-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
Bocs Dani hogy mindig téged talállak meg, de a fórumban te tudsz legtöbbet segíteni a témában. És többiek amúgy is csak konstans b@sztatnak.
Szóval az normális hogy kezdem édesnek érezni a sima csapvizet?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
kk831228
addikt
-
NORBl
aktív tag
Nincs valakinek eladó rizsfőzője ?
Lidls-re vadászom, de legutóbb elkapkódták mindet.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Ma reggel voltam egy általános vizsgálaton testösszetételre:
Magasság :176
Ts: 73 kg
Izom t.: 34,9 kg
Zsir:14 kg
Tzs %: 14,3.Àllitolag ez az érték teljesen jó.Most kaját és pihit jobban csinálom,remélem kihat a fejlődésre.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
szuszinho
őstag
válasz kolosanyi #106686 üzenetére
Nem húzod túlságosan hátra a fejed? Szumót kezdem én is betenni a program végére. Szombaton, mikor Zsolti mutatta még nem igazán jött be, de tegnap már jobban tetszett.
Megvettem az övet, sokkal jobb benne edzeni. Ezt is hamarabb kellett volna beszereznem...
Ti hogyan isszátok az ízesítetlen fehérjét? Én egyelőre csak vízzel, és szerintem nincs vele semmi gond, simán iható.
-
TeeJay
félisten
doki gerincferdülést írt, a fizikoterápián lumbágót írtak
10alkalmas kezelés, röntgen már volt, kapott fájdalom csillapítót és izomlazítót vagy mitelvileg edzeni lehet csak ne terhelje a derekát
ma pl lábaztunk és kicsit átalakítottuk neki az edzést
ülő vádlizás volt
hason fekvő combhajlító gép
lábnyújtás is mehet
hack gépen guggolás is jó mert egyenes a háta
illetve a lábtolás sem fájt neki mert ott is a támla végig egyenesen tarta többi edzést majd ülve csinálja háttámlával
mellezni lehet fekve meg ferde padon, tárogatás is jöhet mert ül a gépben
váll edzés majd ülve lesz meg a hát edzés lesz majd óvatosabban
hiper hajlítás is csak óvatosanaz egyik edző srác mondta hogy vegyünk övet neki az nem engedi hogy a derekát terhelje nagyon
ennek viszont utána kell még olvasnom mert övünk nincs és nem tudom milyet vegyünk illetve hogyan kell használni
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Zola007
veterán
válasz CptAdamica #106638 üzenetére
Hát nem kis darab gyerek, az biztos:
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
syl5
őstag
-
Lajkó
őstag
válasz FIREBLADE78 #106673 üzenetére
Aztán nehogy a végén magadhoz nyúlj (kétszer)! Nem lesz elég tesztó a holnapi gyurmához!
-
FIREBLADE78
addikt
Bazdmeg XD jöhetnek az ilyen poénok,legalább nem alszok el.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kk831228
addikt
válasz FIREBLADE78 #106667 üzenetére
"Hot Nurses" Kérdezd meg egy kis Blow vagy Handjob-ra nem -e ráér...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
válasz HussarF #106668 üzenetére
Na látod, nekem is ez a bajom.
[ Szerkesztve ]
-
-
kolosanyi
veterán
válasz kk831228 #106654 üzenetére
Nem, sajnos ez a baj. Ebből a szokásosnál egy számmal nagyobbat vegyél, fura az ívelt elülső talp rész.
(#106655) HussarF
Akkor az csalás.
Ha van méretben ami tetszik, akkor általában megveszem helyben. Online meg csak akkor, ha nagyon nincs más út, de utálom.(#106658) Dicker
49-esre ő se kapna mindenhol.
Én 3 éve nem vettem semmit az Árkádban, a Decathlonba szoktam menni. Jó, az Árkádban néha eszem egy kínait.
A méretre készítés jó ötlet, gondoltam már rá. -
Shingen
addikt
válasz FIREBLADE78 #106664 üzenetére
Mert így jöttek sorba, nem volt kedvem lapozgatni.
Ma lábnap volt.
Érdekes nem érzem atta volna pedig ma minden gyakorlatnál dobtam rá plusz súlyt a múlt hetihez képest.
Na majd meglátjuk ha holnapra megpihen.(#106659) FIREBLADE78
Nővérke nem jön be,habár volt egy keszeg seggű beteg csajszi,elég jól nézett ki,majd eljátszok vele
hajnalig
Te csak szeretnéd kisgyerek.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Shingen
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Insomniat játszom neurológián. Reggel alvásmegvonásos eeg. Pizza megrendelve. Tv bekapcsolva. Nővérke nem jön be,habár volt egy keszeg seggű beteg csajszi,elég jól nézett ki,majd eljátszok vele hajnalig
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dicker
őstag
válasz kolosanyi #106652 üzenetére
Vennél példát Wood-ról, ő mindenhol kap cipőt. Minek ilyen csili-vili szemét. Vagy Edzés mezítláb. Canesten olcsóbb.
Amúgy én több, mint 200 km-t megyek naponta munkába. Oda-vissza 450. Te meg fent akadsz egy bevásárláson. Minden csak viszonyítás kérdése. Mondjuk Pécs és Kaposvár között szar az út, de nem tart az se olyan sokáig. Mondjuk, aki az Árkádban kap valamit magára, az máshol is talál.
Én zakót nem találok, de az is megoldható egy méretre készítettel. Kaposváron még cipőt is készítenek méretre, egy makkos lépőt ott vettem én is. De gyanítom készít a gyerek sportcipőt is, ha kell erre a sportra kihegyezve. Szóval Yeti-ként is talál jó cuccokat az ember. Ma már mindent találni, csak meg kő' venni. Bölcs kínai mondás. -
batai15
félisten
üdv, sovány túrót hogy lehet ehetőbbé varázsolni? 2 hónap után sem bírtam meg szokni az ízét.
-
válasz kolosanyi #106645 üzenetére
Én mondjuk úgy 5 éve egy akkor 42 ezres Alpha dzsekit, meg egy 25 ezres Bates bakancsot. Kicsit izgultam, mielőtt megjött. De mindkettő kurva jó lett. Jó, mondjuk a dzsekihez Pesten bementem egy Alpha boltba és megpróbáltam a méreteket, és aztán rendeltem netről.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Úh arra a Newton cipőre kíváncsi lennék ,pont mostanában nézegettem... Próbáltad valahol rendelés előtt amúgy??
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kolosanyi
veterán
-
Zola007
veterán
Rendeltem.
Van ami jó lett, van ami nem.
Ami nem, azt visszaküldtem 900 ft-ért.
Milyen messze jutsz kocsival 900 Ft-ból?De hívd fel őket és kérdezd meg mi a teendő ilyenkor.
Illetve a körméreteid ismeretében ajánljanak ruhát. Ha értenek hozzá, jó lesz a méret.
Súlyemelő cipőt is neten fogok venni, mert semmi kedvem 1 napot elcseszni rá és emiatt Bp-re utazni[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
A mai edzésem egy forintot sem ért. Tegnap mell nap bicepszel,ma meg váll tricepszel. Annyi erő nem volt a karomban ,hogy a fejem fölé emeljem... Amit lehet megtettem a válledzésen ,de persze fele akkora súlyokkal. Szétb*sz az ideg ,hogy lehetek ilyen f*sz.... Nem atta
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Dani82
senior tag
válasz bigmasterg #106643 üzenetére
én nem If-ezek. ráér az ha megáll a fogyás
Kolosanyi: Ha rendes oldalrol rendelsz siman visszakuldod es visszautaljak. Baratnom igy rendelt 2 under armour es 1 nike cipot, vhogy sose volt jo a meret, de mindket oldal visszautalta az arat, sot meg 5-7€ pluszt is utaltak a visszaposta koltsege miatt. Teljesen korrekt ,aozta is rendelunk toluk cipoket, ruhakat.
www.ballside.com
http://www.soccer-fans-shop.de/[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Miért nem küldted vissza es kertel helyette jo méretet? Hozzáteszem en sem preferálom a nezes ruha rendelest mert marhara nem olyan mint a képen, a fazon meg csak felveve derul ki, hogy jo-e. Szekesfehervar meg marha szar ilyen szempontbol. Fél évente 1-2 alkalommal elmegyek ruhát venni es le van a gond. Azért nem egy nagy ordongosseg ez szerintem.
-
kolosanyi
veterán
válasz kk831228 #106641 üzenetére
Ki mondta? Ilyenkor szépen elmegyek Pécsre és kész, nincs gond.
(#106642) Zola007
Rendeltél már webshopból ruhát? Ha igen, jó lett? Én eddig kétszer b@sztam rá, egy Nike melegítő és egy 30 000-res Newton futócipő áll a szekrényben, ami elvileg jó méret, gyakorlatilag nem. Többet nem rendelek ilyet, az is biztos.____________________
Ugyanitt Nike melegítő és Newton futócipő jó áron eladó.
-
bigmasterg
addikt
válasz Dani82 #106602 üzenetére
Mondjuk az IF-esek nem ezt mondják.
Kb 2 hete én is átmeneti böjtölök. Eddig azt látom legnagyobb előnyének, hogy így könnyebben meg tudom állni a félrezabálást.
A héten kezdtem el a reggeli edzést, üres gyomorrra. Magam is meglepődtem, hogy 15-16 órás fasting után is megy az edzés, nem esik le a vércukor, nem szédülök be stb... -
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #106640 üzenetére
Nem mondod, tényleg?
nem gondolom, hogy 2016-ban nagyobb problémát jelent egy vidéki kisvárosból felhívni egy webáruházat, megkérdezni van-e rád ruhájuk, aztán megrendelni, mint egy fórumra írogatni[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz kolosanyi #106640 üzenetére
Nyugi nekem is 40-50 km a legelső nagyobb város ahol van cucc, pedig én mindenhol találok... Gondolom nem mindennap veszel ruhát...
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #106636 üzenetére
Mivel nem te vagy két méteres és 120 kilós egy vidéki kisvárosban, ezért kérlek ne te mondd már meg, hogy mit kapok meg mit nem és mennyire keresek. Bizonyára gazdaságos lenne Debrecenbe járnom vásárolni, végülis csak 450 km. Így is Pécsen kapok csak ruhát, ami 60 km...
-
nagyúr
Ki is ígérte a bicepszezős videót?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
TeeJay
félisten
fasza, páromnak lumbágója van, 10alkamas fizikoterápia meg gerinc kímélés
na így aztán hogy lehet edzeni?
guggolást elfelejtheti egy időre meg minden olyan gyakorlatot ami a derekát terhelné
ellenben fekve nyomhat és ülve padon is lehet ezt azt csinálni ugye?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #106632 üzenetére
Jaj, meg ne sajnáljalak ilyen egoval.
Nem láttál te még nagy ruhákat akkor.Én tudok neked adni egy XXL-es amerikai focis edzőnadrágot. Ha nekem jó volt 140 kilóhoz 75-ös combra + protector, akkor rólad garantáltan leesik.
És van még belőle nagyobb, tehát 3XL, 4XL, 5XLVagy esetleg menj be Debrecenben az Óriások boltjába. Hátha találsz a gyerekméretek között valamit.
Én legducibb koromban 1x voltam, de alig tudtak rám kis méretű pólót adni, pedig 50-es inget hordtam.Ha ekkora NFL játékosokra mint Terrell Brown (208 cm, 170 kg) kapni sportcuccot, akkor te is találsz, csak lusta vagy keresni
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Én is használom a futó nacit, csípem.
-
TeeJay
félisten
gerincferdüléssel lehet edzeni vajon?
vagy csak olyan gyakorlatot ahol lehet hát támaszt intézni?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #106623 üzenetére
Nem megy a google?
Sebaj!
Pont van erre egy video tutorialom, ami hipp-hopp megtanít googlevel keresni!: [link][ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Shingen #106618 üzenetére
én mondtam volna, hogy ha professzor úr kimegy egy negyed órára és bezárja kívülről az ajtót, akkor utána megkérdezheti a nővérkétől, tudok-e vagy sem.
-
Shingen
addikt
Beutaltak a múltkori orvosi vizsgálaton a vállammal a honvédba.
Reumán lévő ezredes úr, elég felszínesen vizsgált.
Diagnózis a vállak merevek, elküldött fiziot.10 kezelésre meg felírt egy csomó kenőcsöt.Kérdezi maga bodyzik mondom igen, és az nővérke előtt bekérdez, tud kúrni attól a sok sz@rtól amit szed.
Nekem mind1 magukkal basznak ki szedik azt sok sz@rt.
nagyon laza az öreg.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #106603 üzenetére
nem kell túlbonyolítani
technikai aláöltözet vagy futónadrág. Én is abban edzek, semmiben nem akadályoz. Annyi, hogy ne vakard meg a s.gged magnéziás kézzel, mert hülyén néz ki.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
celf
őstag
válasz kolosanyi #106603 üzenetére
engem minden olyan nadrag idegesit, ami akadalyoz valamilyen formaban. tehat, ha beer a terdhajlatomba, beszorul a combom es labszaram koze, az agyamra megy. vagy ha feszulos/tapados, es nem tud elfutni az anyag a combomon, ugyanez.
szoval olyan short kell, ami térd felé ér, vagy olyan tréning nadrág, ami nem akadályoz, lengébb, ... vagy valami susinaci...[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #106610 üzenetére
"Be van állva" úgy értettem hogy húzódik, görcsöl akármi. Magát az izomlázat én is szeretem, ha van. Volt régen hogy nagyobb kihagyás utáni edzés után beállt a karom, nem tudtam kinyújtani teljesen a könyököm. Nem azért mert fájt, hanem egyszerűen nem ment, oda kellett nyomnom a falhoz
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
[link] ez elég b+
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
a hétfői edzéstől nagyon durván be van állva a tricepszem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kolosanyi
veterán
Guggoláshoz milyen nadrágot használtok? Nekem a hónapban 2 rövidnadrágom szakadt szét az ülepénél, a varrásnál. Nem azért, mert szűk, hanem egyszerűen a sima, egyszerű rövidnadrágot nem arra tervezték, hogy rúddal guggolj benne. Gondolkodom valami elasztikus cuccban, mint a súlyemelőknek. Erre esetleg van ötletetek, hogy milyet, honnan, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest