent tudnék, ami a helyhiány miatt jól jönne . Ha a bicepsz rész nincs rajta akkor esetleg fordítva feküdnék, bár ezek szerintem nem túl hosszú fekvőfelulettel rendelkeznek.
-
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Otthonra akarok fekvenyomó pad szettet. 3 márka közül tudnék választani:
Duvlan Lift
Duvlan 5in1Duvlan Deluxe
Neo sport
Spartan
Legfontosabb lenne ,hogy 1 kezes súlyzóval is hozzáférjek a padhoz. -
Dorian
félisten
válasz
mastodon #196330 üzenetére
Ha rossz valltartás miatt mellizom rövidüles van, akkor nem a vállad faj, hanem a felső mellizmod külső része. Volt nekem is, mikir elkezdtem az edzést. A mell és vállgyakorlatok utani alapos nyújtással pár hónap alatt múlt el.
Ha ilyen esetekben a vállad fáj, akkor a rotátorköpennyel lesz a probléma, Alapos bemelegítes (gumiszalagokkal jól lehet), és egy idő után megedződik. -
válasz
marked one94 #196328 üzenetére
Tényleg, hónapok óta nem lógtam. előtte szinte minden nap. Ezt is kipróbálom, köszi.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
marked one94 #196328 üzenetére
nekem a jóga ill a core edzés (aerobik jellegű cucc) baromi sokat segített tavaly. mióta ősz végén/télen abbahagytam és csak a terem van, nagy a visszaesés (érzem a mell/vállizom részt nagyon sokszor és látom, h előreesettebbek a vállaim), szóval muszáj lesz újra tolni... és én is úgy vagyok vele, h tudom h kellene, de francnak van kedve folyamatosan figyelni erre séta közben, itthon egyedül nyújtogatni stb...
-
marked one94
őstag
válasz
mastodon #196326 üzenetére
Változó, van amikor sikerül úgy felkelni hogy fáj a vállam meg a mellizom is, akkor szoktam reggel nyujtani mindkettőt és jobb lesz meg van valami izomlazító krémem is akkor azzal is beszoktam kenni.
Nekem nagyrészt csak a bal oldalt szokott befeszülni mert olyan a munkám hogy balra lefele kell nézni, és a telefont is a jobb kezembe fogom és picit balra lefele nézem.
Havonta 1x eljárok masszőrhöz, de akkor van, hogy jobb lesz vagy ugyan olyan gatya marad.
Vállam azóta javult egy picit mióta minden edzésen lógok 3x amennyit tudok. Ja meg figyelni kéne napközben akár séta, állás közben a tartásra, meg nyújtani-nyújtani, a felsőhátat, lapockát, vállat, de fenének van ehhez mindig kedve az embernek. -
válasz
marked one94 #196325 üzenetére
Ez jó tipp, pár éve tettem rendbe a rossz tartásomat (előre esett váll, emiatt rossz fejtartás stb.) De ez a probléma sokkal újabb. Bár akkor is ez lehet, irodista vagyok. Akkor óvatos nyújtás lehet a megoldás? Valami kenőcs vagy egyéb varázslás? Neked mennyi idő után múlik el, ha előjön?
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196321 üzenetére
Köszi srácok azt én is hiperhajliton láttam.
-
Milyen sérülésem lehet, ha csak a húzódzkodás közben fáj elől a vállam? Plusz még kellemetlen a klasszikus bemelegítő gyakorlat, amikor a karokat egyenes tartva, vízszintesen mozgatva nyújtom a mellizmot. Bár, ahogy most próbáltam, minden mellizom nyújtásnál fáj a vállam.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Érdekes ez a derékhúzódás, valahol nagyon oldalt lehet, mert tengelyesen szimmetrikus terhelésnel ( hiperhajl, felhúzas) semmi (meg úgy általaban is semmi) elkezdtem hasizomgyakorlatokat csinalni és a ferfe hasizomgyakorlatnál (viszonylag nehéz súlyzó a kézben és test lapjával egyiranyban engeded le a kezet egyik majd masik irányba*) azonnal bejelzett. Erdekes, előtte russian tw-nel semmi.
*tudom, ciki, nem tudom a gyakotlatok nevét es mindig így körbe kell írni
-
Dorian
félisten
Oké, ma ismét ittam marhakollagent, tenyleg van egyfajta "labszaga"
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196310 üzenetére
ha nagyon rossz majd felontom 2*3kg puregolddal, ugy csak jo lesz mar. csak 2x700g van tlaan (vagy 2x1kg) szoval nem sok.
eleve naturt egy izesitettel mixelem, mert nekem tul edesek.
oldodas nem erdekel, majd razogatom, de az ugyis csak heti 1-2x van, altalaban a reggeli zabkasaban fogyasztom.
-
noorbertt
őstag
Hevy 50%off sale van, megéri befizetni rá?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
hát én inkább a mintákat szoktam elsőre, mert ki tudja... stillmass oldódású, aztán eret vágok magamon mire elfogy
meg amúgy azért is, mert asszony finnyás ízügyileg... így meg tudja kóstolni melyik jön be neki (reménykedem, hogy legalább 1-2 íz jó lesz és akkor abból be tudok rendelni neki... azért a 5,2k/kg meg a 8k/kg között van egy leheletnyi különbség)
steviásból amúgy találtam egy szlovák gyártót, ami 10/10es oldódású és baromi finom (legalábbis az eddig megkóstolt epres-vaníliás)... és olcsó (4k/700g és ebből még lejön az allegro kupon). egy probléma van: a gyártó egyelőre leállt a gyártással (és kifogytak a boltok), kérdéses, hogy folytatja-e, ősszel kiderül... én reménykedem, mert ha igen, akkor nálam megvan a befutó... (hja... van még egy "hibája", ami probléma néhány embernek itt: van benne szilícium-dioxid is sajnos)
szerk.: groceries a natur? mert az a legrosszabb fehérje, amit eddig kóstoltam... (és nekem is van még egy zacskóval a tárolóban... nem bírom magam rávenni, h felbontsam
)
amúgy 2 év a szavidő vége... de annál jóval tovább eláll... ittam már 2 éve lejárt fehérjét is... semmi baja nem volt (szerintem zárt csomagolásban ilyen száraz, por formában nem rohad meg olyan könnyen, ha megfelelő körülmények között tárolod)amúgy Allegro: van egy great one nevű gyártó, neki egész pontosan egy extra sweet termékvonala... amit azzal reklámoz, h eritrittel van édesítve... be is rendeltem (vaníliás érhető el allegro-n), mert gondoltam jó opció... megérkezett... erre - habár tény, h eritrit IS van benne - az utolsó tétel: szukralóz.... és ez baromira a terméklapon sincs feltűntetve sehol (semelyik allegro-s eladónál, de még a gyártó oldalán sem...)
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #196307 üzenetére
van bontatlan meg puregoldos (de ez valami 2-3kg-os), ostrovit, gymbeam es valami groceries marka is tobb zacsko
es meg a vedér alljan is lotyog. meg akartam stevias stillmast vodroset is rendelni meg
igaz elall vagy ket evig, de nincs helyem
es alzara is jott megint kupony.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196306 üzenetére
eddigi proteinzabalos idoszakombol csak a marathontime toffee caramel volt ihatatlan szoval berendeltem rendes adagokat
(ezek a mintak alapvetoen nem erik meg, ha szamolgat az ember)
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
min. 35kg fehérje és 6kg kreatin van a tárolónkban...
majd írd meg milyen a steviás (a gyümölcsdarabosból én is vettem 1 adagos mintát)
amúgy itt vannak a minták (ha valaki óvatos akar lenni és nem rendelne kilós kiszerelésben): [link]amúgy a szójafehérje is 10/10es oldódású, ízre annyira nem intenzív, tehát kiérződik a szója jellegzetes íze... de, akinek azzal nincs problémája (én pl szeretem), annak jó vétel lehet (natur szójafehérje számomra ugyebár ihatatlan). persze váltani nem fogok, mert az ostrovit vegan blend kiegyensúlyozottabb, de azért néha-néha kicsit más íz miatt jó alternatíva
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196304 üzenetére
thx
osszeraktam, 6kg, 40k-s ar.
azert eleg jo, hogy van benne 12% liofolizalt eper/blueberryszoval rendeltem rendes gyumolcsoset, steviasat, meg a legolcsobb szukralozosat is, meglatjuk. de lassan elont a proteinpor, nem tudom hova rakni oket
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196302 üzenetére
bocs, izesitett cuccban csak szukralozost talalok. melyik a stevias?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #196281 üzenetére
tudok még egyet. a protein a co cégtől tegnap jött meg a rendelésem. próbacsomagot vettem. lényegéében olyasmi, mint a PGC, ugyanúgy glicint adnak hozzá, de nem szimplán digezyme van benne, hanem digezyme+papin+bromelain (utóbbi 2 ugyebár a fehérje lebontásához van extrán).
ízre lágyabb, mint a PGC, de nem is annyira "íztelen", mint pl egy pf nutrition vagy gymbeam true whey. valahol a kettő között. ugyanakkor hiába a hozzáadott glicin, nem okoz nekem sem problémát... (szóval a PGC édessége és a glicin kiváltotta probléma miatt arra tippelek, hogy sokkal az sokkal felütöttebb cucc, tehát a PGC-ben jóval több a glicin)
de a lényeg: van nekik is natur wpc 80asuk. 1+1kgos pakkban akciósan 13k alatt van, asszem 19k kell az ingyenes szállításhoz és első rendelésre adnak egy -20%os kupont... szóval ~5k/kgért van náluk natur.
az ízesített cuccaik oldódása 10/10es... majdnem olyan, mint egy full iso... és cfm-szűrt a cucc...
szóval részemről nagyon ajánlott kategória ár/értékbenszerk.: van egyébként steviával ízesített cuccuk is... meg olyan is, ami adalékadagmentes, tehát ízesített, de nincs hozzáadott édesítő sem
megjött amúgy közben az allegro kupon is, de ismét sajnos csak 30k-hoz van 4k... (persze ez sem rossz ajánlat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest