-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
-
Woodslave
félisten
persze, nem a magazinformáról van szó, hanem az átlagdiétázóról (9% tzs ) aki megkérdezi hogy lehet-e durumtésztát enni
Na mindegy mondom én nem vitázok ezen, mert egy jó forma qrva sok lemondással jár ebben egyet tudunk érteni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
meroly
veterán
Szerintem sem fér bele semmibe az édesség, teljesen felesleges.
Az más, hogy imádom és régen megettem egy üveg nutellát is egyszerre, dehát meg is volt az eredménye.
Manapság így egészségesen élve, talán ha heti egy fél túrórudi elfogy, akkor sokat mondok.Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
lehet de az életbe belefér, azt meg fontosabbnak tartom mint hogy hajszoljak egy olyan testet amit akkor se érek el. Ki nem xarja le? Szenvedjek hetekig, aztán mivan? Lehet hogy neked ok hogy nem eszel édességet meg péksüteményt (én se sűrűn) de azon az alapon biztos nem hagyom ki mert diétázom. Ez van ennyit tudok, nem ér nekem ennyit.
Pont ma agyaltam, hogy xar a vádlim, lehet heti ötszöri kőkemény edzéssel fel tudnám hozni egy középxar szintre, de nekem nem ér annyit. Ugyanez van a diétával is.
/de tudom ez a gyúrós topic, itt 20%-os testzsírral is tökéletes testépítő diétát kell követni különben vége a világnak
egyébként a fejlett nyugat naturál testépítői qrvára nem a csirkerizst nyomják, de azért nem pofázok, mert xar példa vagyok (még akkor is ha azt se csinálom)
[ Szerkesztve ]
-
-
Dexar007
veterán
Akkor más példa.:
Adott a számodra tökéletes lány, viszont elkezd azon vinnyogni,hogy miért ilyen noname cuccokban jársz.
Nálam ez is a páros lábbal kifele kategória,legyen akármilyen dögös is.
Másnál lehet.: Jaj,gyorsan elmegyek vásárolni németgabonát,mert tetszeni akarok ennek a csajnak.Give me your cum,bull!
-
Woodslave
félisten
-
Muscl3Pharm
csendes tag
A kóla hatásai - avagy melyik a jobb, a kóla vagy a heroin?
http://antalvali.com/hirek/kola-hatasai.html
Mire jó akkor a kóla?
A cola emberi fogyasztásra nem, viszont sok minden egyébre igen hasznos, pl:
Vízkő eltávolítására, wc-ről, kádról, mosdókagylóról, edényekről stb.
Kipróbáltuk! Valóban oldja, működik!
Rozsdafolt feloldására, rozsda lemaratására tárgyakról
Kipróbáltuk! Valóban oldja, ez is működik!
Vér, vérfoltok eltávolítására betonról, úttestről (balesetek után a rendőrség is ezzel tisztítja meg az utat)[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
A CH nincs 100 alatt. sőt.
A tápanyagbevitelt nagyon lecsökkentettem. A revex rengeteget segít az éhség ellen.
A diéta csirkemellből, salátából, zöldségekből, barna rizsből áll jobbára. Cukor/fehérliszt-tartalmú szemetek teljesen kiiktatva. Sok ásványvizet iszom (enyhe vagy mentes).
Étkezések helyett ill kiegészítésként FullForce milk protein turmix-ot iszom.
2 hónapja kezdtem a diétát kemény edzésekkel egybekötve (legalább heti 4 - munka mellett sajna csak ennyire van időm). A változás jól látható, de az utóbbi 2-3 hétben megállt a súlyvesztésem. Eddig 12kg ment le.
Tzs%-ban közel sem vagyok a 10-15%-hoz.
Inkább 20. Fényképet (még) nem merek linkelni a ti érdeketekbenSemmi kox. eddig (vicc volt, abszolut nem tervezem )
dióhéjban kb ennyi. Még kérdés
-
senior tag
Az elsődleges probléma az, hogy kb. nulla szerb tudással vágtam neki az egyetemnek, mivel nem volt lehetőségem Magyarországon továbbtanulni és elég kemény az időbeosztásom így, nincs időm tanulmányozni az étrend összeállításának titkait. Edzéstervem van, de biztos van tőle jobb is.
Azt hittem, hogy kinőtték már a testépítők ezt a lekezelő stílust, de mindig rácáfol valaki. Sűrűn olvasom, hogy mindenki volt kezdő, meg hogy segíteni kell a kezdőknek. Hát ez elméletben jól is hangzik, de kevesen vannak, akik ezt gyakorlatban is megvalósítják.Ne ítélkezz elhamarkodottan. Ennyit tudok mondani neked végezetül.
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
littlelion21
addikt
Valóban, az emésztő enzimek meg csak úgy hobbiból termelődnek.
-
Shadowbull
addikt
meg a tricepszet sem lehet kivenni belole. Nalam peldaul nagyon bedolgozik mindketto.
(#16581) Woodslave
Elso deltara en nem csinalok kulon gyakorlatot, teljesen eleg amit a melledzes alatt kap.
Mas:
azon toprengek, hogy mi lenne jo stategia a fogyasztas utan a kajalasban. Jelenleg valami nevetseges szenhidratmennyisegen vagyok, heti 6x aerobbal. A toprenges targya az hogy hogyan emeljem a szenhidratot hogy elkeruljem a zsirosodast. Es persze mennyire, es honnan fogom tudni hogy az mar jo Az aerobot abbahagyom az biztos.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Nightmare
senior tag
miattam biztos nem, mert nem én cirkuszoltam. de már írtam vala. egyébként olvastam, vannak dolgok amit legalább helyre rakott. bár vannak még amiket nem tartok indoknak.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
őstag
Nem mintha itt bárkin is annyi izom lenne amit hátrányosan érintene heti 3*15-20 perc intervallum edzés.
Majd, ha már egy evés kimaradásától is bont a szervezeted izmot akkor lehet ezzel szórakozni. Addig és ezen a szinten totál felesleges főleg ilyen kevés intervallummal. -
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Sajnos a lábedzés meg szerintem az úszás sem helyettesíti (bár én nem úszok). Amíg rendszeresen aeroboztam, sokkal jobb volt az állóképességem, bírtam a guggolásokat is simán. Egy ideje nem volt futás/szobabicaj (mert beszart a gép), és bizony megérzem már az itthoni edzéseken is, hogy a
kardióállóképességem nem olyan, mint kellene. Nem mondom, hogy maratont kell futni, de bizony heti 2-3 alkalom jó hatással van az emberre, jobban bírja a súlyzós edzést is. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
őstag
"Ennek a kocogok, majd 10-60 másodpercig sprintelek aztán megint kocogok, nem látom sok értelmét."
Totál vakon vagy, a HIIT =/= a Kardioval. Az állóképességed nő amellett, hogy sok ideig lenne a pulzusod olyan tartományban amiben a tested már izmot bontana. Az meg, hogy a láb edzést is bele kevered még nagyobb homályra utal ezen a téren.
PS.: Megnézném én azt aki 20-30 percet fut úgy, "ami a csövön kifér". Az egy dolog, hogy lefutod a 100-at évente egyszer. Igazi iron man vagy
Több ezer embernél bevált ez a "nyomorék" HIIT, de te majd most megírod a frankót a lábtoló gép mögül?[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Ezen a sprintelésen párszor elgondolkodtam, hogy hasznos lenne-e, lehet néha csapatni kéne.
Azért amióta nem eszek két pofára szemetet folyton, minőség jobb - még közel sem az igazi -, azóta picit fejlődtem, tzs maradt, nem jött + zsír...nem eget verő a változás, de azért mégis. Valamivel jobb a formám, mint tavaly nyáron, és ez ilyen vén fejjel nem olyan rossz. Haladok így tovább, aztán meglátjuk. -
Woodslave
félisten
nem tudtam
arra már rájöttem, hogy súlyzózástól nem leszek izmos, de a HIIT (illetve utána) nem égetek zsírt az tényleg újdonság. Akkor kár volt elolvasnom ezt a korábban linkelt bb cikket... (még jó hogy a tesztoszteronra nem pazaroltam időt)
[ Szerkesztve ]
-
.HUman
tag
Annak ellenére, hogy nincs választási lehetőségem, én értem a közös nevezőt az ilyen arcokkal is. Nem fogok naponta 30km-t utazni azért, hogy másik edzőterembe járjak, ahol egyébként még tahóbbak vannak, tele norvég csere-diákokkal.Tudod, Borsod-megye.. Ahová járok jelenleg, ott face-kontroll van, csak fehérek jöhetnek. Nem én találtam ki, csak leírom az igazságot, így remélem nem moderálnak (hja, állítólag durván rasszista vagyok a moderátorok szerint).
whitezo88: szolgálati fegyvert használtak. Ez elég indok volt.
penene: én csak 2006 óta vagyok itt, ne haragudj mester, újonc vagyok még a fegyencedzés-terén.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
MODERÁTOR
Valóban nem (mindig) mond hülyeségeket, a stílusa olyan amilyen. Van már elég követője ahhoz, hogy működjön (ill már most is működik) az egész. A tápkieges cuccait valószínű nem a hardkór gyúrosok fogják vinni, de nem is ők a célcsoport.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
nekem egy jó adag ziz utánzat az ember, csak még izomtömeg, szálkásítás kéne, meg pármilla tinilány rajongó. az meg hogy magán meg 14 lányon kipróbálta a módszerét hát nem tudom. fogyott a lány tény. kevesebb kalória bevitel, helyes étrend már csak ilyen, ehhez elhatározás kell. az hogy egyik képen sincs izmos lány, az meg egy másik dolog, 70 nap alatt nem lehet csodát tenni... Ha majd olyan módszerei lesznek, hogy mértéktelen mekis kaja mellett leszek full szálkás és izmos, na akkor. addig csak egy újabb Norbi a piacon, hogy dagi lányok edzetek...
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
-
.HUman
tag
Ez egy nagyképű, igazi gyökér. Lehet ki van akadva a sok hülyétől, de akkor sem kellene ezt így, ilyen formában, hiszen ő maga felelős a fórum hangulatáért, és direkt engedi, provokál. Egyszer az emberére fog akadni, mert kiveri a biztosítékot valakinél, hiába az "ő fóruma".
Jah, meg személyes találka..ki ez te mónika?
Boxer: megint a hiszti?
[ Szerkesztve ]
.
-
Morris
veterán
Pont erre gondoltam én is. Mivel a rizs vízhajtó hatását a mai napig nem érzem.
És mivel szénhidrátról van szó, így vajmi kicsi az esélye, hogy fogyaszt.
Egyébként én most a diéta alatt csak barna rizst eszem, de nagyon kis mennyiségben. Ezt meg természetesen le is mozgom! Arra viszont tökéletes, hogy energiát is adjon...[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
igazából a nyárra próbáltam (maxi fail ebből a szempontból ahogy kinézek, de nem motivál még ez se - hátha barnán jobb lesz ) mert qrva xar ázott medveként csüngő szőrrel kijönni a vízből, nem tudom bekenni magam naptejjel stb... De most még nem tudom mi legyen, várok amíg nő egy kicsit, aztán 1 gyantapróba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
de akkor legalább már tudom hogy mennyi felett vagyok
ja asszonynak tetszik, de sex tuti nem lesz, mert már smirgli, megvárom míg nő, aztán megpróbálkozom a gyantázással... Régebben csináltuk epilátorral de elromlott (monjduk azért az elég fájdalmas )
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
nem azért mondtam mintha napi probléma lenne nekem, meg nem is 24/7 365 napon át, de abból hogy 25 deka mennyit jelent nem hiszem ez napi 4-szer bajos lenne, persze lehet 2 nap után nem menne
de ez is egy olyan dolog amin nem kell agyalnom, minthogy azt se tudnék-e edzeni heti 6-szor, mert nem fog bekövetkezni
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
múltkor volt vmi kép Ronnieról meg asszem Bigshow nevű pankrátorról, vagy lehet ketrecben nyomja nem tudom, lényeg hogy van vagy 215 magas meg 200 kiló körül. persze nyilván nem arról van szó hogy versenyen bármi köze lett volna hozzá csak hogy mennyivel nagyobb
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!