-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aleister #176525 üzenetére
Lyézus..
Most ránéztem az árakra mert kifogytam acetil-L-karnitinből, 5 éve nem rendeltem fehérjét nem is figyeltem mi van. De most itt briteknél is alapból 166 font az 5 kilós impact whey a myproteinen, mi a fax.és még az ízesítetlen is ugyanannyi. De ez még féláron is drága, mondjuk egy 2,5 kilós így már oké és adnak hozzá ajándékba egy 250 grammos impactot (lehet választani).
Közben ránéztem a magyar árakra, régen szájtekes voltam, 48K forint a vödör, uhh. Amikor utoljára vettem, akkor még 28K volt teljes áron a boltban, 23K meg kedvezménnyel.
Azt tudom, hogy a shop builderest sosem vettem volna meg, a bigyótekes protein buzz volt a minimum, az sem győzött meg, akkor már inkább a gymbeam – van még az egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest